Εδω ο ανθρωπος ελιωσε τα λαστιχα απο το V40 σε 30.000χλμ...

Αντώνης έγραψε:Γιατί τωρα ηρέμισε ??
Τώρα με τα μπροστοκίνητα καίει τα μπροστινά .
Πρώτα φεύγει η ψυχή του ανθρώπου και μετά η συνήθεια !
Χρόνια πολλά Μαρκο φίλε !!
sangel έγραψε:Continental premium contac6
BEST FOR EVER
JimV60 έγραψε:sangel έγραψε:Continental premium contac6
BEST FOR EVER
Φίλε θα συμφωνήσω απόλυτα! Τα έχω σε 225/45/17 και είναι Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο λάστιχο!!!

Αντώνης έγραψε:Μετά απο ένα χρόνο και 11.000 χλμ με τα Dunlop sportmaxx RT2 σε διάσταση 225/40/18 μπορώ να πώ οτι είναι πάρα πολύ καλο λαστιχο.
Τα επαινετικά σχόλια σε σχετικα συγκριτικα τέστ βγήκαν αληθινά.
argyant έγραψε:Καλησπέρα παιδιά ετοιμάζομαι να βάλω uniroyal 4 season σε v40 d2με 290 ευρώ η τιμή νομίζω είναι καλή τα έχει φορέσει κανένας να μου πει εντυπώσεις;
Athamas έγραψε:
Θα μου επιτρέψετε μια προσωπική εκτίμηση για τα ελαστικά τεσσάρων εποχών.
Στη χώρα μας οι βροχοπτώσεις είναι λίγες και ανατολικότερα του 23ου μεσημβρινού (δηλαδή της νοητής γραμμής
που χωρίζει τη χώρα στη μέση) ακόμα πιο λίγες. Ποιός ο λόγος επιλογής ελαστικών τεσσάρων εποχών;
JimV60 έγραψε:Continental Premium Contact 6...
dimitrismrs έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω μια ερώτηση εν όψη ταξιδιού στην Ρουμανια. Στο v40cc που θα οδηγήσω στο ταξίδι φοράω τα μαμα 205-60-16 ελαστικά. Στο άλλο c30 της οικογένειας φοράω 205-55-16 χιονιού. Σκέφτομαι να τα κάνω τράμπα μόνο για το ταξίδι για να γλυτώσω ενδεχόμενη ταλαιπωρία και μετα την επιστροφη μου να τα ξανα αλλαξω. Θα εκτιμουσα την άποψη σας.

MONMAN έγραψε:Εξαιρετικά τα PS4 που έβαλα στο S60 μου σε διάσταση 205/55/16 , πραγματικά κάνουν τους μεγαλύτερους και φαρδύτερους τροχούς άνευ νοήματος (σε βελτιωμένο αυτοκίνητο 1,5 τόνου με 215 άλογα και 32 κιλά ροπή!) με μπόνους το ότι περνάς αερα πάνω από τους διαλυμένους δρόμους χωρίς να σε νοιάζουν στραβωμένες ζάντες και καρούμπαλα στα πλαϊνά.
Τα καλλίτερα ξοδεμένα 360€!
, ΔΕΝ είναι XL .
) έβαλα τα Dunlop sportmaxx RT2 σε διάσταση 215/50/17,
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 33 επισκέπτες