ΖΑΝΤΕΣ 17
ΖΑΝΤΕΣ 17
Kαλησπερα, γραφω για πρωτη φωρα στο φορουμ ειμαι καινουργιο μελος , εχω ενα C70 , D5 και θα ηθελα τη βοηθεια σας μιας και ειμαι ασχετος απο τεχνικα θεματα. εχω τις παρακατω ζαντες http://accessories.volvocars.com/en-gb/S60/Accessories/Document/VCC-425369/2005 με καλοκαιρινα λαστιχα και η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να τις βαλω στο C70
Re: ΖΑΝΤΕΣ 17
Είναι χρονολογίας του 2007 περίπου;
Εάν ναι, απ'ότι βλέπω τις πέρνει μια χαρά. Πήγαινε από ένα βουλκανιζατέρ να ρωτήσεις τιμή και να σιγουρευτείς κιόλας.
Εάν ναι, απ'ότι βλέπω τις πέρνει μια χαρά. Πήγαινε από ένα βουλκανιζατέρ να ρωτήσεις τιμή και να σιγουρευτείς κιόλας.
η διαφορα ειναι στο off set το δικο μου εχει 45 μμ ενω αυτες ειναι 49 μμ αν βαλω δαχτυλιδι γινετε δουλεια ; η θα εχω υπαρχει προβλημα;
Η διαφορά είναι πολύ μικρή (4 χιλ πιο μέσα) μπορεί να χωράνε και χωρίς προσθήκες . Μέτρησε την απόσταση ροδα αμορτισερ για να δεις αν μπαίνουν , αλλιώς βάλε 5 χιλ. προσθήκες
πειγα στην αντιπροσωπεια και δε μου τις περασανε, ουτε καν τα λαστιχα δε θελει να βγαλει ο μαστορας , τελικα θα βαλω ακομα φετος τις παλιες και βλεπουμε.
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας
Δηλαδη?
Τι θα πει "ουτε τα λαστιχα δεν θελει να βγαλει ο μαστορας"
?
Τι θα πει "ουτε τα λαστιχα δεν θελει να βγαλει ο μαστορας"
?XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!