Κάποια στιγμή όποτε θέλεις κάνε κάποιο ποστ σχετικά με την έκδοση που πήρες, κινητήρα, εξοπλισμό και φυσικά τιμή!

Impressive έγραψε:Παιδια θα μου πείτε την άποψή σας σχετικά με ποιο χρώμα εσωτερικού / εξωτερικού προτιμάτε;
S40 1,8 Momentum MY08basilis έγραψε:παιδες ισχυει ακομα η εκπτωση των 2650€ για το c30?
Jim_C30 έγραψε:basilis έγραψε:παιδες ισχυει ακομα η εκπτωση των 2650€ για το c30?
Λογικά θα ισχύει, αλλά καθ' ύλην αρμόδιες να σου απαντήσουν στο ερώτημα αυτό είναι οι ίδιες οι αντιπροσωπείες....

S40 1,8 Momentum MY08basilis έγραψε:Ο κινητηρας του mazda 3 (MZR) και του focus cc (DURATEC) ειναι θεωρητικα ιδιοι με τον 1.6αρι κινητηρα της volvo,ετσι? Εχουν και την ιδια διαχειρηση?
S40 1,8 Momentum MY08basilis έγραψε:Ο κινητηρας του mazda 3 (MZR) και του focus cc (DURATEC) ειναι θεωρητικα ιδιοι με τον 1.6αρι κινητηρα της volvo,ετσι? Εχουν και την ιδια διαχειρηση?

pallisi έγραψε:Φήμες ακούγονται ότι θα έρθει και στην Ελλάδα ο diesel κινητήρας. Έχετε ακούσει καμία πληροφορία;
DIKASTIS-T5 έγραψε:Θα εκαναν ανταρτικο μαλλον στην Πατρα...
http://www.volvocars.com/gr/all-cars/volvo-xc60/details/pages/technical-spec.aspx
S40 1,8 Momentum MY08Impressive έγραψε:For the record ο αντιθαμβωτικός καθρέφτης είναι πλέον standard στο momentum.

vrestas έγραψε:http://www.c30world.com/forums/showthread.php?t=12547
Αυτές οι ζάντες ειναι γαμάτες! Σε xc90 που τις εχω δει λενε πολυ.Αυτο το αυτοκολλητάκι με τον ταρανδο ala Ferrari που θα το βρούμε?
ΥΓ. Δικαστή πρέπει να βάψεις τα μαυρα πλαστικά!Μαζευε χρήμα αλλιως θα κάνει ερανο το club!
DIKASTIS-T5 έγραψε:Zeus,οταν λες εκδοση sport,ποια ακριβως εννοεις....![]()
Καποια στιγμη θα βαφτουνε και τα πλαστικα,για την ακριβεια το πρωτο πραγμα που θα γινει!!!Αλλα,τα χασε κανεις τα λεφτα για να τα βρω εγω...????
Impressive έγραψε:Μετά από δύο μήνες αναμονής το παρέλαβα!
Αριστούργημα είναι βρε παιδιά. Επειδή μένω επαρχία και το πήρα από Αθήνα του έκανα αμέσως 260 χιλιόμετρα. Περίμενα περισσότερα γκάζια από τον κινητήρα (πήρα το 1,6 και μου φάνηκε ολίγον "βαρύ") αλλά ας όψεται ο Γιωργάκης με τα πόθεν έσχες, τα τεκμήρια και τα 23%!
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 18 επισκέπτες