Start/Stop

Εδώ μπορούμε να γράφουμε για τεχνολογίες και τεχνικά θέματα των αυτοκινήτων μας. μοτέρ λάστιχα/ζάντες, λάδια, ασφάλεια, ανάρτηση, κατανάλωση, ρύπους, μετατροπές / βελτιώσεις πλαίσιο, φώτα, φρένα, αξεσουάρ, service manuals κτλ
SEO
T2

Start/Stop

Δημοσίευσηαπό SEO » 05 Ιουν 2020, 23:37

Καλησπέρα,
Θέλω αναφερθώ σε ένα θέμα το οποίο μπορεί να το έχετε πάθει ή να έχει αναφερθεί από κάποιο μέλος. Έχω S60(2017) το start/stop έπαψε να λειτουργεί. Βγάζει το σφάλμα της μπαταρίας της μικρής. Έγινε Service πριν 1,5 μήνα. Εκεί στη Βελμάρ δεν τον είδαν στο Vida? Να πουν η μικρή μπαταρία είναι πεσμένη αν και 3 χρόνων αμάξι κουλό αλλά δεν είπαν τίποτα. Επίσης εγώ το πήρα εντελώς τυχαία χαμπάρι διότι το 2ο πράγμα αφού έβαζα μπροστά ήταν να το απενεργοποιώ, ζήτημα να λειτούργησε στα 3 χρόνια και 2-3 φορές επειδή το έκλεινα απευθείας. Πριν μία εβδομάδα ξεχάστηκα και το άφησα αλλά σε 2 φανάρια κατάλαβα πως δεν λειτουργεί. Κάποια στιγμή πρασίνισε όταν το πάρκαρα σπίτι μου Available έβγαλε. Σήμερα πάλι τίποτα δεν λειτούργησε. Ρωτάω εκτός ότι δεν το είδαν στη βελμάρ 1,5 μήνα πριν μεσολάβησε η καραντίνα και 2 μήνες ακινησία οπότε μπορεί να έπαιξε ρόλο η ακινησία και ότι εγώ επί 2 χρόνια δε το χρησιμοποιούσα ποτέ? Η μικρή μπαταρία είναι μόνο για τη χρήση του Start/Stop;; Αν ναι τότε από την αχρηστία μπορεί να το χάλασα? Θέλει αλλαγή η μπαταρία η μικρή ή αν λειτουργήσει μία φορά θα φτιάξει; Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Re: Start/Stop

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 06 Ιουν 2020, 08:58

Καλημέρα. Σου απάντησα και στη σελίδα στο fb. Η μικρή μπαταρία είναι για να κρατάει τις λειτουργίες του αυτοκινήτου όταν ενεργοποιείται το start stop, δηλαδή ραδιόφωνο, φώτα κλπ.
Με την καραντίνα μου είχε βγει κι εμένα off, όμως μετά από ταξιδάκια συνολικά 200χλμ, λειτουργεί πάλι άψογα.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Επιστροφή σε “Τεχνικά θέματα”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Baidu [Spider] και 22 επισκέπτες