Αλλαγή αμορτισερ σε volvo s60 2009
-
vapoli2003
- T2
- Επικοινωνία:
Αλλαγή αμορτισερ σε volvo s60 2009
Πρόσφατα άλλαξα αμορτισερ στο συνεργείο ΔΙΑΣ, στη Θεσσαλονίκη, και έβαλα τα sachs και ξαναβρήκα το volvo-τραίνο. Είχα 185.000 και το αυτοκίνητο είναι 14 ετών. Άργησα κιόλας. Είναι τα ίδια που φορούσε από την μάνα του. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση χωρίς ρίσκο. Επιπλέον είναι και οικονομικά.
- GiannisRob
- T2
Re: Αλλαγή αμορτισερ σε volvo s60 2009
Με γεια και καλοτάξιδα!
Το εργοστασιακό Sachs είναι ένα αξιόλογο και οικονομικό. Πιο σπορ λύσεις, όπως τα Bilstein B6 είναι ηλίθια ακριβά, όταν σε αντίστοιχη BMW κοστίζουν περίπου τα μισά (ίσως και λιγότερα) χρήματα. Δυστυχώς για εμάς δεν βγαίνει πλέον το κίτρινο Koni, που ήταν sweet spot στα S60.
Σε λίγο καιρό που θα είμαι για ακόμα μια φορά και εγώ για αμορτισέρ στο S60, θα βάλω Sachs. Το Volvo πρέπει να είναι Volvo στο δρόμο. Άνετο και ξεκούραστο. Για οτιδήποτε άλλο φρόντισα να έχω και ένα BMW.
Το εργοστασιακό Sachs είναι ένα αξιόλογο και οικονομικό. Πιο σπορ λύσεις, όπως τα Bilstein B6 είναι ηλίθια ακριβά, όταν σε αντίστοιχη BMW κοστίζουν περίπου τα μισά (ίσως και λιγότερα) χρήματα. Δυστυχώς για εμάς δεν βγαίνει πλέον το κίτρινο Koni, που ήταν sweet spot στα S60.
Σε λίγο καιρό που θα είμαι για ακόμα μια φορά και εγώ για αμορτισέρ στο S60, θα βάλω Sachs. Το Volvo πρέπει να είναι Volvo στο δρόμο. Άνετο και ξεκούραστο. Για οτιδήποτε άλλο φρόντισα να έχω και ένα BMW.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Baidu [Spider] και 25 επισκέπτες