iatroud έγραψε:μάριε εννοούσε μάλλον τους εσωτερικούς χώρους της καμπίνας
ναι έχεις δίκαιο. Τώρα που το ξαναδιαβάζω, κατάλαβα πως παρανόησα...

iatroud έγραψε:μάριε εννοούσε μάλλον τους εσωτερικούς χώρους της καμπίνας

Thanosgr έγραψε:Και γιατι ρε παλικαρια δεν πηγαινετε στο V60![]()
Ολος ο κοσμος τα προτιμα![]()
Ρωτηστε και των dadoudis....
VolvoZeus έγραψε:Εχεις δικιο...πολυ ομορφο το V60! Αυτο ομως δεν ειναι δικαιολογια...ενα sedan 4.628 ειναι αστειο να εχει χωρο αποσκευων οσο ενα hatch C και μικροτερο και απο τα δυο μοντελα που αντικαθιστα...
S40 1,8 Momentum MY08Jim_C30 έγραψε:@ Dadoudis
Είναι διαφορετικό το Τ5 μοτέρ του νέου S60 το οποίο σημειωτέον είναι τετρακύλινδρο και διαφορετικό το Τ5 του δικού σου αυτοκινήτου που είναι πέντακύλινδρο!
Jim_C30 έγραψε:@ Dadoudis
Είναι διαφορετικό το Τ5 μοτέρ του νέου S60 το οποίο σημειωτέον είναι τετρακύλινδρο και διαφορετικό το Τ5 του δικού σου αυτοκινήτου που είναι πέντακύλινδρο!
icaoe έγραψε:Έβαλα το blis (blind spot) σύστημα για τους καθρέφτες ,το αυτόματο κιβώτιο , το premium ηχοσυστημα λόγω απαιτήσεων στη μουσική ( εδω έχω αμφιβολία του κατα πόσο αξίζει για να πω την αλήθεια ) και θερμαινομενα καθίσματα.
Σκέφτομαι να προσθέσω το technology pack που περιλαμβάνει το adaptive cruise control και τη προστασία για τους πεζούς. Είναι ακριβό όμως (1900€) και φοβάμαι μετα πως θα έχει φπ.
Απ την άλλη μεριά άμα έχεις αυτοματο και φρενάρει και γκαζωνει μόνο του κιόλας Τί μένει για τον οδηγο ; Να κρατάμε ένα τιμόνι , Αυτό μένει. Και μου ακούγεται κάπως..
Στο 8ρι είμαι στη τσιτα συνεχώς , μπαίνω κομμάτια στις στροφές , ντριφταρω ανεδεστατα και η αδρεναλίνη ξεχυλιζει ακόμα και τη πιο βαρετή μέρα ! Απ το ένα άκρο στο άλλο , Τί να λέμε τώρα ...
icaoe έγραψε:Έβαλα το blis (blind spot) σύστημα για τους καθρέφτες ,το αυτόματο κιβώτιο , το premium ηχοσυστημα λόγω απαιτήσεων στη μουσική ( εδω έχω αμφιβολία του κατα πόσο αξίζει για να πω την αλήθεια ) και θερμαινομενα καθίσματα.
Σκέφτομαι να προσθέσω το technology pack που περιλαμβάνει το adaptive cruise control και τη προστασία για τους πεζούς. Είναι ακριβό όμως (1900€) και φοβάμαι μετα πως θα έχει φπ.
Απ την άλλη μεριά άμα έχεις αυτοματο και φρενάρει και γκαζωνει μόνο του κιόλας Τί μένει για τον οδηγο ; Να κρατάμε ένα τιμόνι , Αυτό μένει. Και μου ακούγεται κάπως..
Στο 8ρι είμαι στη τσιτα συνεχώς , μπαίνω κομμάτια στις στροφές , ντριφταρω ανεδεστατα και η αδρεναλίνη ξεχυλιζει ακόμα και τη πιο βαρετή μέρα ! Απ το ένα άκρο στο άλλο , Τί να λέμε τώρα ...
dadoudis έγραψε:4κύλινδρο ή 5κύλινδρο δεν φαντάζομαι ότι θα έχει αισθητή διαφορά.Με 240 άλογα που λένε,και με μακριά κλιμάκωση στο κιβώτιο λογικά,δεν θα απέχει πολύ....Απλά το 5κύλινδρο είναι χρόνια στην αγορά και απ'ότι βλέπω και ξέρω είναι απροβλημάτιστο.
icaoe έγραψε:Zeus πραγματικα επειδη ειμαι fan της καλης ακουστικης θελω πολυ το Premium ηχοσυστημα να αξιζει τα χρηματα του..
Προσθεσα τελικα και το full driver support package (lane departure warning-Adaptive cc-BLIS-Driver alert) και μαλιστα βγηκε και λιγο πιο φτηνο απο το να τα βαλεις ξεχωριστα (εδω να πω οτι ειναι στα συν για τον πωλητη που πολυ τιμια το προτεινε) + το οτι παιρνεις το driver alert kai lane departure (ελπιζω το τελευταιο να απενεργοποιειται γιατι ακουσα οτι περισσοτερο ενοχλει παρα βοηθαει).
Το adaptive cc πιστευω ειναι απο τα πιο σημαντικα εξτρα πλεον, εβλεπα βιντεο τον αμερικανο στη κινηση με το συστημα πανω και ουσιαστικα δεν εκανε τιποτα!
και παλι δε το πιασε ΦΠ το αμαξι εντωμεταξυ.
και τωρα αρχιζει το μετρημα μεχρι να φτασει το καρο στο Ελλαντα.. ειμαι πολυ περιεργος να δω ροπές απο τον Τ5 παντως..
icaoe έγραψε:Σ ευχαριστω φίλε μου. 41k παρά κάτι λογικά θα βγει τώρα. Πρέπει να έχει σύστημα παραμετροποιησης στο μενού να τα απενεργοποιεις αυτά αλλα στη κίνηση και κυρίως στην Εθνικη θα βοηθάει πολυ το acc. Νομίζω πλέον πολλοί κατασκευαστές το βάζουν στα ακριβότερα αμάξια τους. Είχα πάει πριν 4 χρόνια στη Χιροσίμα στο εργοστάσιο της Mazda και τότε το διαφημιζανε σαν καινοτομία στα πειραματικά μοντέλα. με το καλο να το πάρουμε πρώτα ο Θεός , πιστεύω η Volvo είναι πολυ τίμια εταιρεία. Σκεφτόμουν να έβλεπα και την c class facelift που βγήκε τώρα αλλα ειμαι σίγουρος ότι σ αυτά τα χρήματα δίνει πολυ λιγότερο αμάξι. Οι Γερμανοί βρήκαν το μπελά τους.
φέτος η BMW έβγαλε τα περισσότερα κέρδη ανά αυτοκίνητο οπότε τα περί τιμιότητας της VOLVO μάλλον ευσταθούν μιας και με 41κ δεν παίρνεις ούτε 320 με λίγα εξτρά.dadoudis έγραψε:icaoe έγραψε:Σ ευχαριστω φίλε μου. 41k παρά κάτι λογικά θα βγει τώρα. Πρέπει να έχει σύστημα παραμετροποιησης στο μενού να τα απενεργοποιεις αυτά αλλα στη κίνηση και κυρίως στην Εθνικη θα βοηθάει πολυ το acc. Νομίζω πλέον πολλοί κατασκευαστές το βάζουν στα ακριβότερα αμάξια τους. Είχα πάει πριν 4 χρόνια στη Χιροσίμα στο εργοστάσιο της Mazda και τότε το διαφημιζανε σαν καινοτομία στα πειραματικά μοντέλα. με το καλο να το πάρουμε πρώτα ο Θεός , πιστεύω η Volvo είναι πολυ τίμια εταιρεία. Σκεφτόμουν να έβλεπα και την c class facelift που βγήκε τώρα αλλα ειμαι σίγουρος ότι σ αυτά τα χρήματα δίνει πολυ λιγότερο αμάξι. Οι Γερμανοί βρήκαν το μπελά τους.
Αν καιφέτος η BMW έβγαλε τα περισσότερα κέρδη ανά αυτοκίνητο οπότε τα περί τιμιότητας της VOLVO μάλλον ευσταθούν μιας και με 41κ δεν παίρνεις ούτε 320 με λίγα εξτρά.

VolvoZeus έγραψε:Επιπλεον επειδη αναφερθηκε πιο πανω, παραθετω τα αυτοκινητα της κατηγοριας του με τα οποια συγκριθηκε..
Ινσιγκνια (Μ/Π/Υ) - 4830/1856/1498 με μεταξονιο 2737 και μετατροχια (Ε/Π) 1585/1587
Α4 (Μ/Π/Υ) - 4703/1826/1427 με μεταξονιο 2808 και μετατροχια (Ε/Π) 1564/1551
S60 (Μ/Π/Υ) - 4628/1865/1484 με μεταξονιο 2776 και μετατροχια (Ε/Π) 1588/1585..
Επιπλεον οι εσωτερικες διαστασεις..
Εσωτερικες διαστασεις (Ινσιγκνια/Α4/S60)
Υψος εμπρος (χωρις ηλιοροφη) - 1020/1015/973
Υψος Πισω - 910/952/951
Πλατος στο υψος των ωμων εμπρος - 1500/1410/1447
Πλατος στο υψος των ωμων πισω - 1460/1380/1401
Ενδιαφερον λοιπον....Σε μικροτερο μηκος το S60 εχει παρομοιες διαστασεις...Σε σχεση δε με το Οπελ, ειναι 21εκ μικροτερο (σχεδον μια κατηγορια, αφου τοσο ειναι το S80!) ενω εχει (οριακα) μεγαλυτερο μεταξονιο!! Περαν λοιπον των 380l του χωρου αποσκευων σε σχεση με τα 450-500 του ανταγωνισμου, δεν υστερει πουθενα αλλου...
!!!εκανα 53 χλμ και εβαλα 15 ευρω και μου τα εκαψε ολα αφου το πηρα με λαμπακι και το επεστρεψα με λαμπακι βαθυ..........VolvoZeus έγραψε:Επιπλεον επειδη αναφερθηκε πιο πανω, παραθετω τα αυτοκινητα της κατηγοριας του με τα οποια συγκριθηκε..
Ινσιγκνια (Μ/Π/Υ) - 4830/1856/1498 με μεταξονιο 2737 και μετατροχια (Ε/Π) 1585/1587
Α4 (Μ/Π/Υ) - 4703/1826/1427 με μεταξονιο 2808 και μετατροχια (Ε/Π) 1564/1551
S60 (Μ/Π/Υ) - 4628/1865/1484 με μεταξονιο 2776 και μετατροχια (Ε/Π) 1588/1585..
Επιπλεον οι εσωτερικες διαστασεις..
Εσωτερικες διαστασεις (Ινσιγκνια/Α4/S60)
Υψος εμπρος (χωρις ηλιοροφη) - 1020/1015/973
Υψος Πισω - 910/952/951
Πλατος στο υψος των ωμων εμπρος - 1500/1410/1447
Πλατος στο υψος των ωμων πισω - 1460/1380/1401
Ενδιαφερον λοιπον....Σε μικροτερο μηκος το S60 εχει παρομοιες διαστασεις...Σε σχεση δε με το Οπελ, ειναι 21εκ μικροτερο (σχεδον μια κατηγορια, αφου τοσο ειναι το S80!) ενω εχει (οριακα) μεγαλυτερο μεταξονιο!! Περαν λοιπον των 380l του χωρου αποσκευων σε σχεση με τα 450-500 του ανταγωνισμου, δεν υστερει πουθενα αλλου...
ειναι ολα μονο το σημα αλλαζει και τα volvo προβληματηκα αρκετες φορες ειναι και τα opel και
που σας λενε για το οτιδηποτε για αυτο λεω να σταματησουμε να βλεπουμε ολοι μας μονο την μια πλευρα να βλεπουμε λιγο και την μερια μας οπου δεν ειναι και καλυτερη απο τον αλλων μαρκων αυτο πρεπει να το καταλαβουμε ολοι οτι ολοι στο ιδιο καζανη βραζουν και volvo,vw,audi κτλ οσο για το οτι πληρονεις περνεις αυτο πεστο και στο φιλο με το xc60 οπου λεει οτι εχει προβλημα στο κιβοτιο αυτος δηλ δεν πληροσεalexandros έγραψε:Αυτη την λογικη που εχουν ολα τα κλαμπ δεν μπωρο να καταλαβω τοσο υπερανω νομιζη ο καθενας οτι ειναι η μαρκα του .εγω λεω οπως το λεω και στο opel που ειμαι και απο τους ποιο παλιους εκει αλλα και στο peugeot το λεω και εδω καλα θα κανουμε να ειμαστε αντηκημενηκη και οχι επειδη εχουμε volvo,opel,bmw,mercedes κτλ τα αμαξια μας ειναι κορυφη ιδια σειναι ολα μονο το σημα αλλαζει και τα volvo προβληματηκα αρκετες φορες ειναι και τα opel και
η bmw m3τον 90000ε αυτο να καταλαβουμε δηλαδη τη η hunday που βγηκε φετος πρωτη σε αξιοπιστια τη δηλαδη το κλαμπ της πρειπη να νομιζει οτι αυτη ειναι και κανενας αλλος για να λογικευτουμε τα volvo και τα opel το καθε ενα απο αυτα εχει τα καλα του και τα κακα του ολες οι μαρκες το ιδιο ειναι πλεων τιποτα λιγοτερο αλλα και τιποτα περισοτερο αλλα ειμαστε μερικες φορες τοσο στενομυαλη οπου το καθε κλαμπ κατανταει σαν ρατσιστηκο σε αλλο και αυτο που γηνεται και εδω αλλα και σε αλλα κλαμπ σε κανει να νομιζεις οτι ουτε ποσοστα πολησεων και οτιδηποτε αλλο να περνουνα απο την καθε εταιρια για πηγεντε σε ολες της μαρκες στο aftersales και στο σερβις τους ολοι σας τους βριζεται με της μπου σας λενε για το οτιδηποτε για αυτο λεω να σταματησουμε να βλεπουμε ολοι μας μονο την μια πλευρα να βλεπουμε λιγο και την μερια μας οπου δεν ειναι και καλυτερη απο τον αλλων μαρκων αυτο πρεπει να το καταλαβουμε ολοι οτι ολοι στο ιδιο καζανη βραζουν και volvo,vw,audi κτλ οσο για το οτι πληρονεις περνεις αυτο πεστο και στο φιλο με το xc60 οπου λεει οτι εχει προβλημα στο κιβοτιο αυτος δηλ δεν πληροσε
deadp έγραψε:Δεν κλέβουν, φέρνουν κόσμο στη Volvo τα 40άρια..... Δεν έχουν όλοι 30 χιλιάρικα διαθέσιμα.
Όσο για το κόψιμο της σειράς 40, πάλι λάθος της Volvo, διότι αγορά για μικρό premium sedan αμάξι (4,5m) υπήρχε και θα υπάρχει.
Απόδειξη το πρωτότυπο A3 Sedan
http://www.themotorreport.com.au/conten ... 2b24e1.jpg
και η νέα Merc Sedan, βασισμένη στο σασί της B-Class...
http://www.caranddriver.com/var/ezflow_ ... ing_-1.jpg
deadp έγραψε:Προσωπικά, βλέπω την τοποθέτηση της Volvo να ταιριάζει με αυτή της Skoda, δηλαδή, παίρνουμε σασί Golf, φτιάχνουμε οικογενειακό Octavia και το τοποθετούμε μισή κατηγορία πάνω. Αντίστοιχα με το Superb και το σασί Passat... Έτσι κι η volvo με το S40 (με σασί Focus) και το S60 (σασί Mondeo)...
Το 40άρι παρκαρισμένο δίπλα από καινούργια 3άρα (μοντ. 2006) δεν δείχνει μικρότερο....
)...το αυτο εκανε και η Volvo με το S80, και κυριως η Saab με το νεο 9-5, για τις κατηγοριες E-F...
Το βιντεακι τα λεει ολα...johnkyr έγραψε:έφτασαν στην ελληνική αγορά S/V60 D3. D5 μάλλον δεν θα εισάγουν καθόλου![]()
Εκπτώσεις που παίζουν, αυτο τον καιρό ...
πχ, στα 2.000cc D3/T5/2.0T
-2.800€ το κράτος, απόσυρση -2000€ αν δεν έχεις κάτι για απόσυρση (και αγοράσεις μια από τον έμπορο)
-2.800€ η volvo cars hellas (εκπτώσεις από την αρχή λανσαρίσματος)![]()
-1500€+ ο κάθε αντιπρόσωπος.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες