ΥΓ1 Ψαχνω καθε φορα που παρκαρω να σηκωσω χειροφρενο.
ΥΓ2 Θα ηθελα τα φωτα να εχουν αυτοματη σκαλα μιας και το εχω συνηθισει απο το focus.Eιναι ιδιαιτερα βολικο στα τουνελ.
stratus έγραψε:ΥΓ2 Θα ηθελα τα φωτα να εχουν αυτοματη σκαλα μιας και το εχω συνηθισει απο το focus.Eιναι ιδιαιτερα βολικο στα τουνελ.

stratus έγραψε:Τελικα το παραλαμβανω αυριοΗ αναμονη κρατησε 4 μηνες και 4 ημερες.Οσον αφορα το leon μετα απο μπολικη φασαρια μου εκοψαν 200 ευρω απο την αρχικη προσφορα.Πρωτες εντυπωσεις θα τις αναφερω αυριο.
stratus έγραψε:Eυχαριστω παιδια για τις ευχες.
Nα ξαναρωτησω παιδια,παροτι νιωθω σαν ηλιθιος,πως βλεπουμε την θερμοκαρσιας της μηχανης;

VolvoZeus έγραψε:stratus έγραψε:Eυχαριστω παιδια για τις ευχες.
Nα ξαναρωτησω παιδια,παροτι νιωθω σαν ηλιθιος,πως βλεπουμε την θερμοκαρσιας της μηχανης;
Ωραιο χρωμα...καλοταξιδο
Ισως να υπαρχει σε καποιο μενου...δεικτη παντως δεν εχει, οπως κανενα συγχρονο αυτοκινητο
stratus έγραψε:Αμα παρει φωτια αναβει λυχνια ....
θα το έχεις καταλάβει νωρίτερα από τους καπνούς
S40 1,8 Momentum MY08stratus έγραψε:VolvoZeus έγραψε:stratus έγραψε:Eυχαριστω παιδια για τις ευχες.
Ωραιο χρωμα...καλοταξιδο
Ισως να υπαρχει σε καποιο μενου...δεικτη παντως δεν εχει, οπως κανενα συγχρονο αυτοκινητο
Eυχαριστω.Τελικα δεν πρεπει να εχει.Αμα παρει φωτια αναβει λυχνια ....
stratus έγραψε:http://dl.dropbox.com/u/14803111/2011-09-22%2014.05.45.jpg
Mια ερωτηση.Τη θερμοκρασια της μηχανης πως τη βλεπουμε;

S40 1,8 Momentum MY08georgosk έγραψε:Θέλουμε φωτογραφίες, όχι 1 αλλά, ολοκληρωμένη παρουσίαση στην ενότητα "τα αυτοκίνητά μας" viewforum.php?f=32 . Ούτε ένα καινούργιο 60άρι δεν έχουμε εκεί, τι Volvoclub είμαστε; Άντε και οι υπόλοιποι βάλτε φώτο.

, αλλα τωρα δεν εχω κανενα προβλημα.
Passion Red με μαύρο εσωτερικό είναι και το 40άρι μου και ακόμα με τρελαίνει όπως την πρώτη μέρα.
S40 1,8 Momentum MY08
μια φωτό από το ίντερνετ και την ανεβάζω ! Ελπίζω να μη με πετάξετε έξω απο το φόρουμ!
), εγώ σου προτείνω να κάνεις την επανάσταση σου και να επιλέξεις σαν Έλληνας με την καρδιά. Άλλωστε για να κοιτάς το D3 σημαίνει ότι έχεις κάνει τους λογαριασμούς σου, οπότε πάρε αυτό, έτσι και αλλιώς τι θα φέρει το μέλλον κανείς δε ξέρει...
S40 1,8 Momentum MY08JVd έγραψε:Γεια χαρά σε όλους,όπως υποδηλώνει και ο τίτλος,τι θα απαντούσατε εσείς στο δίλημα? Τα δεδομένα είναι το όριο κόστους στα 30 χιλιάρικα (με αποσυρση),το μοντέλο (S60),το καύσιμο (diesel) και το χρώμα(ice white).... Nα προτιμήσω το ''Σπαρτιάτικο'' σε εξοπλισμο D3 (βασικη εκδοση) ή ενα Momentum Drive?
stratus έγραψε:VolvoZeus έγραψε:stratus έγραψε:Eυχαριστω παιδια για τις ευχες.
Ωραιο χρωμα...καλοταξιδο
Eυχαριστω.Τελικα δεν πρεπει να εχει.Αμα παρει φωτια αναβει λυχνια ....

iatroud έγραψε:όταν το χειρόφρενο είναι ηλεκτρονικό πως το τραβάς;!

JVd έγραψε:Tελικα τι επιλογες εχουμε για προγραμμα στο Drive? Για περιοχη Αττικης μιλαω
sprsk έγραψε:Τελικά έχει και η BSR : http://en.bsr.se/products/t1125/
Από 110Hp στα 139Hp και ροπή από 250Nm στα 307Nm
Interval..........gear.......orig..........BSR
.80-110km/h......3.........6.1s......,....4.7s.......+ 24%
.80-140km/h......4........18.5s.........14.1s.......+ 24%
100-150km/h......4........18.1s.........13.7s.......+ 25%

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες