http://www.in.gr/auto/news/article.asp? ... tyID=70009

VolvoZeus έγραψε:μτχ μεχρι μαξ 10χιλ κι εγω ετσι νομιζω...ειδικα για την χρηση την οποια προοριζετε. Απλα το DS3 ειναι ιδιαιτερα ελκυστικο σαν σχημα αν και αποκλειστικα 3πορτο...

, εμένα μου αρέσει
..... όπως και αυτό.... toyota liftback, 2πορτο wagon-ωοειδή .johnkyr έγραψε:καλά κάνει .... sedan,station,coupe merc δεν θα έπαιρνα ποτέ ... αυτό, όμως μου αρέσει, τουλάχιστον σαν σχήμα.

johnkyr έγραψε:Το ΔΝΤ είναι εδώ .... ο ΓΑΠ, πρέπει να είναι ο περισσότερο κολοτούμπας πολιτικός.

και στρίβουν, ESP off .... θέλω να το δω σε σχέση με το 207RC, ClioRSJim_C30 έγραψε:Γαλλικά εγώ μόνο αρώματα αγοράζω...![]()
![]()
johnkyr έγραψε:Δεν το έχω δει ακόμα live ... πότε θα κανονίσεις Test drive, το 1.6Τ ??
S40 1,8 Momentum MY08johnkyr έγραψε:.... άμα στρίβει κιόλας
S40 1,8 Momentum MY08
!!!!DIKASTIS-T5 έγραψε:johnkyr έγραψε:αναμένεται έκδοση με 200 ή 211 hp από 1.6Τ και άμεσο ψεκασμό .... άμα στρίβει κιόλας
![]()
![]()
Γιαννη,μαλλον θα εισαι ο επομενος κατοχος του C30 μου!!!Λεω να το <<χτυπησω>>!
Πραγματικά δεν βλέπω ούτε ένα λόγο υπέρ αυτής της αλλαγής και μη μου πεις τα τέλη κυκλοφορίας γιατί
, δεν νομίζω ότι ρίχνουν έξω τον προϋπολογισμό σου.
S40 1,8 Momentum MY08johnkyr έγραψε:

!!!!!!!johnkyr έγραψε:ενώ τα μεγάλα ? με πολλούς ίππους, τι σε κάνει να τα εμπιστεύεσαι ?

Jim_C30 έγραψε:johnkyr έγραψε:ενώ τα μεγάλα ? με πολλούς ίππους, τι σε κάνει να τα εμπιστεύεσαι ?
Ε τώρα είναι ίδιο το αυτοκίνητο του Zeus με αυτό το κουβαδάκι; Ποιο εμπιστεύεσαι περισσότερο εσυ;

johnkyr έγραψε:Jim_C30 έγραψε:johnkyr έγραψε:ενώ τα μεγάλα ? με πολλούς ίππους, τι σε κάνει να τα εμπιστεύεσαι ?
Ε τώρα είναι ίδιο το αυτοκίνητο του Zeus με αυτό το κουβαδάκι; Ποιο εμπιστεύεσαι περισσότερο εσυ;
είναι μεγάλο του zeus ???![]()

johnkyr έγραψε:σε παρακαλώ .... όχι αυτοκίνητα (opel) που δε στρίβουν ......
johnkyr έγραψε:Jim_C30 έγραψε:johnkyr έγραψε:ενώ τα μεγάλα ? με πολλούς ίππους, τι σε κάνει να τα εμπιστεύεσαι ?
είναι μεγάλο του zeus ???![]()
Επιστροφή σε “Άλλα θέματα αυτοκίνησης”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες