Πλαστικο ποτηρακι δεν βρηκες? Ενα μπουκαλακι νερου?Κριμα...
Πλαστικο ποτηρακι δεν βρηκες? Ενα μπουκαλακι νερου?iatroud έγραψε:4,5λτ λαδάκι castrol longtec 5-30/A5 βάλαμε ..
iatroud έγραψε:.....φαντάζομαι ότι τα 4 λίτρα που δίνει ο κατασκευαστής αφορούν την ένδειξη ΜΙΝ.....
, Μάλλον δεν μπορούν να διαβάσουν τη βέργα η οποιά έχει 2 γραμμές μιν-μαξ και βάζουν μέχρι το σημείο που αλλάξει μορφή ο δείκτης ..
VolvoZeus έγραψε:Μαλλον δεν δουλευουν το μοτερ αρκετη ωρα αφου συμπληρωσουν την προτεινομενη ποσοτητα και μετα να δουν αν χρειαζεται συμπληρωμα...

johnkyr έγραψε:έχω ....
VolvoZeus έγραψε:Εχει περισεψει σε κανεναν sample kit?
iatroud έγραψε:VolvoZeus έγραψε:Εχει περισεψει σε κανεναν sample kit?
κι εγώ έχω σίγουρα αλλά δεν ξέρω που βρίσκεται
η υπερπλήρωση είναι θέμα πάντως, δεν ξέρω πόσο σημαντικό, αλλά είναι θέμα.
ΥΓ ακόμη δεν την στρώσαμε, την βαπτίσαμε!
VolvoZeus έγραψε:johnkyr έγραψε:έχω ....
Το θελω για τη Ρενα...
johnkyr έγραψε:VolvoZeus έγραψε:johnkyr έγραψε:έχω ....
Το θελω για τη Ρενα...
«Μολών λαβέ»ελπίζω να τα πούμε σύντομα σε κανά ciao
από τα πρώτα λάδια δεν θα βγάλεις κανένα συμπέρασμα
πάντως, αλλαξέτα νωρίς, γιατί δεν ξέρεις από "πότε" τα έχουν στο μοτέρ.
iatroud έγραψε:δεν μιλάμε για mm αλλά για cm!!
! Και το αστειο δεν μπορουσαν να καταλαβουν γιατι...μαλλον δεν ειχαν χρονο να διαβασουν το μανουαλ 
iatroud έγραψε:θα πρέπει να παραγγείλω την τρόμπα της μαυρόπετρας δηλ.? ή να δοκιμάσω να σνιφάρω με το καλαμάκι της κόκα κόλας από πάνω μέχρι να γεμίσω κάνα τενεκεδάκι?
johnkyr έγραψε:50+€ η εργατοώρα ....
VolvoZeus έγραψε:...με το συνεργειο δεν θα βγαλεις ακρη...στο λεω εκ πειρας!!
vrestas έγραψε:Γιαννη που τις άλλαξες?Κοστος αγοράς και αλλαγής??details please...
pgpada έγραψε:placebo effect?
iatroud έγραψε:VolvoZeus έγραψε:...με το συνεργειο δεν θα βγαλεις ακρη...στο λεω εκ πειρας!!
παράκουσα τον κανόνα και είπα να δοκιμάσω την τύχη μου. το μόνο που κατάφερα βέβαια ήταν απλά.. να επιβεβαιώσω τον κανόνα!!
τους πήρα τηλέφωνο νωρίς το πρωί και ευγενικά μου ζήτησε ο υπεύθυνος να τους το πάω να το κοιτάξουν. πήγα κι εγώ το μεσημέρι σχολώντας από το εργοστάσιο, με υποδέχθηκε ένας τεχνικός ευγενέστατα και προθυμοποιήθηκε να με εξυπηρετήσει. του ζήτησα να περιμένουμε κάνα δεκάλεπτο να καθίσουν τα λάδια από τον δρόμο για να τα μετρήσουμε, μου λέει βεβαίως. γυρνάω να πάω στον γκισέ (απόσταση 5-6m) να δω τον τεχνικό υπεύθυνο κι επειδή έδειχνε απασχολημένος απλά τον καλησπερίζω και γυρνάω το πρόσωπό μου προς το αυτοκίνητο. εκεί βλέπω και το καπό ανοικτό!!
ο συμπαθέστατος τεχνικός ήταν ήδη από πάνω και καθάριζε την βέργα μετά το πρώτο τράβηγμα. την ξαναβουτάει, το μοτέρ ζεστό ζεστό ακόμα, την βγάζει και διαβάζουμε μαζί ένδειξη πάνω από το max αλλά κάτω από την κούρμπα. το υπόλοιπο λάδι δεν έχει προλάβει να κατέβει του λέω γιατί εχθές που το μέτρησα ήταν πάνω στην κούρμπα. με ρωτάει αν το μέτρησα σε επίπεδο σημείο (λες και θα το μέτραγα σταθμευμένο στον Λυκαβηττό), του απαντώ θετικά (όχι για τον Λυκαβηττό). του λέω επίσης, ότι το αυτό προκύπτει και από τα ρέστα που περίσσεψαν απτο λάδι που πήρα πίσω. και τότε με καθησυχαστικό ύφος μου απαντά:
μην αγχώνεσαι, 500ml παραπάνω βάζουμε πάντα, είναι φυσιολογικό. μπορεί να δείχνουν πολλά τώρα αλλά το κάνουμε γιατί μετά από κάποια χλμ πχ.2000 που ψιλοτσιμπάει, θα το δεις θα πέσει στα κανονικά του όρια.
τα σχόλια δικά σας.. να είστε ευγενικοί..

johnkyr έγραψε:καλύτερα να πάρεις την "κατάλληλη" βαλβολίνη από την αντιπροσωπία.
φαντάζομαι δεν έχεις δει διαρροές από κάπου.
εναλλακτικά στο http://www.opieoils.co.uk
για το XC60 3.0T, δίνει την Fuchs TITAN ATF 4400 Automatic Transmission Fluid
τι προδιαγραφή ζητάει το manual ?
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Baidu [Spider] και 21 επισκέπτες