Αναρτήσεις
Re: Αναρτήσεις
Αν διαβάσεις και λίγο παραπάνω το θέμα, νομίζω ότι τα p1 φορούν συνήθως από τη μάνα τους αμορτισέρ Sachs. Για δες τα λιγάκι.
Black Volvo S40 1.8 MY-2010
Στο δικό μου s40 1.6 έβαλα monroe πριν 3 χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
s40 1.6 2008 summum
Καλησπέρα στην ομάδα κ χρόνια πολλά με υγεία κ χαρά. Τα φώτα σας σχετικά με αλλαγή αμορτισέρ μοντέλο S40 2.4 170hp 2005. Το αμάξι χρειάζεται αμορτισέρ, θέλω να έχει καλά κρατήματα σε στροφές αλλά να μην είναι κ πολύ σκληρά κ στις τρύπησε με το φοβερό δρόμο της Αθήνας να μου κόβεται η ανάσα. Αν έχει αλλάξει κάποιος κ είναι ευχαριστημένος από κάποια μάρκα ας μοιράσει την γνώμη του.
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά με υγεία. θα ήθελα να ρωτήσω εαν κάποιος έχει άποψη για τα στοιχεία της έκδοσης Polestar Engineered που δινει η Volvo για το XC60 και συγκεκριμένα για την ανάρτηση της Ohlins. Αν κάποιος έχει κάτι σχετικό please reply.
Καλησπέρα, είναι η πρωτη φορά που γράφω εδώ στο φόρουμ και θα ήθελα την βοήθεια σας ως αναφορά την επιλογή ελατηριων εμπρός και πισω .
Είμαι κάτοχος ενός V40 cross country D2 μοντέλο του 2015 , μεταχειρισμένο το ειχα παρει το έχω τώρα 1,5 χρόνο. Έχω παρατηρησει ότι μπροστά μου έχει κάτσει
Και ειδικά από την πλευρα του οδηγού περισσότερο, επίσης και η απόσταση των ελαστικων με τους θόλους είναι σχετικά κοντά σε σύγκριση με ίδιο αυτοκίνητο και ακριβώς ίδια ζαντολαστιχα. Θα το εκτιμούσα πολυ να μου δίνατε κάποια βοήθεια ώστε να αγοράσω ελατήρια για το συγκεκριμένο μοντέλο και να εξαλειφθεί το προβλημα αυτό που έχει εμφανιστεί.
Είμαι κάτοχος ενός V40 cross country D2 μοντέλο του 2015 , μεταχειρισμένο το ειχα παρει το έχω τώρα 1,5 χρόνο. Έχω παρατηρησει ότι μπροστά μου έχει κάτσει
Και ειδικά από την πλευρα του οδηγού περισσότερο, επίσης και η απόσταση των ελαστικων με τους θόλους είναι σχετικά κοντά σε σύγκριση με ίδιο αυτοκίνητο και ακριβώς ίδια ζαντολαστιχα. Θα το εκτιμούσα πολυ να μου δίνατε κάποια βοήθεια ώστε να αγοράσω ελατήρια για το συγκεκριμένο μοντέλο και να εξαλειφθεί το προβλημα αυτό που έχει εμφανιστεί.
Τελευταία επεξεργασία από dellpan σε 25 Οκτ 2020, 00:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το εχεις μετρησει η με το ματι λες οτι εχει προβλημα?
Επισεις το αυτοκινητο που το συγκρινες ειχε τον ιδιο κινητηρα?
Δλδ, αν εσυ εχει D2 και ο αλλος Τ3 δεν ειναι το ιδιο, το D2 ειναι ποιο βαρη ιδικα εμπρος.
Για να εισε σιγουρος περασε απο ενα συνεργειο και ποιο καλα απο ενα που ασχολητε με αναρτησεις.
Επισεις το αυτοκινητο που το συγκρινες ειχε τον ιδιο κινητηρα?
Δλδ, αν εσυ εχει D2 και ο αλλος Τ3 δεν ειναι το ιδιο, το D2 ειναι ποιο βαρη ιδικα εμπρος.
Για να εισε σιγουρος περασε απο ενα συνεργειο και ποιο καλα απο ενα που ασχολητε με αναρτησεις.
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Αλήθεια είναι ότι τώρα που το λες έχεις δίκιο , ήταν βενζίνα Τ3 , οπότε ναι ισχύει αυτό με το βάρος του κινητήρα . Το μέτρησα με απλό μέτρο όχι κάτι εξειδικευμένο , το θέμα είναι ότι θα πρέπει να πάω για αλλαγή ελατηρίων διότι από την μεριά του οδηγού είναι αισθητά πιο καθισμένο το αυτοκίνητο. Το κακό είναι ότι είμαι από νησί και τα συνεργεία τα εξειδικευμένα απλά δεν υπάρχουν εδώ, γι αυτό ήθελα κάποιες κατευθυντήριες γραμμές ως αναφορά τι θα πρέπει να προσέξω , τι να ψάξω , εαν θα πρέπει να προσέξω να είναι για το μοντέλο cross country και όχι για το απλό V40 , τέτοιες λεπτομέριες.
Πολυ σωστες οι ερωτησεις σου.
Το CC ειναι ποιο ψηλο απο το απλο.
Το D2 ειναι ποιο βαρη απο το Τ3.
Λογικα αυτα ειναι διαφορετικα ελατηρια, αυτο ομως θα το ρωτησεις σε μια αντιπροσωπεια με ενα τηλ.
Για online ψαξιμο δες στο Skandix και για μεταχειρισμενα, περα απο την τοπικη αγορα, στο bildelsbasen.se
Και στα δυο ψαχνεις και βρησκεις το αμαξι σου και ιδικα στο skandix βλεπεις και κωδ. ανταλλακτικου.
Το CC ειναι ποιο ψηλο απο το απλο.
Το D2 ειναι ποιο βαρη απο το Τ3.
Λογικα αυτα ειναι διαφορετικα ελατηρια, αυτο ομως θα το ρωτησεις σε μια αντιπροσωπεια με ενα τηλ.
Για online ψαξιμο δες στο Skandix και για μεταχειρισμενα, περα απο την τοπικη αγορα, στο bildelsbasen.se
Και στα δυο ψαχνεις και βρησκεις το αμαξι σου και ιδικα στο skandix βλεπεις και κωδ. ανταλλακτικου.
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Σε ευχαριστώ παρα πολυ , θα κάνω την έρευνα μου!
Να επαναφέρω μια ερώτηση από παλιά. Β6 σε μαμά set up έχει βάλει κανείς για να μας πει εντυπώσεις?
Σήμερα πήγα το αυτοκίνητο για αντικατάσταση Λαδιού και φιλτρου (Volvo v40 d2)... Πρόσεξα ότι στο αριστερό αμορτισέρ έχει κοπεί η φούσκα... Δεν έχει ακόμη διαρροή Λαδιού.... Να ανησυχώ; Γίνεται να αλλαχτεί μόνο η φούσκα;
Πρεπει να βγει εξω ολο το αμορτισερ, οπως οταν τα αλλαζεις.
Ποσα χλμ εχουν τα αμορτισερ σου?
Μηπως ειναι καιρος να αλλαξεις αμορτισερ?
Δεν εχει αμεσο προβλημα παντος.
Ποσα χλμ εχουν τα αμορτισερ σου?
Μηπως ειναι καιρος να αλλαξεις αμορτισερ?
Δεν εχει αμεσο προβλημα παντος.
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Μόνο 65000 χλμ.. Λίγα είναι γιαυτη την φθορά πιστεύω
Για να σκισει το πλαστικο ειναι λιγα.
Αλλα ειναι καιρος για να ψαχνεις αμορτισερ.
Αλλα ειναι καιρος για να ψαχνεις αμορτισερ.
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
-
christodoul
- T2
Καλησπέρα, σε volvo s60 MY 12 T3 τι αμορτισέρ προτείνεται? Ειμαι μεταξύ ΚΥΒ Excel-g και sachs souper toυring.Ευχαριστώ.
Γνωρίζουμε το vovlvo v40 d2 τι αμορτισέρ φοράει από τη μάνα του; Το αμάξι αγοράστηκε μεταχειρισμένο και έχει 200,000. Δεν φαίνεται να έχει αλλάχτει (τουλάχιστον στο βιβλίο συντήρησης ) .
Έλεγα για αρχή να μετρηθούν σε ένα αμορτισερομετρο για έλεγχο.
Το έψαξα με το αριθμό πλαισίου και στο Skandix βγάζει 3 κωδικούς για αμορτισέρ .
Έχει αλλάξει κάποιος να ενημερώσει σχετικά ;
Έλεγα για αρχή να μετρηθούν σε ένα αμορτισερομετρο για έλεγχο.
Το έψαξα με το αριθμό πλαισίου και στο Skandix βγάζει 3 κωδικούς για αμορτισέρ .
Έχει αλλάξει κάποιος να ενημερώσει σχετικά ;
Volvo V40 d2 2014 optimum
Εχει σχέση τι έκδοση ειναι αμαξι, απλο, Rdesign, CC
Δες και στο autodoc.
Εκει δείχνουν μαρκες και τύπους.
Τα "μαμα" αμορτισέρ δεν υπάρχουν.
Κάποιο απο αυτα που θα δεις στο autodoc και στα σχετικά ιντρνετομαγαζα ειναι.
Εννοείται κάποια γνωστή μάρκα.
Δες και στο autodoc.
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Thanosgr έγραψε:Εχει σχέση τι έκδοση ειναι αμαξι, απλο, Rdesign, CC
Δες και στο autodoc.
Σωστή παρατήρηση .
Εμένα είναι Volvo V40 D2 έκδοση Οptinum 2014 .
Θα ψάξω να δω για το κωδικό ανταλλακτικου και στα ιντερνετικα .
Έχω βρεί τίς εξής επιλογές :
KYB Excel G που θεωρούνται αντικατάστασης
BILSTEIN Β4 80€ Σέτ εμπρός άξονας / και 100€ πίσω άξονας κωδικοι : 31360945 , 31360946
BILSTEIN Β6 Perfomance 160€ πίσω άξονας και 160€ εμπρός άξονας .
Volvo V40 d2 2014 optimum
Τα ΚΥΒ ειναι ένα καλό "all around" αμορτισέρ, όπως και τα Β4.
Το Β6 ξεφεύγει και πας σε ποιο σπορτίφ καταστάσεις.
Το θέμα ειναι εσυ τι θέλεις απο το αμάξι σου;
Καλό κράτημα και άνεση, ή καλύτερο κράτημα αλλά θυσίαζεις λιγο απο την άνεση...;;;
Το Β6 ξεφεύγει και πας σε ποιο σπορτίφ καταστάσεις.
Το θέμα ειναι εσυ τι θέλεις απο το αμάξι σου;
Καλό κράτημα και άνεση, ή καλύτερο κράτημα αλλά θυσίαζεις λιγο απο την άνεση...;;;
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 33 επισκέπτες