Για κάτι ψιλούδια και εγώ μέσα. Αξεσουάρ βασικά, για ανταλλακτικά δεν μπαίνω σε διαδικασία.....
Ρίξτε σύρμα αν είναι να κανονίσουμε κάτι ... στα βόρεια.
Και για καμιά μάζωξη άμα λάχει.....

gpap έγραψε:Και για καμιά μάζωξη άμα λάχει.....

gdoudou έγραψε:Για Κυριακή όμως ΜΕΣΑ!!! Και νομίζω ότι και ο kkkostas μπορεί έστω και χωρίς το C30 του...![]()
Να κανονίσουμε οπωσδήποτε συνάντηση για να συνεννοηθούμε για την παραγγελία, γιατί θέλω και εγώ ορισμένα πράγματα. Άλλωστε έχω κάτι χρωστούμενα στον Γρηγόρη...
Θεσσαλονίκη >?gdoudou έγραψε:Όσον αφορά τους μελλοντικούς απόντες ελέω ανόητων δικαιολογιών, θα εισηγηθώ τους admin να τους αποβάλουν προσωρινώς...

gdoudou έγραψε:...Άλλωστε δεν καίγομαι να σε πείσω...
... Καταραμένη κρίση...

Thanosgr έγραψε:Θα ερθεις προς τα εδω για να τα πουμε απο κοντα...???
Στο πάρκινγκ να υποθέσω...
...εγώ ανατολικα μένω.εσείς;stroubi έγραψε:14 απόγευμα; έτοιμος!κάτσε να δώσω το καλό μου κουστούμι για σιδέρωμα.Not!!!!kitchen μεσα, παρκαρουμε εκει εννοείται. εκτός αν βολευομαστε όλοι αλλου και δε το λέμε....εγώ ανατολικα μένω.εσείς;
τα εσβησα κατα λαθος....

stroubi έγραψε:συμφωνώ με ολες τις ώρες.αν και προτιμω κατα τις 6 ηοα καφε..η κατά ρις 10 για μπιρα...
mco έγραψε:Kατα τις 8 είναι καλά ?
Μάλλον μόνος μου θα είμαι
WER130 έγραψε:Δυστυχώς θα λείπω εκείνες τις μέρες. Από Σεπτέμβριο κατηφορίζω μόνιμα Αθήνα, οπότε ο καφές μου θα ...πιωθεί κάτω.
Ωραία τοποθεσία, αλλά τα τουτου που τα βάζατε?Στο πάρκινγκ να υποθέσω...
stroubi έγραψε:εγω σολο παιδιά γιατι αλλιως θα ερθει και ο γιος και δε το θελετε αυτο!!
Επιστροφή σε “Εκδηλώσεις - Εκδρομές”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 19 επισκέπτες