Σήμερα τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα, στην πρώτη επίσημη βόλτα μετά συζύγου και κουμπάρου. Μπες-βγες στο πάρκινγκ με την πρώτη και μερικές κηδείες παραλιακή-Λιμανάκια-Βουλιαγμένης. Δυνατό όντως και το στρίψιμό του άψογο! Καλό είναι τελικά!

nasos έγραψε:Το πήρα τελικά σήμερα... :)
Λεπτομέρειες: είναι μοντέλο 3/2006 geartronic (6τάχυτο) με 32000χλμ, navigation (rti), tv, τηλέφωνο, bi-xenon, HU-850 Dolby Prologic, ηλιοροφή, 18άρες, atacama δέρματα και αυτά με 19000 ευρώ.
Η αλήθεια είναι πως το geartronic με ξένισε αρκετά, και για όποιον ψάχνει κάτι αντίστοιχο να ξέρει πως τα 5άρια που έβγαιναν με geartronic έως το 2005 είχανε κόφτη ροπής, ενώ τα 6άρια από το 2006 όχι. Επίσης απ'ότι είχα διαβάσει, από τα μοντέλα 2006 και μετά καλύψανε διάφορες παιδικές ασθένειες. Αυτοί είναι οι λόγοι που πήρα το συγκεκριμένο... Απέρριψα εξ'αρχής όλα τα αυτόματα 5άρια (τα οποία είναι τα περισσότερα που κυκλοφορούν), είχα κολλήσει με το navigation, και τα υπόλοιπα που έβρισκα ήτανε με χιλιόμετρα κοντά στις 100.000 ή και πολύ περισσότερα.

billydination έγραψε:Δεν ξέρω αν άλλος από την παρέα σας είχε opel άλλα εγώ δεν θέλω να τα ξαναδώ.

plumberfx έγραψε:σας χαιρετω ολους στο club. πραγματικα χαρηκα πολυ οταν επεσα αν και κατα λαθος πανω στο volvoclub και αμεσως εκανα εγγραφη. ειμαι πολυ ευχισμενος και τυχερος που εδω και περιπου τρια χρονια ειμαι κατοχος ενος κοκκινου volvo 850r μοντελο 96. συντομα θα σας το παρουσιασω με φωτογραφιες αλλα ελπιζω να σας γνωρισω και απο κοντα σε καποια συναντηση. να στε καλα ολοι.
στο πρωτο R 

johnkyr έγραψε:καλώς ήρθες Νάσο ... δεν πάει και πολύς καιρός
)
Vlado έγραψε:Γειά σας παιδιά,είμαι κάτοχος ενός S40 1600 του 2007. Το αγόρασα πριν ένα μήνα και έχω πάθει πλάκα με το αμάξι......

S40 1,8 Momentum MY08
bil1 έγραψε:Σας χαιρετω απο την Βεροια τυχαια επεσα στο club.Mεγαλωσα στην volvo και ειμαι ακομη μαζι της.
Οι οικογενεια ειχε απο 144-244-264-s40t4 με heico εγκεφαλο και τωρα v40td.Mε τον αδελφο μου
εχουμε συνεργειο επιβατικων-φορτηγων,ειμαστε στην 3γενεια μηχ-κων απο το 1935,και παλι γεια σε
ολους.www.biladeris.gr-www.biladeris.com

tsirkaki έγραψε:kai apo ena kainourgio melos to _tsirkaki_ sas euxomai me perisotera meloi
. Γραφε μονο με ελληνικους χαρακτηρες μιας και ειναι κανονας του φορουμ Επιστροφή σε “Διαδικτυακός χώρος www.volvoclub.gr”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες