Καφενείο
Re: Καφενείο
Ευχαριστώ τους φίλους Johnkyr και Iatroud για τις υπέροχες φωτογραφίες! Όταν βρώ χρόνο θα στείλω κι εγώ τις δικές μου σε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδρομή!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
DIKASTIS-T5 έγραψε:georgosk έγραψε:Σας αρέσει το νέο μου άβαταρ;
Είναι ένας σκίουρος με μπαζούκα, όταν το είδα έκανα τρελά γέλια.![]()
Σκίουρος γιατί είμαι χαρούμενος και ευαίσθητος άνθρωπος.
Μπαζούκα γιατί έχω εξοργιστεί με το κράτος, τα λαμόγια, τους ρουφιάνους, τους δήθεν, τους αχόρταγους λεφτάδες κτλ κτλ....
Έχει και κράνος για παν ενδεχόμενο
Τι εγινε ρε Γιωργο?Πολυ φορτωμενος και νταλκαδιασμενος μου φαινεσαι.
Ρε φίλε τα έχω ξαναγράψει, αισθάνομαι πολύ αδικημένος και ταυτόχρονα αγχωμένος.
Διορίστηκα το 2003 μέσω ΑΣΕΠ σε δημόσια υπηρεσία. Επέλεξα το δημόσιο για την μονιμότητα και γιατί στην επαρχία δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για πραγματική καριέρα στον ιδιωτικό τομέα και παράλληλα δεν ήθελα να φύγω από την Πάτρα. Παρόλα αυτά πριν διοριστώ δούλευα για 2 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα σε μια καλή επιχείρηση και γενικά ήμουν ευχαριστημένος (περισσότερο από ότι τώρα) αλλά για τους παραπάνω λόγους την άφησα. Τώρα έρχεται το παχύδερμο και σου λέει θα σε απολύσω, όχι γιατί δεν είσαι καλός ή δεν δουλεύεις αλλά γιατί ενώ εσύ έμπαινες από την πόρτα εγώ έβαλα τόσους άλλους από το παράθυρο και τώρα θα μειώσω προσωπικό με μοναδικό κριτήριο αν θα κρατήσω ή όχι την υπηρεσία που δουλεύεις (δηλαδή κάποια λαμόγια θα μείνουν στις θέσεις τους και θα τις χάσουμε εμείς). Άν είχα παραμείνει στον ιδιωτικό τομέα θα μπορούσα με την εργατικότητα μου να κρατήσω την δουλειά μου, τώρα;;... Έρχεται λοιπόν το ίδιο το κράτος και αναιρεί την συμφωνία εργασίας που έκανε. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια θα είχα εξελιχθεί στον ιδιωτικό τομέα και θα είχα φτιάξει το βιογραφικό μου, τώρα;;... Η υπηρεσία που εργάζομαι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να καταργηθεί όχι γιατί δεν έχει αντικείμενο ή δεν παράγει έργο αλλά γιατί η ύπαρξή της και η αποτελεσματική λειτουργία της δεν βολεύει το ιατροκεντρικό σύστημα υγείας (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε). Βάλε στο λογαριασμό ότι και η γυναίκα μου δουλεύει στην ίδια υπηρεσία (διορίστηκε και αυτή με την ίδια προκήρυξη), εδώ γνωριστήκαμε, τώρα θα χάσουμε και οι δύο την δουλειά μας;;; Αν θέλουν ας διώξουν τα κομματόσκυλα και τους αφισοκολλητές που διόρισαν, ξέρουν ποίοι είναι, όχι εμάς που μπήκαμε με την αξία μας . Αλλά και την μείωση στα δώρα και το πάγωμα του μισθού (επιδόματα δεν παίρνω) δεν το δέχομαι. Η δήθεν κρίση (οικονομικά έχω σπουδάσει και ήμουν αριστούχος, η προπαγάνδα τους δεν με πείθει) αποτελεί απλά την δικαιολογία για την εφαρμογή άγριας Θατσερικής πολιτικής των 2/3, αλλά ας μην το ανοίξουμε και αυτό, απλά ας αναλογιστούμε όλοι μας κάποια στιγμή σε ποιο κομμάτι της κοινωνίας ανήκουμε και τι σχέδια υπάρχουν για εμάς...
Συγνώμη αν έγραψα πολλά, συγνώμη για το ύφος, θα ξαναγίνω το χαρούμενο σκιουράκι
Θα παρακαλούσα τους φίλους του club να μην σχολιάσουν τα ανωτέρω, δεν αντέχω να συνεχίσω αυτή την συζήτηση
ευχαριστώ που με αφήσατε να πω τον πόνο μου (αν και θέλω να πω άπειρα ακόμα για όλα αυτά, πολλά από το οποία δεν γράφονται...)Αν κάποια μέρα με χάσετε από το club θα είναι γιατί θα έχω ανέβει αντάρτης στο βουνό....
Τέλος στην μίζερη κουβέντα, επανέρχομαι σε πιο ευχάριστα θέματα.
Τελευταία επεξεργασία από georgosk σε 14 Απρ 2010, 10:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
S40 1,8 Momentum MY08Re: Καφενείο
μπορεί να πάρεις μετάταξη, κάπου "συνολικά καλύτερα". Δες το θετικά.
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
johnkyr έγραψε:μπορεί να πάρεις μετάταξη, κάπου "συνολικά καλύτερα". Δες το θετικά.
Μακάρι, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο, άλλα λένε στις δηλώσεις τους..
Δεν άκουσα, τι είπε ακριβώς ο ιπποπόταμος. Στην εκπαίδευση πάντως τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο ... τα τμήματα θα γίνουν 30+ ατόμων, με ότι αυτό συνεπάγεται για την εκπαιδευτική διαδικασία. Σουηδία θα γίνουμε 

johnkyr έγραψε: Σουηδία θα γίνουμε
Με τα Volvo μας πάντως είμαστε εντός κλίματος
johnkyr έγραψε:Δεν άκουσα, τι είπε ακριβώς ο ιπποπόταμος.
Και αυτός και χθες στην κρατική ο μαθητευόμενος "μάγος" της οικονομίας
johnkyr έγραψε: Σουηδία θα γίνουμε
Τελικά μήπως ως Ελλαδιστάν είναι καλύτερα
georgosk έγραψε:johnkyr έγραψε:Δεν άκουσα, τι είπε ακριβώς ο ιπποπόταμος.
Και αυτός και χθες στην κρατική ο μαθητευόμενος "μάγος" της οικονομίας
είμαστε ένα κράτος (αφού άλλοι αποφάσισαν να υπάρξουμε) που από το 1821 είμαστε υπο-κηδεμονία ξένων δυνάμεων, είτε το θέλουμε είτε όχι.
georgosk έγραψε:Ρε φίλε τα έχω ξαναγράψει, αισθάνομαι πολύ αδικημένος και ταυτόχρονα αγχωμένος...Τέλος στην μίζερη κουβέντα, επανέρχομαι σε πιο ευχάριστα θέματα.
σοφός ο γιώργος! +1000

Δημήτρης, S40 1.6 kinetic MY10
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
georgosk έγραψε:.... Η δήθεν κρίση (οικονομικά έχω σπουδάσει και ήμουν αριστούχος, η προπαγάνδα τους δεν με πείθει) αποτελεί απλά την δικαιολογία για την εφαρμογή άγριας Θατσερικής πολιτικής των 2/3, αλλά ας μην το ανοίξουμε και αυτό, απλά ας αναλογιστούμε όλοι μας κάποια στιγμή σε ποιο κομμάτι της κοινωνίας ανήκουμε και τι σχέδια υπάρχουν για εμάς...
Μπορεις να το αναπτυξεις λιγο αυτο...εκτος αν ερθεις στον καφε να μας πεις το σκεπτικο σου απο κοντα
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
VolvoZeus έγραψε:georgosk έγραψε:.... Η δήθεν κρίση (οικονομικά έχω σπουδάσει και ήμουν αριστούχος, η προπαγάνδα τους δεν με πείθει) αποτελεί απλά την δικαιολογία για την εφαρμογή άγριας Θατσερικής πολιτικής των 2/3, αλλά ας μην το ανοίξουμε και αυτό, απλά ας αναλογιστούμε όλοι μας κάποια στιγμή σε ποιο κομμάτι της κοινωνίας ανήκουμε και τι σχέδια υπάρχουν για εμάς...
Μπορεις να το αναπτυξεις λιγο αυτο...εκτος αν ερθεις στον καφε να μας πεις το σκεπτικο σου απο κοντα
Μπορώ να στο εξηγήσω από κοντά, θέλει χρόνο. Σε βασικές γραμμές έχει να κάνει με πολλές παρερμηνείες και λανθασμένες προσεγγίσεις γύρο από το θέμα που σκοπίμως καλλιεργούνται για να δικαιολογήσουν τις πολιτικές. Στην οικονομία εξαρτάται σε ποιο σημείο θα ρήξεις το κέντρο βάρους της προσέγγισης σου, το αν αυτή η επιλογή είναι σωστή ή όχι θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. Υπάρχουν θεωρίες που το κέντρο βάρους το ρίχνουν στους οικονομικούς δείκτες και στην προσπάθεια να δημιουργήσουν ένα σταθερό πλαίσιο. Άλλες επικεντρώνονται στην απασχόληση των συντελεστών της παραγωγής, στον κύκλο του χρήματος και την ταχύτητα κυκλοφορίας του κτλ. Δυστυχώς η οργανωμένη προπαγάνδα προσπαθεί να μας πείσει για τα αναγκαία αλλά αναποτελεσματικά μέτρα (μόνοι τους τα λένε). Και ρωτώ πως το αναποτελεσματικό είναι αναγκαίο, γιατί δίνουμε στον ασθενή φάρμακα που δεν του κάνουν τίποτα; Αν όλοι αυτοί έχουν δίκαιο γιατί δεν έχουν αποτέλεσμα οι ενέργειές τους αλλά αντίθετα βουλιάζουμε όλο και πιο γρήγορα;
Επιγραμματικά αναφέρω ότι σύμφωνα με την οικονομική θεωρία κρίση έχουμε είτε λόγω έλλειψης παραγωγικών πόρων (ή υψηλού κόστους αυτών) είτε λόγω καταστροφών μεγάλης κλίμακας (π.χ. πόλεμος). Αυτό που βιώνουμε είναι χρηματοπιστωτικό δηλαδή εκ φύσεως μη πραγματικό και αυτό γιατί επιλέξαμε τις πρώτες θεωρίες (βλέπε παραπάνω). Το αντίδοτό είναι να προσεγγίσουμε την οικονομία στην πραγματική της βάση, όπως επιτάσσουν οι δεύτερες θεωρίες. Διαφορετικά και όσο επιμένουμε στην χρηματοπιστωτική προσέγγιση η δήθεν κρίση θα γίνεται πραγματική και τότε όλο και λιγότερο αναστρέψιμη.
Κάναμε νέο ρεκόρ σήμερα με 22 επισκέπτες και εγγεγραμμένους χρήστες. Καιρό είχαμε να δούμε τόσο κόσμο μαζί. Μπράβο μας
georgosk έγραψε:Κάναμε νέο ρεκόρ σήμερα με 22 επισκέπτες και εγγεγραμμένους χρήστες. Καιρό είχαμε να δούμε τόσο κόσμο μαζί. Μπράβο μας
Και μονο 2-3 ποστ απο τους γνωστους αγνωστους....
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
Δυστυχώς έφυγε χθες το βράδυ από τη ζωή, ο αγαπημένος μουσικός Μάνος Ξυδούς, γνωστός από την καριέρα του με τους ΠΥΞ ΛΑΞ...
Πραγματικά συλλυπητήρια...
Πραγματικά συλλυπητήρια...
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
καλό ταξίδι Μάνο ...
κρεμάστηκες μια νύχτα πάνω στ' άλμπουρα
κι αρμένιζες με τον καιρό σου πρίμο ...
ού να μου χαθείς ρε παλιοκάγκουρα
που σε πλακώνουνε οι emo !!!
κρεμάστηκες μια νύχτα πάνω στ' άλμπουρα
κι αρμένιζες με τον καιρό σου πρίμο ...
ού να μου χαθείς ρε παλιοκάγκουρα
που σε πλακώνουνε οι emo !!!
http://www.fireball2k.gr/main.html#/%CE ... E%BA%CE%AE
2,500 ευρώ...η συμετοχή
Μήπως να διοργανώσουμε και εμεις volvo-ball?
2,500 ευρώ...η συμετοχή
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
vrestas έγραψε:http://www.fireball2k.gr/main.html#/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%AE
2,500 ευρώ...η συμετοχή
2.500€
Αν είναι οικονομικότερο το volvo-ball, τότε μέσα
vrestas έγραψε:http://www.fireball2k.gr/main.html#/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%AE
2,500 ευρώ...η συμετοχή
Βαλε και 21% ΦΠΑ....3025 ευρω..Αν ειναι και οι βενζινες μεσα συμφερει
Και λιγο μουσικουλα απο χθες για να ξυπνησουμε...
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
Μια και το έχουμε ρίξει στην μουσική στο Καφενείο (οπότε το καφενείο έγινε Μπαρ
) να σας πω και εγώ ότι αγόρασα εισιτήρια για την συναυλία των Scorpions στην Πάτρα στις 9/6
. Τελευταία τουρ και επίσκεψη στην πόλη μου, δεν θα το έχανα με τίποτα. 
. Τελευταία τουρ και επίσκεψη στην πόλη μου, δεν θα το έχανα με τίποτα. 
No offense...αλλα ευτυχως ειναι η τελευταια αρπαχτη τους! Δυστυχως στο Ελλαδισταν ερχοντε ολοι οι μουσικα πεθαμενοι για να βγαλουν το εφαπαξ τους και προβαλοντε απιστευτα ενω τα νεα σχηματα δεν ακουγοντε πουθενα...Ακομα και καταξιωμενα συγχρονα συγκροτηματα κανουν εμφανισεις σε event της Βουλγαριας/Τουρκιας κτλ και εδω τιποτα..ευτυχως ειναι φτηνα τα αεροπορικα...
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
φίλε volvozeus,
τους καλωσορίζουμε όλους στην
ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗΣ !!!
τους καλωσορίζουμε όλους στην
ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗΣ !!!
VolvoZeus έγραψε:No offense...αλλα ευτυχως ειναι η τελευταια αρπαχτη τους! Δυστυχως στο Ελλαδισταν ερχοντε ολοι οι μουσικα πεθαμενοι για να βγαλουν το εφαπαξ τους και προβαλοντε απιστευτα ενω τα νεα σχηματα δεν ακουγοντε πουθενα...Ακομα και καταξιωμενα συγχρονα συγκροτηματα κανουν εμφανισεις σε event της Βουλγαριας/Τουρκιας κτλ και εδω τιποτα..ευτυχως ειναι φτηνα τα αεροπορικα...
Εμένα πάντως, πάντα μου άρεσαν οι Scorpions, τους άκουγα και συνεχίζω να τους ακούω, οπότε δεν βλέπω το λόγω να χάσω την συναυλία τους, που θα γίνει σε 15 λεπτά απόσταση με τα πόδια από το σπίτι μου. Τώρα το αν μεγάλωσαν και αν μαζεύουν το "συντάξιμα" δεν με απασχολεί ιδιαίτερα (αν και είναι αλήθεια) ούτε θα με εμποδίσει να ευχαριστηθώ την συναυλία.
κύριοι,
το θέμα είναι η απόσταση, να πάρεις τη volvara σου
και να πας, να κάψεις και λίγη βενζίνη όπως λέει κι
ένας φίλος μου τανζανός ...
εκτός κι αν προτιμάτε τα πόδια επειδή βαρεθήκατε
τις volvares σας, ε τι να σας κάνω ας πέρνατε fiat !
το θέμα είναι η απόσταση, να πάρεις τη volvara σου
και να πας, να κάψεις και λίγη βενζίνη όπως λέει κι
ένας φίλος μου τανζανός ...
εκτός κι αν προτιμάτε τα πόδια επειδή βαρεθήκατε
maestros έγραψε:...εκτός κι αν προτιμάτε τα πόδια επειδή βαρεθήκατε
Καλύπτω όσο το δυνατόν μεγαλύτερες αποστάσεις με τα πόδια από άποψη. Δεν βλέπω κανένα λόγο και καμία οδηγική ευχαρίστηση να βρίσκομαι μποτιλιαρισμένος ή να κινούμαι με οριακές ταχύτητες για να καλύψω μια απόσταση στον ίδιο ή και μεγαλύτερο χρόνο από ότι με τα πόδια. Άσε το θέμα που μόλις φτάσεις στον προορισμό σου θα πρέπει να ψάχνεις πόση ώρα για πάρκινγκ. Ότι αυτοκίνητο και να είχα πάλι το ίδιο θα έκανα. Σκέψου ότι και με το Volvo και με το Lancia Υ δεν κάνω πάνω από 10.000 χλμ ετησίως (αθροιστικά και με τα δύο μαζί
κύριοι,
αφήστε τον ποδαρόδρομο, γιατί να σας τρώει άδικα ο ... ποδόγυρος ?
αφήστε τον ποδαρόδρομο, γιατί να σας τρώει άδικα ο ... ποδόγυρος ?
πείτε καμιά καλή ιδέα για οικογενειακό προορισμό θερινών διακοπών γιατί πλησιάζει ο καιρός. δικαστή -για να σε προλάβω- μην πεις καμιά μύκονο, Ibiza κ.λπ.
προτιμήσεις ηπειρωτική χώρα, για να κάνουμε και κάνα χλμ
περιορισμοί: ύπαρξη θάλασσας και αμμώδους (κατά προτίμηση) παραλίας, φιλικό κόστος διαμονής (ήτοι έως 90-100€/νύκτα), ποιοτικό φαγητό, υποδομή (ύπαρξη πρωτοβάθμιας περίθαλψης εντός 30-50χλμ)
σύβοτα, πήλιο, πάργα, πελοπόννησος κ.α., περίοδος Ιουλ-Αυγ
για πείτε εισηγήσεις!
περιορισμοί: ύπαρξη θάλασσας και αμμώδους (κατά προτίμηση) παραλίας, φιλικό κόστος διαμονής (ήτοι έως 90-100€/νύκτα), ποιοτικό φαγητό, υποδομή (ύπαρξη πρωτοβάθμιας περίθαλψης εντός 30-50χλμ)
για πείτε εισηγήσεις!
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
iatroud έγραψε:πείτε καμιά καλή ιδέα για οικογενειακό προορισμό θερινών διακοπών γιατί πλησιάζει ο καιρός. δικαστή -για να σε προλάβω- μην πεις καμιά μύκονο, Ibiza κ.λπ.
για πείτε εισηγήσεις!
Πριν καν φτασω στην τελευταια γραμμη, θα σου ελεγα εκλεισες Συβοτα...
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
VolvoZeus έγραψε:Πριν καν φτασω στην τελευταια γραμμη, θα σου ελεγα εκλεισες Συβοτα...
έχετε πάει? εγώ μόνο από διαφήμιση του ΕΟΤ τα έχω δει! αν τα έχετε επισκεφτεί για πες καμιά παραπάνω πληροφορία!
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
κύριοι,
προτείνω το κάμπιγκ του ΑΡΜΕΝΙΣΤΗ στη χαλκιδική.
είναι μια φτηνή και καλή λύση και κυρίως ... νεανική !
προτείνω το κάμπιγκ του ΑΡΜΕΝΙΣΤΗ στη χαλκιδική.
είναι μια φτηνή και καλή λύση και κυρίως ... νεανική !
iatroud έγραψε:VolvoZeus έγραψε:Πριν καν φτασω στην τελευταια γραμμη, θα σου ελεγα εκλεισες Συβοτα...
έχετε πάει? εγώ μόνο από διαφήμιση του ΕΟΤ τα έχω δει! αν τα έχετε επισκεφτεί για πες καμιά παραπάνω πληροφορία!
Η Βιβη συνεχεια λεει τα καλυτερα...γαλαζια λιμνη κι ετσι. Μια θεια της ειναι απο εκει κι εχουν περασει καποια καλοκαιρια..Φετος εστω και σκ θα παμε σιγουρα..
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

αυτή την παραλία θα την επισκεφτώ κάποια στιγμή!
Απίστευτη παραλία!!! Πρέπει οπωσδήποτε να την επισκεφτείτε. Η παραλία βρίσκεται στην ουσία στο νησάκι Μουρτεμένο. Περνάτε στο νησί διασχίζοντας την θάλασσα με τα πόδια όπου το νερό φτάνει μέχρι το γόνατο. Δεν θα βρείτε κάτι για φαγητό αλλά ούτε και κάποιο αναψυκτήριο γι αυτό πριν πάτε εφοδιασθείτε με τα απαραίτητα.
http://www.e-sivota.gr/info_paralies.php
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr

Πισίνα
Η ονομασία τα λέει όλα! Βρίσκεται στο νησί του Αγίου Νικολάου. Η πρόσβαση γίνεται μόνο με βάρκα. Η θάλασσα είναι αρκετά δροσερή αλλά αυτά τα νερά θα σας μείνουν αξέχαστα!
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr

Αγία Παρασκευή
Είναι μετά την παραλία Μέγα Τράφο και πρέπει να επισημάνω ότι ανήκει στο χωριό Πέρδικα. Η θάλασσα είναι ζεστή και έχει κάτι το εξωτικό. Υπάρχει ένα μικρό νησί το οποίο βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από την παραλία.
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
κύριοι,
η επιστημονική έρευνα που αφορά τα προβλήματα της ανδρικής στήσης
και της προσθετικής στήθους είναι πενταπλάσια έναντι της καταπολέμησης
του αλτσχάιμερ, με αποτέλεσμα να έχουμε μόνιμη στήση και βυζιά αλλά
να ξεχάσουμε σε τι χρησιμεύουν !!!
maestros έγραψε:κύριοι,
Αυτό νομίζω το είχε πει ο VolvoZeus πολύ νωρίτερα από εσένα κύριε Μαέστρο!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
αγαπητέ jim,
είδες λοιπόν που ενώ έχω μόνιμη στήση
πάσχω από αλτχάιμερ ?
είδες λοιπόν που ενώ έχω μόνιμη στήση
πάσχω από αλτχάιμερ ?
@maestro πέρασε μια κυρία και σε έψαχνε να σου κάνει μια επίδοση για υπερβολική ταχύτητα λέει..

www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
φίλε iatroud, επειδή έχω αλτσχάιμερ και ξεχνάω,
το πέος μήπως μπαίνει σ' αυτές τις τρύπες που
κρατάει στο χέρι της η κοπέλα ???
το πέος μήπως μπαίνει σ' αυτές τις τρύπες που
κρατάει στο χέρι της η κοπέλα ???
@iatroud
Έχω πάει στις 3 που αναφέρεις και σε καμιά 3-4 ακόμα .
Αυτό που αξίζει είναι να πάρεις από τα Σύβοτα ένα βαρκάκι ( πρέπει να κάνει κάνα 40άρι euro για όλη την μέρα αν θυμάμαι καλά ) με μηχανή 5-10 ίππους και τέντα και να τα γυρίσεις όλα αυτά .
Τα Σύβοτα είναι σαν Φιόρδ και καταπράσινα . Και αν ο καιρός δεν είναι φορτωμένος η θάλασσα είναι λάδι . Αλλά και με λίγο καιρό θα βρεις από την αντίθετη πλευρά ήσυχη παραλία .
Εμείς τελικά κάναμε καταμεσής του πελάγους μπάνιο τις περισσότερες φορές . Επίσης έχει πολύ καλή διαύγεια η θάλασσα.
Οι τιμές στο χωριό τσιμπάνε λίγο. Το άρωμα Ιταλίας είναι αισθητό από τα χρώματα και τις κατασκευές αλλά και τους τουρίστες .
Έχω πάει στις 3 που αναφέρεις και σε καμιά 3-4 ακόμα .
Αυτό που αξίζει είναι να πάρεις από τα Σύβοτα ένα βαρκάκι ( πρέπει να κάνει κάνα 40άρι euro για όλη την μέρα αν θυμάμαι καλά ) με μηχανή 5-10 ίππους και τέντα και να τα γυρίσεις όλα αυτά .
Τα Σύβοτα είναι σαν Φιόρδ και καταπράσινα . Και αν ο καιρός δεν είναι φορτωμένος η θάλασσα είναι λάδι . Αλλά και με λίγο καιρό θα βρεις από την αντίθετη πλευρά ήσυχη παραλία .
Εμείς τελικά κάναμε καταμεσής του πελάγους μπάνιο τις περισσότερες φορές . Επίσης έχει πολύ καλή διαύγεια η θάλασσα.
Οι τιμές στο χωριό τσιμπάνε λίγο. Το άρωμα Ιταλίας είναι αισθητό από τα χρώματα και τις κατασκευές αλλά και τους τουρίστες .
@sprsk
έχεις κρατήσει στοιχεία από κανένα κατάλυμα?
έχεις κρατήσει στοιχεία από κανένα κατάλυμα?
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
Εχω πάει 2 φορές βόλτα από την Λευκάδα .
και άλλη μία φορά έχω μείνει σε σπίτι φίλου και δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί με καταλύματα .... sorry .
και άλλη μία φορά έχω μείνει σε σπίτι φίλου και δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί με καταλύματα .... sorry .
Επιστροφή σε “Περι ανέμων και υδάτων”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες