Volvo c70 Aλλαγή Mοτέρ

Εδώ μπορούμε να γράφουμε για τεχνολογίες και τεχνικά θέματα των αυτοκινήτων μας. μοτέρ λάστιχα/ζάντες, λάδια, ασφάλεια, ανάρτηση, κατανάλωση, ρύπους, μετατροπές / βελτιώσεις πλαίσιο, φώτα, φρένα, αξεσουάρ, service manuals κτλ
Giannis
T2

Volvo c70 Aλλαγή Mοτέρ

Δημοσίευσηαπό Giannis » 01 Σεπ 2010, 12:26

Γεια σας παιδιά καλώς σας βρήκα και εγώ στο πολύ καλό και ενημερωμένο volvo forum! 2 ερωτήσεις θέλω να κάνω και αν μπορεί κάποιος να δώσει την τεχνική βοηθειά του! Exω ενα C70 ΜΥ 2007 2.4i και θέλω να το κάνω Τ5 γίνεται? Aν ναι ξέρει κανείς απο τιμές? Eπίσης ήμουν άτυχος την χρονική περίοδο που τα αγόρασα γιατί ήταν η τελευταία παρτίδα με την παλιά κονσόλα και το χειρόφρενο με την φούσκα (03/2007).Το αναφέρω αυτό γιατί θέλω να βάλω την υποδοχή usb που έχουν πλέον όλα τα νέα vοlvo. Ξέρει κάποιος που να απευθυνθώ? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Re: Volvo c70 Aλλαγή Mοτέρ

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 01 Σεπ 2010, 13:06

Καταρχην καλωσηρθες στην παρεα.
Οσον αφορα την μετατροπη νομιζω οτι κατι τετοιο δεν συμφερει οικονομικα μιας που αλλαζουν πολλα περισσοτερα απο απλα ενα μοτερ.

Το usb που αναφερεις ειναι φανταζομαι αυτο εδω. Νομιζω οτι δεν υποστηριζετε απο μοντελα πριν το ΜΥ08 ομως. Εδω θα βρεις και τις οδηγιες εγκαταστασης παντως.

Παντως προσωπικα βρισκω πολυ ομορφοτερο το χειροφρενο με την φουσκα σε σχεση με το f/l που προεξεχει σαν π!#%ι :lipssealed
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Giannis
T2

Δημοσίευσηαπό Giannis » 01 Σεπ 2010, 13:21

Ακριβώς για αυτό το usb λέω αλλά η volvo μου είπε οτι προν το παρόν δεν μπορεί να γίνει σε ΜΥ 2007. Αλλά και σε aftermarket που να ψάξω? Ακόμα μηπως γνωρίζεται για το blis? και αν μπορει να μπει σαν aftermarket και αυτο? Ευχαριστώ και πάλι παιδιά!

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 01 Σεπ 2010, 13:41

Giannis έγραψε:Ακριβώς για αυτό το usb λέω αλλά η volvo μου είπε οτι προν το παρόν δεν μπορεί να γίνει σε ΜΥ 2007. Αλλά και σε aftermarket που να ψάξω? Ακόμα μηπως γνωρίζεται για το blis? και αν μπορει να μπει σαν aftermarket και αυτο? Ευχαριστώ και πάλι παιδιά!

Ετσι ειναι. Δεν υποστηριζεται απο το Infotainment των ΜΥ07. Μονο απο ΜΥ08 και μετα. Το αφτερμαρκετ ειναι παλι δυσκολο γιατι το MOST της Volvo με τις οπτικες ινες δεν ειναι συμβατο :-(
Το BLIS σιγουρα δεν τοποθετειται ως αξεσουαρ...
Θες καινουριο αυτοκινητο :lol:
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Giannis
T2

Volvo c70 Aλλαγή Mοτέρ

Δημοσίευσηαπό Giannis » 01 Σεπ 2010, 16:28

:lol: Καλοοοο!!! :lol: Οχι δεν προτίθεμαι να αλλάξω αυτοκινήτο απλά το ρωτάω για να ξέρω! Μιας και γνωρίζετε πολλά, έχω βάλει το GPS GARMIN
αυτό που έδινε η volvo.Το έχω 2 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά έλεγα για αλλαγή αν μπορώ να βάλω το αναδιπλούμενο, να διευκρηνισω πως έχω το premium sound σύστημα με την κεντρική σίτα στο ταμπλό.

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 01 Σεπ 2010, 16:45

Giannis έγραψε::lol: Καλοοοο!!! :lol: Οχι δεν προτίθεμαι να αλλάξω αυτοκινήτο απλά το ρωτάω για να ξέρω! Μιας και γνωρίζετε πολλά, έχω βάλει το GPS GARMIN
αυτό που έδινε η volvo.Το έχω 2 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά έλεγα για αλλαγή αν μπορώ να βάλω το αναδιπλούμενο, να διευκρηνισω πως έχω το premium sound σύστημα με την κεντρική σίτα στο ταμπλό.

Κι εγω αυτο ψαχνω! Μπαινει. Κοστιζει αρκετουτσικα ομως. Καποιες λυσεις με αφτερμαρκετ οθονη που τοποθετειται στην ΟΕΜ θεση (και λειτουργει οπως η ΟΕΜ) υπαρχουν οπως αυτη που ειχα ρωτησει αλλα αγνωστου αποτελεσματος. Παραθετω την απαντηση που πηρα απο τον Κινεζοκατασκευαστη

Dear Sir,

Thanks for your kind inquiry.

We are very pleased to know that you are interested in our product. For the GPS monitor for Volvo S40, please kindly check the attached specifications. Sorry that we have no installation instruction for this new model till now. You can turn to some professional installer or instally it by yourself according to the cables.

For map, we have only map for Western europe. We can not supply Greece map till now. Also you can get map locally. We would like to recommend Sygic MIPS map for the system.

And for personaly buyer, we would like to offer our retailing price at USD 899.00 with free shipping including map for west Europe.

If you have any further inquiry, please feel free to contact me at: [email protected]

Thanks.

Best Regards,
Selina Ding
Sales
Shenzhen Chele Digital Technology Co., Ltd.
Skyauto Technology CO Limited
MSN: [email protected]

Τα spec ειναι τα εξης:

Specification:
· Panel: 6.5' TFT LCD Screen Panel
Motorised panel( professional designed to match Volvo)
· TFT Parameters:
DIGITAL 6.5' TFT-LCD (PVI panel:)
Resolution: 800*480
Touch Screen
· SD/USB Supported File Formats:
U-Disk format select: FAT32
Audio: MP3, MP4, WMA, WMV, OGG, IPOD is ready too.
Video: Divx3),WMV, ASF, MPEG1/MPEG2/MPEG4/DAT
Photo: JPEG, BMP, GIF, PNG
· Amplifier: High Power Output 1*4W
· A/V In/Out:
Connectable with DVD/CD changer
· System Function:
OSD Language : English, Chinese,Russian and so on
Real Date/time Display
Touch screen Control or buttons control
· Bluetooth:
Not Available
· Navigation:
System: Microsoft Windows CE.NET 5.0/500Mhz
Storage: 128MB NAND FLASH, 1GB SD card
Channel: 20
Position Procision
· TV:
Not Available

Επιπλεον νομιζω οτι θα χρειαστεις καποια ανταλλακτικα απο την Volvo (το νεο καλυμα του ηχειου και ισως κατι αλλο)...

Αν το δοκιμασεις καλη τυχη! Η δικη μου :whatever ειναι οτι ημουν στην πηγη (Shenzhen) αλλα δεν το σκεφτηκα καθολου....χαλαρα με τα παζαρια θα το επαιρνα τουλαχιστον στα μισα λεφτα :-(
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

baltasar
T2

Δημοσίευσηαπό baltasar » 02 Σεπ 2010, 13:51

Να προσθέσω και εγώ κάτι στις ερωτήσεις του Γιάννη......
USB σε MY07 δεν παίζει....το να βάλει κανείς μια AUX παίζει......?????
Time hominem unius libri

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 02 Σεπ 2010, 14:26

@baltasar ρίξε μια ματιά εδώ
Δημήτρης, S40 1.6 kinetic MY10
www.iatroud.gr

Επιστροφή σε “Τεχνικά θέματα”

Μέλη σε σύνδεση