V40
Re: V40
Το high performance ούτε εμένα μου παίζει όλα τα ΜΡ3 του USB stick μου. Και εμφανίζει στην οθόνη "track unreadable".
V40 M.Y. 2014 T3 kinetic caspian blue
-
Dimitris14
- T2
νομίζω ότι κάπου είχα διαβάσει ότι έχουν κάνει παράπονα στην Volvo αλλά δεν έχουν βγάλει άκρη. "track unreadable"!!! μάλλον θα το βάλω nickname!
βέβαια είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Τώρα θέλω βόλτες!!!
βέβαια είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Τώρα θέλω βόλτες!!!
V40 cc D2 Powershift Livstyl MY15
Dimitris14 έγραψε:επίσης, όταν συνδέεις smartphone και παίζεις τραγούδια η απόδοση του ήχου είναι εξαιρετικά χαμηλή. το ίδιο δεν συμβαίνει με ένα usb που όμως ΔΕΝ διαβάζει όλα τα mp3. Τι συμβαίνει με αυτό το θέμα? ξέρει κανείς?
Κουκλί είναι, καλορίζικο!
Όσον αφορά στην ένταση, είσαι σίγουρος ότι δεν ήταν χαμηλά η ένταση του smartphone? Εγώ έτσι την είχα πατήσει, όταν το δυνάμωσα έπαιζε τούμπανο!
V40 D2 Livstyl
-
Kristianstad
- D2
Πολύ ωραίο Δημήτρη, καλορίζικο.
Αργό στο drive ε; Χμμμ.. Δεν μπορεί, θα είναι πιο γρήγορο από το fiat dualogic που έχω τώρα.
Τελοσπάντων θα το δώ σε κανά μήνα...
Ενημέρωνέ μας για καταναλώσεις μιας και είσαι ο μόνος που έχω βρεί με αυτόματο.
Αργό στο drive ε; Χμμμ.. Δεν μπορεί, θα είναι πιο γρήγορο από το fiat dualogic που έχω τώρα.
Τελοσπάντων θα το δώ σε κανά μήνα...
Ενημέρωνέ μας για καταναλώσεις μιας και είσαι ο μόνος που έχω βρεί με αυτόματο.
-
Dimitris14
- T2
Πόσο δίκιο έχεις !!! Ευχαριστώ πολύ
myLivstyl έγραψε:Dimitris14 έγραψε:επίσης, όταν συνδέεις smartphone και παίζεις τραγούδια η απόδοση του ήχου είναι εξαιρετικά χαμηλή. το ίδιο δεν συμβαίνει με ένα usb που όμως ΔΕΝ διαβάζει όλα τα mp3. Τι συμβαίνει με αυτό το θέμα? ξέρει κανείς?
Κουκλί είναι, καλορίζικο!
Όσον αφορά στην ένταση, είσαι σίγουρος ότι δεν ήταν χαμηλά η ένταση του smartphone? Εγώ έτσι την είχα πατήσει, όταν το δυνάμωσα έπαιζε τούμπανο!
-
Dimitris14
- T2
Κάνεις pairing στο Bluetooth και μετά όποτε μπαίνεις στο αυτοκίνητο αναγνωρίζει την συσκευή.
δέχεσαι κάνεις κλήσεις και ακούς μουσική που έχεις αποθηκευμένη.
mco έγραψε:myLivstyl έγραψε:
Μπορείς να μου πείς πως συνδέεις το smartphone?
mco έγραψε:myLivstyl έγραψε:
Μπορείς να μου πείς πως συνδέεις το smartphone?
Μέσω bluetooth & μετά media streaming. Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε σε application για το κινητό σας το manual του αυτοκινήτου σας! Πολύ χρήσιμο όταν (λόγω tpms) κλειδώθηκα απ'έξω και φυσικά το manual ήταν μέσα στο αυτοκίνητο...
http://support.volvocars.com/uk/cars/Pa ... 5&sw=14w46
V40 D2 Livstyl
[quote="Dimitris14"]Κάνεις pairing στο Bluetooth και μετά όποτε μπαίνεις στο αυτοκίνητο αναγνωρίζει την συσκευή.
[quote="mco"][quote="myLivstyl"]
Σε ευχαριστώ
Το κινητό είναι συνδεδεμένο ,νόμιζα κάτι άλλο μην θέλει.
[quote="mco"][quote="myLivstyl"]
Σε ευχαριστώ
Το κινητό είναι συνδεδεμένο ,νόμιζα κάτι άλλο μην θέλει.
-
UnHaCkAbLe
- T2
Καλημέρα,
(Μπορεί να είναι λάθος που ρωτάω εδώ, αν θέλει ο διαχειριστής, το μετακινεί σε ξεχωριστό θέμα)
Τι προτείνετε για αλυσίδες/κουβέρτες σε V40 με (αν θυμάμαι καλά) 224/45/R17? Αλυσίδες με κίνδυνο να γρατσουνίσουμε τις ζάντες, κουβέρτες με κίνδυνο από ότι διαβάζω, εάν πατήσουν άσφαλτο να πάνε άκλαφτες? Έχει κάποιος εμπειρία/άποψη?
(Μπορεί να είναι λάθος που ρωτάω εδώ, αν θέλει ο διαχειριστής, το μετακινεί σε ξεχωριστό θέμα)
Τι προτείνετε για αλυσίδες/κουβέρτες σε V40 με (αν θυμάμαι καλά) 224/45/R17? Αλυσίδες με κίνδυνο να γρατσουνίσουμε τις ζάντες, κουβέρτες με κίνδυνο από ότι διαβάζω, εάν πατήσουν άσφαλτο να πάνε άκλαφτες? Έχει κάποιος εμπειρία/άποψη?
UnHaCkAbLe έγραψε:Καλημέρα,
Εγώ είχα κουβέρτες σε 255-30/19 δούλεψαν αλλά δεν είναι για πολλές φορές...
Η αλυσίδα μπορεί να κάνει ζημιά στην ζάντα.
-
Dimitris14
- T2
έψαχνα και εγώ το θέμα και νομίζω ότι θα καταλήξω σε κάτι τέτοιο. Μπορεί να έχει αυξημένο κόστος €115, αλλά κρατάνε για 1000 χλμ λέει.
http://autoplus.gr/index.php?option=com ... &Itemid=99
Οι κοβέρτες δεν κάνουν όλες για μαύρο χιόνι που συναντάμε τυπικά.
http://autoplus.gr/index.php?option=com ... &Itemid=99
Οι κοβέρτες δεν κάνουν όλες για μαύρο χιόνι που συναντάμε τυπικά.
mco έγραψε:UnHaCkAbLe έγραψε:Καλημέρα,
Εγώ είχα κουβέρτες σε 255-30/19 δούλεψαν αλλά δεν είναι για πολλές φορές...
Η αλυσίδα μπορεί να κάνει ζημιά στην ζάντα.
elgreco έγραψε:Πριν λιγο εκανα test drive το V40 CC D2. Το αμαξι τραβαει, αλλα δεν ειναι για πολλα πολλα... ο,τι δωσει ειναι μεταξυ 2000-3000rpm. Καμια σχεση με το D4 αλλα δεν θα το ελεγα και νεκρο...
ΗΛΙΟΡΟΦΗ
Πηγα σε 2 αντιπροσωπειες, οπου στην 2η ο πωλητης δηλωσε ξεκαθαρα την προτιμηση του στα xenon αντι για πανοραμικη, λογω του οτι
α. ΔΕΝ ανοιγει
β. Η ζεστη το καλοκαιρι φευγει πιο δυσκολα (φαινομενο του θερμοκηπιου το ειπε)
γ. σε εναν πελατη του, ετυχε να πεσει μια βιδα απο μια οικιακη εγκατασταση που εκανε κ η φαναρτζοδουλεια που χρειαστηκε για την αλλαγη ηταν απεριγραπτη
ΘΑΜΠΩΜΕΝΟ ΤΖΑΜΙ
Να πω κ κατι αλλο που προσωπικα παρατηρησα, και θα εκτιμουσα την αποψη σας. Ειδα πως το μπροστινο τζαμι θαμπωσε σχεδον αμεσως κ εξισου γρηγορα ξεθαμπωσε με το ειδικο κουμπι για το ξεθαμπωμα. Ειναι ομως φυσιολογικο να θαμπωνει τοσο αμεσα ή απλα ετυχε? Το λεω διοτι στα accessories ειδα κ την επιλογη για θερμαινομενο τζαμι κ μου εκανε εντυπωση (αν χρειαζεται κατι τετοιο)?!
http://www.petrolheads.gr/viewtopic.php?f=13&t=647
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
Ναι, επιτελους πριν λιγο εκανα την παραγγελια :)
Ηθελα να βαλω κ το remote engine warm up αλλα ηθελε 1170€ οποτε το αφησα!
Το μονο κολλημα που εχω τωρα ειναι αν το εσωτερικο θα ειναι SV60 (ολο μαυρο) ή SV00 (οροφη μπεζ)?
Οπως κ να εχει η παραγγελια τρεχει κ βλεπουμε... (εχω δωσει το SV60, αλλα μαυρος ουρανος ισως ειναι way too much, σε silver bright car ocean race).
Το μονο κολλημα που εχω τωρα ειναι αν το εσωτερικο θα ειναι SV60 (ολο μαυρο) ή SV00 (οροφη μπεζ)?
Οπως κ να εχει η παραγγελια τρεχει κ βλεπουμε... (εχω δωσει το SV60, αλλα μαυρος ουρανος ισως ειναι way too much, σε silver bright car ocean race).
Volvo V40 CC D2 Ocean Race MY2015
Volvo S40 T4 MY2000 (until 2014)
elgreco έγραψε:Ναι, επιτελους πριν λιγο εκανα την παραγγελια :)
Καλορίζικο !
Μαύρος ουρανός είναι πολύ πιο όμορφο απο μπέζ , να το ξανα τσεκάρεις να μην γίνει λάθος και έρθει με μπεζ.
-
Kristianstad
- D2
Καλορίζικο! Με το καλό να το παραλάβεις.
Μπεζ ουρανός λερώνει σε μερικά χρόνια - στο μαύρο φαίνεται λιγότερο!
Τι εξοπλισμό έβαλες τελικά;
Η προθέρμανση έχει νόημα μόνο για πολύ κρύες περιοχές ώστε με το που μπεις έχει ζεστάνει και το καλοριφερ και το μοτερ και έφυγες.
Πόσο καιρό αναμονή σου είπαν;
Η προθέρμανση έχει νόημα μόνο για πολύ κρύες περιοχές ώστε με το που μπεις έχει ζεστάνει και το καλοριφερ και το μοτερ και έφυγες.
-
steliosparaschos
- T2
vrestas έγραψε:Εχει και για αριστεροτιμονα,επιλεγεις lhd
Καλημέρα αν σου είναι εύκολο θέλω μια βοήθεια, είμαι στην διαδικασία παραγγελίας απλά έχω κολλήσει σε μια ακόμα λεπτομέρεια χαχαχα ........στον τρόπο αποστολής τι τσεκάρω; ευχαριστώ εκ των προτέρων
steliosparaschos έγραψε:vrestas έγραψε:Εχει και για αριστεροτιμονα,επιλεγεις lhd
Καλημέρα αν σου είναι εύκολο θέλω μια βοήθεια, είμαι στην διαδικασία παραγγελίας απλά έχω κολλήσει σε μια ακόμα λεπτομέρεια χαχαχα ........στον τρόπο αποστολής τι τσεκάρω; ευχαριστώ εκ των προτέρων
http://www.volvopartshop.com/deliveryre ... ppingzones
EU Shipping Zones
EU Zone 1 - Belgium, France (inc Monaco), Germany, Luxembourg, Netherlands & Republic of Ireland
EU Zone 2 - Austria, Denmark, & Lichtenstein
EU Zone 3 - Czech Republic, Italy, Slovakia & Spain (excluding Canary Islands - use Rest of the World)
EU Zone 4 - Estonia, Finland, Hungary, Malta, Poland, Portugal, Slovenia, Sweden & Switzerland
EU Zone 5 - Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Greece, Iceland, Latvia, Lithuania, Montenegro, Norway, Romania & Serbia
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
Kristianstad έγραψε:Καλορίζικο! Με το καλό να το παραλάβεις.
Thanks!
Πηγα και ξαναειδα στην εκθεση ουρανο μπεζ και μαυρο και κατεληξα στο ΜΑΥΡΟ-Code SV60
Εξοπλισμος
Volvo V40 CC D2 Ocean Race
711 Bright Silver
SV60 Black Interior
MC6IG Package Climate Comfort
804 Σύστημα ελέγχου-καθαρής καμπίνας (CZIP)
MC6HN Convenience & Business Package Connect for Volvo Ocean Race
454 Ηλεκτρονική πυξίδα ενσωματωμένη στον εσωτερικό καθρέπτη
MC6IQ Light Package
877 Δυνατότητα ρύθμισης δύναμης τιμονίου EPAS (3 ρυθμίσεις)
312 Μπουλόνια ασφαλείας
140 Συναγερμός Volvo Guard Alarm
Δεν εβαλα 166 Κουτί πρώτων βοηθειών και επέκταση εγγυησης.
Ερώτηση
Ο Κωδικος 535 Ελληνική γλώσσα εμφάνισης μηνυμάτων (ψηφιακός πίνακας) είναι στα Standard και ο ενας πωλητης που μιλησε με την Volvo μου ειπε πως ΔΕΝ αλλαζει σε Αγγλικο (που εγω το θελω), ενω 2 αλλοι πωλητες μου ειπαν πως αλλαζει σε Αγλλικα απο το μενου.
Εχετε ιδεα αν στον ψηφιακο πινακα οργανων μπορουν να αλλαξουν τα Ελληνικα σε Αγγλικα?
Ημερομηνια Παραδοσης
Τελη Φλεβαρη
Προθερμανση
Επειδη αρκετες φορες χρειαζεται να χρησιμοποιω το αμαξι πολυ πρωινες ωρες ~3 το πρωι η προθερμανση του κινητηρα μεσω του iPhone Application θα ηταν super. 1170 Ευρω ομως ειναι πολλα!
Και παλι ευχαριστώ για την καθοδηγηση που μου δωσατε!
-
UnHaCkAbLe
- T2
Elgreco καλοριζικο. Απλά εγώ θα πω - και ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις - ότι τόσα λεφτά για 115 άλογα δεν έδινα ούτε που να με μαστιγώνανε
Καλορίζικο και από εμένα με τη σειρά μου! Φίλε elgreco μία χάρη, να μη γράφεις με μπλε γραμματοσειρά παρά μόνο με μαύρη καθώς απαγορευέται ρητά από τον κανονισμό του κλαμπ.
Τα χρήματα αυτά για το D2 δεν τα έδινα ούτε εγώ σε καμία περίπτωση. Βέβαια και ο Μένιος έδωσε 30+ για το D2 οπότε... Γούστα είναι αυτά πάντως!
Τα χρήματα αυτά για το D2 δεν τα έδινα ούτε εγώ σε καμία περίπτωση. Βέβαια και ο Μένιος έδωσε 30+ για το D2 οπότε... Γούστα είναι αυτά πάντως!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
-
UnHaCkAbLe
- T2
Πάντως ρε παιδιά βλέπω και αυτό
http://www.volvov40club.com/forums/15-engine-technical/11881-d4-190-economy.html
και σκέφτομαι σε τι μπανανία ζούμε ... 190 άλογα αμαξάρα με κατανάλωση κοντά στα 5 λίτρα τα 100χλμ και να μην μπορείς να το αγοράσεις γιατί είναι 2λιτρο
.
http://www.volvov40club.com/forums/15-engine-technical/11881-d4-190-economy.html
και σκέφτομαι σε τι μπανανία ζούμε ... 190 άλογα αμαξάρα με κατανάλωση κοντά στα 5 λίτρα τα 100χλμ και να μην μπορείς να το αγοράσεις γιατί είναι 2λιτρο
Κατ αρχας sorry για το χρωμα και ευχαριστω που το αλλαξατε!!!
