Ειλικρινά η περίοδος αυτή και γενικότερα το όλο χρονικό πλαίσιο μέχρι το καλοκαίρι είναι πάρα πολύ σφιχτό για μένα.
Πιστεύω πως ευθύς μετά το καλοκαίρι τα πάντα θα "χαλλαρώσουν"!!!
ChrisDC έγραψε:γεια σε ολους
Πολυ ωραιο και ενδιαφερον site και μελη με πολη ενεργεια. Συγχαριτηρια σε αυτον /αυτους που το φροντιζουν. Ευχομαι σε ολους πολλα και ευχαριστα volvoχιλιομετρα και πολλα θεματα για συζητιση. πρεπει ναναι το μοναδικο net volvoclub στην Ελλαδα. Δυστιχως το ανακαλυπσα μολις χτες. Εχω ενα C30 σχεδον τρια χρονια τωρα
xristos έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα.
Λευκό το πήρα και με κάτι extra έφτασε τα 33.500€, έκανα και απόσυρση και τελικά 30.700€
Και από την τιμή αποδεικνύονται πολλά απ'αυτά που έχουμε συζητήσει για τα γερμανικά του ανταγωνισμού.Καλορίζικο και καλοτάξιδο και στο δρόμο να ταπεινώνεις μερικούς φαντασμένους με κάτι 320 coupe..... 
MadMaxS έγραψε:Και σε λευκό.. κουκλί πρέπει να ειναι !!!
Καλως ήρθες και από μένα!!!![]()
Ρε παιδιά...τόσο άχτι τις έχετε όλοι τις 320?

, τώρα αν βάλει και τους 1.6Τ 2.0Τ (Τ3,Τ4,Τ5)Ecoboost, μακάρι, αλλά δεν έχω διαβάσει ακόμα κάτι σχετικό ...DIKASTIS-T5 έγραψε:Welcome και στον Αντωνη(beaverest) και στον Γιαννη(johnas)...!!!

geod2 έγραψε:Καλημέρα σε όλους, είμαι εδώ και 5 μήνες κάτοχος ενός S40 1.6 D2 (diesel) και πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Μέλος του club εδώ και λίγες μέρες (οπότε και ανακάλυψα ότι το club έχει πολύ περισσότερα θέματα τα οποία δεν φαίνονται αν δεν είσαι εγγεγραμμένος). Νομίζω ότι είναι πολύ πλήρες (αναλόγως του μεγέθους της χώρας) και θα είμαι κοντά από δω και στο εξής. Ελπίζω οι πιο γρήγοροι της παρέας να ανέχονται εμας με τα πετρέλαια... (ελέω οικογένειας-πολλών χιλιομέτρων - κόστους χρήσης). Η ποιότητα Volvo άλλωστε νομίζω ότι δεν αλλάζει.

