deadp έγραψε: Παίζει δυνατά και το C3 Hdi... http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2180728/
Εκτός του ότι το 207 είναι πιο όμορφο (υποκειμενικό αυτό) το C3 νομίζω θα είναι υπερβολικά ψόφιο...
deadp έγραψε: Παίζει δυνατά και το C3 Hdi... http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2180728/
S40 1,8 Momentum MY08johnkyr έγραψε:αυτό που χαλάει στο 207, είναι η θέση των καθρεπτών .. πάνω στην πόρτα ......

johnkyr έγραψε:to307, τι θέματα έχει ; μήπως, ιδικά αυτές τις εποχές ... να το κρατήσεις το 307 ;
, Corolla 2002, Atos 2002, Astra 2001, Yaris 2008, κι ο κατάλογος δεν τελειώνει...deadp έγραψε:Σπύρο, εννοείς ίσως το C3. Το Ds3, εκτός του ότι είναι τρίθυρο, είναι και προκλητικά ακριβότερο σε σχέση με το αδελφάκι του...
S40 1,8 Momentum MY08deadp έγραψε:Ψάχνω να βρω μεινονέκτημα άλλο εκτός από την τσιμπημένη κατανάλωση (5,9lit) όταν το Micra π.χ. είναι στα 5, αλλά με χαλάει και το ότι ΔΕΝ έχει ESP και άλλους αερόσακκους στην Active έκδοση (βρήκα Active με 10.420 με το κλειδί πινακιδωμένο). Σαν αυτό:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2159806/
Σε όλους ζητώ το Sport (που έχει ESP, 4 αερόσακκους και διαφορά 600€ στον τιμοκατάλογο) αλλά μου λένε για 12 χιλιάρικα κι η διαφορά είναι μεγάλη. Αν φτάσω στα 12, μετά γλυκοκοιτάζω και τη C4 κ.α...
Παίζει δυνατά και το C3 Hdi... http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2180728/
Νομίζω ότι το 207 είναι το μοναδικό Μινι που δε θα τη χαλάσει... Δεν υπάρχουν και πολλά πολλά διαθέσιμα για ξόδεμα αυτή τη στιγμή, αλλά καινούργιο αμάξι χρειάζεται... Διαφορετικά κρατάμε το 307 ώσπου να γίνει σκραπ...
deadp έγραψε:johnkyr έγραψε:to307, τι θέματα έχει ; μήπως, ιδικά αυτές τις εποχές ... να το κρατήσεις το 307 ;
Ηλικία, κάθε χρόνο όλο και κάτι θα χαλάσει (έχουμε θεματάκια με το ABS τελευταία, είναι βλέπεις από τα πρώτα, ενώ το 307 16v μιας φίλης είναι bulletproof, όχι όμως και μπαριέραproof), καίει τον άμπακο (το S40 δεν καίει τίποτε συγκριτικά) γιατί με τα 75hp ζορίζεται, έχουμε ήδη αλλάξει φλάντζα, συμπλέκτη, δίσκους, μονάδα ABS (χωρίς αποτέλεσμα), φλασιέρα (δις), αντλία βενζίνης, πολλαπλασιαστή, ιμάντα και αντλία νερού (το πρώτο ναι, το δεύτερο γιατί;) κι άλλα αρκετά (αριστερό φανάρι που πήρε νερά και πήρε επίσης και το καινούργιο και ΔΕΝ αλλάχθηκε, γιατί ο ένας λέει ότι φταίει ο άλλος, κι εγώ το ρίχνω στον Άρη που είναι στον Κρόνο), ενώ παλιά ένα reset το ήθελε το αμαξάκι κάθε λίγο και λιγάκι... Κοινώς, σβήνεις, και ξαναβάζεις μπρος - σβήνει το φωτάκι των αερόσακκων...![]()
Βέβαια, δεν υπάρχει πιο άνετο 1400άρι ακόμη και σήμερα κι είναι και ήσυχο στο ταξίδι (όσο και να το ζορίζεις), έχει καλό κράτημα και φρένα (τουλάχιστο με Corolla του 2002, είναι έτη φωτός μπροστά) κι αρκετά ποιοτικό εσωτερικό με καλά υφάσματα και πλαστικά.
Το εμπιστεύομαι στην οδήγηση περισσότερο από π.χ. Polo 99, Lupo 2000, Vectra 99, Avensis 2005, Corolla 2002, Atos 2002, Astra 2001, Yaris 2008, κι ο κατάλογος δεν τελειώνει...
Επειδή οδηγό δεν γίνεται να αλλάξουμε, θα αλλάξουμε αμάξι... αλλά με Λιοντάρι πάντα μπροστά.
georgosk έγραψε:deadp έγραψε: Παίζει δυνατά και το C3 Hdi... http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2180728/
Εκτός του ότι το 207 είναι πιο όμορφο (υποκειμενικό αυτό) το C3 νομίζω θα είναι υπερβολικά ψόφιο...
deadp έγραψε:Αααχ, για καινούργιο λέμε, για να το κρατήσουμε καμμιά δεκαετία.
Τώρα, τι να πω, η Delta είναι έρωτας (και για μένα), αλλά με τη γκαντεμιά που μας δέρνει...
Δεν ξέρω, θα δούμε αύριο... Βρήκα και Renault Clio TCE, καινούργιο στο 11άρι, αλλά είναι από Αθήνα, πως θα έρθει στην Αλεξάνδρεια;
Και φυσικά, πρέπει να σπρώξουμε το 307...
Πάντως, από ότι βλέπω στα 10 και κάτι χιλιάρικα το 207 είναι μονόδρομος αν θέλεις ένα αυτοκίνητο που να μην είναι και πολύ μικρό...

VolvoZeus έγραψε:Η αγγελία διαγράφτηκε...
στα 10140... 3θ.
, το πάρκαρε με τη μία (ενώ σαν γυναίκα, στην αρχή φοβόταν).
S40 1,8 Momentum MY08
VolvoZeus έγραψε:Με το καλο Θοδωρη...καλοταξιδο
S40 1,8 Momentum MY08
S40 1,8 Momentum MY08georgosk έγραψε:Το ESP πόσο πραγματικά χρήσιμο είναι εξαρτάται από το στιλ οδήγησης του καθενός αλλά και το πόσο καλά στημένο είναι το αυτοκίνητο.
georgosk έγραψε:Εγώ στο 40άρι δεν το έχω χρειαστεί ποτέ
georgosk έγραψε:ούτε που ξέρω πως δουλεύει στην πράξη
georgosk έγραψε:ενώ στο Φοκους που δεν είχε το αυτοκίνητο μαζευόταν τόσο εύκολα που δεν θα μου χρειαζόταν έτσι και αλλιώς
georgosk έγραψε:Τώρα για ένας άτσαλο ή απρόσεκτο οδηγό σίγουρα μπορεί να τον βγάλει από μια δύσκολή θέση.
S40 1,8 Momentum MY08georgosk έγραψε:Με βάση την λογική που αναπτύσσεις παραπάνω θα πρέπει επειγόντως να αλλάξω αυτοκίνητο και εσύ επίσης
iatroud έγραψε:βάσει της λογικής που ανέπτυξα οδηγούμε αμφότεροι τα κατάλληλα αυτοκίνητα.
iatroud έγραψε: Είναι απλά "επιλογές". :)
dd_surfer έγραψε:Αν μπορείς να διαθέσεις το χρηματικό ποσό, το παίρνεις με ESP. Αν πάλι δεν μπορείς να διαθέσεις το ποσό ή θα δυσκολευτείς πολύ να το διαθέσεις, το παίρνεις χωρίς ESP.
S40 1,8 Momentum MY08

iatroud έγραψε:καλοτάξιδο κ απροβλημάτιστο φίλε
απροβλημάτιστο και καλοτάξιδο !!!

S40 1,8 Momentum MY08Επιστροφή σε “Άλλα θέματα αυτοκίνησης”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες