Καλό απόγευμα σε όλους .
Προσπαθώντας στο δικό μου XC60 My20 να αποθηκεύσω στο profile μου τις ρυθμίσεις individual για την οδήγηση η το ECO Drive και όταν ξεκινώ το αμάξι πάντα να είναι σε κατάσταση ECO και όχι σε Comfort mode , ανακάλυψα με μεγάλη απογοήτευση ότι δεν γίνεται
ψάχνοντας στο διαδίκτυο για κάποιον τρόπο ώστε να το καταφέρω, κατάλαβα ότι και άλλοι πολλοί σε όλη την Ευρώπη ψάχνουν για το ίδιο πράγμα , ανεπιτυχώς .
μήπως κάποιος από εδώ γνωρίζει κάποιο βοήθημα μέσω κομπιούτερ η κάτι άλλο ώστε να καταφέρω .
σε άλλες εταιρίες πχ VAG αυτό είναι δυνατό μέσω λογισμικού που υπάρχει στο εμπόριο
ευχαριστώ για κάθε απάντηση
Δημήτρης
Drive mode
-
haralabosg
- D2
Re: Drive mode
DimitrisPXC60 έγραψε:Καλό απόγευμα σε όλους .
Προσπαθώντας στο δικό μου XC60 My20 να αποθηκεύσω στο profile μου τις ρυθμίσεις individual για την οδήγηση η το ECO Drive και όταν ξεκινώ το αμάξι πάντα να είναι σε κατάσταση ECO και όχι σε Comfort mode , ανακάλυψα με μεγάλη απογοήτευση ότι δεν γίνεται
ψάχνοντας στο διαδίκτυο για κάποιον τρόπο ώστε να το καταφέρω, κατάλαβα ότι και άλλοι πολλοί σε όλη την Ευρώπη ψάχνουν για το ίδιο πράγμα , ανεπιτυχώς .
μήπως κάποιος από εδώ γνωρίζει κάποιο βοήθημα μέσω κομπιούτερ η κάτι άλλο ώστε να καταφέρω .
σε άλλες εταιρίες πχ VAG αυτό είναι δυνατό μέσω λογισμικού που υπάρχει στο εμπόριο
ευχαριστώ για κάθε απάντηση
Δημήτρης
Περα απο το επισημο διαγνωστικο της VOLVO (VIDA) δεν υπαρχει κατι αλλο που μπορεις να συνδεσεις δυστιχως. Ολοι οι εγκεφαλοι ειναι κλειδωμενοι και δεν διαβαζονται απο αλλο software (τουλαχιστον αξιοπιστα.......
). Οπως λεω, τα VOLVO ειναι ακριβα παιχνιδια για να κανεις δοκιμες.V40CC Plus Edition T3 ΜΥ18
-
DimitrisPXC60
- T2
Καλό απόγευμα
Ευχαριστώ για την απάντηση
Ε!! υπάρχουν και πιο ακριβά από τα Volvo αλλά κυκλοφορούν διάφορά βοηθήματα και μάλιστα αρκετά αξιόπιστα .
Θα ρωτήσω εάν η αντιπροσωπεία μπορεί να μου το αλλάξει σε “ECO “
Ε!! υπάρχουν και πιο ακριβά από τα Volvo αλλά κυκλοφορούν διάφορά βοηθήματα και μάλιστα αρκετά αξιόπιστα .
DimitrisPXC60 έγραψε:Καλό απόγευμα
Απο όσο ξέρω ξεκινάει πάντα στο comfort και δεν γίνεται να το αλλάξεις.
XC40 T3 AT8 Momentum MY2020
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 19 επισκέπτες