savefski έγραψε:καλημερα πατριωτες..δεν ξερω αν ειμαι of topic αλλα ειπα να σας προτεινω μια συναντηση-εκδρομη στο Ξυλοκαστρο η οποια καλιστα μπορει να γινει κ μονοημερο κ διημερο για οσους θελουν..πιστευω οτι σαν προορισμος βολευει μιας κ ειναι κοντα,εχει παρα πολλα κοντινα σε αυτο,ομορφα μερη οπως πχ Τρικαλα κορινθιας (μιση ωριτσα απο ξυλοκαστρο),μπορουν να ερθουν ευκολα κ τα πατριωτακια μας απο Πατρα ..εγω μια ιδεα ειπα...
υγ δεν πιστευω καποιος "κοβουλος" κ "συκοφαντης" να σκεφτει οτι προτεινω ξυλοκαστρο επειδη παω εγω εκει..απλη συμπτωση ρε φιλαρακια,μα τη μακαροναδα που εφαγα χθες σας λεω..![]()
φιλαρακια περα απο τη πλακα,πιστευω οντως οτι ειναι ενας βολικος σε ολους μας κ ομορφος συναμα κοντινος προορισμος..οσοι εχετε ερθει πιστευω να συμφωνειτε μαζι μου και οσοι δεν εχετε ερθει θα το διαπιστωσετε κ μονοι σας οποτε το επισκεφτειτε..και να σημειωσω για να μη παρεξηγηθω,οτι ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ απο εκει ουτε εχω καποιο αλλο ιδιοτελη σκοπο.απλα πηγα μια χρονια που ηταν εγκυος η γυναικα μου κ ηθελα καποιο κοντινο προορισμο για διακοπες,μου αρεσε,με βολεψε κ το συνεχιζω 3 χρονια τωρα.ετσι απλα..
Προσωπικά μου άρεσε σαν ιδέα για εκδρομή και τώρα που είναι καλοκαίρι μπορούμε να την συνδυάσουμε με μπάνιο.
Επίσης έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε και μου λείψατε, άλλο το από κοντά και άλλο το ηλεκτρονικά...
Την ημερομηνία αυτή την προτείνω γιατί με βολεύει, αλλά αν δεν εξυπηρετεί τους περισσότερους μην δεσμεύεστε από εμένα.
Τι λέτε λοιπόν;
S40 1,8 Momentum MY08

και μεταξύ μας ζηλεύω την λήθη σου! μακάρι να ήμουν στη θέση, είτε τη δική σου, είτε του συνονόματου φίλου από ναύπλιο.. ή από οποιαδήποτε παραλιακή πόλη της ηπειρωτικής ελλάδος!
είναι μακριά η λίστα.. (βόλος, ναύπακτος, κόρινθος, χαλκίδα, καλαμάτα κα). 

..