Προτεινω λοιπον, μεθαυριο Τεταρτη, συναντηση στις 1830-1900 στο παρκιν toy Palmier Bistro στη Βουλα (απεναντι απο το Ασκληπιειο Βουλας).
Πριν αρχισω να μετραω συμμετοχες περιμενω να δω συμμετοχες και/ή προτασεις

VolvoZeus έγραψε:Βασικα εγω δεν εχω προβλημα. Ομως εκει δεν εχει στροφες, και τοσο αργα δεν ξερω τι γινετε με λοιπους κοντρακιδες και αστυνομια
DOULGERAKIS έγραψε:Γιατι ετσι ρε Jimako?
Κατεβαινω χρονια κατω και δεν εχω παρει ποτε μου ουτε μια...... και το θεμα ειναι οτι ψιλοπροκαλω......!!!!
Απ'οσο ξερω τα club δεν τα ακουμπανε.
DOULGERAKIS έγραψε:Tι λες για ΒΡ ΚΙΜΩΝΑ?

vrestas έγραψε:Εγώ δεν μπορώ με το αυτοκινητο μου,πρέπει να έχω ξεμείνει απο τακάκια και μέχρι να έρθει η παραγγελία μάλλον πρέπει να μην το βολτάρω παρα μόνον για τα απαραίτητα. Γυρνώντας απο Ναύπλιο η αίσθηση των φρένων ήταν περίεργη,μάλλον έχουν λιώσει τελείως. Ισως ερθω με άλλο αμάξι αν μπορέσω.
VolvoZeus έγραψε:Επειδη η μερα ειναι αυριο, τελικα ποσοι προτιμουν τα Βορεια απο τα Νοτια προαστια?
Περαν απο Doulgerakis, Tsakos, SverigePower, αλλος κανεις?
Ο Dikastis δεν διαβαζει ή δεν δικαζει?
Γιαννη εσυ δεν μπορεις να ερθεις?
Δημητρης?
DIKASTIS-T5 έγραψε:VolvoZeus έγραψε:Την Πεμπτη την φοβαμαι ειναι κοντρομερα...ασε που αυτη την Πεμπτη δεν μπορω.
Παρασκευη κατι εχω κανονισει αλλα δεν θυμαμαι![]()
![]()
@vrestas - Κρατα μας ενημερους για τα πραγματα απο Αγγλια...
@jim_c30 - Μην ακουω μακακιες...θες να περασω να σε παρω?
Και επιμενω, ο Δικαστης που ειναι?
Εννοειται οτι θα περασεις να τον παρεις...
DIKASTIS-T5 έγραψε:Εννοειται οτι θα περασεις να τον παρεις...

DIKASTIS-T5 έγραψε:johnkyr έγραψε:έχει κλείσει η Δήμητρα θέατρο .....
πέμπτη-παρασκευή δουλεύω, αλλά μπορώ το βράδυ.
ο Δημήτρης τώρα ... μάλλον είναι ώριμος![]()
![]()
Μεγαλη παντοφλα φιλε ο Δημητρης!!!!!!!!!!![]()
![]()

DOULGERAKIS έγραψε:ΚΙΜ εγώ λογο δουλειας θα ειμαι ΒΡ με κατι φιλαρακια.τωρα οπου βολευεται ο καθενας παει. αν ειναι και ερθεις βορεια πες μου να ξερω. θα ειναι μαζι μου και ο Δημητρης με το μπλε σκουρο c70. [/list]

VolvoZeus έγραψε:Μεχρι να ανεβασει λοιπον τις αναλυτικες οδηγιες ο Γιωργος για το σημειο συναντησης, παιρνω παρουσιες.
- VolvoZeus
- DOULGERAKIS
- Tsakos
- SverigePower850T-5
- DIKASTIS-T5 (πες μου αν θα εισαι Νοτια να μιλησουμε για να ανεβουμε παρεα)
- Danilis
- D.mitsis
Στα χαζα χαμενα μαζευτικαν 7 αυτοκινητα (και πολλα αλογα!)...

VolvoZeus έγραψε:Μεχρι να ανεβασει λοιπον τις αναλυτικες οδηγιες ο Γιωργος για το σημειο συναντησης, παιρνω παρουσιες.
- VolvoZeus
- DOULGERAKIS
- Tsakos
- SverigePower850T-5
- DIKASTIS-T5 (πες μου αν θα εισαι Νοτια να μιλησουμε για να ανεβουμε παρεα)
- Danilis
- D.mitsis
Στα χαζα χαμενα μαζευτικαν 7 αυτοκινητα (και πολλα αλογα!)...
Jim_C30 έγραψε:Τον Δικαστή δε τον βλέπω να έρχεται Βαρυμπόμπη! Μην τον υπολογίζετε...
VolvoZeus έγραψε:Jim_C30 έγραψε:Τον Δικαστή δε τον βλέπω να έρχεται Βαρυμπόμπη! Μην τον υπολογίζετε...
Γιατι? Διπλα μενει!

Jim_C30 έγραψε:Θα ανεβάσετε κανένα βιντεάκι από τις μάχες να δούμε κι εμείς τίποτα;
VolvoZeus έγραψε:Jim_C30 έγραψε:Θα ανεβάσετε κανένα βιντεάκι από τις μάχες να δούμε κι εμείς τίποτα;
Μα η συναντηση δεν ειχε σκοπο καμια μαχη! Καποια βιντεακια υπαρχουν αλλα οχι απο μαχες...
SverigePower850T-5 έγραψε:VolvoZeus έγραψε:Jim_C30 έγραψε:Θα ανεβάσετε κανένα βιντεάκι από τις μάχες να δούμε κι εμείς τίποτα;
Μα η συναντηση δεν ειχε σκοπο καμια μαχη! Καποια βιντεακια υπαρχουν αλλα οχι απο μαχες...
Εγιναν κατι καλες εκκινησεις....![]()
αλλα ανευ βιντεο!!!!
VolvoZeus έγραψε:SverigePower850T-5 έγραψε:VolvoZeus έγραψε:Jim_C30 έγραψε:Θα ανεβάσετε κανένα βιντεάκι από τις μάχες να δούμε κι εμείς τίποτα;
Εγιναν κατι καλες εκκινησεις....![]()
αλλα ανευ βιντεο!!!!
Ψαρωσες ε?Απο ηχο?

VolvoZeus έγραψε:Ο τυπος με το λεον ηταν απλα τραγικος....ενω πηγα να τον προσπερασω εκοψε ταχυτητα, αρκετα επικινδυνα φρεναροντας αποτομα στην αριστερη λωριδα της εθνικης και μετα πατησε γκαζι να φυγει για να κανει το κομματι του στην γκομενα του....ε, δεν ηθελα να του χαλασω το βραδυ, και να μεινει χωρις κοκο
... Επιστροφή σε “Εκδηλώσεις - Εκδρομές”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 19 επισκέπτες