S60 2010-
Re: S60 2010-
To "μικρο" 1600αρι με Μomentum εξοπλισμο.
VolvoZeus έγραψε:Εβαλες κατι εξτρα? Δεν ειχαν ετοιμοπαραδοτο?
Tιποτα επιπλεον και δεν υπηρχε κανενα ετοιμοπαραδοτο.Το πηρα απο την Βελμαρ στη Βαρυμπομπη.
καλησπέρα την παρασκευή παρέλαβα το αυτοκίνητο μου από την βελμαρ ς60 d2 διαδρομή στην Αθηνα μέσα μετά Λαμια για καφέ με τον φίλο τον gioge , συνεχεία θεσσαλονικη κ γυρισμό κερκυρα 1144 χι. κατανάλωση 5,9 με συνεχές κλίμα κ ταχύτητες 140-150 χι.
rrcorfu έγραψε:καλησπέρα την παρασκευή παρέλαβα το αυτοκίνητο μου από την βελμαρ ς60 d2 διαδρομή στην Αθηνα μέσα μετά Λαμια για καφέ με τον φίλο τον gioge , συνεχεία θεσσαλονικη κ γυρισμό κερκυρα 1144 χι. κατανάλωση 5,9 με συνεχές κλίμα κ ταχύτητες 140-150 χι.
καλοτάξιδο και καλορίζικο ... Ευχομαι πάντα καλά και ασφαλή χλμ ....
Εντυπωσιακό νούμερο .
Φυσικά Το ίδιο και η διαδρομή .
Καλορίζικο , Καλοτάξιδο
Φυσικά Το ίδιο και η διαδρομή .
Καλορίζικο , Καλοτάξιδο

sprsk έγραψε:Εντυπωσιακό νούμερο .![]()
Φυσικά Το ίδιο και η διαδρομή .![]()
Καλορίζικο , Καλοτάξιδο
ευχαριστώ
Jim_C30 έγραψε:Καλορίζικο και καλοτάξιδο φιλαράκι!!!
ευχαριστώ
gioge έγραψε:rrcorfu έγραψε:καλησπέρα την παρασκευή παρέλαβα το αυτοκίνητο μου από την βελμαρ ς60 d2 διαδρομή στην Αθηνα μέσα μετά Λαμια για καφέ με τον φίλο τον gioge , συνεχεία θεσσαλονικη κ γυρισμό κερκυρα 1144 χι. κατανάλωση 5,9 με συνεχές κλίμα κ ταχύτητες 140-150 χι.
καλοτάξιδο και καλορίζικο ... Ευχομαι πάντα καλά και ασφαλή χλμ ....
ευχαριστώ
rrcorfu έγραψε:καλησπέρα την παρασκευή παρέλαβα το αυτοκίνητο μου από την βελμαρ ς60 d2 διαδρομή στην Αθηνα μέσα μετά Λαμια για καφέ με τον φίλο τον gioge , συνεχεία θεσσαλονικη κ γυρισμό κερκυρα 1144 χι. κατανάλωση 5,9 με συνεχές κλίμα κ ταχύτητες 140-150 χι.
Kαλοριζικο και καλοταξιδο.Αν δε σου κανει κοπο μπορεις να μου πεις ποσο καιρο περιμενες για να το παρεις;Ευχαριστω
stratus έγραψε:rrcorfu έγραψε:καλησπέρα την παρασκευή παρέλαβα το αυτοκίνητο μου από την βελμαρ ς60 d2 διαδρομή στην Αθηνα μέσα μετά Λαμια για καφέ με τον φίλο τον gioge , συνεχεία θεσσαλονικη κ γυρισμό κερκυρα 1144 χι. κατανάλωση 5,9 με συνεχές κλίμα κ ταχύτητες 140-150 χι.
Kαλοριζικο και καλοταξιδο.Αν δε σου κανει κοπο μπορεις να μου πεις ποσο καιρο περιμενες για να το παρεις;Ευχαριστω
ευχαριστώ.. σχεδόν 3 μήνες.. πάντως αξίζει να περιμένεις εάν σου αρέσει πολύ...
rrcorfu έγραψε:stratus έγραψε:rrcorfu έγραψε:καλησπέρα την παρασκευή παρέλαβα το αυτοκίνητο μου από την βελμαρ ς60 d2 διαδρομή στην Αθηνα μέσα μετά Λαμια για καφέ με τον φίλο τον gioge , συνεχεία θεσσαλονικη κ γυρισμό κερκυρα 1144 χι. κατανάλωση 5,9 με συνεχές κλίμα κ ταχύτητες 140-150 χι.
ευχαριστώ.. σχεδόν 3 μήνες.. πάντως αξίζει να περιμένεις εάν σου αρέσει πολύ...
Eυχαριστω για την απαντηση.Μαλλον εγω επεσα στην περιπτωση και θα πρεπει να πειρμενω 4 μηνες.
Γεια σας από Ηράκλειο,
Έφυγε η παραγγελία για 1.6 drive, εκδοση kinetic, τιμόνι με υποβοήθηση, χρώμα seashell grey.
Μια ερωτηση στους ήδη κατόχους. Ο όγκος του οχήματος συμβίβαζεται εύκολα με κίνηση μέσα σε πόλη;
Έφυγε η παραγγελία για 1.6 drive, εκδοση kinetic, τιμόνι με υποβοήθηση, χρώμα seashell grey.
Μια ερωτηση στους ήδη κατόχους. Ο όγκος του οχήματος συμβίβαζεται εύκολα με κίνηση μέσα σε πόλη;
giorgosm έγραψε:Γεια σας από Ηράκλειο,
Με το καλό να το παραλάβεις . Πότε σου είπαν για παράδοση ?
Σχετικά με το όγκο , το οχημα είναι αρκετά μεγάλο και μακρύ όπότε χρειάζεται προσοχή , πάντως είναι ευκολοδήγητο . Γνώμη μου είναι ότι τουλάχιστον οι αισθητήρες πίσω είναι απαράιτητοι (μπάινουν σαν έχτρα τα εργοστασιακά εδώ στη Ελλάδα )
Nα είσαι καλά. Μου είπαν για τρεις μήνες αλλά μίλησε και για πιθανές αποκλίσεις πάνω ή κάτω....Εγώ σκέφτομαι και για αισθητήρες μπροστά. Επίσης μπορεί άραγε να μπεί συσκευή bluetooth με ανοικτή ακρόαση μη εργοστασιακή. Αυτή είναι ορατή;
Καλησπέρα,
πρώτο ποστ
και με την ευκαιρία να σου απαντήσω :
γιατί δεν παίρνεις την έκδοση momentum που έχει και αισθητήρες πίσω, και bluetooth?
Το S60 το έχω κάνει test drive, και σκέφτομαι να το παραγγείλω. Έχει όγκο αλλά δεν θα σε δυσκολέψει.
πρώτο ποστ
γιατί δεν παίρνεις την έκδοση momentum που έχει και αισθητήρες πίσω, και bluetooth?
Το S60 το έχω κάνει test drive, και σκέφτομαι να το παραγγείλω. Έχει όγκο αλλά δεν θα σε δυσκολέψει.
giorgosm έγραψε:Nα είσαι καλά. Μου είπαν για τρεις μήνες αλλά μίλησε και για πιθανές αποκλίσεις πάνω ή κάτω....Εγώ σκέφτομαι και για αισθητήρες μπροστά. Επίσης μπορεί άραγε να μπεί συσκευή bluetooth με ανοικτή ακρόαση μη εργοστασιακή. Αυτή είναι ορατή;
Και σε μένα για 3 μήνες ήταν αλλα το παρέλαβα στις 50 μέρες , ίσως ήμουν τυχερός και έπεσα στη συγκυρία , πάντως οι 3 μήνες είναι το μέγιστο που δίνουν οι αντιπροσωπείες για ν'αποφύγουν την γκρίνια απο τους πελάτες(Βελμαρ) . Καλή επιλογή και οι αισθητήτες μπροστα , φαντάζομαι ότι μπάινουν έχτρα όπως και οι πίσω (κόστος 450 €), οι οποιοι έιναι πολύ λειτουργικοί διότι πέρα απο τον προειδοποιητικό ήχο υπάρχει και εικόνα στην κεντρική οθόνη(απαιτείται αναβάθμιση λογισμικού).
Για μη εργοστασιακό bluetooth δε ξέρω αλλά ούτε θα εμπιστευόμουν γιατι φαντάζομαι ότι θα έχει περιορισμένη συμβατότητα με το performance σύστημα του kinetic.Το bluetooth interface που έβαλα είναι της Volvo , και μπαίνει εξωτερικα κάτω απο το κλείδι περίπου και αριστερα της κονσόλας . Είναι απόλυτα συμβατό και λειτουργικό με το σύστημα και έχει κόστος 560 € . Στο βάζουν στην αντιπροσωπεία και όσο και να φάινεται ακριβό πιστευω ότι αξίζει (πάιζει και μουσική απο το κινητό σου στα ηχεία !, έχει φωνητική κλήση κτλ )
Ποίο μοντελο παρηγγειλες ? το δικό μου είναι το ِD3 kinetic σε λευκό με επιπλέον ζαντες 17'' Njord , bluetooth και αισθητήρες πίσω .
webtolis έγραψε:Καλησπέρα,
πρώτο ποστκαι με την ευκαιρία να σου απαντήσω :
απλα μαθηματικά : η διαφορά kinetic - momentum είναι 2600€ .Το κοστος συνολικά του bluetooth (560 €)των αισθητήρων πίσω (450€ ) αντε να βαλουμε και τις ζάντες 17''(609 €) αντι τις 16αρες του kinetic είναι 1619 € .Εχουμε μια σεβαστή διαφορά περίπου 1000€ , εκτός και αν θεωρούμε απαραίτητα να βαλουμε και τα υπόλοιπα που έχει η έκδοση momentum (Εσωτερική Επένδυση από ύφασμα/βινύλιο Tylosand/T-Tec ,Διακοσμητικά στα χειριστήρια του κλιματισμού,Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέφτες ,εσωτερικός αυτόματος καθρέφτης ,sύστημα συγκράτησης για τα ψώνια στο χώρο αποσκεύων , σπορ πίνακας οργάνων,Ηχοσύστημα High Performance με ενσωματωμένο CD Player (Διαβάζει αρχεία MP3), υποδοχή AUX & USB & Σύστημα ανοιχτής συνομιλίας Bluetooth Χρωμιωμένες εξωτερικές λεπτομέρειες,Δερμάτινο Τιμόνι 3 ακτίνων με διακοσμητικό Silk Metal, Αισθητήρας Βροχής,Κεντρική κονσόλα με διακοσμητικά αλουμινίου Shimmer Graphite). Συνολικά σίγουρα συμφέρει , το θέμα είναι αν τα χρείαζεσαι όλα αυτά και έχεις να διαθέσεις τα επιπλέον χρήματα . Παντως και η έκδοση kinetic είναι υπερπληρης .
Επειδη βλεπω οτι κανεις δεν εχει περιμενει πανω απο 3 μηνες για την παραλαβη του αυτοκινητου,ενω εμενα μου λενε για 4μηνο που θα παρει για να ερθει το αυτοκινητο Ελλαδα αρα κανενα 2βδομαδο ακομα για εκτελωνισμους και τα σχετικα θα ηθελα να ρωτησω αν παιζει να εχει γινει καμια βλακεια απο πλευρας Βελμαρ και να αργει τοσο η παραδοση.Θεωρω αδιανοητο να το εχω παραγγειλει 15 Μαιου και να το εχω Οκτωβριο.Το χαρτι δε της παραγγελιας εγραφε επι λεξει "περιπου σε 2 1/2 μηνες στην Ελλαδα" και θα παω σχεδον στο 2πλασιο χρονο. Ενας παιδι απο το φορουμ μου ειπε οτι εχω πεσει στις διακοπες του εργοστασιου,αλλα πριν απο λιγο σε μια παρεα που ημουνα καποιος το ειχε παραγγειλει 5 ημερες μετα απο εμενα και το παρελαβε προχθες.Παιζει λοιπον η πιθανοτητα καποιας βλακειας απο πλευρας Βελμαρ;
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
προφανως υπάρχει μεγάλη ζήτηση και δεν προλάβαινει η παραγωγη . . .
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
johnkyr έγραψε:προφανως υπάρχει μεγάλη ζήτηση και δεν προλάβαινει η παραγωγη . . .
Aυτο σκεφτηκα και εγω αλλα οπως γραφω καποιος το παρηγγειλε αργοτερα απο μενα και το εχει παρει.
stratus έγραψε:johnkyr έγραψε:προφανως υπάρχει μεγάλη ζήτηση και δεν προλάβαινει η παραγωγη . . .
Aυτο σκεφτηκα και εγω αλλα οπως γραφω καποιος το παρηγγειλε αργοτερα απο μενα και το εχει παρει.
Είναι πολλοί οι παράγοντες που παίζουν ρόλο, έχει να κάνει με την έκδοση, με τον κινητήρα, με τον προγραμματισμό της παραγωγής κ.α.
Τώρα να έχει ευθύνη και η αντιπροσωπεία για την καθυστέρηση
, σε κάθε περίπτωση πρέπει να έχεις στοιχεία για να πεις κάτι...Δεν επικοινωνείς και με καμία οργάνωση καταναλωτών να σε ενημερώσουν τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και μέχρι ποιο χρονικό διάστημα δεσμεύεσαι από την παραγγελία.
S40 1,8 Momentum MY08Re: S60 2010-
Μετα απο τηλ. στη Βελμαρ μου ειπαν οτι τωρα παω για ερχομο του αυτοκινητου στην Ελλαδα 26 Σεμπτεμβριου.Τον Ιουλιο μου ειχαν 15 Σεμπτεμβριου,τωρα 2 εβδομαδες αργοτερα.Καλα ειναι καθε μηνα μου προσθετουν 2 εβδομαδες.Ανοιξη το παρηγγειλα και θα πω ευχαριστω αν το παρω χειμωνα,διοτι μαλλον για 2012 το βλεπω.
Ειπα το πονο μου και ησυχασα λιγο
Ειπα το πονο μου και ησυχασα λιγο

Με το καλό να το παραλάβεις, εύχομαι χωρίς άλλες καθυστερήσεις.
Πάντως είναι σπαστική η αναμονή ειδικά όταν μεγαλώνει ο χρόνος.... και καθυστερεί η "λύτρωση".... κουράγιο....
Πάντως είναι σπαστική η αναμονή ειδικά όταν μεγαλώνει ο χρόνος.... και καθυστερεί η "λύτρωση".... κουράγιο....
για 1.6 115 drive εκδοση kinetic χρώμα seashell, παραγγελία 8.8.11, μου ειπαν χρονος παράδοσης 3 μήνες με πιθανότητα αποκλίσεων και προς τα πάνω. Μάλλον βλεπω να τo φερνει ο Santa Claus.
Δεν βλέπω πολλές κριτικές από τους νυν κατόχους. Αντε ρε παιδιά κράχτε λίγο το αυτοκίνητο να μας φύγει η τόση ανυπομονησία!
υ.γ. πήρατε μπουκαλάκι με πινελάκι για τυχόν γρατσουνιές;
υγ2. έχετε μηπως λινκ με το πρόσφατο συγκριτικό του autobild;
Δεν βλέπω πολλές κριτικές από τους νυν κατόχους. Αντε ρε παιδιά κράχτε λίγο το αυτοκίνητο να μας φύγει η τόση ανυπομονησία!
υ.γ. πήρατε μπουκαλάκι με πινελάκι για τυχόν γρατσουνιές;
υγ2. έχετε μηπως λινκ με το πρόσφατο συγκριτικό του autobild;
καλησπέρα τέρμα οι ολιγοήμερες διακοπές,το αυτοκίνητο (d2) άψογο δεν κώλωσε πουθενά καλώ τράβηγμα κ επιτάχυνση κ μόλις 5,3 σε 1.248 χιλ,
Απ' οτι φαινεται η παραγωγη ειναι μικροτερη απο τη ζητηση για τα S60/V60/XC60, γι αυτο και οι καθυστερησεις σε συνδιασμο και με τις διακοπες. Ανακοινωθηκε η προσληψη 600 ακομα εργατων για να μπορεσουν να ανταπεξελθουν..
@stratus
Το συστημα των παραγγελειων λειτουργει ως εξης. Ο πελατης επιλεγει το αυτοκινητο που τον ενδιαφερει. Ο αντιπροσωπος στελνει την παραγγελεια κατευθειαν στην Volvo. Απο την ημερομηνια αποστολης υπαρχει ενα περιθωριο 1 μηνα να αλλαξεις κατι στην παραγγελεια σου. Απο εκει και περα κλειδωνει και μπαινει σε διαδικασια παραγωγης. Το μεγαλυτερο λαθος που θα μπορουσε να εκανε ο αντιπροσωπος στην περιπτωση σου ειναι να καθυστερουσε να στειλει το αρχειο στη Volvo...Εχοντας στο παρελθον εκτιμησει λαθος την ζητηση θεωρω οτι η καθυστερηση εχει να κανει με το παραπανω, ειδικα αν σκεφτεις οτι τα drive-e αντιστοιχουν στο 19.2% των Ευρωπαικων πωλησεων του πρωτου 6μηνου! Πληροφοριακα με το XC90 ειχαν εκτιμηση τοσο λαθος τη ζητηση που η αναμονη εφτανε τους 6μηνες!
Δυστυχως το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη
@stratus
Το συστημα των παραγγελειων λειτουργει ως εξης. Ο πελατης επιλεγει το αυτοκινητο που τον ενδιαφερει. Ο αντιπροσωπος στελνει την παραγγελεια κατευθειαν στην Volvo. Απο την ημερομηνια αποστολης υπαρχει ενα περιθωριο 1 μηνα να αλλαξεις κατι στην παραγγελεια σου. Απο εκει και περα κλειδωνει και μπαινει σε διαδικασια παραγωγης. Το μεγαλυτερο λαθος που θα μπορουσε να εκανε ο αντιπροσωπος στην περιπτωση σου ειναι να καθυστερουσε να στειλει το αρχειο στη Volvo...Εχοντας στο παρελθον εκτιμησει λαθος την ζητηση θεωρω οτι η καθυστερηση εχει να κανει με το παραπανω, ειδικα αν σκεφτεις οτι τα drive-e αντιστοιχουν στο 19.2% των Ευρωπαικων πωλησεων του πρωτου 6μηνου! Πληροφοριακα με το XC90 ειχαν εκτιμηση τοσο λαθος τη ζητηση που η αναμονη εφτανε τους 6μηνες!

STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
VolvoZeus έγραψε:Απ' οτι φαινεται η παραγωγη ειναι μικροτερη απο τη ζητηση για τα S60/V60/XC60, γι αυτο και οι καθυστερησεις σε συνδιασμο και με τις διακοπες. Ανακοινωθηκε η προσληψη 600 ακομα εργατων για να μπορεσουν να ανταπεξελθουν..
@stratus
Εγω σκεφτομουνα μηπως η υπαλληλος αργησε να στειλει την παραγγελια.Μιλωντας χθες με συναδελφο της,γιατι ελειπε σε διακοπες,εμαθα οτι η παραγγελια εσταλει την ιδια μερα που εδωσα προκαταβολη.
Τι λαθος καταλογιζω τωρα στην υπαλληλο.Τη ρωτησα 3 φορες ποσο θα περιμενω.Μου ειπε οτι σε 2 1/2 μηνες με 3 μηνες το αργοτερο θα ειναι Ελλαδα.Δεν ηξερε οτι το εργοστασιο κλεινει για διακοπες,οποτε ειναι αδυνατο να το ερθει Ελλαδα τοσο γρηγορα;Βεβαια το ηξερε αλλα φοβηθηκε μη δεν κανω την παραγγελια.
Γιατι τωρα εγω εκνευριζομαι που αργει;Εχω χασει 520 ευρω εξαιτιας της.Τα 25000 ευρω που θα πρεπει να δωσω με την παραδοση αν ηξερα οτι θα το παρω σε 5 μηνες θα τα εκλεινα σε τραπεζα στην οποια ειμαι πολυ καλος πελατης με επιτοκιο 5%.
Καποιος θα σκεφτει γιατι δεν τα εκλεινες για 3 μηνες.Απλουστατα το ελαχιστο που μπορουσα να τα κλεισω ηταν 5 μηνες και αυτο μονο επειδη ειμαι παρα πολυ καλος πελατης του συγκεκριμενου καταστηματος.Αυτα τωρα τα χρηματα ποιος θα μου τα δωσει;Κανεις βεβαια.
Τελος παντων ας ελπισω οτι θα το παρω πριν την παρελαση

Έχω μια απορία: τώρα που αγόρασε η Geely την Volvo ,τι μάρκα κινητήρα φοράει το νέο S60; Ιαπωνικό μήπως;
Volvo S60- 1.6(180hp)
Sacerdos έγραψε:Έχω μια απορία: τώρα που αγόρασε η Geely την Volvo ,τι μάρκα κινητήρα φοράει το νέο S60; Ιαπωνικό μήπως;
Όχι.
Τα μοτέρ είναι Ford - Volvo. Στο μέλλον αναμένονται μόνο Volvo κινητήρες.
Η εξαγορά πέρα από την χρηματοδότηση δεν επηρεάζει σε τίποτα τα αυτοκίνητα της Volvo ούτε την συνεργασία με την Ford (με ότι καλό ή κακό αυτό συνεπάγεται)
Πολύ σωστός ο Γιώργος! Η ιδιοκτησία της VOLVO από την κινέζικη Geely επ' ουδενί επηρεάζει την παραγωγή της VOLVO. Τα αυτοκίνητα εξακολουθούν να παράγονται στα εργοστάσια της VOLVO στην Ευρώπη ( Gotemborg, Ghent κλπ) ενώ ταυτόχρονα αναμένεται απόσυρση στο μέλλον των κινητήρων Ecoboost, οι οποίοι θα αντικατασταθούν από μοτέρ εξ' ολοκλήρου σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από τη VOLVO μέσα στο 2012 ή στις αρχές του 2013.
Σημ: Οι κινητήρες Ecoboost έχουν εξελιχθεί από κοινού από Ford, VOLVO και Mazda, λόγω όμως του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, η μαμά εταιρεία τους οικειοποιήθηκε.
Σημ: Οι κινητήρες Ecoboost έχουν εξελιχθεί από κοινού από Ford, VOLVO και Mazda, λόγω όμως του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, η μαμά εταιρεία τους οικειοποιήθηκε.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Jim_C30 έγραψε:.... ( Gotemborg, Genk κλπ) ....
Ghent...στο Genk εχει η Ford και ουδεποτε ειχε σχεση η Volvo
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
Παρήγγειλα την 17'' ζάντα Njord. Μου είπαν ότι είναι πέντε εκατοστά πιο πλατειά από την απλή 17'' που προσφέρει η εταιρεία.
Θα με καθυστερεί αρκετά σε επιτάχυνση ή είναι αμελητέος ο χρόνος;
Θα με καθυστερεί αρκετά σε επιτάχυνση ή είναι αμελητέος ο χρόνος;
Volvo S60- 1.6(180hp)
Γράψε την διάσταση της .
Λογικά θα πρέπει να είναι απο 7'- 8' ( με ιδανικό το 7,5' ή το 8' )
Αν θεωρήσουμε ότι 6,5' 17άρες δεν βρίσκεις εύκολα τότε αν είναι 7' η βασική και η δική σου 8' ι διαφορά είναι μία ίντσα . Για να είναι λοιπόν 5 εκατοστά θα πρέπει να είναι 8,5 . Σχεδόν απίθανο .
Λοιπόν επειδή δεν θέλω να σε μπερδέψω κοίταξα για την 17'' ζάντα Njord
Aluminum rim "Njord" 8 x 17".
Part. No. Description
30756704 Silver bright, (incl. hub cap)
+ Deflection limiter1
Part. No.
31317625
Έχει πλάτος 8 . Είναι μιά χαρά - ιδανικό . . . Μ@λ@κίες
σου είπε η πωλητής . ( επίσης δεν υπάρχει 6,5' σε 17 στο web accessories
)
Αν δεν την επιλέξεις για κάποιο άλλο λόγο , μην πας σε πλάτος 7' σε 17άρα . Θα κάνει μάγουλο και θα σου μειώσει τις δυνατότητες αναβάθμισης αργότερα. Για εμένα Min 7.5'
Λογικά θα πρέπει να είναι απο 7'- 8' ( με ιδανικό το 7,5' ή το 8' )
Αν θεωρήσουμε ότι 6,5' 17άρες δεν βρίσκεις εύκολα τότε αν είναι 7' η βασική και η δική σου 8' ι διαφορά είναι μία ίντσα . Για να είναι λοιπόν 5 εκατοστά θα πρέπει να είναι 8,5 . Σχεδόν απίθανο .
Λοιπόν επειδή δεν θέλω να σε μπερδέψω κοίταξα για την 17'' ζάντα Njord
Aluminum rim "Njord" 8 x 17".
Part. No. Description
30756704 Silver bright, (incl. hub cap)
+ Deflection limiter1
Part. No.
31317625
Έχει πλάτος 8 . Είναι μιά χαρά - ιδανικό . . . Μ@λ@κίες
σου είπε η πωλητής . ( επίσης δεν υπάρχει 6,5' σε 17 στο web accessories
) Αν δεν την επιλέξεις για κάποιο άλλο λόγο , μην πας σε πλάτος 7' σε 17άρα . Θα κάνει μάγουλο και θα σου μειώσει τις δυνατότητες αναβάθμισης αργότερα. Για εμένα Min 7.5'
VolvoZeus έγραψε:Jim_C30 έγραψε:.... ( Gotemborg, Genk κλπ) ....
Ghent...στο Genk εχει η Ford και ουδεποτε ειχε σχεση η Volvo
fixed
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 100827.asp
Από τον προσεχή Σεπτέμβριο, τα Volvo S60, V60, V70 και S80 με κινητήρα πετρελαίου D3 θα είναι διαθέσιμα για πρώτη φορά με σύστημα start/stop.
volvo - Από τον προσεχή Σεπτέμβριο, τα Volvo S60, V60, V70 και S80 με κινητήρα πετρελαίου D3 θα είναι διαθέσιμα για πρώτη φορά με σύστημα start/stop. O δίλιτρος πεντακύλινδρος κινητήρας πετρελαίου D3 αποδίδει 163 ίππους και 400 Nm ροπής και θα αποτελεί αρχικά μονόδρομο για όποιον θέλει αυτόματο κιβώτιο και σύστημα start/stop
O δίλιτρος πεντακύλινδρος κινητήρας πετρελαίου D3 αποδίδει 163 ίππους και 400 Nm ροπής και θα αποτελεί αρχικά μονόδρομο για όποιον θέλει αυτόματο κιβώτιο και σύστημα start/stop
H Volvo Car Corporation κάνει εφικτό το συνδυασμό του συστήματος start/stop με το αυτόματο κιβώτιο. Αρχικά, η εν λόγω τεχνολογία θα είναι διαθέσιμη με τον κινητήρα πετρελαίου D3 στα S60, V60, V70 και S80. Το αποτέλεσμα της πιο πάνω εφαρμογής θα είναι ο περιορισμός των εκπομπών C02 κατά 10 γρ./χλμ. και της κατανάλωσης καύσιμου κατά 0,4 λτ./100 χλμ., σε σχέση πάντα με τις αντίστοιχες εκδόσεις χωρίς το σύστημα αυτόματης παύσης και επανεκκίνησης του κινητήρα.
Ο συνδυασμός του συστήματος start/stop με το αυτόματο κιβώτιο αποτελεί μεγαλύτερη τεχνολογική πρόκληση συγκριτικά με ό,τι ισχύει με το μηχανικό κιβώτιο, καθώς ο κινητήρας πρέπει να επανεκκινήσει αυτόματα μόλις ο οδηγός μετακινήσει το πόδι του από το πεντάλ του φρένου προς το αντίστοιχο του γκαζιού. Ο αντιπρόεδρος του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της Volvo, Peter Mertens, δήλωσε σχετικά: «η απόκριση του συστήματος είναι τόσο άμεση, που το αυτοκίνητο μοιάζει σαν να επιταχύνει αμέσως μόλις ο κινητήρας επανεκκινήσει».
Το σύστημα start/stop
Το σύστημα χρησιμοποιεί την πίεση των φρένων για να αποφασίσει πότε πρέπει να παύσει και να ξεκινήσει τον κινητήρα. Είναι προγραμματισμένο να σβήσει τον κινητήρα αμέσως μόλις το αυτοκίνητο ακινητοποιηθεί. Μια ηλεκτρική αντλία κρατάει υψηλή την πίεση στα λάδια του αυτόματου κιβωτίου όσο το μοτέρ είναι εκτός λειτουργίας. Τέλος, το σύστημα περιλαμβάνει έναν αναβαθμισμένο εκκινητή του κινητήρα.
Τι ισχύει ανά μοντέλο
Τα επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών CO2 με το συνδυασμό του συστήματος start/stop με το αυτόματο κιβώτιο, διαμορφώνονται ως εξής ανά μοντέλο, πάντα με τον κινητήρα D3:
• S60: κατανάλωση 5,4 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 142 γρ./χλμ.
• V60: κατανάλωση 5,7 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 149 γρ./χλμ.
• V70: κατανάλωση 5,7 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 149 γρ./χλμ.
• S80: κατανάλωση 5,6 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 148 γρ./χλμ.
Από τον προσεχή Σεπτέμβριο, τα Volvo S60, V60, V70 και S80 με κινητήρα πετρελαίου D3 θα είναι διαθέσιμα για πρώτη φορά με σύστημα start/stop.
volvo - Από τον προσεχή Σεπτέμβριο, τα Volvo S60, V60, V70 και S80 με κινητήρα πετρελαίου D3 θα είναι διαθέσιμα για πρώτη φορά με σύστημα start/stop. O δίλιτρος πεντακύλινδρος κινητήρας πετρελαίου D3 αποδίδει 163 ίππους και 400 Nm ροπής και θα αποτελεί αρχικά μονόδρομο για όποιον θέλει αυτόματο κιβώτιο και σύστημα start/stop
O δίλιτρος πεντακύλινδρος κινητήρας πετρελαίου D3 αποδίδει 163 ίππους και 400 Nm ροπής και θα αποτελεί αρχικά μονόδρομο για όποιον θέλει αυτόματο κιβώτιο και σύστημα start/stop
H Volvo Car Corporation κάνει εφικτό το συνδυασμό του συστήματος start/stop με το αυτόματο κιβώτιο. Αρχικά, η εν λόγω τεχνολογία θα είναι διαθέσιμη με τον κινητήρα πετρελαίου D3 στα S60, V60, V70 και S80. Το αποτέλεσμα της πιο πάνω εφαρμογής θα είναι ο περιορισμός των εκπομπών C02 κατά 10 γρ./χλμ. και της κατανάλωσης καύσιμου κατά 0,4 λτ./100 χλμ., σε σχέση πάντα με τις αντίστοιχες εκδόσεις χωρίς το σύστημα αυτόματης παύσης και επανεκκίνησης του κινητήρα.
Ο συνδυασμός του συστήματος start/stop με το αυτόματο κιβώτιο αποτελεί μεγαλύτερη τεχνολογική πρόκληση συγκριτικά με ό,τι ισχύει με το μηχανικό κιβώτιο, καθώς ο κινητήρας πρέπει να επανεκκινήσει αυτόματα μόλις ο οδηγός μετακινήσει το πόδι του από το πεντάλ του φρένου προς το αντίστοιχο του γκαζιού. Ο αντιπρόεδρος του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της Volvo, Peter Mertens, δήλωσε σχετικά: «η απόκριση του συστήματος είναι τόσο άμεση, που το αυτοκίνητο μοιάζει σαν να επιταχύνει αμέσως μόλις ο κινητήρας επανεκκινήσει».
Το σύστημα start/stop
Το σύστημα χρησιμοποιεί την πίεση των φρένων για να αποφασίσει πότε πρέπει να παύσει και να ξεκινήσει τον κινητήρα. Είναι προγραμματισμένο να σβήσει τον κινητήρα αμέσως μόλις το αυτοκίνητο ακινητοποιηθεί. Μια ηλεκτρική αντλία κρατάει υψηλή την πίεση στα λάδια του αυτόματου κιβωτίου όσο το μοτέρ είναι εκτός λειτουργίας. Τέλος, το σύστημα περιλαμβάνει έναν αναβαθμισμένο εκκινητή του κινητήρα.
Τι ισχύει ανά μοντέλο
Τα επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών CO2 με το συνδυασμό του συστήματος start/stop με το αυτόματο κιβώτιο, διαμορφώνονται ως εξής ανά μοντέλο, πάντα με τον κινητήρα D3:
• S60: κατανάλωση 5,4 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 142 γρ./χλμ.
• V60: κατανάλωση 5,7 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 149 γρ./χλμ.
• V70: κατανάλωση 5,7 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 149 γρ./χλμ.
• S80: κατανάλωση 5,6 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 148 γρ./χλμ.
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
Γειά και από μένα. Ο πατέρας μου είναι ένα βήμα από την παραγγελία. Περιμένουμε να κάνουμε τεστ ντραιβ το 1.6 150hp για να δούμε αν τραβάει ή να πάρουμε το 1.6 180hp με μηχανικό κιβώτιο. Κάποιος που τα έχει οδηγήση και τα δύο μπορεί να πει κάποια άποψη;
Κατά πάσα πιθαότητα θα αγοραστεί σε χρώμα seashell,θα ήταν πιο όμορφο με ανοιχτόχρωμο εσωτερικό ή με πιο σκούρο(για να κάνει αντίθεση);Κάποια άποψη περί αυτού;
Τέλος,έχει κανείς αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα μέχρι ώρας έστω και το παραμικρό. Αν και ξέρω πόσο αξιόπιστα είναι τα volvo έχει παρατηρήσει κανείς σας κάποια "παιδική ασθένεια".
Όταν γίνει το test drive θα κάνω μια μικρή παρουσίαση.
Κατά πάσα πιθαότητα θα αγοραστεί σε χρώμα seashell,θα ήταν πιο όμορφο με ανοιχτόχρωμο εσωτερικό ή με πιο σκούρο(για να κάνει αντίθεση);Κάποια άποψη περί αυτού;
Τέλος,έχει κανείς αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα μέχρι ώρας έστω και το παραμικρό. Αν και ξέρω πόσο αξιόπιστα είναι τα volvo έχει παρατηρήσει κανείς σας κάποια "παιδική ασθένεια".
Όταν γίνει το test drive θα κάνω μια μικρή παρουσίαση.
V 40 D2 Momentum
προσωπικά, σε αυτό το χρώμα, θα επέλεγα το σκουρόχρωμο εσωτερικό, αλλά είναι υποκειμενικό.
πόση διαφορά έχει στην τιμή το Τ3 με το Τ4 ..... ? μήπως είναι καλύτερα Τ3 με πρόγραμμά πχ BSR
αν κάποιος γνωρίζει Σίγουρα, ας μας πει αν ο Τ3 σε σχέση με τον Τ4 είναι ΜΟΝΟ το πρόγραμμα.
πόση διαφορά έχει στην τιμή το Τ3 με το Τ4 ..... ? μήπως είναι καλύτερα Τ3 με πρόγραμμά πχ BSR
αν κάποιος γνωρίζει Σίγουρα, ας μας πει αν ο Τ3 σε σχέση με τον Τ4 είναι ΜΟΝΟ το πρόγραμμα.
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
Φίλε καλησπέρα!
Προσωπικά είμαι υπέρ του ανοιχτόχρωμου εξωτερικού χρώματος για το νέο S60 καθώς θεωρώ ότι του πηγαίνει πιο πολύ. Βέβαια όλα αυτά είναι υποκειμενικά αλλά επειδή το έχω δει σε διάφορα χρώματα για το συγκεκριμένο είμαι καθαρά υπέρ ανοιχτού χρώματος. Εσωτερικά θα διάλεγα κάποιο σκουρόχρωμο σίγουρα.
Σχετικά με βλάβες, άτομα μέλη του φόρουμ που έχουν το αυτοκίνητο, αναφέρουν κάποια μικροπροβλήματα στην κεντρική οθόνη του αυτοκινήτου. Επειδή είναι καινούριο μοντέλο πρέπει να "περπατήσει" λίγο και έπειτα να δούμε πιο ξεκάθαρα αν εμφανίζει βλάβες και πού...
Σχετικά με τον κινητήρα εξαρτάται από τα γούστα του εκάστοτε οδηγού. Σε κάποιον μπορεί να του φανεί ιδιαίτερα ικανοποιητικό ενώ σε κάποιον άλλο αργό. Προσωπικά θα διάλεγα τα 180 άλογα ή καλύτερα τα 150 με βελτίωση BSR...
@ Johnkyr
Πρόκειται για τον ίδιο ακριβώς κινητήρα 1,6 λτ ecoboost με 24,6 κιλά ροπή στις ίδιες ακριβώς στροφές (1600 νομίζω). Η διάμετρος των κυλίνδρων και για τους δύο είναι 79mm και η διαδρομή των εμβόλων 81,4 mm. Η διαφορά ίππων έχει να κάνει μόνο με τον προγραμματισμό εγκεφάλου. Στο επίσημο site της BSR οι δύο αυτοί κινητήρες βελτιώνονται εξίσου μέχρι τα 199 άλογα σε stage 1 πάντα.
Το ίδιο πράγμα συμβαίνει και με τους κινητήρες 2.0Τ (καταργήθηκε) και Τ5 ( το νέο 4κύλινδρο μοτέρ και όχι το παλιό καλό της Volvo το οποίο ήταν 2,5λτ).
Προσωπικά είμαι υπέρ του ανοιχτόχρωμου εξωτερικού χρώματος για το νέο S60 καθώς θεωρώ ότι του πηγαίνει πιο πολύ. Βέβαια όλα αυτά είναι υποκειμενικά αλλά επειδή το έχω δει σε διάφορα χρώματα για το συγκεκριμένο είμαι καθαρά υπέρ ανοιχτού χρώματος. Εσωτερικά θα διάλεγα κάποιο σκουρόχρωμο σίγουρα.
Σχετικά με βλάβες, άτομα μέλη του φόρουμ που έχουν το αυτοκίνητο, αναφέρουν κάποια μικροπροβλήματα στην κεντρική οθόνη του αυτοκινήτου. Επειδή είναι καινούριο μοντέλο πρέπει να "περπατήσει" λίγο και έπειτα να δούμε πιο ξεκάθαρα αν εμφανίζει βλάβες και πού...
Σχετικά με τον κινητήρα εξαρτάται από τα γούστα του εκάστοτε οδηγού. Σε κάποιον μπορεί να του φανεί ιδιαίτερα ικανοποιητικό ενώ σε κάποιον άλλο αργό. Προσωπικά θα διάλεγα τα 180 άλογα ή καλύτερα τα 150 με βελτίωση BSR...
@ Johnkyr
Πρόκειται για τον ίδιο ακριβώς κινητήρα 1,6 λτ ecoboost με 24,6 κιλά ροπή στις ίδιες ακριβώς στροφές (1600 νομίζω). Η διάμετρος των κυλίνδρων και για τους δύο είναι 79mm και η διαδρομή των εμβόλων 81,4 mm. Η διαφορά ίππων έχει να κάνει μόνο με τον προγραμματισμό εγκεφάλου. Στο επίσημο site της BSR οι δύο αυτοί κινητήρες βελτιώνονται εξίσου μέχρι τα 199 άλογα σε stage 1 πάντα.
Το ίδιο πράγμα συμβαίνει και με τους κινητήρες 2.0Τ (καταργήθηκε) και Τ5 ( το νέο 4κύλινδρο μοτέρ και όχι το παλιό καλό της Volvo το οποίο ήταν 2,5λτ).
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Χθες με ειδοποιησαν οτι το αμαξι εχει παρει αριθμο πλαισιου και περιμενουν να ειναι Ελλαδα σε 5-6 ημερες.Οποτε σε κανε 3βδομαδο βλεπω να το εχω μετα απο 4 1/2 μηνες.Το κακο ειναι ομως οτι με εχουν βαλει στο ματι και δε θελουν να με αφησουν να το ευχαριστηθω.Θα τους εδινα ενα seat leon με 55.000 χλμ που οδηγουσε η συζυγος μου.Οταν εκανα την παραγγελια πριν 4 μηνες το ειχαν κοστολογησει 3900.Χθες μου ειπαν οτι το κοστολογουν με 3300.Το leon εχασε 600 ευρω μεσα σε 4 μηνες,κατα τη γνωμη τους.Τους ειπα λοιπον οτι δε θα το δωσω και θα το πουλησω μονος μου.
Άντε, επιτέλους, με το καλό να το παραλάβεις.
Σχετικά με το λεον, θα σου πω την δικιά μου εμπειρία από το προηγούμενο αμάξι μου το οποίο έδωσα ανταλλαγή όταν πήρα το 40άρι. Το αμάξι ήταν Ford Focus 1,6 σεντάν 2003, full extra, 49.000χλμ. Τον Αύγουστο του 2007 μου το έπαιρναν 9.000€. Τον Ιανουάριο του 2008 όταν έδωσα την παραγγελία μου το πήραν για 8.500€. Πριν το παραδώσω είχα βάλει πωλητήριο για 10.000€ (συζητήσιμο) και δυνατότητα δόσεων (θα μεσολαβούσε η αντιπροσωπεία σε αυτό) επί μία εβδομάδα δεν πήρε κανείς τηλέφωνο ούτε για να ρωτήσει.... Τελικά το αυτοκίνητο πουλήθηκε ενάμιση χρόνο μετά και σε αρκετά χαμηλότερη τιμή, τελευταία φορά είχα μάθει ότι το έδιναν 7.700€....
Νομίζω ότι η αγορά μτχ είναι λίγο περίεργη ειδικά με τα τελευταία δεδομένα, δεν τους το δίνεις λέω εγώ να τελειώνεις. Γκρίνιαξε τους μπας και ανεβάσουν την τιμή ή σου βάλουν κανένα έξτρα δώρο στο 60άρι... Μόνο τα τέλη να πληρώσεις αν δεν το ξεφορτωθείς μέχρι τέλους του 2011 και πάει σχεδόν η μισή διαφορά... Σίγουρα η συμπεριφορά τους είναι εκνευριστική, αλλά και από την άλλη ρισκάρεις σε περίοδο κρίσης να σου μείνει το λεον απούλητο.... Δεν ξέρω, μια γνώμη λέω, δική σου η απόφαση....
Σχετικά με το λεον, θα σου πω την δικιά μου εμπειρία από το προηγούμενο αμάξι μου το οποίο έδωσα ανταλλαγή όταν πήρα το 40άρι. Το αμάξι ήταν Ford Focus 1,6 σεντάν 2003, full extra, 49.000χλμ. Τον Αύγουστο του 2007 μου το έπαιρναν 9.000€. Τον Ιανουάριο του 2008 όταν έδωσα την παραγγελία μου το πήραν για 8.500€. Πριν το παραδώσω είχα βάλει πωλητήριο για 10.000€ (συζητήσιμο) και δυνατότητα δόσεων (θα μεσολαβούσε η αντιπροσωπεία σε αυτό) επί μία εβδομάδα δεν πήρε κανείς τηλέφωνο ούτε για να ρωτήσει.... Τελικά το αυτοκίνητο πουλήθηκε ενάμιση χρόνο μετά και σε αρκετά χαμηλότερη τιμή, τελευταία φορά είχα μάθει ότι το έδιναν 7.700€....
Νομίζω ότι η αγορά μτχ είναι λίγο περίεργη ειδικά με τα τελευταία δεδομένα, δεν τους το δίνεις λέω εγώ να τελειώνεις. Γκρίνιαξε τους μπας και ανεβάσουν την τιμή ή σου βάλουν κανένα έξτρα δώρο στο 60άρι... Μόνο τα τέλη να πληρώσεις αν δεν το ξεφορτωθείς μέχρι τέλους του 2011 και πάει σχεδόν η μισή διαφορά... Σίγουρα η συμπεριφορά τους είναι εκνευριστική, αλλά και από την άλλη ρισκάρεις σε περίοδο κρίσης να σου μείνει το λεον απούλητο.... Δεν ξέρω, μια γνώμη λέω, δική σου η απόφαση....
Τωρα εμαθα για την απεργια τελωνειακων και εφοριακων την ερχομενη εβδομαδα.Σιγουρα καποιος με εχει βαλει στο ματι
Ρε μπας και ειμαι μακρινο συγγενης του Μητσοτακη;
Ρε μπας και ειμαι μακρινο συγγενης του Μητσοτακη;Re: S60 2010-
Τελικα το παραλαμβανω αυριο
Η αναμονη κρατησε 4 μηνες και 4 ημερες.Οσον αφορα το leon μετα απο μπολικη φασαρια μου εκοψαν 200 ευρω απο την αρχικη προσφορα.Πρωτες εντυπωσεις θα τις αναφερω αυριο.
Η αναμονη κρατησε 4 μηνες και 4 ημερες.Οσον αφορα το leon μετα απο μπολικη φασαρια μου εκοψαν 200 ευρω απο την αρχικη προσφορα.Πρωτες εντυπωσεις θα τις αναφερω αυριο.Re: S60 2010-
stratus έγραψε:Τελικα το παραλαμβανω αυριοΗ αναμονη κρατησε 4 μηνες και 4 ημερες.Οσον αφορα το leon μετα απο μπολικη φασαρια μου εκοψαν 200 ευρω απο την αρχικη προσφορα.Πρωτες εντυπωσεις θα τις αναφερω αυριο.
Να ανεβάσεις και φώτο, ε;
S40 1,8 Momentum MY08Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες