scorpios έγραψε:Παιδιά, μπορεί κάποιος να μου πει κάποια στοιχεία για το service diesel σε σχέση με τον βενζινοκινητήρα;
Δηλαδη....???

scorpios έγραψε:Παιδιά, μπορεί κάποιος να μου πει κάποια στοιχεία για το service diesel σε σχέση με τον βενζινοκινητήρα;

scorpios έγραψε:Έχω ακούσει απο αρκετούς οτι ένα απο τα πλεονεκτήματα του κινητήρα πετρελαίου είναι και η συντήρησή του. Τι εννοούν; Οτι δεν βγάζει όσες βλάβες μπορεί να βγάλει ο βενζινοκινητήρας αλλά το κόστος του service είναι το ίδιο ή οτι ανεξάρτητα απο βλάβες το τακτικό του service κοστίζει το ίδιο με του βενζινοκινητήρα;
nyds έγραψε:Καλημερα απο ενα καινουργιο κατοχο ενος μεταχειρισμενου XC60 T6.Θεωρω οτι ειμαι πολυ τυχερος που τυχαια ανακαλυψα αυτο το Forum ,γιατι διαβαζοντας τα posts πηρα απαντησεις σε πολλα ερωτηματα και αποριες που ειχα σχετικα με το νεο αυτοκινητο μου και τα Volvo γενικα.Μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος για να μη πω ενθουσιασμενος με το XC60 εκτος βεβαια απο την καταναλωση βενζινης,αν και ειναι αυτοκινητο που δεν το χρησιμοποιω για τις καθημερηνες μετακινησεις για τη δουλεια μου.Αυτα για την ωρα και ελπιζω να μην εχω χαζες αποριες γιατι ειμαι καπως ασχετος και με τα αυτοκινητα αλλα και με τους υπολογιστες.

nyds έγραψε:Ευχαριστω για τα καλοσωρισματα και τις ευχες.Ειμαι απο Θεσσαλονικη και λιγο μεγαλος,τι λιγο δηλαδη!!!Οπως λοιπον καταλαβαινετε, μην περιμενετε απο μενα τιποτα σαλτανατια με το αυτοκινητο εκτος αν εχει εμπειριες ο γιος μου, οποτε θα τις μεταφερω .Τωρα σχετικα με ταξιδια το αυτοκινητο αυτο ειναι εκπληκτικο,χαιρεσαι να οδηγεις.Η ανεση,τα κρατηματα,η ασφαλεια ,παθητικη και ενεργητικη,το εσωτερικο περιβαλλον ,ειναι ολα φανταστικα.Θα τα λεμε.
σαν να μου ελεγαν που παει αυτος με το καραβι αυτο....τα αποτελεσματα τους διεψευσαν..........scorpios έγραψε:Σήμερα το μεσημέρι, με πέρασε ενα XC60 κολλητά με ένα S60 σαν να ήμουν σταματημένος. Πραγματικά τα αυτοκίνητα φαίνονταν σαν να ήταν πάνω σε ράγες τρένου. Απίστευτα πατήματα και φαντάζομαι πως θα είναι να τα οδηγείς. Παρατήρησα οτι είχαν αναμμένα τα μικρά φώτα LED εμπρός, που απο οτι διάβασα απο 1/1/2011 είναι υποχρεωτικά στις χώρες τις ΕΕ.

)

scorpios έγραψε:Όντως η οθόνη των 7'' δείχνει πάρα πολύ ωραία. Η κονσόλα πάλι μαζεύτηκε πολύ και δεν ξέρω πως θα φαίνεται μέσα στο μεγάλο εσωτερικό. Η παλιά κονσόλα μου άρεσε πιο πολύ.

Νομίζω ότι και μια φραπεδιέρα θα ήταν σκόπιμο σαν club να ζητήσουμε από τα κεντρικά της VOLVO 
scorpios έγραψε:Παιδιά το αυτοκίνητο είναι τελωνείο! Τώρα θυμήθηκα πώς ήταν όταν σαν μπόμπιρες τα Χριστούγεννα ξέραμε οτι ήταν τα δώρα μας κάτω απο το δένδρο αλλά έπρεπε να τα ανοίξουμε το άλλο πρωί!!!![]()
![]()
yiorgoos έγραψε:σε κανα μηνα το παραλαμβανω και εγω !(αν δεν εχουμε πτωχευσει μεχρι τοτε). με RTI kai premium sound. την tv την αφησα για εδω αλλα να δω που θα βρω ακρη .....αν εχει κανεις καμια ιδεα που θα βρω το digital tuner ασ το πει!
scorpios έγραψε::applause![]()
Παιδιά χθές παρέλαβα το XC60D3 και σήμερα έκανα το πρώτο του ταξίδι γύρω στα 320 χλμ.
Πραγματικά άνετο και απροβλημάτιστο ταξίδι με cruise control, 120km/h, κλιματισμό και κατανάλωση γύρω στα 5lit/100km![]()
![]()
scorpios έγραψε::applause![]()
Παιδιά χθές παρέλαβα το XC60D3 και σήμερα έκανα το πρώτο του ταξίδι γύρω στα 320 χλμ.
Πραγματικά άνετο και απροβλημάτιστο ταξίδι με cruise control, 120km/h, κλιματισμό και κατανάλωση γύρω στα 5lit/100km![]()
![]()

FAN έγραψε:γεια σας.
Εγω θα αναφέρω το πρώτο πράβλημα που μου παρουσίασε το xc60 20t αυτοματο. Το αυτοκίνητο εχει 5000χμ.
Οταν ξεκινω να πηγαίνω όπισθεν με χαμηλές στροφές το αυτοκίνητο πολλές φορές κλοτσάει και κάνει και ένα δυνατο θόρυβο. Μια φορά μετα απο ταξίδι 1 ωρας όταν προσπάθησα να πάω με όπισθεν κλοτσούσε συνέχεια.Δεν εχει ανάψει καμιά ενδειξη προλήματος. Τι λέτε να είναι? Το κιβώτιο και τα έχει παίξει τόσο νωρίς? Σε μεγάλες ταχύτητες και γρήγορες αλλαγές δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα. Βοηθήστε παιδιά.
Γιατι δεν το πας συνεργειο?FAN έγραψε:Το έχω παρει στο συνεργείο παιδιά και αναμένω απαντήσεις. Η πρώτη αντίδραση είναι οτι μέχρι στιγμής δεν έχει αναφέρθεί άλλο αυτοκίνητο με το ίδιο πρόβλημα σε κιβώτιο powershift. 'Εχουν στείλει τα δεδομένα στην Σουηδία για διάγνωση μου είπαν.
Το θέμα είναι ότι δεν παρουσιάζει το πρόβλημα καθημερινά αλλα 1-2 φορές το μήνα γιαυτό είναι δύσκολη και η διάγνωση.
Μου είπαν να μην ανησυχώ και ότι αν είναι πρόβλημα με το gear box θα βάλουν καινούργιο. Το αυτοκίνητο ακόμα δεν έχει γίνει πρώτο servise μου έχουν αλλάξει μόνο λάδι.
Προς το παρόν αυτά....
FAN έγραψε:Η απάντηση της εταιρείας ηταν η γνωστή. Το αυτοκίνητο δεν έχει τπτ για αυτους. Για μένα όμως κατι δεν πάει καλά είμαι σίγουρος. Το μόνο που μπορούσαν να κάνουν μου είπαν ήταν να βάλουν σημείωση οτι έχω κανει το συγκεγκριμένο παράπονο για πρόβλημα στο κιβώτιο. Αυτό που εγώ σκέφτομαι αν και απο το αυτοκίνητο είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικά είναι να το πωλήσω και ας χάσω αρκετά λεφτά παρά να πληρώσω μερικές χιλιάδες να διορθώσω ενα πρόβλημα μετά απο δύο χρόνια που θα είναι εκτός εγγύησης ελπίζοντας ότι δεν θα πάθω ότι και ο αδελφός του dadoudis.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες