sokratismalamas έγραψε:Καλησπέρα στην παρέα.
Όπου να ναι και εγώ πάω το V40 μου για το πρώτο σέρβις, πέρασε κοντά ένας χρόνος από την αγορά ! Το θέμα είναι πως έχω κάνει σχετικά λίγα χλμ (10 χιλιάδες περίπου) χωρίς συνθήκες πίεσης για το αμάξι.
Νομίζω πως δεν χρειαζεται πραγματικά τίποτα την δεδομενη στιγμή το αμάξι πέρα από λάδια . Το θέμα μου είναι πως δε θέλω να το πάω στον αντιπρόσωπο ,πιστεύω πως με το έτσι θέλω θα μου κάνει τα προβλεπόμενα (Μπορεί και όχι) και θα με χρεώσει τα προβλεπόμενα. Γενικα δεν εχω την καλυτερη εντύπωση για την εταιρεία -μετα την αγορά.η πολιτικη τους ειναι να πληρωνονται αδρα στα σερβις.Θέλω να πάω για σέρβις κάπου αλλού, σε κάναν μάστορα. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει να πιάσει τέτοια αμάξια ? Δε με νοιάζει να το πουλησω να εχω να αποδείξω ότι το πήγα αντιπρόσωπο, όσο λειτουργεί θα το κρατήσω.
Ευχαριστώ πολύ !
Καλήμερα.
Λοιπον, λαδια αλλαζεις αρα και φιτρο, φιλτρο καμπινας σιγουρα και αν εινα diesel και φιλτρο καυσιμου οπωσδηποτε.
Φιλτρο αερα δεν χρειαζεται εναν ελεγχο μονο, ε μετα απο αυτα θα αλλαξουν ροδελα ταπας λαδιου, καθαριστικο παρπριζ κ.τ.λ.
Το ποιο σημαντικο ομως ειναι τα update που γινονται!!!
Γι'αυτο και μονο πρεπει να πας, ετσι κι αλλιως μια φορα το χρονο ειναι, θα πας ακομα 2-3 φορες (2-3 χρονια).
Σημαντικο, παρε τηλ τις αντιπροσωπειες και ρωτα τους, 1ο σερβις (χρονος) ποσο το σερβις και τι περιλαμβανει, ειναι υποχρεωμενοι να σου πουν, θα αρχισουν τα "να δουμε τι θα χρειαστει" και κ.τ.λ, κοψτους την φορα, να πουν "για τα προβλεπομενα" τα εξτρα να τα αφησουν.
Κατι που λιγη το ξερουν, και οι αντιπροσωπειες το κρυβουν, οταν πηγαινουμε για σερβις σε πτυχιουχο επισκευαστη αυτοκινητων μελος του
https://www.eoveam.gr/members.htmlΗ εγγυηση ισχυει κανονικα!Αν επιτρεπεται, sokratismalamas... ??? ο γνωστος?