V40
Re: V40
mco έγραψε:Μην ψάχνεσαι με τον συναγερμό, δυστυχώς αν θέλουν να το πάρουν δεν κολλάνε πουθενά...
Μην ξεχνάς έχεις το vin στο τζάμι...
Kristianstad έγραψε:Η δικιά μου άποψη είναι να βάλετε τον συναγερμό που εσείς θέλετε. Υπάρχουν πολύ καλά προϊόντα σε πολύ καλές τιμές πλέον.
GPS, rfid και άλλες τηλεειδοποιήσεις, συμβατά όλα με το canbus.
Εγώ πάντως νομίζω ότι αν ο άλλος έχει βάλει στο μάτι να κλέψει αυτοκίνητο τέτοιας τεχνολογίας και το επιχειρήσει, μάλλον το τελευταίο που θα τον απασχολεί θα είναι ο συναγερμός. Άσε που αν τύχει και τον ακούσω το συναγερμό από το καινούριο αυτοκίνητο το πιθανότερο είναι να πάθω εγώ καρδιακό παρά να φοβηθεί ο κλέφτης. Άρα ψηφίζω μια καλή ασφάλεια κι ας έχουν αυτοί το (περισσότερο) άγχος.
-
Kristianstad
- D2
Sirene έγραψε:mco έγραψε:Μην ψάχνεσαι με τον συναγερμό, δυστυχώς αν θέλουν να το πάρουν δεν κολλάνε πουθενά...
Μην ξεχνάς έχεις το vin στο τζάμι...Kristianstad έγραψε:Η δικιά μου άποψη είναι να βάλετε τον συναγερμό που εσείς θέλετε. Υπάρχουν πολύ καλά προϊόντα σε πολύ καλές τιμές πλέον.
GPS, rfid και άλλες τηλεειδοποιήσεις, συμβατά όλα με το canbus.
Εγώ πάντως νομίζω ότι αν ο άλλος έχει βάλει στο μάτι να κλέψει αυτοκίνητο τέτοιας τεχνολογίας και το επιχειρήσει, μάλλον το τελευταίο που θα τον απασχολεί θα είναι ο συναγερμός. Άσε που αν τύχει και τον ακούσω το συναγερμό από το καινούριο αυτοκίνητο το πιθανότερο είναι να πάθω εγώ καρδιακό παρά να φοβηθεί ο κλέφτης. Άρα ψηφίζω μια καλή ασφάλεια κι ας έχουν αυτοί το (περισσότερο) άγχος.
Ο συναγερμός δεν είναι για να μη σου το κλέψουν οι επαγγελματίες, αλλά μάλλον για να αποτρέψουν τα κλεφτρόνια.
Ο συναγερμός είναι για να το ακούσεις αν στο ακουμπήσει κανείς ή σπάσουν κανένα τζάμι... Για να το πάρουν τους αρκεί το vin και ένα laptop...
http://m.youtube.com/watch?v=DshK4ZXPU9o
Πάρτε μία ιδέα...
http://m.youtube.com/watch?v=DshK4ZXPU9o
Πάρτε μία ιδέα...
Kristianstad έγραψε:Το ECC έχει αυτόματη λειτουργία, ρυθμίσεις για οδηγό/συνοδηγό και ψύξη του glovebox.
Εγώ ήθελα την αυτόματη λειτουργία, που ρυθμίζεις τη θερμοκρασία της καμπίνας και το σύστημα αναλαμβάνει να ρυθμίζει τη ροή του αέρα για να την πετύχει.
To κόστος του είναι 322 ευρώ και ο κωδικός του 7.
To σαλόνι T-tec είναι συνδυασμός υφάσματος/βινυλίου. Εμείς πήραμε την έκδοση Lindholmen που έχει μια πολύ ήπια πορτοκαλί ραφή, ενω το όλο σύνολο μοιάζει με σκούρο τζην blue black. Μαζί με αυτό έρχεται και η πίσω διπλη ποτηροθήκη, μπροστά από το υποβραχιόνιο. Κόστος 378 ευρώ και κωδικός S5xx
Ο αισθητήρας βροχής έχει και λειτουργία ανίχνευσης σήραγγας. Χρήσιμο gadgetάκι, ειδικά αν ταξιδεύεις με τις ώρες στην Εθνική. Ρυθμίζει μόνο του την ταχύτητα των καθαριστήρων ανάλογα με την ταχύτητά σου και τον όγκο νερού που δέχεται το αυτοκίνητο. Κόστος 113 ευρώ και κωδικός 370.
Η πανοραμική ηλιοροφή με την ηλεκτρική κουρτίνα κοστίζει 1218 ευρώ (κωδ. 30).
Επέλεξα επίσης ρεζέρβα κανονική (67 ευρώ κωδικός 165) και ράφι από πάνω (82 ευρώ κωδικός 891)
Τέλος, βάλαμε αλουμινένιο κάλυμμα στο τιμόνι, το οποίο τοποθετείται στην Ελλάδα, με κόστος 67 ευρώ.
Αυτά διάλεξα εγώ και νομίζω πως είμαι ευχαριστημένος - ήθελα και κοτσαδόρο για τη σχάρα των ποδηλάτων (είμαι αθλητής ΜΤΒ) αλλά είχε 600+. Θα βάλω εκτός.
Γεια χαρά παίδες και από μένα!
Ήθελα να ρωτήσω τον Kristianstad για το αλουμινένιο κάλυμμα στο τιμόνι. Ψάχνω και εγώ καιρό τώρα, είναι επίσημο volvo accesories? Αν ναι ποιο? Όποια πληροφορία δεκτή!
-
Kristianstad
- D2
mplounas έγραψε:Kristianstad έγραψε:Το ECC έχει αυτόματη λειτουργία, ρυθμίσεις για οδηγό/συνοδηγό και ψύξη του glovebox.
Εγώ ήθελα την αυτόματη λειτουργία, που ρυθμίζεις τη θερμοκρασία της καμπίνας και το σύστημα αναλαμβάνει να ρυθμίζει τη ροή του αέρα για να την πετύχει.
To κόστος του είναι 322 ευρώ και ο κωδικός του 7.
To σαλόνι T-tec είναι συνδυασμός υφάσματος/βινυλίου. Εμείς πήραμε την έκδοση Lindholmen που έχει μια πολύ ήπια πορτοκαλί ραφή, ενω το όλο σύνολο μοιάζει με σκούρο τζην blue black. Μαζί με αυτό έρχεται και η πίσω διπλη ποτηροθήκη, μπροστά από το υποβραχιόνιο. Κόστος 378 ευρώ και κωδικός S5xx
Ο αισθητήρας βροχής έχει και λειτουργία ανίχνευσης σήραγγας. Χρήσιμο gadgetάκι, ειδικά αν ταξιδεύεις με τις ώρες στην Εθνική. Ρυθμίζει μόνο του την ταχύτητα των καθαριστήρων ανάλογα με την ταχύτητά σου και τον όγκο νερού που δέχεται το αυτοκίνητο. Κόστος 113 ευρώ και κωδικός 370.
Η πανοραμική ηλιοροφή με την ηλεκτρική κουρτίνα κοστίζει 1218 ευρώ (κωδ. 30).
Επέλεξα επίσης ρεζέρβα κανονική (67 ευρώ κωδικός 165) και ράφι από πάνω (82 ευρώ κωδικός 891)
Τέλος, βάλαμε αλουμινένιο κάλυμμα στο τιμόνι, το οποίο τοποθετείται στην Ελλάδα, με κόστος 67 ευρώ.
Αυτά διάλεξα εγώ και νομίζω πως είμαι ευχαριστημένος - ήθελα και κοτσαδόρο για τη σχάρα των ποδηλάτων (είμαι αθλητής ΜΤΒ) αλλά είχε 600+. Θα βάλω εκτός.
Ήθελα να ρωτήσω τον Kristianstad για το αλουμινένιο κάλυμμα στο τιμόνι. Ψάχνω και εγώ καιρό τώρα, είναι επίσημο volvo accesories? Αν ναι ποιο? Όποια πληροφορία δεκτή!
Είναι επίσημο αξεσουάρ, μας το έδειξε η πωλήτρια σε ένα εγχειρίδιο όταν κλείσαμε το αυτοκίνητο. Ουσιαστικά είναι αυτό που περιβάλλει τον αερόσακο και καλύπτει τις 2 κάθετες πλαστικές λωρίδες που πιάνουν τη στεφάνη. Στο απλό livstyl μου είπε ότι όλο το τιμόνι είναι μαύρο, ενώ το αλουμινένιο ταιριάζει πολύ με τον εσωτερικό διάκοσμο.
Ελπίζω να βοήθησα.
-
Kristianstad
- D2
Είναι το αλουμίνιο που βλέπεις στο λινκ.
http://accessories.volvocars.com/en-gr/ ... 71847/2015
Παρακάτω φαίνεται χωρίς το αλουμινένιο κάλυμα. Αισθητή διαφορά νομίζω.
http://www.gaadi.com/auto-reviews/volvo ... est-review
Τελευταία επεξεργασία από Kristianstad σε 09 Ιαν 2015, 15:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Kristianstad
- D2
themis έγραψε:Ωραία!!! Άρα τι μόνο που μένει είναι να αγοράσουμε από μια καραμπίνα και να κοιμόμαστε στο αυτοκίνητο!
Δεν θα πεθάνουμε για τις λαμαρίνες. εμείς να είμαστε καλά.
-
Kristianstad
- D2
Είναι το αλουμίνιο που βλέπεις στο λινκ.
themis έγραψε:Ωραία!!! Άρα τι μόνο που μένει είναι να αγοράσουμε από μια καραμπίνα και να κοιμόμαστε στο αυτοκίνητο!
Kristianstad έγραψε:themis έγραψε:Ωραία!!! Άρα τι μόνο που μένει είναι να αγοράσουμε από μια καραμπίνα και να κοιμόμαστε στο αυτοκίνητο!
Καλά αυτό εξυπακούεται....
Αλλά και με οικονομικά δεδομένα μας, το να σου βουτήξουν 20k plus είναι ολόκληρη περιουσία.... τη χάνεις την υγειά σου, δεν τη χάνεις;
Μάλλον προσανατολίζομαι σε λύση μεικτής ή σε μια απλή με ολική κλοπή!

V40 CC, D2
-
Kristianstad
- D2
themis έγραψε:Kristianstad έγραψε:themis έγραψε:Ωραία!!! Άρα τι μόνο που μένει είναι να αγοράσουμε από μια καραμπίνα και να κοιμόμαστε στο αυτοκίνητο!
Καλά αυτό εξυπακούεται....
Αλλά και με οικονομικά δεδομένα μας, το να σου βουτήξουν 20k plus είναι ολόκληρη περιουσία.... τη χάνεις την υγειά σου, δεν τη χάνεις;
Μάλλον προσανατολίζομαι σε λύση μεικτής ή σε μια απλή με ολική κλοπή!
Πόσο έχει η μικτή σε μια καλή εταιρεία; Με πόσο deductible?
Kristianstad έγραψε:mplounas έγραψε:Kristianstad έγραψε:Το ECC έχει αυτόματη λειτουργία, ρυθμίσεις για οδηγό/συνοδηγό και ψύξη του glovebox.
Είναι επίσημο αξεσουάρ, μας το έδειξε η πωλήτρια σε ένα εγχειρίδιο όταν κλείσαμε το αυτοκίνητο. Ουσιαστικά είναι αυτό που περιβάλλει τον αερόσακο και καλύπτει τις 2 κάθετες πλαστικές λωρίδες που πιάνουν τη στεφάνη. Στο απλό livstyl μου είπε ότι όλο το τιμόνι είναι μαύρο, ενώ το αλουμινένιο ταιριάζει πολύ με τον εσωτερικό διάκοσμο.
Ελπίζω να βοήθησα.
Μπράβο, αυτό ακριβός ζητάω και εγώ τόσο καιρό, το μεταλλικό 'V'. Αλλά δε μπορούν να το προμηθεύσουν, και απορώ πως τα κατάφερε ο δικός σου, γιατί στα accesories δεν έχει μοναχό του το μεταλλικό περίβλημα, πάει όλο το τιμόνι μαζί.
Σε εσένα έχουν βάλει μόνο το μεταλλικό??
Thanks
V40 D2 Livstyl
-
Kristianstad
- D2
mplounas έγραψε:
...
Τι να σου πω;
Στο δελτίο παραγγελίας γράφει κάλυμμα αλουμινίου, τοποθέτηση στην Ελλάδα, 60κάτι ευρώ.
v40my15 έγραψε:1) το αμαξι εχει ιμάντα χρονισμού η καδενα ?
2) πλέον εχουν πιασει τα κρυα για τα καλα σημερα το πρωι ειχε -7 αλλα το αμαξι δεν μου αναβει ποτε την λυχνία προθερμαση κινητήρα ειναι λογικο αυτο? να μην περιμένω καθολου να ζεσταθεί ?
3) ισχυει οτι μετα απο καθε μεγαλη διαδρομη πχ πάνω απο μια ωρα πρεπει να το αφήνω στο ρελαντι πριν το σβήσω γιανα κρυώσει ι τουρμπινα?
4) στα 1500 χιλ πρεπει να κανω αλλαγη λαδιών γιανα φύγουν τυχών ρινίσματα μεσα απο την μηχανη? ο σφακιανακης λεει οχι να το κάνω κανονικά στον χρονο το πρώτο σερβις...
5) εχω βαλει πλατοκαθισματα στα 2 μπροστα και δένει με ενα λάστιχο στο κάθισμα το οποιο ειναι κάπως στην μεση του καθίσματος αγγαλιαζοντας το. λετε να υπάρχει πρόβλημα με τους πλάγιους αεροσακους των καθισμάτων γιατι δεν βλέπω να εχουν καμία εμφανη εξοδο στα πλαγια των καθισματων και φοβαμαι να μην τους εμποδίσουν να ανοιξουν το λαστιχο του καλύμματος
!
παιδια δεν βλεπω καμια απάντηση στις ερωτήσεις μου γι'αυτο τις ξανα ποσταρο μήπως σας διέφυγαν!
mplounas έγραψε:Γεια χαρά παίδες και από μένα!
Και γιατί δεν το βαφης ότι χρώμα θέλεις;
Εγώ κάποια στιγμή θα το κάνω μαύρο γυαλιστερό.
Νομίζω ότι ντύνεται και με μεμβράνη.
v40my15 έγραψε:v40my15 έγραψε:1) το αμαξι εχει ιμάντα χρονισμού η καδενα ?
2) πλέον εχουν πιασει τα κρυα για τα καλα σημερα το πρωι ειχε -7 αλλα το αμαξι δεν μου αναβει ποτε την λυχνία προθερμαση κινητήρα ειναι λογικο αυτο? να μην περιμένω καθολου να ζεσταθεί ?
3) ισχυει οτι μετα απο καθε μεγαλη διαδρομη πχ πάνω απο μια ωρα πρεπει να το αφήνω στο ρελαντι πριν το σβήσω γιανα κρυώσει ι τουρμπινα?
4) στα 1500 χιλ πρεπει να κανω αλλαγη λαδιών γιανα φύγουν τυχών ρινίσματα μεσα απο την μηχανη? ο σφακιανακης λεει οχι να το κάνω κανονικά στον χρονο το πρώτο σερβις...
5) εχω βαλει πλατοκαθισματα στα 2 μπροστα και δένει με ενα λάστιχο στο κάθισμα το οποιο ειναι κάπως στην μεση του καθίσματος αγγαλιαζοντας το. λετε να υπάρχει πρόβλημα με τους πλάγιους αεροσακους των καθισμάτων γιατι δεν βλέπω να εχουν καμία εμφανη εξοδο στα πλαγια των καθισματων και φοβαμαι να μην τους εμποδίσουν να ανοιξουν το λαστιχο του καλύμματος
!
παιδια δεν βλεπω καμια απάντηση στις ερωτήσεις μου γι'αυτο τις ξανα ποσταρο μήπως σας διέφυγαν!
Σου τα έγραψα σε προηγούμενο ποστ...
Λάδια στις 5-7000 και περιμένεις λίγο πριν σβησεις σε όλα τα turbo... Αερόσακους στα καθίσματα δεν έχει νομίζω είναι στα κολονάκια.
Για τα υπόλοιπα θα σου πουν οι D2...
-
Kristianstad
- D2
mco έγραψε:mplounas έγραψε:Γεια χαρά παίδες και από μένα!
Το σημείο αυτό του τιμονιού βγαίνει (είδα που πουλάει κάποιος στο ebay ένα μαύρο, το στανταρ που έρχεται στη livstyl).
http://www.ebay.com/itm/Original-Volvo- ... 3f4455d148
Εφόσον το βγάλεις εύκολα μπορείς να το περάσεις αρκετές στρώσεις plastidip (για να αντέχει σε γρατζουνιές και φθορές).
Πάντως το αλουμινένιο κάλυμμα, είδα σε S60 που οδήγησα πρόσφατα πως είχε ξεφτύσει στην κάτω μεριά και φαινόταν λευκό πλαστικό.
Στo δικο μου μετα απο 5,5 χρονια και 141.000χλμ δεν εχει καμια αλλοιωση!
Και δεν πρεπει να ειναι πλαστικο γιατι ειναι κρυο το πρωι οπως το μεταλλο...
Και δεν πρεπει να ειναι πλαστικο γιατι ειναι κρυο το πρωι οπως το μεταλλο...

XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Λοιπόν κύριοι... σχετικά με το διακοσμητικό κάλυμμα, αυτό (στο S60 τουλάχιστον) είναι μεταλλικό, οπότε θέμα ξεφτίσματος δεν τίθεται. Το κόστος του είναι κάπου στα 65ε κομπλε και το τοποθέτησα στην αντιπροσωπία. 'Οταν βρω ευκαιρία θα ανεβάσω και φωτό. Η αναβάθμιση της εικόνας του τιμονιού είναι αισθητή και νομίζω άξιζε τα λεφτά του...
ΥΓ Δεν μπορείτε να το τοποθετήσετε μόνοι σας, αφού θα πρέπει να βγει ο αερόσακος, να βγει το πλαστικό, να μπει το μεταλλικό V και τέλος να ξανατοποθετηθεί ο αερόσακος. Οπότε ξεχάστε το ebay και πάτε ...ντουγρου αντιπροσωπία. Αυτά.
ΥΓ Δεν μπορείτε να το τοποθετήσετε μόνοι σας, αφού θα πρέπει να βγει ο αερόσακος, να βγει το πλαστικό, να μπει το μεταλλικό V και τέλος να ξανατοποθετηθεί ο αερόσακος. Οπότε ξεχάστε το ebay και πάτε ...ντουγρου αντιπροσωπία. Αυτά.
Volvo S60 T3 MY2012
WER130 έγραψε:Λοιπόν κύριοι... σχετικά με το διακοσμητικό κάλυμμα, αυτό (στο S60 τουλάχιστον) είναι μεταλλικό, οπότε θέμα ξεφτίσματος δεν τίθεται. Το κόστος του είναι κάπου στα 65ε κομπλε και το τοποθέτησα στην αντιπροσωπία. 'Οταν βρω ευκαιρία θα ανεβάσω και φωτό. Η αναβάθμιση της εικόνας του τιμονιού είναι αισθητή και νομίζω άξιζε τα λεφτά του...
Εγώ πάντως που περιμένω για παραλαβή τέλος του μήνα και δεν το είχα βάλει ως έξτρα από την αρχή (δεν ήξερα ότι δεν είναι standard), επικοινώνησα με τον πωλητή για να το βάλουμε όταν έρθει Ελλάδα και το κοστολόγησε στα 185 ευρώ! Απλώς τον ρώτησα αν είναι χρυσό (δηλαδή έλεος, αφενός όλα τα test drive να είναι με το κάλυμμα και να μην εξηγεί κανείς ότι δεν είναι έτσι το αυτοκίνητο που θα πάρεις και αφετέρου η τιμή!).
Sirene έγραψε:
Εγώ πάντως που περιμένω για παραλαβή τέλος του μήνα και δεν το είχα βάλει ως έξτρα από την αρχή (δεν ήξερα ότι δεν είναι standard), επικοινώνησα με τον πωλητή για να το βάλουμε όταν έρθει Ελλάδα και το κοστολόγησε στα 185 ευρώ! Απλώς τον ρώτησα αν είναι χρυσό (δηλαδή έλεος, αφενός όλα τα test drive να είναι με το κάλυμμα και να μην εξηγεί κανείς ότι δεν είναι έτσι το αυτοκίνητο που θα πάρεις και αφετέρου η τιμή!).
Έχεις απόλυτο δίκιο. Κι εγώ από το forum το έμαθα. Μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση γιατί το είχαμε δεδομένο πως είναι standard. Και η τιμή είναι απαράδεκτη!
V40 CC, D2
themis έγραψε:Sirene έγραψε:
Έχεις απόλυτο δίκιο. Κι εγώ από το forum το έμαθα. Μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση γιατί το είχαμε δεδομένο πως είναι standard. Και η τιμή είναι απαράδεκτη!
Μήπως ρώτησες κι εσύ τιμή να το διασταυρώσουμε; Γιατί άλλοι φίλοι εδώ μιλάνε για 60-65 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω, ότι δε μας το είπε κανείς; ότι δεν έχω δει καν πως είναι το standard γιατί όλα τα εκθεσιακά έχουν το κάλυμμα; την τιμή; ότι σε έκδοση σαν τη livstyl με μεταλλικά ενθέματα σε ταμπλώ και πόρτες έχουν βάλει το αδιάφορο τιμόνι; Δε θα σχολιάσω τίποτα

Sirene έγραψε:
Μήπως ρώτησες κι εσύ τιμή να το διασταυρώσουμε; Γιατί άλλοι φίλοι εδώ μιλάνε για 60-65 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω, ότι δε μας το είπε κανείς; ότι δεν έχω δει καν πως είναι το standard γιατί όλα τα εκθεσιακά έχουν το κάλυμμα; την τιμή; ότι σε έκδοση σαν τη livstyl με μεταλλικά ενθέματα σε ταμπλώ και πόρτες έχουν βάλει το αδιάφορο τιμόνι; Δε θα σχολιάσω τίποτα
180 μου είπε στο τηλέφωνο ο πωλητής. Και ότι μπαίνει Ελλάδα.
V40 CC, D2
-
Dimitris14
- T2
Αγαπητοι,
Και το μαυρο το απλο που ερχεται στανταρτ στο livstyl ειναι πανεμορφο. Και εγω ηθελα να το βαλω όπως κ πολλά άλλα extra, ΑΛΛΑ μετά απο 1500χλμ δεν με ενδιαφερουν τωρα! Μαζευω λεφτα για άλλες επενδύσεις στο αμάξι. Ο mco ξερει!!!
Και το μαυρο το απλο που ερχεται στανταρτ στο livstyl ειναι πανεμορφο. Και εγω ηθελα να το βαλω όπως κ πολλά άλλα extra, ΑΛΛΑ μετά απο 1500χλμ δεν με ενδιαφερουν τωρα! Μαζευω λεφτα για άλλες επενδύσεις στο αμάξι. Ο mco ξερει!!!
V40 cc D2 Powershift Livstyl MY15
Dimitris14 έγραψε:Αγαπητοι,
Εσύ σενιορ τάπα δεν έκανες για D2
Kristianstad έγραψε:mco έγραψε:mplounas έγραψε:Γεια χαρά παίδες και από μένα!
Το σημείο αυτό του τιμονιού βγαίνει (είδα που πουλάει κάποιος στο ebay ένα μαύρο, το στανταρ που έρχεται στη livstyl).
Εφόσον το βγάλεις εύκολα μπορείς να το περάσεις αρκετές στρώσεις plastidip (για να αντέχει σε γρατζουνιές και φθορές).
Πάντως το αλουμινένιο κάλυμμα, είδα σε S60 που οδήγησα πρόσφατα πως είχε ξεφτύσει στην κάτω μεριά και φαινόταν λευκό πλαστικό.
Το plastidip είναι σατινε... Δεν αντέχει στα νύχια και εγώ το θέλω μαύρο γυαλιστερό όπως το δίνει η Heico.
Αν θέλεις σου δίνω να δοκιμάσεις και εσύ την αντοχή του.
Του eBay δεν μου κάνει είμαι Rd...
Sirene έγραψε:themis έγραψε:Sirene έγραψε:
Ορισμένοι πωλητές είναι πανασχετοι
δεν ήξεραν ούτε τι ανάρτηση φοράει το R-DesignRe: V40
elgreco έγραψε:Εχω κ εγω το "συνδρομο" της αναμονης κ τρωγομαι για θερμαινομενα καθισματα, δεδομενου οτι τα πρωινα τα δερματινα καθισματα ειναι παγος...
Τι λετε, αξιζει?
Μια πετσέτα και είσαι ok.
Ξέχασα να γράψω ότι έχει δίκιο ο Vrestas με το κλειδι, το βγάζεις και δουλεύει κανονικά κάτι σαν το keylles go
-
Kristianstad
- D2
mco έγραψε:Kristianstad έγραψε:mco έγραψε:mplounas έγραψε:Γεια χαρά παίδες και από μένα!
Το plastidip είναι σατινε... Δεν αντέχει στα νύχια και εγώ το θέλω μαύρο γυαλιστερό όπως το δίνει η Heico.
Για την αντοχή δεν ξέρω. Λένε ότι αν το περάσεις πολλά στρώματα οι γρατζουνιές δεν φαίνονται. Επίσης δεν είναι μόνο μαύρο σατινέ! έχει και glossy και ότι άλλο θέλεις.
Σε ευχαριστώ για την προσφορά αλλά δεν με ενδιαφέρει - έχω ήδη παραγγείλει το αλουμινένιο :)
Thanosgr έγραψε:Οι αεροσακοι ειναι στο καθισμα στο πλαι.
ναι και εγω πιστεύω οτι ειναι μεσα στα μπροστινά καθίσματα απλα δεν εχει καποια εμφανη έξοδο του αερόσακου απο το πλαι του καθίσματος
Kristianstad έγραψε:mco έγραψε:Kristianstad έγραψε:mco έγραψε:mplounas έγραψε:Γεια χαρά παίδες και από μένα!
Για την αντοχή δεν ξέρω. Λένε ότι αν το περάσεις πολλά στρώματα οι γρατζουνιές δεν φαίνονται. Επίσης δεν είναι μόνο μαύρο σατινέ! έχει και glossy και ότι άλλο θέλεις.
Σε ευχαριστώ για την προσφορά αλλά δεν με ενδιαφέρει - έχω ήδη παραγγείλει το αλουμινένιο :)
Αν το περάσεις 4 χέρια είναι Οκ.
Έχω περάσει αρκετά πράγματα, είχαμε κάνει G buy σε άλλο forum.
Ήταν να συνεργαστώ και με το παιδί στην Σαλλονικα...
-
Kristianstad
- D2
mco έγραψε:Kristianstad έγραψε:mco έγραψε:Kristianstad έγραψε:mco έγραψε:mplounas έγραψε:Γεια χαρά παίδες και από μένα!
Αν το περάσεις 4 χέρια είναι Οκ.
Έχω περάσει αρκετά πράγματα, είχαμε κάνει G buy σε άλλο forum.
Ήταν να συνεργαστώ και με το παιδί στην Σαλλονικα...
Ωραίος! Και τελικά δεν συνεργάσθηκες;
Εγώ το σκέφτομαι για τις ζάντες που δεν θέλω να είναι ασημί αλλά γκρί μαύρο. Έχω και κομπρεσερ και πιστόλι βαφής κάτω... ίσως το δοκιμάσω κάποια στιγμή - το γεγονός πως μπορείς να κάνεις undo είναι πολύ σημαντικό.

-
Dimitris14
- T2
Εκανα βλακεια! Πηγα να δοκιμασω να δω αν λειτουργει το city safety, ευτυχως σε πλαστικο καδο σκουπιδιων. Δεν λειτουργησε!!! Εχω διαβασει το manual αλλα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο δεν λειτουργησε!! Ευτυχως το αμαξι δεν επαθε τιποτα, ο καδος πηγε λιγο ποιο μακρια!!!
Dimitris14 έγραψε:Εκανα βλακεια! Πηγα να δοκιμασω να δω αν λειτουργει το city safety, ευτυχως σε πλαστικο καδο σκουπιδιων. Δεν λειτουργησε!!! Εχω διαβασει το manual αλλα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο δεν λειτουργησε!! Ευτυχως το αμαξι δεν επαθε τιποτα, ο καδος πηγε λιγο ποιο μακρια!!!
Στο parking δουλεύει άψογα.
Πάλι καλά που δεν έκανες ζημιά... Έχεις και 'δύσκολο' χρώμα...
-
Kristianstad
- D2
mco έγραψε:Kristianstad
Σαν την βαφή δεν έχει...
Γιατί θέλεις πιστόλι δεν πήρες σπρέι;
To πιστόλι το έχω πάρει για κάτι άλλες βαφές που έκανα, όχι για το plastidip.
Έχω ένα μικρό κομπρεσέρ ΤΟROS στο υπόγειο και κάνω διάφορες μικροδουλειές (service τη μοτοσυκλέτα κτλ).
Ερώτηση σχετικά με το σύστημα start and stop:
Οδηγείς στη εθνική και κανείς μια στάση σε ουρά στα διόδια. Θα ενεργοποιηθεί το σύστημα και θα σβήσει τον κινητήρα η θα αφήσει τον απαιτούμενο χρόνο που χρειάζονται τα turbo;
Οδηγείς στη εθνική και κανείς μια στάση σε ουρά στα διόδια. Θα ενεργοποιηθεί το σύστημα και θα σβήσει τον κινητήρα η θα αφήσει τον απαιτούμενο χρόνο που χρειάζονται τα turbo;
V40 CC, D2
Dimitris14 έγραψε:Εκανα βλακεια! Πηγα να δοκιμασω να δω αν λειτουργει το city safety, ευτυχως σε πλαστικο καδο σκουπιδιων. Δεν λειτουργησε!!! Εχω διαβασει το manual αλλα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο δεν λειτουργησε!! Ευτυχως το αμαξι δεν επαθε τιποτα, ο καδος πηγε λιγο ποιο μακρια!!!
καπου διάβασα οτι το ρανταρ διαβαζει την αντανάκλαση που παίρνει απο την πινακίδα του αυτοκινήτου που εχεις μπροστά.. λογικά με τον κάδο δεν υπήρχε ανακλαστική επιφάνεια γιανα δουλέψει το ρανταρ και δεν σταμάτησε..
-
Dimitris14
- T2
-
Dimitris14
- T2
V40, το διαβασα και εγω για την ανακλαση, αλλα τι γινετε με πεζο η ποδηλατη; Εκο επιβραδυνει και βοηθαει την πεδηση και μετα φρεναρει αποτομα λεει στο μανουαλ!!!
-
Dimitris14
- T2
Themi σβηνει στα διοδια οπως και μετα απο πολυωρο ταξιδι σβηνει στο πρωτο φαναρι που θα σε πιασει!!! Εγω το απενεργοποιω, ωστε να κρυωσει λιγο το turbo δουλευοντας στο ρελαντι
elgreco έγραψε:Εχω κ εγω το "συνδρομο" της αναμονης κ τρωγομαι για θερμαινομενα καθισματα, δεδομενου οτι τα πρωινα τα δερματινα καθισματα ειναι παγος...
Τι λετε, αξιζει?
Ποσο κοστιζουν?αν δεν ειναι μεγαλο το ποσο αξιζουν,εγω πχ τα προτιμω σε σχεση με αλλα αξεσουαρ οπως η καμερα οπισθοπωρειας. Τα ειχα στο c70 και τωρα που στο s60 δεν τα εχω πολλες φορες τον χειμωνα τα λησμονω
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
vrestas έγραψε:elgreco έγραψε:Εχω κ εγω το "συνδρομο" της αναμονης κ τρωγομαι για θερμαινομενα καθισματα, δεδομενου οτι τα πρωινα τα δερματινα καθισματα ειναι παγος...
Τι λετε, αξιζει?
Ποσο κοστιζουν?αν δεν ειναι μεγαλο το ποσο αξιζουν,εγω πχ τα προτιμω σε σχεση με αλλα αξεσουαρ οπως η καμερα οπισθοπωρειας. Τα ειχα στο c70 και τωρα που στο s60 δεν τα εχω πολλες φορες τον χειμωνα τα λησμονω
Και εγω τα ειχα στο προηγουμενο κ με τα χιονια τα ξαναθυμηθηκα! Δυστυχως η παραγγελια μου ειναι κλειδωμενη κ σημερα θα μιλησουν με VOLVO και θα δουν αν μπορουν να τα βαλουν και αν ναι, αν θα υπαρξει νεο VIN-delay ή αν μπορει να γινει απροβληματιστα...
Το κοστος ειναι 330€ ενω το winter pack που εχει ΚΑΙ θερμαινομενο παρμπριζ ειναι 400€ (130€ κερδος).
Παρολα αυτα, αν μπορεσω θα βαλω μονο τα καθισματα και ΟΧΙ το πακετο καθως πολλοι στο εξωτερικο εχουν αναφερει πως στο θερμαινομενο παρμπριζ φαινεται ελαχιστα η θερμαντικη/ες γραμμη/ες, ενω το βραδυ υπαρχει μια ελαφρα διαθλαση στα φωτα απο τα αλλα αυτοκινητα που μπορει να γινει λιγο ενοχλητικο.
Volvo V40 CC D2 Ocean Race MY2015
Volvo S40 T4 MY2000 (until 2014)
Volvo S40 T4 MY2000 (until 2014)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 29 επισκέπτες