Οσο αφορα τα χρηματα, ξεκινησα για ενα ταπεινο focus κ περιμενα 4 μηνες να βγει στην αγορα. Οταν βγηκε, το κοστος του οπως το ηθελα, ηταν 24300 (με τον νεο 1.5TDCi 120bhp) κ γι αυτο ξαναπηγα σε Volvo για μια τιμη περιπου 26000.
Εγω το βλεπω σαν 2400 € πανω απο το αρχικο πλανο κ οχι σαν ισοδυναμο ενος αδειου V40 D4 non Cross Country, non Ocean Race.
Τον D4 VED κινητηρα τον λατρευω, αλλα το αμαξι θα πηγαινε στα 34400 κ πλεον θα κοιτουσα για το S60 D4 r-Design που ηταν κ η δευτερη επιλογη μου, αλλα εκει θα επιανα τα 36-37000 ευρω.
Καπου λοιπον εβαλα φρενο γιατι το πραγμα ξεφευγε αρκετα...
Αληθεια, πως θα βγαλω τα Ελληνικα απο το ψηφιακο καντραν?
Προσωπικα ουτε το 2λιτρο με χαλασε ουτε και ο τωρινος φορος πολυτελειας! Με χαλαει οτι δεν ξερω αν θα αλλαξει προς το χειροτερο ο φορος και κυριως το οτι κοστιζει καθαρα 6000ευρω παραπανω ενω η αντιστοιχη διαφορα στο s60 απο d2 σε D4 ειναι 3000€!
Και για οσους θα παραγγειλουν απο τις 11/12 κ μετα, η Volvo απο οτι μου ειπαν εκοψε το 300αρι€ που εδινε σαν εξτρα bonus στους dealer για εκπτωση στους πελατες (μετα την εκθεση στο Ελληνικο), συνεπως η δυνατοτητα για εκπτωση μειωθηκε κατα 300€.
Για τις τιμες, δεν θα ηθελα να πω πολλα, παρα μονο οτι οποιος παει αδιαβαστος κ δεν περασει απο ολους τους dealers, μπορει ΑΝΕΤΑ να χασει πανω απο 1500€.
Οσο αφορα τα χρηματα, ξεκινησα για ενα ταπεινο focus κ περιμενα 4 μηνες να βγει στην αγορα. Οταν βγηκε, το κοστος του οπως το ηθελα, ηταν 24300 (με τον νεο 1.5TDCi 120bhp) κ γι αυτο ξαναπηγα σε Volvo για μια τιμη περιπου 26000.
Εγω το βλεπω σαν 2400 € πανω απο το αρχικο πλανο κ οχι σαν ισοδυναμο ενος αδειου V40 D4 non Cross Country, non Ocean Race.
Τον D4 VED κινητηρα τον λατρευω, αλλα το αμαξι θα πηγαινε στα 34400 κ πλεον θα κοιτουσα για το S60 D4 r-Design που ηταν κ η δευτερη επιλογη μου, αλλα εκει θα επιανα τα 36-37000 ευρω.
UnHaCkAbLe έγραψε:Πάντως ρε παιδιά βλέπω και αυτό
και σκέφτομαι σε τι μπανανία ζούμε ... 190 άλογα αμαξάρα με κατανάλωση κοντά στα 5 λίτρα τα 100χλμ και να μην μπορείς να το αγοράσεις γιατί είναι 2λιτρο.
Προσωπικα ουτε το 2λιτρο με χαλασε ουτε και ο τωρινος φορος πολυτελειας! Με χαλαει οτι δεν ξερω αν θα αλλαξει προς το χειροτερο ο φορος και κυριως το οτι κοστιζει καθαρα 6000ευρω παραπανω ενω η αντιστοιχη διαφορα στο s60 απο d2 σε D4 ειναι 3000€!
Και για οσους θα παραγγειλουν απο τις 11/12 κ μετα, η Volvo απο οτι μου ειπαν εκοψε το 300αρι€ που εδινε σαν εξτρα bonus στους dealer για εκπτωση στους πελατες (μετα την εκθεση στο Ελληνικο), συνεπως η δυνατοτητα για εκπτωση μειωθηκε κατα 300€.
Για τις τιμες, δεν θα ηθελα να πω πολλα, παρα μονο οτι οποιος παει αδιαβαστος κ δεν περασει απο ολους τους dealers, μπορει ΑΝΕΤΑ να χασει πανω απο 1500€.

elgreco έγραψε:Κατ αρχας sorry για το χρωμα και ευχαριστω που το αλλαξατε!!!
Πολύ καλά έκανες γιατί η Ελλάδα είναι γεμάτη εκπλήξεις..
Τα Ελληνικά που το είδες;; που τα γράφει;
mco έγραψε:...
Ο Κωδικος 535 Ελληνική γλώσσα εμφάνισης μηνυμάτων (ψηφιακός πίνακας) είναι στα Standard και ο ενας πωλητης που μιλησε με την Volvo μου ειπε πως ΔΕΝ αλλαζει σε Αγγλικο (που εγω το θελω), ενω 2 αλλοι πωλητες μου ειπαν πως αλλαζει σε Αγλλικα απο το μενου.
Εχετε ιδεα αν στον ψηφιακο πινακα οργανων μπορουν να αλλαξουν τα Ελληνικα σε Αγγλικα?
-
Kristianstad
- D2
elgreco έγραψε:Και για οσους θα παραγγειλουν απο τις 11/12 κ μετα, η Volvo απο οτι μου ειπαν εκοψε το 300αρι€ που εδινε σαν εξτρα bonus στους dealer για εκπτωση στους πελατες (μετα την εκθεση στο Ελληνικο), συνεπως η δυνατοτητα για εκπτωση μειωθηκε κατα 300€.
Ενδεικτικα ενας απο τους dealer μου το κατεβασε 1600 απο την αρχικη του προσφορα, απλα επειδη ενας αλλος μου το κατεβασε 1500, ενω τελικα ενας 3ος το κατεβασε συνολικα 1750 κατω απο τον πρωτο!
Λες κ ειναι καραμελες...
Απιστευτα πραγματα
Επιβεβαιώνω.
Εμένα ένας δεν έπεφτε κατω απο τα 28.2 και μολις του πήγα προσφορά απο άλλον στα 26700 κατέβηκε στα 26,400. Μας δουλεύουν κανονικότατα. Θέλει ψάξιμο και χρόνο.
Με το καλο.
elgreco έγραψε:mco έγραψε:...
Δεν θυμάμαι να γράφει Ελληνικά πουθενά...
Θα το κοιτάξω την Τρίτη και θα σε ενημερώσω.
Φίλε elgreco καλορίζικο κι από εμένα.Δύο από τα πράγματα που πληρώνουμε σ΄ αυτή τη ζωή είναι οι μαλ
και οι καύ
μας.Μεγαλύτερη όμως μαλ
θεωρώ να βλέπω το κα
γκαζο που αγόρασα αραχτό χωρίς πινακίδες για να αποχωριστώ το βραβείο πολυτελούς διαβίωσης που μου απένειμαν οι grecoμασκαράδες κυβερνώντες.Γνωστή αλυσίδα έχει εκτός από του πουλιού και το γάλα των παιδιών μου
Προσωπικά και μέχρι να πιάσω το τζακ ποτ D2 δαγκωτό!Το δικό μου αμάξι το πλήρωσα (ακόμα πληρώνω,δυστυχώς) 30.150 γιατί πέραν της έκδοσης summum έβαλα τα φιμέ κρύσταλλα πίσω (384 ευρώ) και το driver support pack (2559 ευρώ).Τώρα αν φορολογήσουν το BLIS,το Lane Keeping Aid και το Active High Beam τον ήπιαμε 
και οι καύ
μας.Μεγαλύτερη όμως μαλ
θεωρώ να βλέπω το κα
γκαζο που αγόρασα αραχτό χωρίς πινακίδες για να αποχωριστώ το βραβείο πολυτελούς διαβίωσης που μου απένειμαν οι grecoμασκαράδες κυβερνώντες.Γνωστή αλυσίδα έχει εκτός από του πουλιού και το γάλα των παιδιών μου V40 D2 summum
meniosdel έγραψε:Φίλε elgreco καλορίζικο κι από εμένα.Δύο από τα πράγματα που πληρώνουμε σ΄ αυτή τη ζωή είναι οι μαλκαι οι καύ
μας.Μεγαλύτερη όμως μαλ
θεωρώ να βλέπω το κα
γκαζο που αγόρασα αραχτό χωρίς πινακίδες για να αποχωριστώ το βραβείο πολυτελούς διαβίωσης που μου απένειμαν οι grecoμασκαράδες κυβερνώντες.Γνωστή αλυσίδα έχει εκτός από του πουλιού και το γάλα των παιδιών μου
Προσωπικά και μέχρι να πιάσω το τζακ ποτ D2 δαγκωτό!Το δικό μου αμάξι το πλήρωσα (ακόμα πληρώνω,δυστυχώς) 30.150 γιατί πέραν της έκδοσης summum έβαλα τα φιμέ κρύσταλλα πίσω (384 ευρώ) και το driver support pack (2559 ευρώ).Τώρα αν φορολογήσουν το BLIS,το Lane Keeping Aid και το Active High Beam τον ήπιαμε
Ευχαριςτω
Μαλλον ειμαςτε οι μονοι που δωςαμε τοςα για το D2.
