Δημοσίευσηαπό iatroud » 20 Δεκ 2011, 21:03
@κωνσταντίνε, όπως λες ότι είναι η ρένα, έτσι ήταν το δικό μου μέχρι πριν από 15 μέρες. ένα απόγευμα, εν ώρα λειτουργίας άρχισε να βγάζει δροσερό ενώ ήταν στους 22 χωρίς να έχει ζεσταθεί αισθητά η καμπίνα.
νωρίς το πρωί, νύχτα ακόμα, με δροσιά και υγρασία μόλις περάσει η ένδειξη της θερμοκρασίας του μοτέρ το πρώτο τέταρτο το θέτω σε λειτουργία, στους 18-20 περίπου βαθμούς μέχρι να ζεσταθεί τελείως η μηχανή. μετά ανεβάζω στους 21-22 και είμαι οκ είτε για ταξίδι είτε για να φθάσω στη δουλειά. ο αέρας στην αρχή βγαίνει αισθητά ζεστός γιατί η καμπίνα είναι παγωμένη από το βράδυ που είναι σταθμευμένο έξω. μετά εξισώνει και γίνεται χλιαρός. πλέον είναι δροσερός στους 20-21.. :( και πρέπει να ανεβάσω 25-26 για να πάρω το ίδιο αποτέλεσμα. δε μπορεί να είναι η αίσθησή μου.
θα το πάω παρασκευή να περάσει vida (αυτό μου πρότεινε ο τεχνικός του σφακ) μήπως βγάλει κάνα θέμα στον εσωτερικό θερμοστάτη. αν βρω χρόνο θα μετρήσω με ψηφιακό θερμόμετρο τη θερμοκρασία της καμπίνας και του αέρα εξόδου από τις γρίλιες να δω τι διαφορά παρουσιάζουν..