johnkyr έγραψε:Ζητάς άλλο ...
deadp έγραψε:Ή μια έκπτωση;
δεν του έκανε ένα καλό καθάρισμα πριν στο δώσει, σίγουρα θα του κόστιζε λιγότερο από την έκπτωση που θα του ζητήσεις.
S40 1,8 Momentum MY08deadp έγραψε:Σκόνη είναι... δεν ξέρω αν φεύγει 100%, το αμάξι φαίνεται καθαρά ότι ήταν με ανοικτά παράθυρα κάπου. Όχι πολύ χάλια, αλλά δεν έχει αυτή την "πατίνα" του φρέσκου. Αυτήν που έχει το από πίσω... δυστυχώς σε γκριζο-πράσινο...
Πήγα να το δω πως θα είναι όταν θα κατέβαινε από τη νταλίκα... Αλλά αυτό ήταν έτοιμο... χωρίς προστατευτικά, χωρίς κεριά...
S40 1,8 Momentum MY08

αλλά εσένα σε ενδιαφέρει να παραλάβεις το αυτοκίνητο. Καλά ξεμπερδέματα Θοδωρή με το καλό να το παραλάβεις.
S40 1,8 Momentum MY08
Κάνει τον ανήξερο...
το χαζό...
ότι τον συμφέρει... johnkyr έγραψε:τροφή για συζητήσεις ...
i20 1.4 diesel Vs Panda 1.4Mjet diesel Vs Panda 0.9 twinair Vs clio 1.5dci vs corsa 1.3diesel (ξέχασα κάποιο;)
johnkyr έγραψε:aaaa να κι άλλο ένα 1.000cc http://www.sport-fm.gr/article/532016
vrestas έγραψε:rx8 cosmo με 5-6 χιλιαρικα. καίει αλλά τα πουλάνε τζάμπα.
WER130 έγραψε:Ο τίτλος δεν εκφράζει 100% αυτό που θέλω να κάνω, αφού δεν τα λέτε και μικρά, αλλά είπα να μην ανοίξω άλλο νήμα. Έχουμε και λέμε...
1. Nissan Qashqai 1.2 115 PS DiG-T 20.400e
2. VW Golf 1.2 105 PS TSI 19.200e
3. Seat Leon 1.2 110 PS TSI 16.500e
4. Alfa Giulietta 1.4 120 PS TB 17.500e
Mε παρόμοιο επίπεδο εξοπλισμού, τούρμπο-βενζινοκινητήρες και διαστάσεις στα 4,30m πάνω κάτω.
Απορρίπτονται diesel και μικρά αυτοκίνητα πόλης (segments A,B).
Εδώ θα ρωτήσετε, για τι είδους χρήση το θες; ''Δεν ξέρω'', είναι η απάντηση. Πώς συγκρίνεις crossover με κόμπακτ C κατηγορία, ούτε εδώ έχω απάντηση.
Γιατρέ είμαι σε σύγχυση, ζητώ τη βοήθειά σας.![]()
Αυτό που προκρίνεται για την ώρα (η αγορά θα γίνει αρχές 2015), είναι το Qashqai, λόγω διαφορετικότητας...Πολύ θετική εντύπωση μου έκανε επίσης το Leon, με πολύ καλή απτή ποιότητα εσωτερικού και τιμή, εφοδιασμένο με κινητήρες Εuro6, σε αντίθεση με τo Golf. Θα ακολουθήσει test drive στα 3 πρώτα. Τη Giulietta την είχα τεστάρει πριν 2-3 χρόνια, με οδική συμπεριφορά από άλλο πλανήτη και εμφανισιακά κούκλα, με μειονέκτημα τα σχεδόν 5 χρόνια παρουσίας της στην αγορά.
WER130 έγραψε:Ο τίτλος δεν εκφράζει 100% αυτό που θέλω να κάνω, αφού δεν τα λέτε και μικρά, αλλά είπα να μην ανοίξω άλλο νήμα. Έχουμε και λέμε...
1. Nissan Qashqai 1.2 115 PS DiG-T 20.400e
2. VW Golf 1.2 105 PS TSI 19.200e
3. Seat Leon 1.2 110 PS TSI 16.500e
4. Alfa Giulietta 1.4 120 PS TB 17.500e
Mε παρόμοιο επίπεδο εξοπλισμού, τούρμπο-βενζινοκινητήρες και διαστάσεις στα 4,30m πάνω κάτω.
Απορρίπτονται diesel και μικρά αυτοκίνητα πόλης (segments A,B).
Εδώ θα ρωτήσετε, για τι είδους χρήση το θες; ''Δεν ξέρω'', είναι η απάντηση. Πώς συγκρίνεις crossover με κόμπακτ C κατηγορία, ούτε εδώ έχω απάντηση.
Γιατρέ είμαι σε σύγχυση, ζητώ τη βοήθειά σας.![]()
Αυτό που προκρίνεται για την ώρα (η αγορά θα γίνει αρχές 2015), είναι το Qashqai, λόγω διαφορετικότητας...Πολύ θετική εντύπωση μου έκανε επίσης το Leon, με πολύ καλή απτή ποιότητα εσωτερικού και τιμή, εφοδιασμένο με κινητήρες Εuro6, σε αντίθεση με τo Golf. Θα ακολουθήσει test drive στα 3 πρώτα. Τη Giulietta την είχα τεστάρει πριν 2-3 χρόνια, με οδική συμπεριφορά από άλλο πλανήτη και εμφανισιακά κούκλα, με μειονέκτημα τα σχεδόν 5 χρόνια παρουσίας της στην αγορά.

johnkyr έγραψε:Αναστενω το νήμα ...
Την αλλη εβδομμαδα το clio φεύγει μιας και σε λιγους μηνες έρχεται κι αλλο μελος
Στην οικογένεια. Μπορεί να πουληθεί χάνοντας μονο 1500 € για αυτο τον ενα χρονο που
Το εχω .... Οπότε νομιζω οτι ειναι καλο να φύγει τώρα ...
Υποψηφια αυτοκινητα με σειρα προτίμηση σης ....
Focus 1.5d
Peugeot 308 1.6d
Alfa guilieta 1.6d
Budget καπου στα 20κ και καυσιμο diesel.
Kαποιο αλλο; καμια ιδεα για καπιιο μτχ;
Επιστροφή σε “Άλλα θέματα αυτοκίνησης”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες