Αλλαγή Ιμάντα
-
georgevolvo
- T2
Ιμάντας χρονίσμου
Μία ερώτηση θέλω να κάνω γτ σίγουρα καποιοι από εσας εχετε αλλάξει ιμάντα χρονίσμου. Έχω ενα s40 του 2003 με 85.000χλμ πήγα σήμερα στο συνεργειο για φίλτρα λάδια και μου είπαν οτι πρεπει να αλλάξω και ιμαντα χρονισμού ο οποιοσ κοστιζει 240Ε. μηπως είναι εξωπραγματική η τιμή???
- MadMaxS
- T2
- Επικοινωνία:
Re: Ιμάντας χρονίσμου
georgevolvo έγραψε:Μία ερώτηση θέλω να κάνω γτ σίγουρα καποιοι από εσας εχετε αλλάξει ιμάντα χρονίσμου. Έχω ενα s40 του 2003 με 85.000χλμ πήγα σήμερα στο συνεργειο για φίλτρα λάδια και μου είπαν οτι πρεπει να αλλάξω και ιμαντα χρονισμού ο οποιοσ κοστιζει 240Ε. μηπως είναι εξωπραγματική η τιμή???
Φίλε μου βάσει των χιλιομέτρων σου λογικό μου φαινεται να θές νέο ιμάντα.
Γιατί, ειναι να μην f@ck with him, γιατί άν "παιξεις" μαζί του...μπορει και να σου δώσει τις βαλβίδες για αναμνηστικό.
Κάποιος που γνωρίζει καλύτερα το Maintenance Schechule των S40 να σε πει.
Ισως τα εργατικά να ειναι πολλά.....
S-Max
Δες εδώ
http://www.volvopartshop.com/belts--ten ... -404-c.asp
η στειλτους ενα mail αν θες να μαθεις την τιμή του ανταλλακτικου αν δεν ειναι στην λίστα. Στην αντιπροσωπεια που ρωτησες και ειπαν 240 ,ποσο χρεωνουν για εργασια και ποσο για ανταλλακτικο? Ετσι μπορεις να παρεις μια ιδεα για το κόστος.
http://www.volvopartshop.com/belts--ten ... -404-c.asp
η στειλτους ενα mail αν θες να μαθεις την τιμή του ανταλλακτικου αν δεν ειναι στην λίστα. Στην αντιπροσωπεια που ρωτησες και ειπαν 240 ,ποσο χρεωνουν για εργασια και ποσο για ανταλλακτικο? Ετσι μπορεις να παρεις μια ιδεα για το κόστος.
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
Αγαπητοί φίλοι του Club, καλή σας ημέρα.
Γράφω εδώ το πρόβλημα που έχω γιατί δεν βρήκα κάτι για "ανταλλακτικά".
Θέλω να αλλάξω συνεμπλόκ ψαλιδιών και εδώ στη Θεσσαλονίκη δεν μπόρεσα να βρω κάτι σε ιμιτασιόν.
Στην αντιπροσωπεία πάνε πακέτο με τα ψαλίδια.
Έχει κάποιος φίλος κάτι να μου προτείνει?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γράφω εδώ το πρόβλημα που έχω γιατί δεν βρήκα κάτι για "ανταλλακτικά".
Θέλω να αλλάξω συνεμπλόκ ψαλιδιών και εδώ στη Θεσσαλονίκη δεν μπόρεσα να βρω κάτι σε ιμιτασιόν.
Στην αντιπροσωπεία πάνε πακέτο με τα ψαλίδια.
Έχει κάποιος φίλος κάτι να μου προτείνει?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ιμάντας χρονίσμου
Για Volvo S60 2007 2.0Τ με 75.500 km που ρώτησα πρίν από 2 εβδομάδες στον ΦΑΤΟΥΡΟ στο Περιστέρι ,μαμά κόστιζε 250 ευρώ.(Η Volvo συστήνει αλλαγή ιμάντα χρονισμού κάθε 6 χρόνια ή 120.000 km ανάλογα ποιό έρθει πρώτο)Επίσης καλό είναι να αλλαχτεί στην ώρα του διαφορετικά μπορεί να προκαλέσει μεγάλυτερου κόστους ζημιά 

VOLVO S60 2.0T MY 2007
http://www.volvopartshop.com/belts--ten ... -406-c.asp
Σε σχέση με αυτές τις τιμές τι συμφέρει?
Σε σχέση με αυτές τις τιμές τι συμφέρει?
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
Καλημέρα σε όλους
Είμαι νέος στο φόρουμ το όνομα μου είναι Γιάννης πρόσφατα απέκτησα ένα μεταχειρισμένο volvo s40 summum 1.6 μοντέλο του 2006 (αν και εδώ και 7 χρόνια σαν όνειρο γλυκοκοίταζα αρχικά το s40 και από το 2012 το s60 άτιμη κρίση ούτε καινούριο δεν μπορούμε να πάρουμε ) τα χιλιόμετρα που έχει κάνει το αμάξι θέλω να πιστεύω ότι είναι αυτό που γράφει το κοντέρ 104.000 (γιατι έχω ακούσει διάφορες ιστορίες για μηδενισμούς) στην μάντρα που το αγόρασα μου είπαν ότι ο ιμάντας δεν έχει αλλαχθεί γιατί η volvo κάνει την αλλαγή στα 140.000 περίπου η στα 8 χρόνια από την μικρή μου πείρα στα μηχανικά μέρη των αυτοκινήτων ήξερα ότι σχεδόν πάντα ο ιμάντας αλλάζει στα 80.000 χιλιόμετρα η ερώτηση μου είναι τελικά τι ισχύει και εάν ξέρετε πόσο στοιχίζει η αλλαγή. Ελπίζω να μην έγινα κουραστικός στην πρώτη μου καταχώριση στο φόρουμ.
Είμαι νέος στο φόρουμ το όνομα μου είναι Γιάννης πρόσφατα απέκτησα ένα μεταχειρισμένο volvo s40 summum 1.6 μοντέλο του 2006 (αν και εδώ και 7 χρόνια σαν όνειρο γλυκοκοίταζα αρχικά το s40 και από το 2012 το s60 άτιμη κρίση ούτε καινούριο δεν μπορούμε να πάρουμε ) τα χιλιόμετρα που έχει κάνει το αμάξι θέλω να πιστεύω ότι είναι αυτό που γράφει το κοντέρ 104.000 (γιατι έχω ακούσει διάφορες ιστορίες για μηδενισμούς) στην μάντρα που το αγόρασα μου είπαν ότι ο ιμάντας δεν έχει αλλαχθεί γιατί η volvo κάνει την αλλαγή στα 140.000 περίπου η στα 8 χρόνια από την μικρή μου πείρα στα μηχανικά μέρη των αυτοκινήτων ήξερα ότι σχεδόν πάντα ο ιμάντας αλλάζει στα 80.000 χιλιόμετρα η ερώτηση μου είναι τελικά τι ισχύει και εάν ξέρετε πόσο στοιχίζει η αλλαγή. Ελπίζω να μην έγινα κουραστικός στην πρώτη μου καταχώριση στο φόρουμ.
Volvo S40 1.6 SUMMUM 06
Re: Αλλαγή Ιμάντα
Το θέμα έχει συζητηθεί στο παρελθόν και μεταφέρθηκε. Ο ιμάντας χρονισμού στο 1,6 μοτέρ αλλάζει κάθε 7 χρόνια ή 140000 χιλιόμετρα, ότι προηγηθεί. Από τις απαντήσεις παραπάνω μπορείς να πάρεις μια ιδέα για όσα ρώτησες. Όχι όμως 80000 σε καμία περίπτωση δε συστήνει η VOLVO τέτοιο πράγμα!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Re: Αλλαγή Ιμάντα
Σε ευχαριστώ φίλε μου το διάβασα ποιο πάνω είναι μέχρι να συνηθίσω το φόρουμ
Volvo S40 1.6 SUMMUM 06
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 16 επισκέπτες