Volvo V40 CC. Ανεβασμένο ρελαντί όταν έχει φουλ ζέστη
Volvo V40 CC. Ανεβασμένο ρελαντί όταν έχει φουλ ζέστη
Καλο καλοκαίρι ομάδα.. Εχω ένα περιεργο προβλημα και πριν το παω στο μηχανικό γράφω αν κάποιος έχει το ίδιο θέμα ή γνωρίζει κάτι.οταν το εχω στον ήλιο (είναι και μαυρο) και το βαζω μπροστά μου δουλεύουν οι στροφές πολυ ψηλά, στις 1100 χωρίς να δουλευουν βεντιλατερ και κλίματα,ενώ το βράδυ όταν το βάλω μπρος δουλευει κανονικά 700-800. Το αμάξι δουλευει κανονικά δεν έχω δει κάτι άλλο περιεργο.
Re: Volvo V40 CC. Ανεβασμένο ρελαντί όταν έχει φουλ ζέστη
Είναι φυσιολογικό... Κ εμένα με είχε παραξένεψε όταν το πρωτοείδα... Σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος άνω των 35...Το κάνει... Δεν είναι θέμα
Νομίζω ότι με το που εκκινεί ο κινητήρας δεν δουλεύει στις 700-800 αλλά κάπου στις 1000+… μετά από λίγο, πέφτει στο φυσιολογικό. Αυτό ανεξάρτητα από θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Black Volvo S40 1.8 MY-2010
Δεν είναι αυτό που όταν βάζεις μπροστά δουλευει για λίγη ώρα στις 1000 και μετά πέφτει.. Αυτό όταν έχει ζέστη δουλευει συνέχεια ψηλά.. Ασε που δεν έχω ακούσει να δουλευει με αυτές τις ζέστες το βεντιλατερ.. Υπάρχει τρόπος να το δοκιμάσω;;
Αβραάμ έγραψε:Ασε που δεν έχω ακούσει να δουλευει με αυτές τις ζέστες το βεντιλατερ.. Υπάρχει τρόπος να το δοκιμάσω;;
Ναι υπαρχει.
Βαζεις μπροστα και περιμενεις να ζεσταθει, ή, ακομα καλυτερα, φτανεις στον προορισμό σου δεν σβήνεις και περιμενεις λιγο να το ακουσεις.
Βεβαια αν δεν δουλευει το βεντιλατερ, στο πρώτο μποτιλιαρισμα θα αναβε κοκκινο στο ταμπλο.
Ενας ακομα τροπος να δοκιμασεις ειναι να βαλεις το A/C στο Low και τερμα τον ανεμιστήρα,
Το βεντιλατερ αμεσως θα δουλεψει στο τερμα.
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Baidu [Spider] και 22 επισκέπτες