Ποδαρικό

Άβαταρ μέλους
MadMaxS
T2
Επικοινωνία:

Re: Ποδαρικό

Δημοσίευσηαπό MadMaxS » 05 Μαρ 2011, 17:43

:-P Σας ευχαριστώ για το καλως-όρισμα ...!
Ειλικρινά η περίοδος αυτή και γενικότερα το όλο χρονικό πλαίσιο μέχρι το καλοκαίρι είναι πάρα πολύ σφιχτό για μένα.
Πιστεύω πως ευθύς μετά το καλοκαίρι τα πάντα θα "χαλλαρώσουν"!!! :-D
S-Max

Άβαταρ μέλους
MadMaxS
T2
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό MadMaxS » 05 Μαρ 2011, 22:11

Δικαστή-Ράφτη, νά μαστε και δώ! :respect :respect :respect
S-Max

ChrisDC
T2

Δημοσίευσηαπό ChrisDC » 06 Απρ 2011, 11:02

γεια σε ολους
Πολυ ωραιο και ενδιαφερον site και μελη με πολη ενεργεια. Συγχαριτηρια σε αυτον /αυτους που το φροντιζουν. Ευχομαι σε ολους πολλα και ευχαριστα volvoχιλιομετρα και πολλα θεματα για συζητιση. πρεπει ναναι το μοναδικο net volvoclub στην Ελλαδα. Δυστιχως το ανακαλυπσα μολις χτες. Εχω ενα C30 σχεδον τρια χρονια τωρα

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 06 Απρ 2011, 11:38

ChrisDC έγραψε:γεια σε ολους
Πολυ ωραιο και ενδιαφερον site και μελη με πολη ενεργεια. Συγχαριτηρια σε αυτον /αυτους που το φροντιζουν. Ευχομαι σε ολους πολλα και ευχαριστα volvoχιλιομετρα και πολλα θεματα για συζητιση. πρεπει ναναι το μοναδικο net volvoclub στην Ελλαδα. Δυστιχως το ανακαλυπσα μολις χτες. Εχω ενα C30 σχεδον τρια χρονια τωρα

Καλώς ήρθες καταρχήν! :applause
Ναι είμαστε το μαναδικό club της VOLVO στην Ελλάδα. Μακάρι να τα πούμε και σε κάποια συνάντηση από κοντά ώστε να μεγαλώνει σιγά σιγά η παρέα! Αν θες στην ενότητα "Τα αυτοκίνητά μας" μπορείς να κάνεις μία παρουσίαση του δικού σου αυτοκινήτου ώστε να το καμαρώσουμε κι εμείς!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

ChrisDC
T2

Δημοσίευσηαπό ChrisDC » 07 Απρ 2011, 05:51

Ευχαριστω για το καλοσωρισμα. Ευχομαι να μας δωθει η ευκαιρια να γνωριστουμε και απο κοντα σε καποια εκδρομη ισως, η σε καποια συναντηση για καφε. Μενω Μεσσογεια και συγγεκριμενα Παιανια. Δεν εχω μεγαλη εμπειρια με τα volvo, αλλα αν καποιος θελει να με ρωτησει κατι για το δικο μου, πολυ ευχαριστως.

Άβαταρ μέλους
xristos
T2

Δημοσίευσηαπό xristos » 10 Απρ 2011, 19:57

Γειά σε όλους και συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας!
Βρήκα το club ψάχνοντας πληροφορίες για τα Volvo.
Τελικά αποφάσισα να αγοράσω το 1ο μου Volvo (S60 T4 R-design) και να μπώ στην παρέα σας!!!
Το περιμένω μέσα στον Ιούνιο.

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Δημοσίευσηαπό vrestas » 10 Απρ 2011, 20:04

Ωραίος , και t4 και r design, πόσο πήγε και τι χρώμα ?
Καλή επιλογή, καλωσηρθες!
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper

Άβαταρ μέλους
xristos
T2

Δημοσίευσηαπό xristos » 10 Απρ 2011, 21:43

Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα.
Λευκό το πήρα και με κάτι extra έφτασε τα 33.500€, έκανα και απόσυρση και τελικά 30.700€

dadoudis
D2

Δημοσίευσηαπό dadoudis » 11 Απρ 2011, 07:13

xristos έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα.
Λευκό το πήρα και με κάτι extra έφτασε τα 33.500€, έκανα και απόσυρση και τελικά 30.700€

Ωραίος... :vow :vow Και από την τιμή αποδεικνύονται πολλά απ'αυτά που έχουμε συζητήσει για τα γερμανικά του ανταγωνισμού.Καλορίζικο και καλοτάξιδο και στο δρόμο να ταπεινώνεις μερικούς φαντασμένους με κάτι 320 coupe..... :respect
DADOUDIS-V50 T5 AWD

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΣΥΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ!!!!!ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΧΩΡΙΣΤΑ!!!!!

Άβαταρ μέλους
xristos
T2

Δημοσίευσηαπό xristos » 11 Απρ 2011, 15:22

Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου.
Όσο για τους φαντασμένους BMWδάκιδες δεν υπάρχει γιατρικό αφού νομίζουν οτι με το αυτοκίνητο που απέκτησαν, έγιναν και "γρήγοροι"!!!!! :whatever
Μια ζωή τάπες θα τρώνε και θα χαίρονται!!! :lol:

Άβαταρ μέλους
MadMaxS
T2
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό MadMaxS » 11 Απρ 2011, 18:00

Και σε λευκό.. κουκλί πρέπει να ειναι !!!
Καλως ήρθες και από μένα!!! :applause

Ρε παιδιά...τόσο άχτι τις έχετε όλοι τις 320? :lol:
S-Max

dadoudis
D2

Δημοσίευσηαπό dadoudis » 11 Απρ 2011, 22:04

MadMaxS έγραψε:Και σε λευκό.. κουκλί πρέπει να ειναι !!!
Καλως ήρθες και από μένα!!! :applause

Ρε παιδιά...τόσο άχτι τις έχετε όλοι τις 320? :lol:

Οχι με τις 320 (έτσι και αλλιώς δεν μου είναι ανταγωνιστικές) αλλά με αυτούς που τις οδηγάνε.Χωρίζονται συνήθως σε δύο κατηγορίες.
1.Πλουσιόπαιδα που τους την πήρε ο daddy και νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον παπά απ'τα @ρχίδι@ :swear
2.Λαικούς μεσήλικες που έκαναν το όνειρο της ζωής τους πραγματικότητα :chair
DADOUDIS-V50 T5 AWD

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΣΥΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ!!!!!ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΧΩΡΙΣΤΑ!!!!!

Άβαταρ μέλους
beaverest
T2

Δημοσίευσηαπό beaverest » 11 Απρ 2011, 23:48

Γεια σας Κυριοι,πολυ νεος στο forum εψαχνα αρκετο καιρο για το ελληνικο club της volvo.
Το ονομα μου ειναι Αντωνης απο την Ν.Φιλαδελφεια και εχω ενα C30 1.8 MOMMENTUM του 2007.
Ειχα μια επαφη με τον Δικαστη και τον Νασο πολυ καλη.
Ευχομαι τα καλυτερα σ ολους.
Τελευταία επεξεργασία από beaverest σε 17 Απρ 2011, 12:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 12 Απρ 2011, 08:57

Αντώνη καλώς ήρθες στο club :applause
Εικόνα S40 1,8 Momentum MY08

Άβαταρ μέλους
beaverest
T2

Δημοσίευσηαπό beaverest » 12 Απρ 2011, 16:21

Ευχαριστω πολυ,ευχομαι καλες και ασφαλεις διαδρομες.

johnas
T2

Δημοσίευσηαπό johnas » 13 Απρ 2011, 21:51

καλησπερα και απο εμενα, καθυστερημενος σε αυτη την ενοτητα αφου εγραψα σε αλλες ηρθε η ωρα και για το ποδαρικο.......καλλιο αργα παρα ποτε.......λενε στο χωρο μου!!!!!!!Με λενα Γιαννη και ειμαι απο την Αθηνα, το site το ανακαλυψα τυχαια αφου το νεο S60 με εχει βαλει σε πολλες ομορφες σκεψεις!!!!!!! :-D :-D :-D

peristrat
T2

Δημοσίευσηαπό peristrat » 14 Απρ 2011, 12:22

Καλημέρα κι απο μένα .Με λένε Νίκο και είμαι απο Θεσσαλονίκη.Θα ήθελα να ρωτήσω αν το c30 θα βγει και σε τούρμπο.Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 14 Απρ 2011, 13:50

καλημέρα και καλώς ήρθες ... 2.5Turbo, υπάρχει το C30 :whistling , τώρα αν βάλει και τους 1.6Τ 2.0Τ (Τ3,Τ4,Τ5)Ecoboost, μακάρι, αλλά δεν έχω διαβάσει ακόμα κάτι σχετικό ...
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."

johnas
T2

Δημοσίευσηαπό johnas » 14 Απρ 2011, 15:41

DIKASTIS-T5 έγραψε:Welcome και στον Αντωνη(beaverest) και στον Γιαννη(johnas)...!!!

Ευχαριστω φιλε να εισαι καλα!!!!!!!

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 14 Απρ 2011, 16:54

Καλώς ήρθατε όλοι οι νέοι στην παρέα! :applause
Άντε μεγαλώνει η παρέα μας σιγά σιγά.... :applause :applause :applause
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

geod2
T2

Δημοσίευσηαπό geod2 » 15 Απρ 2011, 10:58

Καλημέρα σε όλους, είμαι εδώ και 5 μήνες κάτοχος ενός S40 1.6 D2 (diesel) και πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Μέλος του club εδώ και λίγες μέρες (οπότε και ανακάλυψα ότι το club έχει πολύ περισσότερα θέματα τα οποία δεν φαίνονται αν δεν είσαι εγγεγραμμένος). Νομίζω ότι είναι πολύ πλήρες (αναλόγως του μεγέθους της χώρας) και θα είμαι κοντά από δω και στο εξής. Ελπίζω οι πιο γρήγοροι της παρέας να ανέχονται εμας με τα πετρέλαια... (ελέω οικογένειας-πολλών χιλιομέτρων - κόστους χρήσης). Η ποιότητα Volvo άλλωστε νομίζω ότι δεν αλλάζει.
S40 D2 MY2011

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 15 Απρ 2011, 16:38

πολλοί από εμάς θα ήθελαν να δοκιμάσουν πετρέλαιο.
πολλοί από εμάς θα ήθελαν να ζουν εκτός αττικής, θεσ/νίκης.
περιοριζόμαστε σε αυτά που μπορούμε και απολαμβάνουμε τα μέγιστα! όλοι καλοδεχούμενοι, καλώς όρισες στο πλοίο!
Δημήτρης, S40 1.6 kinetic MY10
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
Thanosgr
T5

Δημοσίευσηαπό Thanosgr » 21 Απρ 2011, 08:54

geod2 έγραψε:Καλημέρα σε όλους, είμαι εδώ και 5 μήνες κάτοχος ενός S40 1.6 D2 (diesel) και πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Μέλος του club εδώ και λίγες μέρες (οπότε και ανακάλυψα ότι το club έχει πολύ περισσότερα θέματα τα οποία δεν φαίνονται αν δεν είσαι εγγεγραμμένος). Νομίζω ότι είναι πολύ πλήρες (αναλόγως του μεγέθους της χώρας) και θα είμαι κοντά από δω και στο εξής. Ελπίζω οι πιο γρήγοροι της παρέας να ανέχονται εμας με τα πετρέλαια... (ελέω οικογένειας-πολλών χιλιομέτρων - κόστους χρήσης). Η ποιότητα Volvo άλλωστε νομίζω ότι δεν αλλάζει.

Well come to the Club (D2,3,4,5... :mrgreen: )
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα :cry:

magichris
T2

Δημοσίευσηαπό magichris » 05 Μάιος 2011, 20:01

Καλησπέρα και απο εμένα παιδιά.
Με λένε Χρήστο είμαι απο Λάρισα και περιμένω σε 58 μέρες να μου ερθει το s40 1.6 diesel.
Μέχρι στιγμής το ξέρω οδηγικά μόνο απο το test drive που το έκανα 3 φορές(η πρώτη ήταν για δοκιμή οι άλλες 2 απλώς για την απόλαυση!!!)
Το forum κατα τύχη το βρήκα ψάχνωντας να βρω τι λάμπες φοράει το s40 για να του βάλω την ίδια μέρα φώτα xenon γιατί τα μαμά στοίχηζαν πολύ ακριβά πιστεύω.
Όποιος είναι κάτοχος του diesel ας μου πει αν έκανα σωστά για την επιλογή πετρελαίου και λεπτομέρειες για επιδόσεις και κατανάλωση για να δω τελικά αν ισχύουν τελικά τα λεγόμενα τους!!!!

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 05 Μάιος 2011, 20:12

Χρήστο, καλώς ήρθες και με το καλό να σου έρθει το αυτοκίνητο.

Σχετικά με τα Xennon, θα σου έλεγα να βάλεις τα εργοστασιακά (προλαβαίνεις να αλλάξεις την παραγγελία νομίζω ;-) ), γιατί κατά τη γνώμη μου,
τα aftermarket τυφλώνουν τους πάντες και δεν έχουν καμιά σχέση με τα εργοστασιακά (πλυστικό αυτόματο ρύθμισμα δέσμης κάτοπτρα) .... Στα τεχνικά θέματα, νομίζω τα βρεις πληροφορίες για τα xennon.

Στα 3 test drive, πως ήταν η κατανάλωση. :?:

magichris
T2

Δημοσίευσηαπό magichris » 06 Μάιος 2011, 09:15

ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!!!
τελικα για τα xenon μαλλον δεν θα βάλω καθώς με μια ματιά στο forum σκέφτηκα να βάλω αλογόνου σε μπλε χρώμα τα philips extreme power και πιστεύω θα είναι μια χαρά.πιο πολύ ήθελα για το χρώμα αν και διάβασα οτι τα συγκεκριμένα δίνουν ενα 80% περισσότερο φως.
όσο για την κατανάλωση δεν μπορώ να σου πω ακριβώς γιατι ο δρόμος που βρίσκεται η αντιπροσωπεία ειναι με στροφές και έχει κινήση οποτέ καμια απο τισ 3 φορές δεν μπόρεσα να το διαπιστώσω.για αυτό ζήτησα τη γνώμη κάποιου κατόχου D2.
οσο για να έβαζα xenon εργοστασιακα δεν με πέρνει άλλο γιατί είδη έβαλα το πακέτο που λεχει extra και ακόμα κανα δύο άλλα πράγματα και έχω ξεφύγει απο τον προυπολογισμό

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 06 Μάιος 2011, 13:06

Με το καλό να το παραλάβεις το αυτοκίνητό σου, και καλώς όρισες στην παρέα μας! :applause
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

magichris
T2

Δημοσίευσηαπό magichris » 06 Μάιος 2011, 15:25

Ευχαριστώ πολύ, να σαι καλά!!!
πάντως έχω διαβάσει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα και χρήσιμα στο forum μέχρι στιγμής

kbitsik
T2

Δημοσίευσηαπό kbitsik » 11 Μάιος 2011, 17:10

Καλησπέρα και απο εμένα, Κώστας ονομάζομαι και μένω στο Χαλάνδρι. Έγινα πρόσφατα μέλος της παρέας σας εφόσον αγόρασα ενα μεταχειρισμένο V50 kinetic 1.8 του 2005. Κατέληξα (ευτυχώς) σε αυτό το μοντέλο, ψάχνοντας γενικά για station wagon, καθώς με την έλευση του απόγονου δε χωρούσαμε πλέον στο suzuki sx4 που είχα πρίν.
Και λέω ευτυχώς γιατί ψαχνόμουν μεταξύ του audi a4 avant 1.8 turbo quattro, του V50, και του octavia scout. Είναι τα μόνα station που θεωρώ όμορφα (και το alpha romeo 159 sportwagon που απορρίφθηκε λόγω κακης φήμης..) Μου άρεσαν πολύ όλα, με λίγο διαφορετικό προσανατολισμό το καθένα, αλλα η τελική απόφαση (μετα τη σχετικη κρεβατομουρμούρα, καταλαβαινετε οι παντρεμενοι.. :chair ) έγινε με γνώμονα το κοστος απόκτησης αλλα κυρίως την κατανάλωση.
Οφείλω να ομολογήσω οτι το volvo με εξέπληξε! Είναι απολαυστικό στην οδήγηση, εχει φοβερό κιβώτιο, και η κατανάλωση είναι σχετικά χαμηλη! :vow (η έτσι μου φαινεται εμενα τουλαχιστον.) Αν και παλαιότερο απο το suzuki sx4 1600 του 2008 που είχα, το V50 μου καίει με οδήγηση στην πόλη γύρω στα 9, ενω ειχα συνηθισει τιμες γυρω στα 10. Αν ειχα επιλέξει κατι απο τα αλλα αυτοκίνητα που προανέφερα, θα κυμαινόμουν μάλλον καπου στα 13 Λτ/100κμ...
Σκοπεύω σύντομα να τοποθετήσω μόνος μου τις μπάρες οροφής που αγόρασα και θα φροντίσω να ανεβάσω φωτο-ρεπορτάζ, ωστε να γίνω ενεργό μελος της παρέας.
Χαρηκα που σας βρήκα!
V50 1.8 LPG powered

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 11 Μάιος 2011, 18:55

Καλώς ήρθες .... είσαι από τους λίγους, που αλλάζεις ένα αυτοκίνητο με κάποιο "παλαιότερο". Έχοντας οδηγήσει το αδελφάκι fiat, του SX4, με την δική μου οδήγηση είχε χαμηλότερη κατανάλωση, σε σχέση με το V50 μου (1.8).

καλά χλμ ;-)

Άβαταρ μέλους
SverigePower850T-5
T3

Δημοσίευσηαπό SverigePower850T-5 » 11 Μάιος 2011, 19:13

καλως ηρθες στην παρεα της VOLVO......καλα χιλιομετρα,απολαυστικα,και ασφαλη με την Βολβαρα.
VOLVO 850 T-5 2.3
http://www.youtube.com/watch?v=cpzuhD1qdKY ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΛΑΓΟΙ

dadoudis
D2

Δημοσίευσηαπό dadoudis » 12 Μάιος 2011, 06:21

kbitsik έγραψε:Καλησπέρα και απο εμένα, Κώστας ονομάζομαι και μένω στο Χαλάνδρι. Έγινα πρόσφατα μέλος της παρέας σας εφόσον αγόρασα ενα μεταχειρισμένο V50 kinetic 1.8 του 2005. Κατέληξα (ευτυχώς) σε αυτό το μοντέλο, ψάχνοντας γενικά για station wagon, καθώς με την έλευση του απόγονου δε χωρούσαμε πλέον στο suzuki sx4 που είχα πρίν.
Και λέω ευτυχώς γιατί ψαχνόμουν μεταξύ του audi a4 avant 1.8 turbo quattro, του V50, και του octavia scout. Είναι τα μόνα station που θεωρώ όμορφα (και το alpha romeo 159 sportwagon που απορρίφθηκε λόγω κακης φήμης..) Μου άρεσαν πολύ όλα, με λίγο διαφορετικό προσανατολισμό το καθένα, αλλα η τελική απόφαση (μετα τη σχετικη κρεβατομουρμούρα, καταλαβαινετε οι παντρεμενοι.. :chair ) έγινε με γνώμονα το κοστος απόκτησης αλλα κυρίως την κατανάλωση.
Οφείλω να ομολογήσω οτι το volvo με εξέπληξε! Είναι απολαυστικό στην οδήγηση, εχει φοβερό κιβώτιο, και η κατανάλωση είναι σχετικά χαμηλη! :vow (η έτσι μου φαινεται εμενα τουλαχιστον.) Αν και παλαιότερο απο το suzuki sx4 1600 του 2008 που είχα, το V50 μου καίει με οδήγηση στην πόλη γύρω στα 9, ενω ειχα συνηθισει τιμες γυρω στα 10. Αν ειχα επιλέξει κατι απο τα αλλα αυτοκίνητα που προανέφερα, θα κυμαινόμουν μάλλον καπου στα 13 Λτ/100κμ...
Σκοπεύω σύντομα να τοποθετήσω μόνος μου τις μπάρες οροφής που αγόρασα και θα φροντίσω να ανεβάσω φωτο-ρεπορτάζ, ωστε να γίνω ενεργό μελος της παρέας.
Χαρηκα που σας βρήκα!

Καλώς όρισες.
Τις αρετές του volvo V50 θα τις εκτιμήσεις στην πορεία.Μπορεί να μην είναι τόσο ματίσιο όσο το audi (για το octavia δεν μπορώ να εκφέρω άποψη) ,ούτε να έχει τα ίδια γκάζια ,αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο ποιοτικά κατασκευασμένο,με καλύτερους χώρους για μια οικογένεια (το audi μου φαίνεται πολύ στενάχωρο εσωτερικά) και πολύ πιο ουσιαστικό στην χρήση.Η κατανάλωση του audi όντως παίζει κοντά στα 12lt (παραπάνω και από τον Τ5) και από αυτήν την άποψη έκανες πολύ καλή επιλογή.Αν μπορείς μόνο πες μας χλμ και τιμή αγοράς (από περιέργεια να δω πόσο τα έχουν ξεφτιλίσει και να τσατιστώ πάλι με την μ@λ@κία που δέρνει την ελληνική αγορά αυτοκινήτου) σε σύγκριση με τις άλλες δύο σου επιλογές.Το ότι είναι πιο παλιό από αυτό που είχες δεν λέει τίποτα εφόσον είναι καλοσυντηρημένο.Με το καλό να το χαρείς ( ο απόγονος πάντως σίγουρα θα χαρεί να παίζει στην άπλα των πίσω καθισμάτων ).
DADOUDIS-V50 T5 AWD

Άβαταρ μέλους
SverigePower850T-5
T3

Δημοσίευσηαπό SverigePower850T-5 » 12 Μάιος 2011, 11:58

DIKASTIS-T5 έγραψε:Καλωσορισες και να σαι καλα!Να χαιρεσαι κι εσυ το Volvo σου!Απο τις οποιες φορες εχω μπει στο V50 του johnkyr εχω καταλαβει οτι ειναι ισως το καλυτερο βαγκον που μπορεις να αγορασεις με αυτα τα λεφτα.Τωρα,βεβαια δεν ξερω που διαολο εχουνε φτασει οι τιμες,αλλα προκειται για φοβερη ποιοτητα κατασκευης(ειναι αρκετα κλικ πανω απο τον πολυ αμεσο ανταγωνισμο),ιδανικους χωρους,εξοπλισμο που σε αλλες μαρκες πρεπει να σκασεις πολλα για να τον βαλεις και δεν ειναι και κανενα τουβλο-βαρυ-ξενερωτο αμαξι.Αν,ως οικογενοιαρχης δειξεις μια κατανοηση στο μοτερικο,πιστευω δε θα μετανοιωσεις για την αγορα σου.Αχ,αυτη η 159.....και σε βαγκον και σε σενταν ειναι γκομεναρα :inlove :inlove ...αλλα.....

........αλλα ειναι alfa romeo :whatever
VOLVO 850 T-5 2.3
http://www.youtube.com/watch?v=cpzuhD1qdKY ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΛΑΓΟΙ

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 12 Μάιος 2011, 14:05

παρακαλώ, όχι "ρατσιστικά" σχόλια ...

kbitsik
T2

Δημοσίευσηαπό kbitsik » 12 Μάιος 2011, 16:39

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα παιδια..
Για τον φίλο Dadaoudi που ρωτησε, το αυτοκίνητο το βρήκα σε πολύ καλή ευκαιρία ειναι 11/2005 (νομιζω ΜΥ2006) με 75000 και το πήρα 8400€. Ενδέχεται να ήταν και απο leasing, αλλα ειναι α ψ ο γ ο. Το πηγα και σε φιλο μαστορα και δε βρηκε τιποτα. Και με καινουρια λαστιχα. Ειμαι πολύ χαρουμενος με αυτη την αγορά :-D , αν και δεν νομίζω οτι η τιμή αντιπροσωπεύει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.. Απλα η αγορα ειναι μπο....λο :lipssealed αυτη την εποχη..
Το οτι πήρα παλαιότερο αυτοκίνητο απο το sx4 που πούλησα έγινε κατ'ανάγκη: οι καιροί ειναι χαλεποί και τίποτα δεν πρεπει πλεον να μπαινει σε γραμμάτια. Ετσι, με τα λεφτά που έπιασα πουλωντας αμαξάκι τριετίας πήρα σοβαρό αμάξι πενταετίας (επρεπε να το ειχα παρει καινουριο, αλλα τοτε ειχα μυαλα μόνο για 4χ4-σκι-εκδρομες-τριαλαρι-τριαλαρο...) Τωρα που εμπλεξα με καροτσακια-βαλιτσακια-ποδηλατακια-κροκοδειλάκια κλπ κλπ ξερω.. μονο station πλεον! Α! μη ξεχάσω οτι μου έμειναν και τρια χιλιάρικα για να πάρω ενα μικρο δεκαετιας στη γυναίκα μου που τωρα μαθαινει και ηθελε τουτου (θα το καινει καινουριο ετσι και αλλιως... :dizzy ) συμφωνείτε??
Ας μη σχολιάσω την ποιότητα κατασκευής του volvo σε σχέση με το suzuki... Ολοι ξερετε καλύτερα απο εμενα. Μονο θα σας πω οτι το suzuki ειχε αρχίσει και έτριζε σε πολλα σημεία και μου την εδινε. Το V50 δεν κανει κιχ.. γενικα νομίζω οτι ολα τα γιαπωνέζικα δινουν απο λιγο εως πολυ την αισθηση της φθηνης πλαστικούρας...
V50 1.8 LPG powered

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 12 Μάιος 2011, 16:43

Καλά χιλιόμετρα φίλε μου, να απολαύσεις το αυτοκίνητό σου! :applause
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

dadoudis
D2

Δημοσίευσηαπό dadoudis » 12 Μάιος 2011, 21:13

kbitsik έγραψε:Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα παιδια..
Για τον φίλο Dadaoudi που ρωτησε, το αυτοκίνητο το βρήκα σε πολύ καλή ευκαιρία ειναι 11/2005 (νομιζω ΜΥ2006) με 75000 και το πήρα 8400€. Ενδέχεται να ήταν και απο leasing, αλλα ειναι α ψ ο γ ο. Το πηγα και σε φιλο μαστορα και δε βρηκε τιποτα. Και με καινουρια λαστιχα. Ειμαι πολύ χαρουμενος με αυτη την αγορά :-D , αν και δεν νομίζω οτι η τιμή αντιπροσωπεύει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.. Απλα η αγορα ειναι μπο....λο :lipssealed αυτη την εποχη..
Το οτι πήρα παλαιότερο αυτοκίνητο απο το sx4 που πούλησα έγινε κατ'ανάγκη: οι καιροί ειναι χαλεποί και τίποτα δεν πρεπει πλεον να μπαινει σε γραμμάτια. Ετσι, με τα λεφτά που έπιασα πουλωντας αμαξάκι τριετίας πήρα σοβαρό αμάξι πενταετίας (επρεπε να το ειχα παρει καινουριο, αλλα τοτε ειχα μυαλα μόνο για 4χ4-σκι-εκδρομες-τριαλαρι-τριαλαρο...) Τωρα που εμπλεξα με καροτσακια-βαλιτσακια-ποδηλατακια-κροκοδειλάκια κλπ κλπ ξερω.. μονο station πλεον! Α! μη ξεχάσω οτι μου έμειναν και τρια χιλιάρικα για να πάρω ενα μικρο δεκαετιας στη γυναίκα μου που τωρα μαθαινει και ηθελε τουτου (θα το καινει καινουριο ετσι και αλλιως... :dizzy ) συμφωνείτε??
Ας μη σχολιάσω την ποιότητα κατασκευής του volvo σε σχέση με το suzuki... Ολοι ξερετε καλύτερα απο εμενα. Μονο θα σας πω οτι το suzuki ειχε αρχίσει και έτριζε σε πολλα σημεία και μου την εδινε. Το V50 δεν κανει κιχ.. γενικα νομίζω οτι ολα τα γιαπωνέζικα δινουν απο λιγο εως πολυ την αισθηση της φθηνης πλαστικούρας...

Θες να πεις ότι πούλησες το sx4 11.400€????????????????????? :chair :chair Οσο για τα χλμ και την τιμή που το πήρες το V50 ,μπράβο σου.
DADOUDIS-V50 T5 AWD

kbitsik
T2

Δημοσίευσηαπό kbitsik » 12 Μάιος 2011, 21:56

dadoudis έγραψε:[Θες να πεις ότι πούλησες το sx4 11.400€????????????????????? :chair :chair Οσο για τα χλμ και την τιμή που το πήρες το V50 ,μπράβο σου.

Ναι, μιλαμε για πολυ ξυλο... το πηρα 19500 πριν τρια χρόνια και πίστευα οτι μπορώ να το δωσω 13000€. Τελικα μετά απο 1,5 μηνα αγγελία και τα νευρα μου τσατάλια απο κάθε εναν βλαμμένο που ερχόταν και μου ελεγε "φιλε δωστο μου 11.000 τωρα...- ο αλλος εβγαλε το μπλοκ με τις επιταγες και μου ελεγε "ελα υπογραφω τωρα 10.000 οπως ειναι και φευγω.." και αλλα τετοια ταρζανιλίκια, λες και χρωσταγα και θα με βαζαν φυλακη... πηγα σε μαντρα και το εδωσα 11.500. Ας πανε τωρα να το παρουν 13000 απο εκει αι σιχτιρ. :evil:
Ειναι περιεργη εποχή εχουν έρθει τα πάνω κάτω με τις τιμές στα αυτοκίνητα αλλα εγω δέν μπορούσα να το κρατήσω αλλο γιατί δεν έκανε για οικογένεια. (δοκιμασα μπαγκαζιερες κλπ αλλα τρελλη ταλαιπωρια βαλε-βγαλε, δε χωρουσα και στα παρκιν) Παω και συχνα επαρχία και εχει συνέχεια κουβάλημα η δουλεια...Του χρόνου ετσι οπως παει το πραγμα με τις τιμες θα το έδινα ανταλλαγή με σκούτερ. :whistling
Παντως δε συμφέρει αυτη τη στιγμή να πάρεις καινούριο αυτοκίνητο αν το βρίσκεις μεταχειρισμένο 3-4 χρονών μπορεί να το πάρεις μεχρι και στην μισή τιμη...
Χαμός.. Δειτε καμια αγγελία θα πάθετε πλάκα, ειδικά το μεγάλα κυβικα.
V50 1.8 LPG powered

dadoudis
D2

Δημοσίευσηαπό dadoudis » 12 Μάιος 2011, 23:29

kbitsik έγραψε:
dadoudis έγραψε:[Θες να πεις ότι πούλησες το sx4 11.400€????????????????????? :chair :chair Οσο για τα χλμ και την τιμή που το πήρες το V50 ,μπράβο σου.

Ναι, μιλαμε για πολυ ξυλο... το πηρα 19500 πριν τρια χρόνια και πίστευα οτι μπορώ να το δωσω 13000€. Τελικα μετά απο 1,5 μηνα αγγελία και τα νευρα μου τσατάλια απο κάθε εναν βλαμμένο που ερχόταν και μου ελεγε "φιλε δωστο μου 11.000 τωρα...- ο αλλος εβγαλε το μπλοκ με τις επιταγες και μου ελεγε "ελα υπογραφω τωρα 10.000 οπως ειναι και φευγω.." και αλλα τετοια ταρζανιλίκια, λες και χρωσταγα και θα με βαζαν φυλακη... πηγα σε μαντρα και το εδωσα 11.500. Ας πανε τωρα να το παρουν 13000 απο εκει αι σιχτιρ. :evil:
Ειναι περιεργη εποχή εχουν έρθει τα πάνω κάτω με τις τιμές στα αυτοκίνητα αλλα εγω δέν μπορούσα να το κρατήσω αλλο γιατί δεν έκανε για οικογένεια. (δοκιμασα μπαγκαζιερες κλπ αλλα τρελλη ταλαιπωρια βαλε-βγαλε, δε χωρουσα και στα παρκιν) Παω και συχνα επαρχία και εχει συνέχεια κουβάλημα η δουλεια...Του χρόνου ετσι οπως παει το πραγμα με τις τιμες θα το έδινα ανταλλαγή με σκούτερ. :whistling
Παντως δε συμφέρει αυτη τη στιγμή να πάρεις καινούριο αυτοκίνητο αν το βρίσκεις μεταχειρισμένο 3-4 χρονών μπορεί να το πάρεις μεχρι και στην μισή τιμη...
Χαμός.. Δειτε καμια αγγελία θα πάθετε πλάκα, ειδικά το μεγάλα κυβικα.

ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ????11.500€ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ VOLVO... :swear Οταν τα λέω ότι μας έχει χτυπήσει η μαμακία κατακούτελα..... :chair :chair
DADOUDIS-V50 T5 AWD

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 12 Μάιος 2011, 23:37

plz :offtopic ....στα κατάλληλα τόπικ ή αν δεν υπάρχουν, ανοίξτε τα .... ;-)

sotos81
T2

Δημοσίευσηαπό sotos81 » 26 Μάιος 2011, 12:20

Καλημερα, ειμαι νεο μελος και γω. σας βρηκα απο το φορουμ των 4 τροχών.

περιμενω το νεο c30 1.6 facelift απο βελμαρ για να ειμαι και επίσημα "σουηδος". παραλαμβανω την επομενη εβδομάδα.
η εντύπωση μου απο την αντιπροσωπεια ειναι η καλύτερη.πολυ καλη εξυπηρέτηση, τηλέφωνα συνεχεια για να με ενημερώσουν σε ποια φαση είναι το αμαξι κτλ...

Η αλήθεια είναι οτι ενα απο τα γνωρισματα μου ειναι η αναποφασιστικοτητα μου και
αυτή η επιλογή μου στο αυτοκινητο είναι η πιο αποφασιστική και η πιο σιγουρη που εχω κανει. εκανα πολλά τεστ ντραιβ σε πολλα αμαξια. και το αudi a3 οδήγησα και την bmw 1 και το opel astra 1.4T και το toyota auris αλλά τελικά μόνο το c30 moy ekane klik και ικανοποίησε ολες τις επιθυμίες μου. κ για μενα στην αρχη ήταν το αουτσάιντερ. Τώρα πραγματικά δεν σκεφτομαι καν κανενα αλλο, μονο οτι σε λιγο καιρο θα το κυκλοφορώ.

Οποτε, μολις το παρω ειμαι έτοιμος να τα πουμε και απο κοντα για κανα καφε.

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 26 Μάιος 2011, 16:32

Καλώς όρισες στο φόρουμ και την ωραία παρέα μας! :applause
Με το καλό να παραλάβεις το αυτοκίνητο και να είσαι σίγουρος ότι θα αποζημιωθείς με το παραπάνω για την επιλογή σου! Αν θες κάνε μας μία μικρή παρουσίαση του αυτοκινήτου που περιμένεις, δηλαδή χρώμα, έκδοση, και αν σου προσέφερε κάποιο δώρο η αντιπροσωπεία καθώς και την τιμή!
Με το καλό λοιπόν... :applause
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

sotos81
T2

Δημοσίευσηαπό sotos81 » 26 Μάιος 2011, 21:12

Λοιπον παρουσιαση ε?

μαυρο, όχι μεταλικο (προσωπικα οταν τα ειδα και τα δυο μαυρα, δεν ειδα και τοσο μεγαλες διαφορες- εκτός οτι πιστευω οτι το μαυρο της volvo υστερεί απο αλλες εταιρειες). Ο εξοπλισμός είναι μομεντουμ +το συστημα IAQS το οποίο εχει αισθητηρα co2 + συναγερμος ΜΕΤΑ+ αισθητήρες παρκινγ. Εκτός από την εκπτωση της εταιρίας (γυρω στα 4.000Ε) μου εκαναν αλλη μια εκπτωση γυρω στα 1000Ε επειδη ειμαι δημοσιογραφος (πολλες προβεβλημενες εταιριες εχουν δημοσιογραφικές εκπτώσεις, δεν το πίστευα βεβαια οτι θα είχε και η volvo αλλά τελικά μου εκαναν ύστερα απο αίτημα). Από κει και πέρα, ο συναγερμός κάνει 200 ευρω, οι αισθητήρες 170(λίγο ακριβό ε;) και το σύστημα IAQS γύρω στα 150ευρώ. ολα μαζι εκαναν 17Κ. Ιδιαιτέρως ικανοποιητικό ποσο όταν ο ανταγωνισμός μαζί με τις δημοσιογραφικές εκπτώσεις κτλ ειχε ως εξής:

toyota auris 1.6 : γύρω στα 19.5κ
audi a3 1.2 tsi : 20Κ και θα ήταν και γυμνό...
bmw 1 : 22Κ plus..

Δεν θα είχε πρόβλημα να δώσω κάποια λεφτά παραπάνω αλλά οδηγώντας και τα 4, με το c30 κόλησα και οδηγικά αλλά και χρηματικά σχετικά με αυτά που μου έδινε. Τελος, νομιζω οτι στο να κλείνω προς το c30 έπαιξε ρόλο και η αντιπροσωπεία η οποία σε σχέση με άλλες που πήγα ήταν πολύ καλή, αρκετά εξυπηρετική, μου έδωσε το αμαξι να το δοκιμάσω για ώρα και γενικά ήταν αρκετά επεξηγηματική ως προς το αυτοκίνητο κατι που με εκανε να πιστέψω οτι ξέρει την δουλειά της καλά και την φιλοσοφία της volvo.

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 27 Μάιος 2011, 08:21

Μπράβο, με το καλό εύχομαι! :applause
Το συναγερμό να μην τον βάλεις πάνω σε καμία περίπτωση! Οι αισθητήρες οκ! Συναγερμό πάρε τηλέφωνο και πες τους όχι! Ρίξε μια ματιά και εδώ αν θες καθώς και σε άλλα τοπικ να δεις πράγματα σχετικά με τους aftermarket συναγερμούς!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

sotos81
T2

Δημοσίευσηαπό sotos81 » 27 Μάιος 2011, 10:44

jim θα το πάρω το ρίσκο...ο εργοστασιακός κάνει 600 ευρώ και ο ΜΕΤΑ ΓΎΡΩ ΣΤΑ 200.κΑΙ ΑΠΌ ΤΟ φορουμ των 4τ μου είπαν οτι δεν τρέχει κάτι με αυτούς τους συναγερμούς. εχουν και εγγύηση για πάντα. αλλά και η βελμάρ μου εξήγησε οτι τους βάζει συχνά στους πελάτες της που δεν θέλουν να πληρώσουν της volvo... και δεν έχει πρόβλημα και στην εγγύηση. οποτε θα τον πάρω και οτι γίνει. αλλωστε ότι και να βαλλεις πανω αν ο άλλος θέλει να στο κλέψει θα το κάνει...

Επιστροφή σε “Διαδικτυακός χώρος www.volvoclub.gr”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες