Καλησπέρα σας,
Είμαι κάτοχος ενός XC40 momentum και νομίζω ήρθε η ώρα για την πρώτη αλλαγή ελαστικών μετά απο 3χρόνια περίπου και 38.000km.
Αυτή την στιγμή φοράει Michelin Primacy 4 235/55 r18 100v. Εχετε καποιον να μου προτείνετε για την τοποθέτηση/αγορά (κοντά στο Νέο Ηράκλειο). Επίσης καποια πρόταση απο την εμπειρία σας για καποιο καλύτερο/άλλο ελαστικό?
Ευχαριστώ
Σ
Λάστιχα XC40
Re: Λάστιχα XC40
Αυτο που ζητας δεν ειναι απλο...
Δλδ, τι ζητας απο τα ελαστικα σου, ανεση, κρατηματα, χιλιομετρικη αντοχη...;;;
Επισεις, κοστος;
Θα βρεις τιμες απο 70 -270€
Που κινείσαι, πολη κατα βαση, ταξιδια;
Ενας γενικος κανονας για την ελλαδα ειναι οτι με τους χαλια δρομους που εχουμε, κατα προτίμηση βαζουμε μαλακά λαστιχα.
Με τα λαστιχα που φοράς εισαι ευχαριστημένος;
Θα ηθελας κατι διαφορετικο - καλυτερο;
Π.χ. Κρατηματα ή καλυτερο στην βροχη ή ποιο ήσυχο κ.τ.λ;
Ολοι (σχεδον) οι κατασκευστες ελαστικον στο site τους εχουν ευρετηριο με το μοντελο του αυτοκινητου και με την διασταση.
Βρες το αμαξι σου στο "ψαχτηρι" τους και δες τι προτείνουν!
Και οταν πας στα βουλκανιζατερ θα ζητας αυτο που σου λεει η εταιρια και οχι ο καθε "μαστροθανος"...
Δλδ, τι ζητας απο τα ελαστικα σου, ανεση, κρατηματα, χιλιομετρικη αντοχη...;;;
Επισεις, κοστος;
Θα βρεις τιμες απο 70 -270€
Που κινείσαι, πολη κατα βαση, ταξιδια;
Ενας γενικος κανονας για την ελλαδα ειναι οτι με τους χαλια δρομους που εχουμε, κατα προτίμηση βαζουμε μαλακά λαστιχα.
Με τα λαστιχα που φοράς εισαι ευχαριστημένος;
Θα ηθελας κατι διαφορετικο - καλυτερο;
Π.χ. Κρατηματα ή καλυτερο στην βροχη ή ποιο ήσυχο κ.τ.λ;
Ολοι (σχεδον) οι κατασκευστες ελαστικον στο site τους εχουν ευρετηριο με το μοντελο του αυτοκινητου και με την διασταση.
Βρες το αμαξι σου στο "ψαχτηρι" τους και δες τι προτείνουν!
Και οταν πας στα βουλκανιζατερ θα ζητας αυτο που σου λεει η εταιρια και οχι ο καθε "μαστροθανος"...
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Καλημέρα Θάνο,
Έχεις απόλυτο δίκιο, τα θεώρησα δεδομένα τα περισσότερα απο αυτά....:)
Μενω στην Αθήνα λοιπον και καθημερινά οι αποστάσεις που κανω ειναι σχετικά μικρές ~5km για να παω στην δουλειά. Για αυτό το λόγο και πιο παλιά, επελεγα μαλακά ελαστικά τυπου Michelin. Με τα συγκεκριμένα που φοράω δεν εχω παράπονο, αλλά δεν εχω να κανω και καποια σύγκριση.
Ειμαι ευχαριστημένος με τα κρατήματα (δεν μου εχει γλιστρήσει ποτε), με τα χιλιόμετρα θεωρώ οτι ειμαι μια χαρα (3 χρόνια - 36.000χλμ). Το κόστος δεν με ενδιαφέρει τοσο πολύ, αλλά δεν προκειται να ξεφυγω κιολας.
Αυτό που θα περίμενα λοιπον, γιαυτο και εγραψα, ειναι απο καποιον με σχετικά παρομοιες αναγκες, είναι οτι π.χ. τα Primacy 5 εχουν καλυτερες προδιαγραφές στην βροχή και ιδια τιμή ή τα Primacy 3 είναι πιο φτηνά με ιδιες προδιαγραφές ή κατι παρομοιο αν τα εξηγώ σωστά.
Ευχαριστώ
Έχεις απόλυτο δίκιο, τα θεώρησα δεδομένα τα περισσότερα απο αυτά....:)
Μενω στην Αθήνα λοιπον και καθημερινά οι αποστάσεις που κανω ειναι σχετικά μικρές ~5km για να παω στην δουλειά. Για αυτό το λόγο και πιο παλιά, επελεγα μαλακά ελαστικά τυπου Michelin. Με τα συγκεκριμένα που φοράω δεν εχω παράπονο, αλλά δεν εχω να κανω και καποια σύγκριση.
Ειμαι ευχαριστημένος με τα κρατήματα (δεν μου εχει γλιστρήσει ποτε), με τα χιλιόμετρα θεωρώ οτι ειμαι μια χαρα (3 χρόνια - 36.000χλμ). Το κόστος δεν με ενδιαφέρει τοσο πολύ, αλλά δεν προκειται να ξεφυγω κιολας.
Αυτό που θα περίμενα λοιπον, γιαυτο και εγραψα, ειναι απο καποιον με σχετικά παρομοιες αναγκες, είναι οτι π.χ. τα Primacy 5 εχουν καλυτερες προδιαγραφές στην βροχή και ιδια τιμή ή τα Primacy 3 είναι πιο φτηνά με ιδιες προδιαγραφές ή κατι παρομοιο αν τα εξηγώ σωστά.
Ευχαριστώ
Τα primary 5 τα δείνει η Michelin για το αμάξι σού;
Και αν ναι, ζήτα απο το βουλκανιζατέρ ακριβώς την διαμόρφωση που σου λεει η Michelin!!!
Δλδ π.χ, 235/55 R18 101V ειναι για εσένα.
Μην σου πούν "εχω τα 235/55 R18 108W είναι για ποιο πολλά χλμ και φορτια"...
"Βάλτα εινα ποίο ακριβα αλλα θα στα δώσω στην ίδια τιμη"...
Είναι λάθος, θα είναι σκληρά και δεν θα ζεσταθούν ποτε για να δουλέψουν!
Και αν ναι, ζήτα απο το βουλκανιζατέρ ακριβώς την διαμόρφωση που σου λεει η Michelin!!!
Δλδ π.χ, 235/55 R18 101V ειναι για εσένα.
Μην σου πούν "εχω τα 235/55 R18 108W είναι για ποιο πολλά χλμ και φορτια"...
"Βάλτα εινα ποίο ακριβα αλλα θα στα δώσω στην ίδια τιμη"...
Είναι λάθος, θα είναι σκληρά και δεν θα ζεσταθούν ποτε για να δουλέψουν!
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 28 επισκέπτες