S60 2010-
Re: S60 2010-
ψιτ, κοίτα να μην παραγγείλουμε όλοι το ίδιο χρώμα!!

Δημήτρης, S40 1.6 kinetic MY10
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
καλό το βίντεο, καλό το χρώμα, πολύ καλό το σύστημα ασφαλείας-αυτόματης πέδησης,
αλλά βρέ αδερφέ το ΚΑΠΗ να χτυπάει τελικές ?
έπρεπε να βάλουν την κόρη της Άννας - δίμετρο, ευθυτενές και ευπροσύγορο σουδικό άτι του αρκτικού κύκλου!...
το διαφημιστικό θα ήταν τέλειο...
αλλά βρέ αδερφέ το ΚΑΠΗ να χτυπάει τελικές ?
έπρεπε να βάλουν την κόρη της Άννας - δίμετρο, ευθυτενές και ευπροσύγορο σουδικό άτι του αρκτικού κύκλου!...
το διαφημιστικό θα ήταν τέλειο...
"Look here brother,
who you jivin' with that Cosmic Debris?"
who you jivin' with that Cosmic Debris?"
Αφου ξερεις, το μαρκετινγκ της Volvo δεν ειναι και τοσο καλο... 
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
DIKASTIS-T5 έγραψε:Τι ακριβως θελει να πει ο ποιητης...?Πολυ Τ5 βλεπω και δε μου αρεσει...
Νομιζω οτι 5κυλινδρο βενζινης δε θα ξαναδουμε...κι ας χαρηκα για λιγο..
Ο ποιητης μαλλον τα μπερδεψε. Παντως 5κυλινδρος Τ5 σιγουρα θα υπαρξει στην Αμερικη...ελπιζω να μας σκεφτουν κι εμας τους Ευρωπαι(-ε)ους

STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
Θετικά τα σχόλια για το S60 στο Car Οκτωβρίου. Έχει και συγκριτικό με μια 320i.
Στο Αγγλικό Car "πολύ χαμηλοί τόνοι" για το V60 κι ένα "BAD" στην αξιολόγηση στις τελευταίες σελίδες για το S60...
Στο Αγγλικό Car "πολύ χαμηλοί τόνοι" για το V60 κι ένα "BAD" στην αξιολόγηση στις τελευταίες σελίδες για το S60...
Black Volvo S40 1.8 MY-2010
O 4κυλινδρος Τ5
με 240hp 360Nm ροπη (1553kg), προς το παρον μονο fwd με CO2 184 και 193 για manual και αυτοματο αντιστοιχα...
με 240hp 360Nm ροπη (1553kg), προς το παρον μονο fwd με CO2 184 και 193 για manual και αυτοματο αντιστοιχα...STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
Στην Αμερικη σιγουρα ο Τ5 θα ειναι 5κυλινδρος με τα χαρακτηριστικα που εχω προανεφερει, στην Ευρωπη απ' οτι φαινεται ισως δεν το δουμε αυτο το μοτερ
και θα πρεπει να περιμενουμε το θαυμα σε καποιο απο τα επομενα ΜΥ...Για μενα η γκαμα πρεπει να αλλαξει αμεσα και η ονομασια των μοντελων να ακολουθησει το παλαιο συστημα εξου και τα
Ισως αυτο γινει οταν ο Τ6 γινει επιτελους DI..
και θα πρεπει να περιμενουμε το θαυμα σε καποιο απο τα επομενα ΜΥ...Για μενα η γκαμα πρεπει να αλλαξει αμεσα και η ονομασια των μοντελων να ακολουθησει το παλαιο συστημα εξου και τα
Ισως αυτο γινει οταν ο Τ6 γινει επιτελους DI..STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
Ασε τον
...ποσο δυσκολο ειναι να εχεις μια γκαμα Τ4/Τ5/Τ6 που να ανταποκρινεται στην παλαια ονομασια με αμεσο ψεκασμο και δυνατοτητα συνδυασμου αυτοματων διπλοσυμπλεκτων ή μανουαλ με μπροστινη κινηση ή τετρακινηση...κι αν δεν θελεις να εχεις entry model τον Τ4 με 200-220 αλογα βαλε κι ενα 1.6Τ στα 180 και τελειωσε. Και το mkΙ S60 απο 180 ξεκινουσε....
Τελικα το τρισκαταρατο VAG καταφερε να εχει την πιο πληρη και ευελικτη γκαμα...
...ποσο δυσκολο ειναι να εχεις μια γκαμα Τ4/Τ5/Τ6 που να ανταποκρινεται στην παλαια ονομασια με αμεσο ψεκασμο και δυνατοτητα συνδυασμου αυτοματων διπλοσυμπλεκτων ή μανουαλ με μπροστινη κινηση ή τετρακινηση...κι αν δεν θελεις να εχεις entry model τον Τ4 με 200-220 αλογα βαλε κι ενα 1.6Τ στα 180 και τελειωσε. Και το mkΙ S60 απο 180 ξεκινουσε....Τελικα το τρισκαταρατο VAG καταφερε να εχει την πιο πληρη και ευελικτη γκαμα...

STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
Στο Αγγλικό site: http://www.volvocars.com/uk/all-cars/vo ... -spec.aspx
έχει στοιχεία για το νέο 2.0 lt με τους 240hp (Τ5). Τα 0-62 mph τα δίνει στα 6.9 με το χειροκίνητο!
Το περίεργο είναι πως δεν υπάρχει πλέον επιλογή για το 2lt με τους 203hp.
έχει στοιχεία για το νέο 2.0 lt με τους 240hp (Τ5). Τα 0-62 mph τα δίνει στα 6.9 με το χειροκίνητο!
Το περίεργο είναι πως δεν υπάρχει πλέον επιλογή για το 2lt με τους 203hp.
ο 2.0Τ, έτσι κι αλλιώς ανάμεσα στο Τ4 ---- Τ5, δεν είχε θέση, καλύτερα που δεν υπάρχει καθόλου 
Στο top gear(δεν θυμαμαι τευχος,το διαβασα σε καφετερια) ειχε παρουσιαση πορτοκαλι s60 τριλιτρο με μηχανικο κιβωτιο,πολυ καλα τα σχόλια του περιοδικου με μονο μειονεκτημα το χωρο αποσκευων.
vrestas έγραψε:Στο top gear(δεν θυμαμαι τευχος,το διαβασα σε καφετερια) ειχε παρουσιαση πορτοκαλι s60 τριλιτρο με μηχανικο κιβωτιο,πολυ καλα τα σχόλια του περιοδικου με μονο μειονεκτημα το χωρο αποσκευων.
Νομίζω πως αυτός ο συνδυασμός δεν υπάρχει... το τρίλιτρο έρχεται μόνο με αυτόματο.
Συμφωνώ πως δεν υπήρχε χώρος για το 2λιτρο με τους 203 (μόνο το VAG έχει αρκετά χρήματα να κάνει τόσο πυκνές ιπποδυνάμεις στα μοντέλα της), αλλά αρχικά είχε ειπωθεί πως θα έμεναν και τα 2 μοτέρ. Τώρα επίσης μου γίνεται ξεκάθαρο για ποιο λόγο κανένας πωλητής σε ελληνική αντιπροσωπία δεν "ξέρει" κάτι για το νέο μοτέρ των 240hp. Πρακτικά, όποιος αγοράσει άμεσα το 2λιτρο S60 θα βγει μάλλον χαμένος, αφού θα έχει αγοράσει αυτοκίνητο 3 μηνών στο οποίο έχει ήδη καταργηθεί ο κινητήρας του.
Καλώς η κακώς εγω το παραλαμβάνω αύριο το απόγευμα(εαν η εταιρεια leasing δεν το αναβάλει για 4 -5 φορά)
με το καλό .... αλήθεια γιατί το αναβάλλουν ? ..... χρώμα? έκδοση ?
johnkyr έγραψε:με το καλό .... αλήθεια γιατί το αναβάλλουν ? ..... χρώμα? έκδοση ?
momentum, silver electric,με δερμα,μεταβλητο τιμονι,και καποια αλλα εξτρα(θα τα δω αυριο) και για αυτο τον λογο μπερδεμα με την Volvo μεχρι να ερθει τι μισθωμα εντος budget.
Νομίζω για να εχει και μειωμένα τέλη που ισχυουν απο 1/11
tas1957 έγραψε:johnkyr έγραψε:με το καλό .... αλήθεια γιατί το αναβάλλουν ? ..... χρώμα? έκδοση ?
momentum, silver electric,με δερμα,μεταβλητο τιμονι,και καποια αλλα εξτρα(θα τα δω αυριο) και για αυτο τον λογο μπερδεμα με την Volvo μεχρι να ερθει τι μισθωμα εντος budget.
Νομίζω για να εχει και μειωμένα τέλη που ισχυουν απο 1/11
Καλορίζικο. Καλά χιλιόμετρα.
Black Volvo S40 1.8 MY-2010
Καλορίζικο φίλε, περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ! Καλά χιλιόμετρα! 

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
zoros έγραψε:Νομίζω πως αυτός ο συνδυασμός δεν υπάρχει... το τρίλιτρο έρχεται μόνο με αυτόματο.
Συμφωνώ πως δεν υπήρχε χώρος για το 2λιτρο με τους 203 (μόνο το VAG έχει αρκετά χρήματα να κάνει τόσο πυκνές ιπποδυνάμεις στα μοντέλα της), αλλά αρχικά είχε ειπωθεί πως θα έμεναν και τα 2 μοτέρ. Τώρα επίσης μου γίνεται ξεκάθαρο για ποιο λόγο κανένας πωλητής σε ελληνική αντιπροσωπία δεν "ξέρει" κάτι για το νέο μοτέρ των 240hp. Πρακτικά, όποιος αγοράσει άμεσα το 2λιτρο S60 θα βγει μάλλον χαμένος, αφού θα έχει αγοράσει αυτοκίνητο 3 μηνών στο οποίο έχει ήδη καταργηθεί ο κινητήρας του.
Μακαρι να ανοιγαν τα ματια τους και να εδιναν επιτελους μανουαλ κιβωτιο ή τουλαχιστον powershift με τον SI6...αλλα ακομα τιποτα.
Ο 2.0Τ εχει ανακοινωθει κανονικα απο την αρχη απο την Volvo οπως και αυτος με τα 240 αλογα. Για καταργηση του δεν εχει ακουστει τιποτα....Μονο εγω κανω εικασιες επειδη μου φαινεται περιεργο να υπαρχει τετοιο μοτερ στην γκαμα.
Παντως απο το 2012 ειχε ανακοινωθει οτι θα δουμε εντελως νεα μοτερ σχεδιασμενα εξολοκληρου και αποκλειστικα απο την Volvo.
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
Jim_C30 έγραψε:Καλορίζικο φίλε, περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ! Καλά χιλιόμετρα!
Και άλλη μια αναβολή!!!
Λάθος χαρτιά(?) και δεν εβγαλαν πινακίδες .
Δεν ξέρω τι να πιστεψω πλέον
Πάμε για τέλος της εβομάδας.
Τελευταία επεξεργασία από tas1957 σε 02 Νοέμ 2010, 10:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το παρέλαβα χτες το βραδυ τελικά!!
Πηγα σπιτι κατευθείαν.
ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ Η ΟΘΟΝΗ!!!!!!!!!
Ειχε μονο τις ενδείξεις του κλιματισμού.
Δευτέρα πρωι πρωι συνεργειο.
Κατα τα άλλα για τα 20 χλμ που οδήγησα πήγαινε μια χαρα!!
Νεώτερα αύριο.
Πηγα σπιτι κατευθείαν.
ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ Η ΟΘΟΝΗ!!!!!!!!!
Ειχε μονο τις ενδείξεις του κλιματισμού.
Δευτέρα πρωι πρωι συνεργειο.
Κατα τα άλλα για τα 20 χλμ που οδήγησα πήγαινε μια χαρα!!
Νεώτερα αύριο.
tas1957 έγραψε:ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ Η ΟΘΟΝΗ!!!!!!!!!![]()
![]()
Ωραιο PDI εκαναν... 
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
Το αυτοκίνητο παει μια χαρα.
Εν σχεσει με την c 180 πεταει.
Θέλω να ανεβασω καποιες φωτο αλλα δεν τα κατέφερα
Κάποια βοήθεια?
Μάλλον καταλαβα γιατι η οθόνη δεν παίζει.Εχει εγκατασταθει ο βραχίονας του Garin στην αριστερη Α κολώνα.Προφανως τράβηξαν καλώδιο απο την οθ'ονη (το αριστερο πλαστικο κάτω απο την οθόνη κακοβαλμένο)και έκαναν μακακία.
Εν σχεσει με την c 180 πεταει.
Θέλω να ανεβασω καποιες φωτο αλλα δεν τα κατέφερα
Κάποια βοήθεια?
Μάλλον καταλαβα γιατι η οθόνη δεν παίζει.Εχει εγκατασταθει ο βραχίονας του Garin στην αριστερη Α κολώνα.Προφανως τράβηξαν καλώδιο απο την οθ'ονη (το αριστερο πλαστικο κάτω απο την οθόνη κακοβαλμένο)και έκαναν μακακία.
στην εθνική ... πρέπει να είναι ο χαρακτήρας του ....... με 200+, νομίζεις ότι πας με 100 ...
επίσης με τις τιμές που έχουν ανακοινώσει ... η πιο συμφέρουσα αγορά, για μένα είναι ο 2.0Τ με την πολύ περισσότερη ροπή, σε σχέση με τον Τ3,Τ4. Ο Τ5 δεν ξέρω αν έχει μόνο διαφορετικό πρόγραμμα σε σχέση με τον 2.0Τ ή και άλλα μηχανικά μέρη διαφορετικά, αλλά ξεφεύγει δυσανάλογα στην τιμή .... σας να μην θέλουν να τον πουλήσουν, τουλάχιστον τώρα .....
εδώ viewtopic.php?f=34&t=222
για το πως ανεβάζουμε pics
επίσης με τις τιμές που έχουν ανακοινώσει ... η πιο συμφέρουσα αγορά, για μένα είναι ο 2.0Τ με την πολύ περισσότερη ροπή, σε σχέση με τον Τ3,Τ4. Ο Τ5 δεν ξέρω αν έχει μόνο διαφορετικό πρόγραμμα σε σχέση με τον 2.0Τ ή και άλλα μηχανικά μέρη διαφορετικά, αλλά ξεφεύγει δυσανάλογα στην τιμή .... σας να μην θέλουν να τον πουλήσουν, τουλάχιστον τώρα .....

[img][http://img181.imageshack.us/img181/9339/tassosiphone088.jpg/img]
http://img87.imageshack.us/img87/488/ta ... one080.jpg

Ευχαριστώ κατ'αρχάς για την βοήθεια στο upload,κάθε μερα καλο ειναι να μαθαίνουμε και κατι καινουργειο
Στην εθνικη σήμερα μεχρι 160 και γυρω στις 3450 χιλ στροφές λόγω στρωσήματος.
Το βιβλιαράκι δεν λέει τίποτα για το ροντάρισμα.Any suggestions?
Ενα άλλο κουφό.έβγαλα κατα λάθος το κλειδί ενω δούλευε ο κινιτήρας (είχα σταματήσει και έβγαινα ) και τίποτα δεν συνέβη συνέχιζε να δουλεύει κανονικα!!
Τελευταία επεξεργασία από tas1957 σε 07 Νοέμ 2010, 19:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλοριζικο!και ωραιο αμαξι ΚΑΙ Τζαμπα,φοβερος συνδυασμος!
Ειδα ενα λευκο το Σαββατο στη Βουλιαγμενη.....
του παει παρα πολυ 
του παει παρα πολυ 
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
Καλορίζικο και από εμένα με τη σειρά μου, να είσαι γερός και να το απολαμβάνεις όσο περισσότερο μπορείς!

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
johnkyr έγραψε:στην εθνική ... πρέπει να είναι ο χαρακτήρας του ....... με 200+, νομίζεις ότι πας με 100 ...![]()
Στην Αγγλία, ο 2.0Τ δεν υπάρχει ...... ο Τ4(180Hp), σε σχέση με τον Τ5(240Hp), έχουν διαφορά ... 2200λίρες .... και όχι την αστρονομική Ελληνική διαφορά .....
Σήμερα το πηγα πρωι και το αφησα για την οθόνη.
Μια δουλευε και μια δεν δουλευε στο σερβις το ειδα με τα μάτα μου.
Θα το δουνε αυριο με Βελγιο για να δουνε τι συμβαίνει.
Πολυ καλη εξυπηρετηση απο το συνεργειο,μου εδωσαν ενα αλλo S60 αυτόματο.
Δεν ηταν τελικως μακακια του συνεργειου,στην διαδρομή κατα την παράδωση την Παρασκευή χάλασε(καποια επαφη?)
Μια δουλευε και μια δεν δουλευε στο σερβις το ειδα με τα μάτα μου.
Θα το δουνε αυριο με Βελγιο για να δουνε τι συμβαίνει.
Πολυ καλη εξυπηρετηση απο το συνεργειο,μου εδωσαν ενα αλλo S60 αυτόματο.
Δεν ηταν τελικως μακακια του συνεργειου,στην διαδρομή κατα την παράδωση την Παρασκευή χάλασε(καποια επαφη?)
Jim_C30 έγραψε:Καλορίζικο και από εμένα με τη σειρά μου, να είσαι γερός και να το απολαμβάνεις όσο περισσότερο μπορείς!![]()
![]()
Και απο εμένα καλοτάξιδο και καλά χιλιόμετρα.
VOLVO S40 FOR LIFE
http://motoring-news.com/volvo/storming ... o-sportiv/

http://motoring-news.com/volvo/volvo-s6 ... year-2010/

http://motoring-news.com/volvo/volvo-s6 ... year-2010/

Καλοριζικο και καλοταξιδο φιλε μου! Επισης καλως σας βρηκα ολους, εχετε πολυ ωραιο φορουμ!
Και εγω σημερα αγορασα ενα S60 2.0T 2004. Αντε με γεια μας!!
Και εγω σημερα αγορασα ενα S60 2.0T 2004. Αντε με γεια μας!!
Τελευταία επεξεργασία από clansman σε 09 Νοέμ 2010, 23:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
2ο S60 MY2011 ....
χρώμα, εξοπλισμός, extra ?
με γεια !!!! καλά χλμ ....
johnkyr έγραψε:2ο S60 MY2011 ....χρώμα, εξοπλισμός, extra ?
MY04 κύριε απρόσεκτε!
Καλορίζικο φίλε μου και το δικό σου S60!

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
καλά, μην βαράς ..... ένα " ληγμένο " μυαλό, χειμώνα/καλοκαίρι .....
μπερδεύτηκα ... γιατί δεν έγραψε εδώ
viewtopic.php?f=31&t=19
μπερδεύτηκα ... γιατί δεν έγραψε εδώ
viewtopic.php?f=31&t=19
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=206745&cid=12
Διαθέσιμο το Volvo S60 με κινητήρα 1.600 κ.εκ. και 150 ίππους
Από τις αρχές Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η διάθεση της νέας γενιάς του καινούργιου Volvo S60, ενός οικογενειακού αυτοκινήτου που αλλάζει κατά πολύ την εικόνα της μάρκας, που πλέον δείχνει πιο σύγχρονη.
Αρχικά το σουηδικό μοντέλο ήταν και παραμένει διαθέσιμο με δύο κινητήρες 2.0 και 3.0 λίτρων με 203 και 304 ίππους αντίστοιχα. Όμως, όπως αποκάλυψε στο ραδιόφωνο της zougla.gr ο διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας της Volvo Car Hellas, Νίκος Μαρτίνος, οι υποψήφιοι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να το παραγγείλουν και με κινητήρα 1.6 λίτρων turbo και 150 ίππους. Ένας κινητήρας με πολύ καλές επιδόσεις, με χαμηλές εκπομπές ρύπων CO2 αλλά και χαμηλή, για τα δεδομένα, κατανάλωση καυσίμου.
Να σημειώσουμε πως το αυτοκίνητο θα αρχίσει να παραδίδεται στους πρώτους πελάτες στα μέσα Δεκεμβρίου, οπότε και εκείνη την περίοδο θα το δούμε να κυκλοφορεί στους ελληνικούς δρόμους. Η τιμή του θα ξεκινά από τα 26.900 ευρώ.
Διαθέσιμο το Volvo S60 με κινητήρα 1.600 κ.εκ. και 150 ίππους
Από τις αρχές Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η διάθεση της νέας γενιάς του καινούργιου Volvo S60, ενός οικογενειακού αυτοκινήτου που αλλάζει κατά πολύ την εικόνα της μάρκας, που πλέον δείχνει πιο σύγχρονη.
Αρχικά το σουηδικό μοντέλο ήταν και παραμένει διαθέσιμο με δύο κινητήρες 2.0 και 3.0 λίτρων με 203 και 304 ίππους αντίστοιχα. Όμως, όπως αποκάλυψε στο ραδιόφωνο της zougla.gr ο διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας της Volvo Car Hellas, Νίκος Μαρτίνος, οι υποψήφιοι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να το παραγγείλουν και με κινητήρα 1.6 λίτρων turbo και 150 ίππους. Ένας κινητήρας με πολύ καλές επιδόσεις, με χαμηλές εκπομπές ρύπων CO2 αλλά και χαμηλή, για τα δεδομένα, κατανάλωση καυσίμου.
Να σημειώσουμε πως το αυτοκίνητο θα αρχίσει να παραδίδεται στους πρώτους πελάτες στα μέσα Δεκεμβρίου, οπότε και εκείνη την περίοδο θα το δούμε να κυκλοφορεί στους ελληνικούς δρόμους. Η τιμή του θα ξεκινά από τα 26.900 ευρώ.
Test από το Auto-Internet που το βγάζει συνολικά πολύ καλό:
http://www.auto-internet.gr/testsqz.php?selectat=Volvo S60
http://www.auto-internet.gr/testsqz.php?selectat=Volvo S60
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες