Δημοσίευσηαπό DimitrisPXC60 » 07 Απρ 2020, 17:47
Καλησπέρα
Λίγα λόγια και από εμένα για το XC 60 B5 MY20
Πολύ άνετο , με αρίστη κύλιση στον δρόμο ιδανικό για ταξίδια και μάλιστα για μεγάλες αποστάσεις , έκανα 700 χιλιόμετρα Χωρίς στάση ξεκούραστα , σταμάτησα για 10 λεπτά μετά από 500 χιλιόμετρα , σχεδόν καθόλου στάση .
Θα ήθελα να είναι 3 εκατοστά πιο χαμηλό και με πιο σφικτές αναρτήσεις , στις συνεχόμενες στροφές παίρνει κλήσεις χωρίς να δημιουργεί ανασφάλεια .
Στο kickdown θα ήθελα να κατέβαζε 3 και όχι 2 ταχύτητες η να ήταν πιο άμεσα το κατέβασμα, σε μικρότερο χρόνο δηλαδή , πρώτη φορά έχω αυτόματο βέβαια .
Εσωτερικά χωρίς ψεγάδι και πολύ καλή εργονομία ,η διαχείριση του USB με δυσκολεύει .
Με πολύ προσοχή εκτός πόλης 7,2 λίτρα τα 100 , εκτός πόλης χωρίς προσοχή με 130 - 150 χιλ την ώρα στα 8,1 - 8,4 λίτρα τα 100 , στην πόλη , αποκλειστικά , μετακίνηση σε μικρές αποστάσεις 5 εως 6 χιλ. η κατανάλωση στα 10 λίτρα περίπου , μικτά πόλη ΑΟ στα 9 – 9,2 λίτρα ανά 100 χιλ
Α! ηλιοροφή , πρώτη φορά έχω , δεν μου άρεσε καθόλου , δεν την χρησιμοποιώ .
Εντυπωσιακό για τον όγκο του πως στρίβει σε στενά μέσα στην πόλη δεν το πίστευα .
Απαράδεκτο να μην δέχεται στο προφίλ του οδηγού σαν μόνιμη επιλογή το ECO MODE και να δέχεται ένα κάρο άλλες ρυθμίσεις .
Αυτά θα ξαναγράψω