Πρόβλημα ήχου σε XC90

Εδώ μπορούμε να γράφουμε για τεχνολογίες και τεχνικά θέματα των αυτοκινήτων μας. μοτέρ λάστιχα/ζάντες, λάδια, ασφάλεια, ανάρτηση, κατανάλωση, ρύπους, μετατροπές / βελτιώσεις πλαίσιο, φώτα, φρένα, αξεσουάρ, service manuals κτλ
Michalis
T2

Πρόβλημα ήχου σε XC90

Δημοσίευσηαπό Michalis » 02 Απρ 2025, 12:50

Εχω το XC90 2003 και ο ήχος έχει βγεί off!ξαφνικά μια μέρα σταμάτησε να παίζει(πριν σταματήσει είχα βάλει καινούριο γνήσιο ενισχυτή)!κάποιες στιγμές άρχισε πάλι και έπαιζε μόνο του για λίγο και μετά έκλεινε πάλι μόνο του!έχει τύχει να παίζει να έχω βγάλει τελείως το κλειδί από τη μίζα κι αυτό να συνεχίζει μόνο του χωρίς να δείχνει κάτι ή οθονούλα από το multimedia!Τώρα πλέον δεν παίζει καθόλου!αν πάω στην οθόνη μου δείχνει το μενού χωρίς να έχω ήχο!εκτός από το κουμπί της έντασης δεν δείχνει να ανεβοκατεβαίνει!Κατεβαίνω Αθήνα,πάω σε μάντρα ανταλλακτικών,δοκιμάζω επιτόπου ενισχυτή από XC90,τίποτα,δοκιμάζω το multimedia πάλι τίποτα!Τα καλώδια λέω σίγουρα θα είναι!Παραγγέλνω οπτικές ίνες πάλι τίποτα!Τι στο διάολο μπορεί να είναι ρε παιδιά;έχει τύχει σε κάποιον;

Άβαταρ μέλους
Thanosgr
T5

Re: Πρόβλημα ήχου σε XC90

Δημοσίευσηαπό Thanosgr » 02 Απρ 2025, 19:08

Καλησπερα
Δεν εχει ξανα πει καποιος κατι τετοιο.
Δοκιμασε να βγαλης τον θετικο πολο απο την μπαταρια για κανα 20'
Μετα το 20' ακουμπα τον θετικο πολο στον αρνητικο (ξεσυνδεμενω εννοητε) για κανα λεπτο, οποτε να αποφορτιστουν ολα τα ηλεκτρικα φορτια απο ολους τους εγγεφαλους (hard reset δλδ)
Αν δεν γινει τιποτα, μηπως να το εβλεπες με διαγνωστικο Volvo;
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα :cry:

Επιστροφή σε “Τεχνικά θέματα”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 21 επισκέπτες