VolvoZeus έγραψε:johnkyr έγραψε:@zeus, το videaki, δεν μπορούμε να το δούμε γιατί είναι private
Πρεπει να παιζει τωρα...το ανεβασα απο το κινητο και μαλλον το βαζει πραιβετ...
Ναι, τώρα είναι ΟΚ
VolvoZeus έγραψε:johnkyr έγραψε:@zeus, το videaki, δεν μπορούμε να το δούμε γιατί είναι private
Πρεπει να παιζει τωρα...το ανεβασα απο το κινητο και μαλλον το βαζει πραιβετ...
S40 1,8 Momentum MY08

johnkyr έγραψε:Ο ανιχνευτής jim μας ενημέρωσε για το μπλόκο στο 280χλμ

savefski έγραψε:πατριωτακια,καλως ορισατε..
δεν ειχα καμια αμφιβολια οτι οσοι δεν ειχατε παει πηλιο θα μενατε ενθουσιασμενοι.οσο για αυτους που δεν ειχαν την τυχη να δουν κ τη μακρυνιτσα,απλα ΧΑΣΑΤΕ..οπως κ να χει παντως,ενα σας ευχομαι
κ ευχομαι γενικα σε ολο το παρεακι εδω μεσα...ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ....![]()
Jim_C30 έγραψε:Σάββατο 10/4/2010 ώρα 8.20
Αναχώρηση με προορισμό Πινακάτες, ένα χωριό το οποίο δε βρέθηκε ποτέ...Τελικώς, άφιξη στο Μούρεσι Πηλίου και ταβερνούλα στην οποία λιώσαμε στο φαγητό...
VolvoZeus έγραψε:...All Wheel Drive -> All Wheel Fun
. 
S40 1,8 Momentum MY08
Τα άλογα τι μάρκα ήταν, Volvo και αυτά;
S40 1,8 Momentum MY08
johnkyr έγραψε:τις φωτογραφίες σβηστές γρήγορα, αν δεν το αντέχεις... με την μετακόμιση τελείωσες ?
S40 1,8 Momentum MY08savefski έγραψε:καλημερα πατριωτες..δεν ξερω αν ειμαι of topic αλλα ειπα να σας προτεινω μια συναντηση-εκδρομη στο Ξυλοκαστρο η οποια καλιστα μπορει να γινει κ μονοημερο κ διημερο για οσους θελουν..πιστευω οτι σαν προορισμος βολευει μιας κ ειναι κοντα,εχει παρα πολλα κοντινα σε αυτο,ομορφα μερη οπως πχ Τρικαλα κορινθιας (μιση ωριτσα απο ξυλοκαστρο),μπορουν να ερθουν ευκολα κ τα πατριωτακια μας απο Πατρα ..εγω μια ιδεα ειπα...
υγ δεν πιστευω καποιος "κοβουλος" κ "συκοφαντης" να σκεφτει οτι προτεινω ξυλοκαστρο επειδη παω εγω εκει..απλη συμπτωση ρε φιλαρακια,μα τη μακαροναδα που εφαγα χθες σας λεω..![]()
φιλαρακια περα απο τη πλακα,πιστευω οντως οτι ειναι ενας βολικος σε ολους μας κ ομορφος συναμα κοντινος προορισμος..οσοι εχετε ερθει πιστευω να συμφωνειτε μαζι μου και οσοι δεν εχετε ερθει θα το διαπιστωσετε κ μονοι σας οποτε το επισκεφτειτε..και να σημειωσω για να μη παρεξηγηθω,οτι ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ απο εκει ουτε εχω καποιο αλλο ιδιοτελη σκοπο.απλα πηγα μια χρονια που ηταν εγκυος η γυναικα μου κ ηθελα καποιο κοντινο προορισμο για διακοπες,μου αρεσε,με βολεψε κ το συνεχιζω 3 χρονια τωρα.ετσι απλα..
VolvoZeus έγραψε:savefski έγραψε:καλημερα πατριωτες..δεν ξερω αν ειμαι of topic αλλα ειπα να σας προτεινω μια συναντηση-εκδρομη στο Ξυλοκαστρο η οποια καλιστα μπορει να γινει κ μονοημερο κ διημερο για οσους θελουν..πιστευω οτι σαν προορισμος βολευει μιας κ ειναι κοντα,εχει παρα πολλα κοντινα σε αυτο,ομορφα μερη οπως πχ Τρικαλα κορινθιας (μιση ωριτσα απο ξυλοκαστρο),μπορουν να ερθουν ευκολα κ τα πατριωτακια μας απο Πατρα ..εγω μια ιδεα ειπα...
υγ δεν πιστευω καποιος "κοβουλος" κ "συκοφαντης" να σκεφτει οτι προτεινω ξυλοκαστρο επειδη παω εγω εκει..απλη συμπτωση ρε φιλαρακια,μα τη μακαροναδα που εφαγα χθες σας λεω..![]()
φιλαρακια περα απο τη πλακα,πιστευω οντως οτι ειναι ενας βολικος σε ολους μας κ ομορφος συναμα κοντινος προορισμος..οσοι εχετε ερθει πιστευω να συμφωνειτε μαζι μου και οσοι δεν εχετε ερθει θα το διαπιστωσετε κ μονοι σας οποτε το επισκεφτειτε..και να σημειωσω για να μη παρεξηγηθω,οτι ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ απο εκει ουτε εχω καποιο αλλο ιδιοτελη σκοπο.απλα πηγα μια χρονια που ηταν εγκυος η γυναικα μου κ ηθελα καποιο κοντινο προορισμο για διακοπες,μου αρεσε,με βολεψε κ το συνεχιζω 3 χρονια τωρα.ετσι απλα..
Δεν χρειαζετε να δικαιολογεισαι..Μια χαρα ειναι η ιδεα σου και καλλιστα μπορουμε να το κανονισουμε καποια στιγμη στο μελλον...ειδικα οσο ανοιγει ο καιρος.

S40 1,8 Momentum MY08VolvoZeus έγραψε:Jim_C30 έγραψε:Μόλις επέστρεψα κι εγώ από την εκδρομή! Συνολική απόσταση 338 χιλιόμετρα με σταθεροποιητή 130χλμ/ω και κατανάλωση 7,4 λτ/100 χλμ... Καθόλου άσχημα!
Ένα πράγμα θα πω για την εκδρομή, ΤΕΛΕΙΑ! Λεπτομέρειες το βράδυ! Καλή σας ημέρα...
Πφφφ...στην αναβαση σας εφαγα ολους με τα 9.2 l/100km....Μεχρι το τσιπουραδικο ειχα 9.6, ο Γιαννης καταφερε σε 12χλμ να το κανει 10.4, μεχρι την καλαμπακα το εριξα στο 9.9 και τελικα εφτασα σπιτι με.... 11.8...αλλα πηγαινα καπως ετσι
, σε έφαγα κ. δικαστά

VolvoZeus έγραψε:Ο Δημητρης δεν ειδα να γραψει κατι παντως? Τι εγινε του κοπηκε η μιλια?
Jim_C30 έγραψε:VolvoZeus έγραψε:Ο Δημητρης δεν ειδα να γραψει κατι παντως? Τι εγινε του κοπηκε η μιλια?
Βάζω τούρμπο με 200 άλογα στο 1.6!!!Τι να μιλήσω και τι να πω; Μου κόπηκε η μιλιά όταν είδα 200χλμ/ω με 4200σαλ!!!![]()
Εγώ με 4200 σ.α.λ. πάω με 145 χλμ/ω...Περίμενε τώρα που θα βάλω J_C30PR να δεις πόσα θα γράφω κι εγώ...![]()
![]()
. Το Τ5 σε κολλάει στο κάθισμα χωρίς ανάσα...Ο συμπλέκτης απομονώνει χαμηλά με αποτέλεσμα μόλις τον αφήνεις, μία τεράστια δύναμη αλόγων σου δίνει απόλυτη σιγουριά! Ακόμα και με 4η στις στροφές, το αυτοκίνητο ανεβάζει όπως το δικό μου με 1η
!!!

Jim_C30 έγραψε:...Κάποια στιγμή άνοιξα όλη την πρώτη του Δικαστή στον κόφτη και ειλικρινά το εργαλείο απογειώθηκε. ...
S40 1,8 Momentum MY08
Jim_C30 έγραψε:Άνοιξα μαλακά έως τις 2000 σαλ και έπειτα τέρμα γκάζι...Λιγάκι σπινιάρισμα το είχε αλλά όταν πάτησε κάτω
, στις εξόδους από τις φουρκέτες.... σου έδινε ένα αίσθημα πισωκίνητου VolvoZeus έγραψε:Jim_C30 έγραψε:Σάββατο 10/4/2010 ώρα 8.20
Αναχώρηση με προορισμό Πινακάτες, ένα χωριό το οποίο δε βρέθηκε ποτέ...Τελικώς, άφιξη στο Μούρεσι Πηλίου και ταβερνούλα στην οποία λιώσαμε στο φαγητό...
Για την διαδρομη δεν βλεπω να αναφερεις τιποτα![]()
Jim_C30 έγραψε:Επαφή με του Δικαστή;;;Θα μας παρεξηγήσουν ρε...![]()
Jim_C30 έγραψε:Άνοιξα μαλακά έως τις 2000 σαλ και έπειτα τέρμα γκάζι...Λιγάκι σπινιάρισμα το είχε αλλά όταν πάτησε κάτω
VolvoZeus έγραψε:Jim_C30 έγραψε:Άνοιξα μαλακά έως τις 2000 σαλ και έπειτα τέρμα γκάζι...Λιγάκι σπινιάρισμα το είχε αλλά όταν πάτησε κάτω
Τελικα μονο ο Δικαστης ειναι κανιβαλος και σπινιαρει συνεχεια...κι εγω οταν ειχα ανοιξει (σε καλο βεβαια οδοστρωμα) μια χαρα παταγε το αυτοκινητο...
VolvoZeus έγραψε:Jim_C30 έγραψε:Επαφή με του Δικαστή;;;Θα μας παρεξηγήσουν ρε...![]()
Σας εχουν ηδη παρεξηγησει![]()

georgosk έγραψε:...Να κάνουμε και μπάνιο

savefski έγραψε:... ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ απο εκει ουτε εχω καποιο αλλο ιδιοτελη σκοπο..
iatroud έγραψε:savefski έγραψε:... ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ απο εκει ουτε εχω καποιο αλλο ιδιοτελη σκοπο..
πες μας ότι στρώνεις την προίκα της κόρης σου, μην μας ντρέπεσαι, μια φαμίλια είμαστε!!
DIKASTIS-T5 έγραψε:Παιδια γουσταρω jimc30 μια μερα ολοκληρη να του δωσω το δικο μου και να παλευει ο κακομοιρης με τα λαστιχα,την προσφυση και το DSTC!!!Επικες στιγμες!!!![]()
Επιστροφή σε “Εκδηλώσεις - Εκδρομές”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 19 επισκέπτες