Μην αρχισετε και βαρατε , δεν ειμαι και πολυ ενεργο μελος , μαλλον περισσοτερο διαβαζω παρα γραφω και δυστηχως ως τωρα δε καταφερα να εμφανιστω σε κανα καθεδακι αλλα που θα μου παει , η πρωτη εκατονταετια ειναι δυσκολη με τα στρωνει το πραμα,χαχαχ.
Επι το θεματος , θα ηθελα να μαθω (γιατι σε παρομοιο θεμα εχασα ελαφρως τη μπαλα) αν καποιος εχει τοποθετησει LPG σε S60 2011 και μετα ?
Ενδιαφερθηκα παλιοτερα να μαθω και κατεληξα στο συμπερασμα οτι ενδεχομενως να βρω τον μπελα μου , καθοτι απο οσα εμαθα υπαρχει θεμα με τους κινητηρες αμεσου ψεκασμου ...και ειναι λιγο ζορικα .
Προσφατα τοποθετησα υγραεριο στην corolla της συζυγου απο την gasitaly και ξαναμπηκα στην πριζα , πηρα διαφορα τηλεφωνα αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος απο τις ασαφεις απαντησεις των εκπροσωπων , του στιλ ,,,,να το δουμε ,,, μπορει να μπει κατι αλλο αν δεν ταιριαζει το ενα εξαρτημα ,,,μπλα-μπλα περαν αυτου η volvo δεν προτεινει τουλαχιστον επισημα κατι .
Οποτε απευθυνομαι στην εμπειρια σας , αν υπαρχει βεβαια πανω στο θεμα , μηπως και μπερδευτω η ξεμπερδευτω , ευχαριστω εκ των προτερων .