Ομως, κατσε γιατι χαθηκα... Οι τιμες που μου προσθεταν για καθε αξεσουαρ ηταν απευθειας απο το excel που ειχαν ολοι οι πωλητες (και εγω). Υποθετω πως ειχε ηδη μεσα το ΦΠΑ. Υπαρχει δυνατοτητα να αφαιρεθει ο φορος απο τα αξεσουαρ ή εννοεις κατι αλλο με το περι φορολογιας (πχ τεκμηριο κλπ);
Ερωτησεις:
Υπαρχει τροπος να δω online την προοδο της παραγγελιας μου?
Ειναι ευκολο να δειτε στον ψηφιακο πινακα οργανων αν ειναι δυνατη η επιλογη γλωσσας μηνυματων ή αν ειναι αυστηρα και μονο Ελληνικα? Ο Μαρκος θα το δει την Τριτη κ ελεγα μηπως καποιος αλλος θα μπορουσε να το δει μεσα στο Σ/Κ?!
Τελευταία επεξεργασία από elgreco σε 13 Δεκ 2014, 10:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ!!!
Μη γράφουμε απανωτά ποστ για να απαντήσουμε σε δύο,τρεις ή τέσσερις χρήστες. Μπορούμε στο ίδιο ποστ να γράψουμε όλα όσα θέλουμε. Με την κατάχρηση των ποστ, γεμίζουν άσκοπα οι σελίδες του φόρουμ και η ανάγνωση του εκάστοτε τόπικ γίνεται πολύ δύσκολη!
Σε ανάλογη περίπτωση στο μέλλον τα μηνύματα θα διαγράφονται άνευ προειδοποιήσεως!!!
Μη γράφουμε απανωτά ποστ για να απαντήσουμε σε δύο,τρεις ή τέσσερις χρήστες. Μπορούμε στο ίδιο ποστ να γράψουμε όλα όσα θέλουμε. Με την κατάχρηση των ποστ, γεμίζουν άσκοπα οι σελίδες του φόρουμ και η ανάγνωση του εκάστοτε τόπικ γίνεται πολύ δύσκολη!
Σε ανάλογη περίπτωση στο μέλλον τα μηνύματα θα διαγράφονται άνευ προειδοποιήσεως!!!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
-
Kristianstad
- D2
OctaNios έγραψε:elgreco έγραψε:Υπαρχει τροπος να δω online την προοδο της παραγγελιας μου?
Αυτό θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον . . .
Αυτό μπορεί να το κάνει ο πωλητής.
Ωστόσο μπορείς να δεις μέσα από εδώ, όταν πλέον έχεις VIN number, που βρίσκεται το πλοίο και αν έχει ξεφορτώσει στην Ελλάδα
https://offices.2wglobal.com/offices/Ho ... SearchPage
Δεν το έχω δοκιμάσει, περιμένω να έχω αριθμό πλαισίου πρώτα!
johnkyr έγραψε:28400![]()
![]()
= V40 D4
Δεν είναι να μπλέξουμε με δίλιτρο. Τα πράγματα είναι πολύ ρευστά και έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής πως οι κάτοχοι τέτοιων οχημάτων - ανεξαρτήτως αξίας βάλλονται πρώτοι από το κράτος.
έχουμε στην οικογένεια αμάξι δίλιτρο με αρχική αξία 22 χιλ ευρώ (citroen c5, 2007) και φορολογούμαστε για αυτό περισσότερο από ότι άλλοι κάτοχοι οχημάτων αξίας 40+ χιλ. ευρώ.
Για αυτό και μόνο το λόγο, D2.
meniosdel έγραψε:Φίλε elgreco καλορίζικο κι από εμένα.Δύο από τα πράγματα που πληρώνουμε σ΄ αυτή τη ζωή είναι οι μαλκαι οι καύ
μας.Μεγαλύτερη όμως μαλ
θεωρώ να βλέπω το κα
Δεν ξέρω αν θα φορολογήσουν τα εξτρα που λες αλλά σίγουρα η ατέλια στα ΤΚ δεν θα είναι για πολύ ...
Και τα 1,6 γι΄αυτούς είναι πολυτέλεια δυστυχώς .

mco έγραψε:Δεν ξέρω αν θα φορολογήσουν τα εξτρα που λες αλλά σίγουρα η ατέλια στα ΤΚ δεν θα είναι για πολύ ...
Και τα 1,6 γι΄αυτούς είναι πολυτέλεια δυστυχώς .
Η φορολογηση δεν παει με τον κυβισμο (τεκμηριο 6400 για 1600cc) κ τα τελη με το CO2 (0 if <99CO2) ?
Αν ειναι
please delete this!Volvo V40 CC D2 Ocean Race MY2015
-
Dimitris14
- T2
elgreco το τσέκαρα, σε εμένα δεν αλλάζει η γλώσσα στον ψηφιακό πίνακα οργάνων αλλά μονο στην TFT οθόνη (όπου εκεί δεν έχει ελληνικά, αλλά έχει τούρκικα πχ
).
Παρατήρησα στις πίσω πόρτες στο άνοιγμα μερικές σταγόνες νερό σαν συσσωρευμένη υγρασία στο σασί του αυτοκινήτου, εσωτερικά πρίν το κάθισμα το πίσω. Στις πόρτες μπροστά, στην χαραμάδα έχει λάστιχο. στις πίσω δεν έχει !!!
παρατήρησα επιπλέον ότι στον ψηφιακό πίνακα οργάνων στις λειτουργίες, Λειτ.Αντίθεση/Λειτ Χρώμα, οταν περιστρέφεις τον διακόπτη δεν εκτελεί καμία ενέργεια.
Επίσης όταν στο powershift πασ στο S όντως το αυτοκίνητο ανεβάζει λίγο τις στροφές, μπορεί να μην εμπλέκει το start/stop, και γενικά τις κρατάει τις ταχύτητες μέχρι ψηλά, αλλά (λόγω φόβου ακόμα) δεν το πίεσα να δώ αν θα αλλάξει μόνο του στην επ΄΄ομενη σχέση.
). Παρατήρησα στις πίσω πόρτες στο άνοιγμα μερικές σταγόνες νερό σαν συσσωρευμένη υγρασία στο σασί του αυτοκινήτου, εσωτερικά πρίν το κάθισμα το πίσω. Στις πόρτες μπροστά, στην χαραμάδα έχει λάστιχο. στις πίσω δεν έχει !!!
παρατήρησα επιπλέον ότι στον ψηφιακό πίνακα οργάνων στις λειτουργίες, Λειτ.Αντίθεση/Λειτ Χρώμα, οταν περιστρέφεις τον διακόπτη δεν εκτελεί καμία ενέργεια.
Επίσης όταν στο powershift πασ στο S όντως το αυτοκίνητο ανεβάζει λίγο τις στροφές, μπορεί να μην εμπλέκει το start/stop, και γενικά τις κρατάει τις ταχύτητες μέχρι ψηλά, αλλά (λόγω φόβου ακόμα) δεν το πίεσα να δώ αν θα αλλάξει μόνο του στην επ΄΄ομενη σχέση.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες