Ποδαρικό
Re: Ποδαρικό
Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα.
Σήμερα ανακάλυψα το [ελληνικό] site,, έχω ήδη περιηγηθεί στο μισό και πόσταρα 2-3 φορές.
Το βρίσκω εκπληκτικό.
Δεν είδα ακόμα αναφορές γιά αυτόματο κιβώτιο σε S40.
Έχω υπομονή και χρόνο όμως......
Σήμερα ανακάλυψα το [ελληνικό] site,, έχω ήδη περιηγηθεί στο μισό και πόσταρα 2-3 φορές.
Το βρίσκω εκπληκτικό.
S40 ΜΥ 2005, 2.4l, Automatic ,Summum
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια Κώστα, καλώς ήρθες
θα χαρούμε να σε δούμε κι από κοντά σε κάποια συνάντηση
Auto 2.4 αν δεν κάνω λάθος δεν έχει κανένας στο club
το φόρουμ είναι στον αέρα 2μήνες περίπου μόνο....
αλήθεια πώς το ανακάλυψες ;
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
johnkyr έγραψε:Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια Κώστα, καλώς ήρθες
Ψάχνω μέρες στο γούγλη για [εκτός ελλήνων αντιπροσώπων] ανταλακτικό για το βολβάκι και τυχαία έψαξα σήμερα για synergia και το βρήκα στην πρώτη σελίδα.
S40 ΜΥ 2005, 2.4l, Automatic ,Summum
Καλώς ήρθες φίλε στην παρέα μας!
Άντε να τα πούμε και από κοντά σε κάποια από τις συναντήσεις μας...
Πολλά,καλά και ασφαλή χιλιόμετρα...
Άντε να τα πούμε και από κοντά σε κάποια από τις συναντήσεις μας...
Πολλά,καλά και ασφαλή χιλιόμετρα...

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
kostasstr έγραψε:Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα.
Το βρίσκω εκπληκτικό.
Καλωσηρθες!!
Εισαι το πρωτο μελος με αυτοματο S40 γι αυτο δεν βρισκεις κατι, οποτε κανε την αρχη!!
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
-
GrecianVolvo
- T2
Χαιρετίσματα από τις Ηνωμένες Πολιτείες...
Κατάγομαι από Θεσσαλονίκη αλλά μένω έξω, μόνιμα, από το 1982 (ήρθα για σπουδές).
Η δουλειά μου είναι γύρω από την Βόλβο (άρχισα σε αντιπροσωπεία και τώρα δουλεύω για την εταιρεία) εδώ και 14 χρόνια.
Το οικογενειακό μας αυτοκίνητο είναι ένα 2001 V70 T5 2,3L (όχι αυτόματο), κόκκινο. Από τα καλλίτερα αυτοκίνητα που είχα ποτέ.
Το, τρέχον, έπαγγελματικό αυτοκίνητό μου είναι ένα 2010 S80 3,2L.
Επίσης, είμαι και moderator σε μια άλλη ιστοσελίδα (στην Swedespeed) εδώ και 6 χρόνια.
Μπράβο σας για το volvoclub.gr και σας εύχομαι καλή επιτυχία.
Γιάννης
Κατάγομαι από Θεσσαλονίκη αλλά μένω έξω, μόνιμα, από το 1982 (ήρθα για σπουδές).
Η δουλειά μου είναι γύρω από την Βόλβο (άρχισα σε αντιπροσωπεία και τώρα δουλεύω για την εταιρεία) εδώ και 14 χρόνια.
Το οικογενειακό μας αυτοκίνητο είναι ένα 2001 V70 T5 2,3L (όχι αυτόματο), κόκκινο. Από τα καλλίτερα αυτοκίνητα που είχα ποτέ.
Το, τρέχον, έπαγγελματικό αυτοκίνητό μου είναι ένα 2010 S80 3,2L.
Επίσης, είμαι και moderator σε μια άλλη ιστοσελίδα (στην Swedespeed) εδώ και 6 χρόνια.
Μπράβο σας για το volvoclub.gr και σας εύχομαι καλή επιτυχία.
Γιάννης
GrecianVolvo έγραψε:Επίσης, είμαι και moderator σε μια άλλη ιστοσελίδα (στην Swedespeed) εδώ και 6 χρόνια.
Γιατι το καταλαβα πρωτου φτασω σε αυτη τη γραμμη! Καλωσηρθες, και ελπιζουμε να βοηθησεις το περιεχομενο και αυτης της σελιδας με τις πολυτιμες γνωσεις σου

STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
GrecianVolvo έγραψε:Χαιρετίσματα από τις Ηνωμένες Πολιτείες...
κε γιάννη, αφού σε καλωσορίσω, επέτρεψέ μου να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις κανέναν καλό συνέλληνα επαγγελματία στα μέρη σου που να θέλει έντιμο και φιλότιμο υπάλληλο-βοηθό για εξαρτημένη εργασία. Ρωτώ, με την ιδιότητα του εν δυνάμει άνεργου δημόσιου υπαλλήλου της πατρίδος μας ο οποίος πληρώνει 1,5€/λίτρο την αμόλυβδη, φορολογείται εξοντωτικά για αυτοκίνητο>2000κεκ, είναι ο βασικός υπαίτιος των δεινών του έθνους, πρωταίτιος της διεθνούς οικονομικής κρίσης, και από αύριο θεατής στρατιωτικής παρέλασης στον εορτασμό της επετείου της επανάστασης άνευ μηχανοκίνητων τμημάτων λόγω περικοπών και πολιτικής βούλησης.
Υ.Γ. τώρα που καταργήθηκε και η βίζα ποιος με πιάνει!
Υ.Γ.2 πολύ θα ήθελα να οδηγήσω ένα mustang!!
Δημήτρης, S40 1.6 kinetic MY10
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
iatroud έγραψε:GrecianVolvo έγραψε:Χαιρετίσματα από τις Ηνωμένες Πολιτείες...
κε γιάννη, αφού σε καλωσορίσω, επέτρεψέ μου να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις κανέναν καλό συνέλληνα επαγγελματία στα μέρη σου που να θέλει έντιμο και φιλότιμο υπάλληλο-βοηθό για εξαρτημένη εργασία. Ρωτώ, με την ιδιότητα του εν δυνάμει άνεργου δημόσιου υπαλλήλου της πατρίδος μας ο οποίος πληρώνει 1,5€/λίτρο την αμόλυβδη, φορολογείται εξοντωτικά για αυτοκίνητο>2000κεκ, είναι ο βασικός υπαίτιος των δεινών του έθνους, πρωταίτιος της διεθνούς οικονομικής κρίσης, και από αύριο θεατής στρατιωτικής παρέλασης στον εορτασμό της επετείου της επανάστασης άνευ μηχανοκίνητων τμημάτων λόγω περικοπών και πολιτικής βούλησης.
Υ.Γ. τώρα που καταργήθηκε και η βίζα ποιος με πιάνει!
Υ.Γ.2 πολύ θα ήθελα να οδηγήσω ένα mustang!!
για να δουλέψεις εξακολουθείς να θέλεις πράσινη κάρτα .... free πας για τουρισμό .....
Γεια χαρά σε όλους σας!!!
Μόλις ανακάλυψα την ύπαρξη του club και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για αυτό!!!
Το αυτοκίνητό μου είναι ένα Volvo C70 2.0T του 1999 και φοράει έναν πεντακύλινδρο κινητήρα B5204T3 με 226bhp.
Το αγόρασα μεταχειρισμένο πριν πέντε χρόνια και πρέπει να σας πω οτι είμαι ερωτευμένος μαζί του!
Στο παρελθόν χρειάστηκε πολλές φορές να ψάξω για θέματα που αφορούσαν στο αυτοκίνητό μου και χαίρομαι που βρήκα τελικά ένα ελληνικό forum που να ασχολείται με Volvo.
Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία! Απο εδώ και στο εξής θα τα λέμε συχνά!
Μόλις ανακάλυψα την ύπαρξη του club και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για αυτό!!!
Το αυτοκίνητό μου είναι ένα Volvo C70 2.0T του 1999 και φοράει έναν πεντακύλινδρο κινητήρα B5204T3 με 226bhp.
Το αγόρασα μεταχειρισμένο πριν πέντε χρόνια και πρέπει να σας πω οτι είμαι ερωτευμένος μαζί του!
Στο παρελθόν χρειάστηκε πολλές φορές να ψάξω για θέματα που αφορούσαν στο αυτοκίνητό μου και χαίρομαι που βρήκα τελικά ένα ελληνικό forum που να ασχολείται με Volvo.
Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία! Απο εδώ και στο εξής θα τα λέμε συχνά!
Ελα Ιορδάνη γιατι στις συναντησεις το c70 μου εχει μοναξιες. Τι χρωμα το εχεις?Το πορτοκαλι ειναι ολα τα λεφτα....!
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
Παιδιά ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα!
Φίλε vrestas έχεις δίκιο, το πορτοκαλί σκίζει!
Το δικό μου όμως είναι ασημί και πρέπει να σου πω οτι είναι κούκλα.
Το δικό σου είναι το παλιό ή το καινούριο;
Φίλε vrestas έχεις δίκιο, το πορτοκαλί σκίζει!
Το δικό μου όμως είναι ασημί και πρέπει να σου πω οτι είναι κούκλα.
Το δικό σου είναι το παλιό ή το καινούριο;
Καλώς ήρθες στην πιο κεφάτη παρέα των ελληνικών αλλά και παγκόσμιων φόρουμ...
Θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε και από κοντά!
Θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε και από κοντά!

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Καλως τον! Με το καλο να δουμε την κουκλα απο κοντα!! 

STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
To καινουργιο εχω,εχω κάνε και παρουσιαση στην συγκεκριμενη ενότητα.Περιμενουμε φωτογραφιες και απο το δικο σου,κανε μας μια παρουσιαση,πραγματικα εχεις ωραιο αυτοκινητο και διαχρονικο. Στην συννατηση στο Ναυπλιο ειχε ερθει και ο δημητρης που εχει c70 τις δικιας σου γενιας.
Με μεγάλη μου χαρά! Ευκαιρία να πιούμε κανέναν καφέ!
vrestas έγραψε:To καινουργιο εχω,εχω κάνε και παρουσιαση στην συγκεκριμενη ενότητα.Περιμενουμε φωτογραφιες και απο το δικο σου,κανε μας μια παρουσιαση,πραγματικα εχεις ωραιο αυτοκινητο και διαχρονικο. Στην συννατηση στο Ναυπλιο ειχε ερθει και ο δημητρης που εχει c70 τις δικιας σου γενιας.
Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω καμιά φωτογραφία στην ενότητα!
Καλώς ήρθες Περικλή!!! 

Καλησπερα κι απο μενα.Λεγομαι Βασιλης και ειμαι φιλος της volvo.Σκεφτομαι μαλιστα να προβω στην αγορα ενος c30 1.6 καινουργιου ή μεταχειρισμενου.
basilis έγραψε:Καλησπερα κι απο μενα.Λεγομαι Βασιλης και ειμαι φιλος της volvo.Σκεφτομαι μαλιστα να προβω στην αγορα ενος c30 1.6 καινουργιου ή μεταχειρισμενου.
Γεια σου Βασίλη, καλός ήρθες στην παρέα του club και σου εύχομαι αλλά και σου προτείνω να προχωρήσεις στην αγορά του c30. Ότι θες να ρωτήσεις σχετικά είμαστε στην διάθεσή σου
S40 1,8 Momentum MY08Re: Ποδαρικό
basilis έγραψε:Καλησπερα κι απο μενα.Λεγομαι Βασιλης και ειμαι φιλος της volvo.Σκεφτομαι μαλιστα να προβω στην αγορα ενος c30 1.6 καινουργιου ή μεταχειρισμενου.
Καλώς ήρθες...
Στις ενότητες του φόρουμ, υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με ότι σε ενδιαφέρει. Σε οποιαδήποτε απορία σου, όλοι οι φίλοι, μέλη του κλαμπ, στη διάθεσή σου.
Καλή διαμονή στο φόρουμ μας!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
molis pou patisa sto google 'volvoclub' gia na odigithw sto aggliko volvo club pou ithela na koitaksw kt,k na sou volvoclub.gr k menw koitazontas tin othoni!ekpliktos mpainw k vlepo epitelous ena elliniko club kai gia mas tous volvakides!graftika k i xara mou einai terastia p tha exoume k emeis diko mas spiti!efxomai na paei kala kai sixaritiria stin omada p mas to xarise!!me to deksi loipon!!!
volvo c30 t5 momentum
Στάθης,Βύρωνας Αττικής
Στάθης,Βύρωνας Αττικής
Καλώς όρισες και από εμένα με τη σειρά μου και καλή παραμονή στο φόρουμ... 

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Γειά σας κι από μένα!
Νέος στην παρέα, έκλεισα χθες ένα S60R και μέχρι την Τρίτη θα έχει γίνει και η μεταβίβαση πιστεύω.
Νέος στην παρέα, έκλεισα χθες ένα S60R και μέχρι την Τρίτη θα έχει γίνει και η μεταβίβαση πιστεύω.
καλώς ήρθες στην παρέα Νάσο !!!
S60R
, αν επιτρέπετε, πόσο το έκλεισες ? έμπορος ? ιδιώτης ?
S60R
, αν επιτρέπετε, πόσο το έκλεισες ? έμπορος ? ιδιώτης ?"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
Καλώς ήρθες Νάσο και με το καλό το καινούριο σου αυτοκίνητο...
Πολλά τούρμπο μαζεύτηκαν στο φόρουμ. Θα κλείσω κι εγώ το νέο S60 δεν πάει άλλο...
Πολλά τούρμπο μαζεύτηκαν στο φόρουμ. Θα κλείσω κι εγώ το νέο S60 δεν πάει άλλο...
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Ευχαριστώ... Κάτι λιγότερο από 20κ, ιδιώτης. Λεπτομέρειες αφού το πάρω στα χέρια μου. 
johnkyr έγραψε:θες να πάρεις κι εσύ .... χαχαχα !!!!
Και τι θα γίνεται με το Villa μετά;
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Jim_C30 έγραψε:johnkyr έγραψε:θες να πάρεις κι εσύ .... χαχαχα !!!!
Και τι θα γίνεται με το Villa μετά;![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν πας εσύ εκεί !!!
νάσο καλωσόρισες, σου εύχομαι να μην μετανιώσεις για την επιλογή σου και να δεις σύντομα την οικογένειά σου να αυξάνεται! ένα είναι σίγουρο πάντως.. όταν έρθει η ώρα, θα πας την γυναίκα σου στο μαιευτήριο πολύ μα πολύ γρήγορα!! 
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
.
Τελευταία επεξεργασία από gdoudou σε 28 Ιουν 2011, 11:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το πήρα τελικά σήμερα... :)
Λεπτομέρειες: είναι μοντέλο 3/2006 geartronic (6τάχυτο) με 32000χλμ, navigation (rti), tv, τηλέφωνο, bi-xenon, HU-850 Dolby Prologic, ηλιοροφή, 18άρες, atacama δέρματα και αυτά με 19000 ευρώ.
Η αλήθεια είναι πως το geartronic με ξένισε αρκετά, και για όποιον ψάχνει κάτι αντίστοιχο να ξέρει πως τα 5άρια που έβγαιναν με geartronic έως το 2005 είχανε κόφτη ροπής, ενώ τα 6άρια από το 2006 όχι. Επίσης απ'ότι είχα διαβάσει, από τα μοντέλα 2006 και μετά καλύψανε διάφορες παιδικές ασθένειες. Αυτοί είναι οι λόγοι που πήρα το συγκεκριμένο... Απέρριψα εξ'αρχής όλα τα αυτόματα 5άρια (τα οποία είναι τα περισσότερα που κυκλοφορούν), είχα κολλήσει με το navigation, και τα υπόλοιπα που έβρισκα ήτανε με χιλιόμετρα κοντά στις 100.000 ή και πολύ περισσότερα.
Με ζόρισε να το στριμώξω στο πάρκινγκ σήμερα (στριμωγμένο υπόγειο) αλλά θα βρω πιστεύω το κουμπί του, και επίσης το άνοιξα λίγο αλλά η αίσθηση ήταν πολύ περίεργη και εγώ πολύ αγχωμένος. Αφού κάποια στιγμή νόμιζα πως μπορεί και να μην πηγαίνει (δεν πρόσεξα ταχύμετρο/στροφόμετρο), ενώ προσπαθούσα να εξοικιωθώ με τις ρυθμίσεις του geartronic το οποίο δεν έχω καταλάβει ακόμα πότε κάνει τις αλλαγές αναλόγως τις ρυθμίσεις. Αλλωστε είναι το πρώτο μου turbo, και σε συνδυασμό με τον όγκο και το αυτόματο, θέλω λίγο practice.
Αυτά!
Λεπτομέρειες: είναι μοντέλο 3/2006 geartronic (6τάχυτο) με 32000χλμ, navigation (rti), tv, τηλέφωνο, bi-xenon, HU-850 Dolby Prologic, ηλιοροφή, 18άρες, atacama δέρματα και αυτά με 19000 ευρώ.
Η αλήθεια είναι πως το geartronic με ξένισε αρκετά, και για όποιον ψάχνει κάτι αντίστοιχο να ξέρει πως τα 5άρια που έβγαιναν με geartronic έως το 2005 είχανε κόφτη ροπής, ενώ τα 6άρια από το 2006 όχι. Επίσης απ'ότι είχα διαβάσει, από τα μοντέλα 2006 και μετά καλύψανε διάφορες παιδικές ασθένειες. Αυτοί είναι οι λόγοι που πήρα το συγκεκριμένο... Απέρριψα εξ'αρχής όλα τα αυτόματα 5άρια (τα οποία είναι τα περισσότερα που κυκλοφορούν), είχα κολλήσει με το navigation, και τα υπόλοιπα που έβρισκα ήτανε με χιλιόμετρα κοντά στις 100.000 ή και πολύ περισσότερα.
Με ζόρισε να το στριμώξω στο πάρκινγκ σήμερα (στριμωγμένο υπόγειο) αλλά θα βρω πιστεύω το κουμπί του, και επίσης το άνοιξα λίγο αλλά η αίσθηση ήταν πολύ περίεργη και εγώ πολύ αγχωμένος. Αφού κάποια στιγμή νόμιζα πως μπορεί και να μην πηγαίνει (δεν πρόσεξα ταχύμετρο/στροφόμετρο), ενώ προσπαθούσα να εξοικιωθώ με τις ρυθμίσεις του geartronic το οποίο δεν έχω καταλάβει ακόμα πότε κάνει τις αλλαγές αναλόγως τις ρυθμίσεις. Αλλωστε είναι το πρώτο μου turbo, και σε συνδυασμό με τον όγκο και το αυτόματο, θέλω λίγο practice.
Αυτά!
απολαυστικά χλμ και απροβλημάτιστα νάσο και όποτε βρεις χρόνο πέρνα από την σχετική ενότητα viewforum.php?f=32 να ανεβάσεις κάνα δυο φωτογραφίες.
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
Μεγιά ο νέος
, τι χρώμα είναι?Θα ερθεις σε καμια συναντηση του club στην Αθηνα να το χαζέψουμε?
nasos έγραψε:.....το άνοιξα λίγο αλλά η αίσθηση ήταν πολύ περίεργη και εγώ πολύ αγχωμένος. Αφού κάποια στιγμή νόμιζα πως μπορεί και να μην πηγαίνει (δεν πρόσεξα ταχύμετρο/στροφόμετρο), .....
Συμβαίνει συχνά με τα Volvo γιατί είναι τόσο σούπερ στο δρόμο που αν δεν κοιτάξεις το ταχύμετρο χάνεις την αίσθηση του πόσο γρήγορα μπορείς να πηγαίνεις.
Έτσι την έπαθα εγώ την πρώτη φορά που έφτασα τα 200
νόμιζα ότι ήμουν κάπου στα 160
S40 1,8 Momentum MY08Επιστροφή σε “Διαδικτυακός χώρος www.volvoclub.gr”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες