Fil έγραψε:Γεια σας και απο εμένα..Είμαι ίδια περίπτωση με το VCaptain, V50 D2 ...
Καλο καλοκαίρι
Kαλώς ήρθες ! Καλορίζικο!
Fil έγραψε:Γεια σας και απο εμένα..Είμαι ίδια περίπτωση με το VCaptain, V50 D2 ...
Καλο καλοκαίρι
Καλο καλοκαίρι
slado έγραψε:Καλησπέρα σε όλη τη παρέα. Είμαι ο Σίμος από Αθήνα. Εδώ και εφτά μήνες κάτοχος ενός S60 D2. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους.

S40 1,8 Momentum MY08baxaris έγραψε:Καλημερα!!
Εδω και μια εβδομαδα ειμαι κατοχος ενος καινουργιου V40 D2 R-Design.
Οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι πολυ καλες απο το αυτοκινητο αν και ακομα διαβαζω για ολα τα καλουδια που εχει.
Καλα και ασφαλη χιλιομετρα σε ολους!
Καλημερα!!
Οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι πολυ καλες απο το αυτοκινητο αν και ακομα διαβαζω για ολα τα καλουδια που εχει.
Τι χρώμα το πήρες ?
baxaris έγραψε:Καλημερα!!
Καλορίζικο και καλοτάξιδο !!!
Καλά ποσταρίσματα !
Τι χρώμα το πήρες ?

steliosparaschos έγραψε:Εδώ και 10 μέρες έχω παραλάβει και εγώ το νέο μου αυτοκίνητο V40 Momentum σε λευκό.Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες.
mco έγραψε:steliosparaschos έγραψε:Εδώ και 10 μέρες έχω παραλάβει και εγώ το νέο μου αυτοκίνητο V40 Momentum σε λευκό.Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες.
Καλορίζικο Καλοτάξιδο !!!
Πες μας λεπτομέρειες έκδοση ? εξοπλισμός ?
steliosparaschos έγραψε:Ευχαριστώ, D2 momentum ice white + ψηφιακός πίνακας

CJM έγραψε:Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα.
Λέγομαι Κώστας, είμαι 45 ετών από Γαλάτσι.
Καινούργιος στην παρέα σας για να μάθω περισσότερα για το συγκεκριμένο αμάξι.
Η αλήθεια είναι οτι βρίσκομαι σε μια αναζήτηση και ευελπιστώ ότι θα καταλήξω μελλοντικά στην απόκτηση ενός νέου οικογενειακού αυτοκίνητου.
Είμαι διχασμένος μεταξύ Volvo ( S 40- S60 ) και παλιότερο μοντέλο τις Mercedes, δηλαδή κάποια C200 και η Ε200 και χρονολογίας 2002 έως 2005.
Προς το παρών έχω στην κατοχή μου ένα Mitsubishi Pajero Pinin 1.8 MPI μοντ' 05. με μόλις 56.000 χλμ το οποιο δεν το χάρηκα ιδιαίτερα μιας και
λόγο συνθηκών δεν κατάφερα ποτέ να το βγάλω σε χώμα.
Αυτό έγινε το οικογενειακό μας αμάξι το οποίο το χρησιμοποιώ μόνο στην εθνική για ταξίδια. Κάποια στιγμή, εάν βρεθούν
οι κατάλληλες συνθήκες, θα το δώσω να πάρω το νέο μας αυτοκίνητο.
Εύχομαι να περνάτε όλοι καλά και να έχετε πάντα καλά και ασφαλή χιλιόμετρα.
mco έγραψε:Καλως ήρθες !
Γιατι διάλεξες το Pinin για να κάνεις ταξίδια συμφέρει?

mco έγραψε:Σωστή η ιδέα σου αλλά από το pinin δυστυχώς μην περιμένεις και πολλά...φίλος πήρε το 1,8 με 4500...
Τα χλμ σου είναι όχι λίγα μηδαμινά θα έλεγα,μακάρι να μπορέσεις να το δώσεις σε καλή τιμή.

fox13gr έγραψε:Καλημερες σε ολους τους volvaκιδες!Ειμαι ο παναγιωτης απο αθηνα volvaκιας σε ιχ και νταλικα 15 χρονια.Εχω το s40 κινετικ.Καλες γιωρτες και ψυχρεμια στους δρομους
fox13gr έγραψε:Καλημερες σε ολους τους volvaκιδες!Ειμαι ο παναγιωτης απο αθηνα volvaκιας σε ιχ και νταλικα 15 χρονια.Εχω το s40 κινετικ.Καλες γιωρτες και ψυχρεμια στους δρομους
bill3gre έγραψε:Καλά Χριστούγεννα σε όλους
Το κλειδι πρεπει ναναι παντα στην θεση που μπαινει οταν λειτουργει το αυτοκινητο η οχι?Εγω πριν λιγο το δοκιμασα και το εβγαλα ενω λειτουργουσε και δεν επηρεαστηκε κατι δουλευε κανονικα...επισης ειδα οτι δεν ειναι αναγκη ντε και καλα ναναι τελειως μεσα για να παρει μπροστα...κ λιγο μεσα να το βαλεις παλι παιρνει μπροστα(μαλλον διαβαζει με IR) 
vrestas έγραψε:Γεια σου Βασιλη.οπως τα λες ειναι με το κλειδι,δεν σβηνει αν το βγαλεις απο την θηκη.οτι γραφεις οτι σου συνεβη ειναι φυσιολογικο.
Kristianstad έγραψε:Μπορεί να αφαιρείται - όπως και σε άλλα αυτοκίνητα με τέτοιο κλειδί (π.χ. renault megane)
το ερώτημα είναι τι γίνεται αν το έχεις βάλει στην τσέπη και σου σβήσει σε μια εκκίνηση. λογικά δεν θα παίρνει μπροστά. Άραγε θα κλειδώσει και τιμόνι;
TOMCAT4 έγραψε:Kristianstad έγραψε:Μπορεί να αφαιρείται - όπως και σε άλλα αυτοκίνητα με τέτοιο κλειδί (π.χ. renault megane)
το ερώτημα είναι τι γίνεται αν το έχεις βάλει στην τσέπη και σου σβήσει σε μια εκκίνηση. λογικά δεν θα παίρνει μπροστά. Άραγε θα κλειδώσει και τιμόνι;
Αν και off topic, δεν υπάρχει θέμα αν το έχεις στην τσέπη ξεκινάει κανονικά πατώντας το κουμπί.
Όπως και δεν είναι απαραίτητο να το έχεις στην υποδοχή (είναι προτεινόμενο). Μάλιστα σε περίπτωση που η μηχανή είναι αναμένη και το κλείδι απομακρυνθεί εκτός του αυτοκινήτου έχεις και σχετικό μήνυμα.
Philosopher έγραψε:Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα και εγώ.
Είμαι ο Νίκος από Πειραιά, κάτοχος ΜΧ-5 ΜΚ3 2.0 και λόγω ερχομού νέου μέλους στην οικογένεια![]()
![]()
![]()
από σήμερα το πρωί είμαι πλέον κάτοχος και ενός μπλε Volvo S40 1.6 '07 με 60.000Km.
Από όλα όσο οδήγησα αυτό το διάστημα (Opel Astra, Ford Focus) μου φάνηκε να έχει το πιο ωραίο πάτημα και μακράν το καλύτερο εσωτερικό, οπότε αφού βρήκα μια σχετική ευκαιρία το τσίμπησα. Εύχομαι να περάσω πολλά και απροβλημάτιστα χλμ με το νέο μου αμαξάκι![]()
Επιστροφή σε “Διαδικτυακός χώρος www.volvoclub.gr”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες