Και μία νυχτερινή....

gpap έγραψε:Πολύ όμορφη η περιοχή του Πόζαρ. Ιδιαίτερα το χειμώνα.
Τώρα για spa Θεοδωρή μου, έχει κάτι ..όμορφα και στη Θεσσαλονίκη .... για άγρια γούστα...;)
Στην ηλικία μου (όχι .. μας, σε παρακαλώ) μπορεί να ψάχνουμε κάτι σε πιο ... extreme...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DIKASTIS-T5 έγραψε:Γιαννιτσων.....καθετη της Κωλεττη??Κανετε και τετοια εκει???

gdoudou έγραψε:Βρήκαμε λοιπόν το μέρος της πρώτης πανελλήνιας συνάντησης Βολβάκηδων...

gpap έγραψε:cu @ 19.00![]()
![]()
gpap έγραψε:PS Κερνάμε λόγω Ξάνθης φαντάζομαι...![]()

gpap έγραψε:2.90 τα Μάλγαρα?????![]()
![]()
![]()
![]()
Πιό εύκολα θα πιάσουν φοροφυγάδες παρά θα σε βάλουν να πληρώσεις πρόστιμο...

gdoudou έγραψε:Εμείς ποσοστιαία πρέπει να είμαστε περίπου στο 50%. Επτά συμμετοχές σε 14 περίπου βορειοελλαδίτικα μέλη.
gdoudou έγραψε:Πάντως εγώ είμαι καλύτερος διοργανωτής από εσένα Δημήτρη (πλάκα κάνω έτσι...)![]()
![]()
θα βγουν τα καριοφίλια... gdoudou έγραψε:..Δέκα συμμετοχές σε 50 περίπου νοτιοελλαδίτικα μέλη τότε..
.. Επτά συμμετοχές σε 14 περίπου βορειοελλαδίτικα μέλη..
Δίδαγμα: Έχουμε ακόμα πολύ δουλειά μπροστά μας...

deadp έγραψε:Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, με παρόντα όντως 7 μέλη (κάτοχοι 8 Volvo).
To 7o μέλος, ο Γιώργος (grgio) μας τίμησε ενώ γυρνούσε από τις διακοπές του στην Κέρκυρα, μετά της συζύγου Ευαγγελίας, η οποία συμμετείχε ευχάριστα στη συζήτηση κι είχε κι άποψη για όλα τα θέματα που αφορούν τα Volvo.
Τους υποδέχθηκε ο οργανωτής μας, gdoudou.
Η συζήτηση άναψε βέβαια, με τις ιστορίες του gpap, τα πειράγματα του Gdoudou και τα εύστοχα σχόλια του Μιχάλη (Vampirmike) σχετικά με τη συντήρηση των αυτοκινήτων μας (πιάνουν και τα χέρια του). Φυσικά, Κkkostas και Dimitrispat ανταπέδιδαν τα πειράγματα του gdoudou, ενώ ο deadp έφαγε όλους σχεδόν τους ξηρούς καρπούς.
Έπεσε στο τραπέζι η πρόταση για εκδρομή και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα, μόλις είμαστε όλοι σε θέση να πιλοτάρουμε τις Βολβάρες μας...
Η παρέα των volvo, δεν πέρασε απαρατήρητη, ενώ τα δύο μαύρα (gdoudou, deadp) τράβηξαν την προσοχή ενός άσχετου (με την παρέα) φωτογράφου σε ένα φανάρι.
Φωτογραφίες εμείς, δεν τραβήξαμε, όταν το σκεφτήκαμε, ήταν πλέον αργά. Βρεθήκαμε στις 19:30 και το σχολάσαμε στις 23:30.
gpap έγραψε:Ο Γιώργος οργανώνει εκδρομή.....
S40 1,8 Momentum MY08gpap έγραψε:ο Γιώργος ξεκίνησε από τους ..δύσκολους..
Dimitrispat έγραψε:Για να μάθουμε και οι ποιο "εύκολοι" τι σκηνικό θα παίξει?
deadp έγραψε:Dimitrispat έγραψε:Για να μάθουμε και οι ποιο "εύκολοι" τι σκηνικό θα παίξει?
Ακόμη κι οι "εύκολοι" έχουν υποχρεώσεις...
Επιστροφή σε “Εκδηλώσεις - Εκδρομές”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 19 επισκέπτες