Chrisnikos έγραψε:Παιδιά καλησπέρα. Είμαι ο Νίκος και από βδομάδα περιμένω το v40 μου. Η παραγγελία έγινε 10 Οκτώβρη ,μου είπαν περίπου 2 μήνες και πριν δυο μέρες που πήγα αντιπροσωπεία είπαν πως το καράβι φτάνει Ελλάδα σήμερα,αύριο. !!
Λεπτομέρειες εξοπλισμού: χρωμα ice white,1600 d2, 17" mannan,momentum, και xenon,ρεζερβα,θήκη γυαλιων,ψηφιακο πίνακα οργάνων,7" οθόνη,με Bluetooth αναβαθμισμένο ηχοσύστημα,shimmer graphite επενδύσεις,interior lighting,led εξωτερικά και εσωτερικά,φωτιζομενος μοχλός ταχυτήτων ,charcoal/charcoal εσωτερικό .
Δώρο συναγερμός,πατακια,σπορ πετάλια.
Μόλις έρθει θα ποσταρω φωτογραφίες.
Ευχαριστώ το μελος lefteris για τις συμβουλές.
Πρέπει να προσέξω κάτι στην παραλαβή; Ευχαριστώ.
Με το καλό να το πάρεις!!!
πως και σου ήρθε τοσο νωρίς Νικο???
Και εγω 10 Οκτώβρη εκανα την παραγγελία και μου είπαν 20-25/12

S40 1,8 Momentum MY08

). Τους περνώ τους λέω τα συμβάντα ,και ότι θέλω άμεση αντικατάσταση. Μου ζήτησαν συγγνώμη,και είπαν πως ο εγκαταστατης,παρά την εντολή τους,έβαλε άλλη μάρκα.και καλά τον πήρανε τηλ και τους τα μασαγε. Δεν ξέρω ,μου σπάσανε τα νεύρα.αυριο πιςω και θα μου δώσουν άλλο αντικατάσταση μέχρι να το φτιάξουν. Επίσης πατακια,πεταλιερες,και πιςω μαρσπιε δεν τα βάλανε γιατί δεν είχαν έρθει ακόμα! Από Τετάρτη.
. Φώναξα τον προϊσταμενο συνεργείου ο οποίος πήρε τον υπεύθυνο πωλήσεων να έρθει πάλι . Ο άνθρωπος τα έπαιξε. Τα ρίξανε πάλι σε αυτόν που συνεργάζονται για τους Συναγερμος. Με καθυσηχασανε λέγοντας ότι θα αλλαχτουν με καινούργια.

!!!)