) έγινε με γνώμονα το κοστος απόκτησης αλλα κυρίως την κατανάλωση.
(η έτσι μου φαινεται εμενα τουλαχιστον.) Αν και παλαιότερο απο το suzuki sx4 1600 του 2008 που είχα, το V50 μου καίει με οδήγηση στην πόλη γύρω στα 9, ενω ειχα συνηθισει τιμες γυρω στα 10. Αν ειχα επιλέξει κατι απο τα αλλα αυτοκίνητα που προανέφερα, θα κυμαινόμουν μάλλον καπου στα 13 Λτ/100κμ... kbitsik έγραψε:Καλησπέρα και απο εμένα, Κώστας ονομάζομαι και μένω στο Χαλάνδρι. Έγινα πρόσφατα μέλος της παρέας σας εφόσον αγόρασα ενα μεταχειρισμένο V50 kinetic 1.8 του 2005. Κατέληξα (ευτυχώς) σε αυτό το μοντέλο, ψάχνοντας γενικά για station wagon, καθώς με την έλευση του απόγονου δε χωρούσαμε πλέον στο suzuki sx4 που είχα πρίν.
Και λέω ευτυχώς γιατί ψαχνόμουν μεταξύ του audi a4 avant 1.8 turbo quattro, του V50, και του octavia scout. Είναι τα μόνα station που θεωρώ όμορφα (και το alpha romeo 159 sportwagon που απορρίφθηκε λόγω κακης φήμης..) Μου άρεσαν πολύ όλα, με λίγο διαφορετικό προσανατολισμό το καθένα, αλλα η τελική απόφαση (μετα τη σχετικη κρεβατομουρμούρα, καταλαβαινετε οι παντρεμενοι..) έγινε με γνώμονα το κοστος απόκτησης αλλα κυρίως την κατανάλωση.
Οφείλω να ομολογήσω οτι το volvo με εξέπληξε! Είναι απολαυστικό στην οδήγηση, εχει φοβερό κιβώτιο, και η κατανάλωση είναι σχετικά χαμηλη!(η έτσι μου φαινεται εμενα τουλαχιστον.) Αν και παλαιότερο απο το suzuki sx4 1600 του 2008 που είχα, το V50 μου καίει με οδήγηση στην πόλη γύρω στα 9, ενω ειχα συνηθισει τιμες γυρω στα 10. Αν ειχα επιλέξει κατι απο τα αλλα αυτοκίνητα που προανέφερα, θα κυμαινόμουν μάλλον καπου στα 13 Λτ/100κμ...
Σκοπεύω σύντομα να τοποθετήσω μόνος μου τις μπάρες οροφής που αγόρασα και θα φροντίσω να ανεβάσω φωτο-ρεπορτάζ, ωστε να γίνω ενεργό μελος της παρέας.
Χαρηκα που σας βρήκα!
DIKASTIS-T5 έγραψε:Καλωσορισες και να σαι καλα!Να χαιρεσαι κι εσυ το Volvo σου!Απο τις οποιες φορες εχω μπει στο V50 του johnkyr εχω καταλαβει οτι ειναι ισως το καλυτερο βαγκον που μπορεις να αγορασεις με αυτα τα λεφτα.Τωρα,βεβαια δεν ξερω που διαολο εχουνε φτασει οι τιμες,αλλα προκειται για φοβερη ποιοτητα κατασκευης(ειναι αρκετα κλικ πανω απο τον πολυ αμεσο ανταγωνισμο),ιδανικους χωρους,εξοπλισμο που σε αλλες μαρκες πρεπει να σκασεις πολλα για να τον βαλεις και δεν ειναι και κανενα τουβλο-βαρυ-ξενερωτο αμαξι.Αν,ως οικογενοιαρχης δειξεις μια κατανοηση στο μοτερικο,πιστευω δε θα μετανοιωσεις για την αγορα σου.Αχ,αυτη η 159.....και σε βαγκον και σε σενταν ειναι γκομεναρα![]()
...αλλα.....

αυτη την εποχη..
) συμφωνείτε??kbitsik έγραψε:Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα παιδια..
Για τον φίλο Dadaoudi που ρωτησε, το αυτοκίνητο το βρήκα σε πολύ καλή ευκαιρία ειναι 11/2005 (νομιζω ΜΥ2006) με 75000 και το πήρα 8400€. Ενδέχεται να ήταν και απο leasing, αλλα ειναι α ψ ο γ ο. Το πηγα και σε φιλο μαστορα και δε βρηκε τιποτα. Και με καινουρια λαστιχα. Ειμαι πολύ χαρουμενος με αυτη την αγορά, αν και δεν νομίζω οτι η τιμή αντιπροσωπεύει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.. Απλα η αγορα ειναι μπο....λο
αυτη την εποχη..
Το οτι πήρα παλαιότερο αυτοκίνητο απο το sx4 που πούλησα έγινε κατ'ανάγκη: οι καιροί ειναι χαλεποί και τίποτα δεν πρεπει πλεον να μπαινει σε γραμμάτια. Ετσι, με τα λεφτά που έπιασα πουλωντας αμαξάκι τριετίας πήρα σοβαρό αμάξι πενταετίας (επρεπε να το ειχα παρει καινουριο, αλλα τοτε ειχα μυαλα μόνο για 4χ4-σκι-εκδρομες-τριαλαρι-τριαλαρο...) Τωρα που εμπλεξα με καροτσακια-βαλιτσακια-ποδηλατακια-κροκοδειλάκια κλπ κλπ ξερω.. μονο station πλεον! Α! μη ξεχάσω οτι μου έμειναν και τρια χιλιάρικα για να πάρω ενα μικρο δεκαετιας στη γυναίκα μου που τωρα μαθαινει και ηθελε τουτου (θα το καινει καινουριο ετσι και αλλιως...) συμφωνείτε??
Ας μη σχολιάσω την ποιότητα κατασκευής του volvo σε σχέση με το suzuki... Ολοι ξερετε καλύτερα απο εμενα. Μονο θα σας πω οτι το suzuki ειχε αρχίσει και έτριζε σε πολλα σημεία και μου την εδινε. Το V50 δεν κανει κιχ.. γενικα νομίζω οτι ολα τα γιαπωνέζικα δινουν απο λιγο εως πολυ την αισθηση της φθηνης πλαστικούρας...
Οσο για τα χλμ και την τιμή που το πήρες το V50 ,μπράβο σου.dadoudis έγραψε:[Θες να πεις ότι πούλησες το sx4 11.400€?????????????????????![]()
Οσο για τα χλμ και την τιμή που το πήρες το V50 ,μπράβο σου.
kbitsik έγραψε:dadoudis έγραψε:[Θες να πεις ότι πούλησες το sx4 11.400€?????????????????????![]()
Οσο για τα χλμ και την τιμή που το πήρες το V50 ,μπράβο σου.
Ναι, μιλαμε για πολυ ξυλο... το πηρα 19500 πριν τρια χρόνια και πίστευα οτι μπορώ να το δωσω 13000€. Τελικα μετά απο 1,5 μηνα αγγελία και τα νευρα μου τσατάλια απο κάθε εναν βλαμμένο που ερχόταν και μου ελεγε "φιλε δωστο μου 11.000 τωρα...- ο αλλος εβγαλε το μπλοκ με τις επιταγες και μου ελεγε "ελα υπογραφω τωρα 10.000 οπως ειναι και φευγω.." και αλλα τετοια ταρζανιλίκια, λες και χρωσταγα και θα με βαζαν φυλακη... πηγα σε μαντρα και το εδωσα 11.500. Ας πανε τωρα να το παρουν 13000 απο εκει αι σιχτιρ.![]()
Ειναι περιεργη εποχή εχουν έρθει τα πάνω κάτω με τις τιμές στα αυτοκίνητα αλλα εγω δέν μπορούσα να το κρατήσω αλλο γιατί δεν έκανε για οικογένεια. (δοκιμασα μπαγκαζιερες κλπ αλλα τρελλη ταλαιπωρια βαλε-βγαλε, δε χωρουσα και στα παρκιν) Παω και συχνα επαρχία και εχει συνέχεια κουβάλημα η δουλεια...Του χρόνου ετσι οπως παει το πραγμα με τις τιμες θα το έδινα ανταλλαγή με σκούτερ.![]()
Παντως δε συμφέρει αυτη τη στιγμή να πάρεις καινούριο αυτοκίνητο αν το βρίσκεις μεταχειρισμένο 3-4 χρονών μπορεί να το πάρεις μεχρι και στην μισή τιμη...
Χαμός.. Δειτε καμια αγγελία θα πάθετε πλάκα, ειδικά το μεγάλα κυβικα.
Οταν τα λέω ότι μας έχει χτυπήσει η μαμακία κατακούτελα.....

....στα κατάλληλα τόπικ ή αν δεν υπάρχουν, ανοίξτε τα ....

Επιστροφή σε “Διαδικτυακός χώρος www.volvoclub.gr”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες