ζητειται volvo 240 η 244
ζητειται volvo 240 η 244
γεια σε ολους. ζηταω ενα 240 η 244 με η χωρις πινακιδες. αν εχει κανεις κατι να προτεινει σε λογικη τιμη? δε με ενδιαφερουν τα κυβικα ευχαριστω 
Re: ζητειται volvo 240 η 244
παιδες κανεις τιποτα????????? ανοιξε η γη και καταπιε τα θαυματα της σουηδιας τα 240 

Για ψάξε και στο ίντερνετ... Για τέτοια αυτοκίνητα θέλει αρκετή υπομονή. Καλή λύση είναι και η αναζήτηση στο εξωτερικό.
Volvo S60 T3 MY2012
κοιταξα αλλα ποσο θα μου κοστισει να το φερω? μηπως ξερει καποιος τιμες?
Φίλε ο ''σωστός'' συλλέκτης πάει ο αυτοπροσώπως εκεί που βρίσκεται το αυτοκίνητο (συνήθως Γερμανία), το βλέπει και το φορτώνει για Ελλάδα μαζί με άλλα μεταχειρισμένα για λόγους κόστους (κόστος μεταφοράς στα 200ε με επιφύλαξη). Το έκανε πρώην πελάτης μου σε ανάλογη περίπτωση αφού πρώτα το είδε μέσω αγγελίας... Αν βέβαια γνωρίζεις κάποιον εισαγωγέα μπορείς να γλυτώσεις τα έξοδα μετακίνησης. Αλλιώς περιμένεις μήπως βρεθεί κάτι ενδιαφέρον στην τοπική αγορά αν και είναι αρκετά σπάνιο μοντέλο στην Ελλάδα.
ΥΓ Κάνε και μια ερώτηση στο τελωνείο για τα σχετικά έξοδα εκτελωνισμού...
ΥΓ Κάνε και μια ερώτηση στο τελωνείο για τα σχετικά έξοδα εκτελωνισμού...
Volvo S60 T3 MY2012
ευχαριστω. αλλα εχετε το νου σου σας. αν βρειτε κατι γραψτε 
Στο car.gr που κοίταξα υπάρχουν τρία 240 και τέσσερα 244. Τα έχεις δει αυτά; Δε σου κάνουν;
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
τα ειδα μολις. το 244 το σκουρο δεν ειναι ασχημο αλλα ειναι αυτοματο θα ηθελα το απλο σασμαν. τωρα το 240 το μπλε 2,200 πολλα δεν ειναι? εχει και ωραιο σασμαν! εσεις τις τιμες πως τις βλεπετε?
Οι τιμές είναι υποκειμενικό το πώς φαίνονται στον καθένα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις στην ΦΙΛΠΑ μπας και πάρεις καμία ιδέα από εκεί. Σίγουρα θα μπορούν να σε κατατοπίσουν πολύ καλύτερα πάνω στα θέματα του παλαιού αυτοκινήτου! 
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Έχω άναν ξάδερφο και έχει 142 ή 4 coupe. Ενδιαφέρεσαι?
V60 D3 summum auto
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες