Υ.Γ: Για να μου φέρεις στο κεφάλι τα λάστιχα μαζί με τη ζάντα, πρέπει να μπορείς να τα σηκώσεις πρώτα!!!

. H ασάφεια πάντως στο τιμόνι, παραμένει ακόμα και αφού έπαιξα λίγο με τις πιέσεις (μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας).johnkyr έγραψε:Τα saver, προσφέρουν ακόμα μικρότερη αντίσταση κύλισης, άρα επιτυγχάνουν ακόμα καλύτερη κατανάλωση. Δυνατό τους σημείο, ΔΕΝ είναι το βρεγμένο, από όσα έχω διαβάσει.

Jim_C30 έγραψε:http://www.michelin.gr/greece/front/affich.jsp?codeRubrique=20060301144421
Δημήτρη αναφέρεται στα Michelin! Δεν υπάρχουν Pirelli Energy Saver...
Jim_C30 έγραψε:Γενικά έχω πει άπειρες φορές το P7 είναι γτπ μην το εμπιστεύεσαι πουθενά! Το ίδιο έλεγα και στη Νεφέλη..
DIKASTIS-T5 έγραψε:Εντυπωση μου εκανε.ΤΑ RS2 με τα Ζ212 ειναι τα ιδια και πιο μαλακα τα Ζ211?

prospero έγραψε:Τυπικά 215/40/17. Για εκείνο το διάστημα όμως έβαλα 45άρια για να μην κλαίω τα πλαΐνά, τα σφραγίσματά μου και τις ζάντες....
DIKASTIS-T5 έγραψε:Ειναι ο μονιμος σταθμος ανεφοδιασμου μου και του εχω αφησει αλλο ενα Τ5 αυτον τον εναμιση χρονο!!!!!!!![]()
Με προσεχει πολυ!!!Περαν αυτου,δεν ειδα κατι που να δειχνει δυσλειτουργια του μανομετρου.Οταν ηταν να ερθω Πηλιο τον Απριλιο το ειχα κοιταξει Παρασκευη σε μια SHELL στην Παρνηθος και το Σαββατο πριν ξεκινησουμε πηγα και φουλαρα σε αυτη την ΕΚΟ και το ξανακοιταξα...εδειχνε ακριβως τα ιδια.!
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες