άλλωστε όπως είναι γνωστό το Volvo το "παντρεύεσαι" και μετά το γάμο πρέπει να είμαστε πιστοί, ε τώρα λίγο ξενοκοίταγμα δεν πειράζει Στο δρόμο είδα............
Re: Στο δρόμο είδα............
Ε όχι και οπελάκιας επειδή μου άρεσε εμφανισιακά ένα.... Είπαμε η καρδιά μας είναι άλλου
άλλωστε όπως είναι γνωστό το Volvo το "παντρεύεσαι" και μετά το γάμο πρέπει να είμαστε πιστοί, ε τώρα λίγο ξενοκοίταγμα δεν πειράζει 
άλλωστε όπως είναι γνωστό το Volvo το "παντρεύεσαι" και μετά το γάμο πρέπει να είμαστε πιστοί, ε τώρα λίγο ξενοκοίταγμα δεν πειράζει
S40 1,8 Momentum MY08Re: Στο δρόμο είδα............
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
to renault, το οδηγούσε ο jim, ο vrestas ή ήταν μαζί ;;; (& με τη julia ? )
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
Κι έλεγα δε θα μας καταλάβετε... John πες την αλήθεια ότι από τότε που σου είπαμε τη διεύθυνση με το Vresta, περνάς καθημερινά και χαζεύεις την Porsche... 

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Όλοι Μαζί.. την ματιάσατε! 
υγ. ρενό είναι αυτό; γιατί το πέρασα για φίατ πούντο κ παραξενεύτηκα από τον αερόσακο κουρτίνα (όχι από την τούμπα)

υγ. ρενό είναι αυτό; γιατί το πέρασα για φίατ πούντο κ παραξενεύτηκα από τον αερόσακο κουρτίνα (όχι από την τούμπα)
Δημήτρης, S40 1.6 kinetic MY10
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
Jim_C30 έγραψε:Κι έλεγα δε θα μας καταλάβετε... John πες την αλήθεια ότι από τότε που σου είπαμε τη διεύθυνση με το Vresta, περνάς καθημερινά και χαζεύεις την Porsche...
αλήθεια είναι .... με φέρνει ο δρόμος για τη δουλειά και περνάω από κι ....
renault senic είναι νομίζω ....
κάποτε, ήθελα να αγοράσω ένα τέτοιο .....

Ολα τα αμάξια πρέπει να ήταν υποψήφια κάποια στιγμμη...αφου κάνεις 5 χρονια να αγοράσεις αμάξι οταν το αποφασήζεις.
jim ο iatroud μας έβαλε τα γυαλιά, χαμπάρι δεν είχαμε πάρει...
jim ο iatroud μας έβαλε τα γυαλιά, χαμπάρι δεν είχαμε πάρει...
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
johnkyr έγραψε:κάποτε, ήθελα να αγοράσω ένα τέτοιο .....![]()
και μετά λες το 50άρι πλοίο.... Αυτή την κακομούτσουνη μαούνα τι θα την έκανες; Υποψιάζομαι ότι και ο ιδιοκτήτης της στις πιο πάνω φωτογραφίες: Από την απελπισία του το στούκαρε και για να μην πάει τελείως τσάμπα η μαούνα το έριξε πάνω στην "Τζούλια" γαι να έχει να πει ότι κάνει και ταξικό αγώνα κτλ κτλ
Ευτυχώς που διάλεξες το 50άρι αλλιώς να που θα κατέληγες
@vrestas ασε και όταν το αποφασίσω ... έχει αλλάξει μοντέλο και πάλι απ την αρχή ...
και μετά στα μτχ ... εκεί να δεις ψάξιμο ...
@georgosk η αλήθεια είναι ότι κοίταγα να πάρω το scenic I .... τόσο παλιά, πριν πάρω το 106.

και μετά στα μτχ ... εκεί να δεις ψάξιμο ...
@georgosk η αλήθεια είναι ότι κοίταγα να πάρω το scenic I .... τόσο παλιά, πριν πάρω το 106.

renault !!!! αμαξάρες, παλιοζηλιάριδες , κάποιοι τελικά είχαν κιόλας

johnkyr έγραψε:renault !!!! αμαξάρες, παλιοζηλιάριδες , κάποιοι τελικά είχαν κιόλας![]()
Μην αλλάζεις κουβέντα για το senic λέγαμε όχι γενικά για τα renault
και μετά μου την λες εμένα που είπα ότι βρίσκω όμορφο το Opel astra GTC
Αστο...δεν το σωνεις....Scenic και μαλιστα το Ι

STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
αμαξάρα .... !!!!!! μετά έβγαλαν και οι υπόλοιποι πολυμορφικά ....
johnkyr έγραψε: μετά έβγαλαν και οι υπόλοιποι πολυμορφικά ....
Σωστά, ήταν το αυτοκίνητο που άνοιξε την κατηγορία των πολυμορφικών. Επίσης βγήκε και σε crossover έκδοση όπου και εδώ ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του. Μπροστά ως προς την προσέγγιση της αγοράς με όρους μάρκετινγκ, αλλά να λέμε και το περίπτερο αμαξάρα πάει πολύ.... Πάντως καλύτερα καπετάνιος σε πλοίο παρά περιπτερούχος....
Γιώργο, καταλαβαίνεις ότι το "αμαξαρά" το έγραψα, αστειευόμενος .... όπως και να έχει πάντως, ήταν ένα αυτοκίνητο που σχεδιαστικά τουλάχιστον δημιούργησε μια νέα κατηγορία ...
το crossover στα μάτια μου, είναι τραγικό ...
το crossover στα μάτια μου, είναι τραγικό ...
Είσαι λίγο λάθος. Την κατηγορία την έφτιαξε το espace αρκετά χρόνια πριν. Το scenic απλά ήταν "C-Seg" (mini MPV)...
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
το espace .... είναι και λίιιγο λεωφορείο ....

είπαμε υπήρχαν "γκομενάκια" για εκδρομές .... αλλά όχι και χαρέμι !!!

είπαμε υπήρχαν "γκομενάκια" για εκδρομές .... αλλά όχι και χαρέμι !!!
Στο δρομο ειδα..... V60 D3 και στο καπακι S60 T5 RD....
Και τα δυο με καινουργια νουμερα Θεσσαλονικης
Και μετα πως να μην πεις οτι "λεφτα υπαρχουν"?
Και τα δυο με καινουργια νουμερα Θεσσαλονικης

Και μετα πως να μην πεις οτι "λεφτα υπαρχουν"?
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Χθές βράδυ στο parking της πλαζ βουλιαγμένης c70 2.4 celestial blue χρώμα, είναι η 2η φορά που το βλέπω
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
Σήμερα γυρνώντας από τις καλοκαιρινές διακοπές, στην Ε.Ο. στο ύψος του Σχηματαρίου V40 D2 άσπρο, σε τεστ ντράιβ από το περιοδικό DRIVE. Με προσπέρασε και μόλις αντιλήφθηκα ότι είναι το νέο V40 ανέπτυξα και τον έφτασα ξανά. Φοβερή ήταν η απορία του οδηγού, ο οποίος έκανε αμέσως στην άκρη και με κοιτούσε με απορία...
Να είμαι ειλικρινής, μπροστά είναι πάρα πάρα πολύ όμορφο, αλλά πίσω δε μου άρεσε...
Να είμαι ειλικρινής, μπροστά είναι πάρα πάρα πολύ όμορφο, αλλά πίσω δε μου άρεσε...
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Ουτε εγω πιστευω αυτο που ειδα!!!

Κυριακη μεσημερη μετα της 2 εξωτερικη περιφεριακη (θεσ/νικη) κατευθεινση ανατολικα (Βουργαρια??? Τουρκια???).
Τα φορτηγα ειχαν γερμανικες πινακιδες.

5 Cayenne TURBO...
1 Panamera TURBO...
1 Range Rover
1 BMW X6M...
3 BMW 550 + 535d (XDrive μαλλον το φθηνοτερο
)
1 ΜΒ S600...
Τα σχόλια δικα σας!

Κυριακη μεσημερη μετα της 2 εξωτερικη περιφεριακη (θεσ/νικη) κατευθεινση ανατολικα (Βουργαρια??? Τουρκια???).

5 Cayenne TURBO...
1 Panamera TURBO...
1 Range Rover
1 BMW X6M...
3 BMW 550 + 535d (XDrive μαλλον το φθηνοτερο
)1 ΜΒ S600...
Τα σχόλια δικα σας!
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
εμ, τόσα χρόνια παραπονιόμασταν ότι δεν κάναμε εξαγωγές! 
Δημήτρης, S40 1.6 kinetic MY10
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
Μπα, τρανζιτ απο γερμανια ηταν...
Ολα καινουργια, με την "ζελατινα"
Ολα καινουργια, με την "ζελατινα"

Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Πολύτιμο φορτίο... Άλλο να είσαι φορτωμένος σαπάκια από το αλάτια της Γερμανίας κι άλλο ολοκαίνουργια πανάκριβα αμάξια...
Black Volvo S40 1.8 MY-2010
Σήμερα, Toyota Gt-86 κόκκινο χρώμα, έβγαινε από μια έκθεση ΤΟΥΟΤΑ στην Αν.Κηφισιά. Μου άρεσε .. ωραίο σχήμα /led φώτα

φίλοι που το έχουν οδηγήσει .... λένε ότι ΔΕΝ πάει .....
σε αυτά τα €€€, δες και το meganeRS Cup
σε αυτά τα €€€, δες και το meganeRS Cup
Για εξήγησέ το λίγο το " ΔΕΝ πάει". Τι εννοείς; Διότι εσένα σου φαινόταν αργό και το Ibiza Cupra. Για δώσε λεπτομέρειες...
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Όσοι δεν τη ..''βρίσκουν'' με ατμόσφαιρα έν έτει 2012 και τα 200 άλογα με τα 205 Nm ροπής τους φαίνονται λίγα, ήδη βγήκε ανακοίνωση από τη Subaru για το δίδυμο BRZ...
Οι Γιαπωνέζοι ήδη εξελίσσουν την turbo εκδοχή του 2.0-λιτρου Boxer D-4S FA20 που θα τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο μετά τα μισά του 2013, ως ΜΥ 2014. Εξάλλου μας είχαν προϊδεάσει και οι Tetsuya Tada και Yoshinori Sasaki, οι δύο μηχανικοί της Toyota που είναι υπεύθυνοι για το Toyobaru, ότι το αυτοκίνητο θα ακολουθήσει την πορεία του GT-R, θα εξελίσσεται συνεχώς, και κάθε χρόνο θα βλέπουμε ανανεωμένες εκδόσεις.
Ο κινητήρας, λοιπόν, θα χρησιμοποιεί ένα twin-scroll υπερσυμπιεστή με άμεσο ψεκασμό που θα αναπτυχθεί in-house από τη Subaru με την απόδοση του θα φτάνει τα 280 άλογα και 340+ Νm ροπής
Οι Γιαπωνέζοι ήδη εξελίσσουν την turbo εκδοχή του 2.0-λιτρου Boxer D-4S FA20 που θα τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο μετά τα μισά του 2013, ως ΜΥ 2014. Εξάλλου μας είχαν προϊδεάσει και οι Tetsuya Tada και Yoshinori Sasaki, οι δύο μηχανικοί της Toyota που είναι υπεύθυνοι για το Toyobaru, ότι το αυτοκίνητο θα ακολουθήσει την πορεία του GT-R, θα εξελίσσεται συνεχώς, και κάθε χρόνο θα βλέπουμε ανανεωμένες εκδόσεις.
Ο κινητήρας, λοιπόν, θα χρησιμοποιεί ένα twin-scroll υπερσυμπιεστή με άμεσο ψεκασμό που θα αναπτυχθεί in-house από τη Subaru με την απόδοση του θα φτάνει τα 280 άλογα και 340+ Νm ροπής
Τελευταία επεξεργασία από WER130 σε 23 Οκτ 2012, 22:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Volvo S60 T3 MY2012
@WER130 , ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες σου ..... http://www.autoblog.com/2012/10/22/suba ... brz-turbo/
@jim τα παιδιά, έκαναν ένα ταξίδι Ελλάδα, Κεντρική Ευρώπη ... το συμπέρασμα ήταν ότι οκ είναι διαφορετικό, αλλά τιμολογιακά πολύ δύσκολα τα πράγματα για αυτά που προσφέρει ...
στο δρόμο (και όχι μόνο αυτοκινητόδρομο) λέει τους έκανε πλ@κ@ ένα κουτί Volvo V

@jim τα παιδιά, έκαναν ένα ταξίδι Ελλάδα, Κεντρική Ευρώπη ... το συμπέρασμα ήταν ότι οκ είναι διαφορετικό, αλλά τιμολογιακά πολύ δύσκολα τα πράγματα για αυτά που προσφέρει ...
στο δρόμο (και όχι μόνο αυτοκινητόδρομο) λέει τους έκανε πλ@κ@ ένα κουτί Volvo V
Αν το V συνδυαζόταν με τίποτα AWD μετά, τότε λογικό είναι... 

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Χτες βραδι με την βροχη το ειδα τελευταια στιγμη V40 μαλλον σε Misty Blue Metallic απεναντη απο το Ν. Σ. Σταθμο Θεσσαλονικη 
Δεν προλαβα να δω τιποτα αλλο...

Δεν προλαβα να δω τιποτα αλλο...
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Εγώ είδα άσπρο με πινακίδες Ημαθίας. Πολύ όμορφο...
σε γερανό σήμερα .......
lamborghini countach + σκαραβαίος (παλιός) και τα δύο σε εξαιρετική κατάσταση ....
lamborghini countach + σκαραβαίος (παλιός) και τα δύο σε εξαιρετική κατάσταση ....
Τελικά τα πιο ωραία, σε γερανούς τα βλέπουμε φορτωμένα.
Στη Θεσσαλονίκη που κατέβηκα, μέσα στη βροχή, είδα 2-3 V40, αλλά ένα κόκκινο R-Design S60 ήταν αυτό που μου έκλεψε την καρδιά.
Στη Θεσσαλονίκη που κατέβηκα, μέσα στη βροχή, είδα 2-3 V40, αλλά ένα κόκκινο R-Design S60 ήταν αυτό που μου έκλεψε την καρδιά.
Ferrari 458 Italia Spider στην παραλία Θεσσαλονίκης με πινακίδες Στουγκάρδης Γερμανίας... Κόκκινη βεβαίως...

Volvo S60 T3 MY2012
στη Λ. Καβάλας Σήμερα ..... Mercedes Station

πολιτικό ...... κουβαλούσε ένα φέρετρο
μάλλον έχει αλλάξει η φορολογία & στις νεκροφόρες
... και είναι ασύμφορη η χρήση τους.

πολιτικό ...... κουβαλούσε ένα φέρετρο
μάλλον έχει αλλάξει η φορολογία & στις νεκροφόρες
-
ThanasiS60
- T2
Μολις εφαγα μια φλασια
και θυμηκα πως περυσι το καλοκαιρι μεσημερι προς απογευμα ειχα δει στη Χαλκιδα ενα μαυρο Volvo S60 χρονολογιας σαν και το δικο μου 2.0T με αυτοκολλητακι BSR πανω δεξια στο πορτ-μπαγκαζ ... Μηπως ξερουμε ποιος ηταν??
και θυμηκα πως περυσι το καλοκαιρι μεσημερι προς απογευμα ειχα δει στη Χαλκιδα ενα μαυρο Volvo S60 χρονολογιας σαν και το δικο μου 2.0T με αυτοκολλητακι BSR πανω δεξια στο πορτ-μπαγκαζ ... Μηπως ξερουμε ποιος ηταν??Re: Στο δρόμο είδα............
Thanosgr έγραψε:Ουτε εγω πιστευω αυτο που ειδα!!!![]()
![]()
5 Cayenne TURBO...
1 Panamera TURBO...
1 Range Rover
1 BMW X6M...
3 BMW 550 + 535d (XDrive μαλλον το φθηνοτερο)
1 ΜΒ S600...
Τα σχόλια δικα σας!
Η ιστορια επαναλαμβανεται
Αυτη την φορα ενα φορτηγο με μια ποικιλια απο τα παραπανω... συν 458 μαυρη με μαυρες ζαντες και κιτρινες δαγκανες (κεραμικα)....

Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Επιστροφή σε “Περι ανέμων και υδάτων”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες