φιλαρακι,δεν εβαλα ακομα αλλα μολις τις βαλω θα ανεβασω φωτο.θα βαλω παντου εκτος παρμπριζ φυσικα γιατι εκτος του οτι δεν περνας απο κτεο (χωρις λαδακι ενοω) ακομα κ αν εχεις χαρτι εγκρισης,απο πειρας λεω οτι πλεον αρχιζεις οντως να εχεις προβλημα καλης ορασης γιατι το αμαξι "σκοτεινιαζει" πολυ.χωρια οτι μετα το αμαξι θα κανει μπαμ απο μακρια οτι εχει φιμε οποτε σιγουρα θα σε σταματανε οπου υπαρχει μπλοκο μπροστα σου.
κατα τα αλλα επειδη ειδα οτι ανησυχεις ισως για την ορατοτητα που θα εχεις μετα τις μεμβρανες,εγω και στο σαξο που ειχα βαλει κ το οποιο ειχε κ απο τη μανα του πιο σκυρο τζαμι απο το κανονικο και στο τζαζ που ειχα βαλει επισης,το μονο προβλημα που ειχα στο παρκαρισμα σε σκοτεινο μερος.
στο ξυλοκαστρο πχ οταν πηγαινα να παρκαρω στη πυλωτη,επειδη ειχε πολες κολονες και το φως της πυλωτης δεν ηταν πολυ καλο,κατεβαζα λιγο τα παραθυρα οδηγου συνοδηγου για να μπορω να βλεπω καλυτερα στους καθρευτες μου.
κατα τα αλλα δεν συναντησα κανενα προβλημα,ισα ισα,τωρα μετανοιωσα που δεν εχω βαλει ακομα αν κ πηγα μονο μεχρι το ξυλοκαστρο κ με ηλιο με δοντια..
α ξεχασα να σου πω επιπεδο.βαζω παντα μια σκαλα πριν το τελευταιο κ μαυρη αποχρωση.τωρα αναλογα το αν το κανονικο τζαμι του αυτοκινητου ειναι πιο σκουρο,εχει ενα βαθμο φιμε δηλαδη,παιζει κ το ποσο σκουρο βγαινει τελικα.στο σαξο πχ βγηκε πιο σκουρο,πιο μαυρο δηλαδη το τζαμι απο οτι στο τζαζ,παρ ολο που εβαλα το ιδιο επιπεδο κ την ιδια μαρκα μεμβρανη.
αυτα φιλαρακι,ελπιζω να σε βοηθησα στις αποριες σου.κατα τ αλλα το θεμα φιμε η οχι,ειναι κ σε καποιο βαθμο καθαρα υποκειμενικο.μολις βαλω με το καλο,ελπιζω αμεσα,θα ανεβασω κ τις φωτο να δεις το αποτελεσμα.
και ας με λενε καποιο φιλοι,σκοτεινο τυπο,μου αρεσει....