Καλησπέρα σε όλους
Έχω ένα Volvo S40 1.8 του 2004 και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με το ράδιο-cd.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής.
Βάζω μπροστά τη μηχανή πατάω το κουμπί για να ανοίξει το ράδιο και εμφανίζει στην οθόνη μόνο μία μαύρη φιγούρα-ομοίωμα του αυτοκινήτου το οποίο μετά από λίγα δευτερόλεπτα εξαφανίζεται.
έχω ελέγξει τις ασφάλειες καθώς και την συνδεσμολογία.
Εχθές πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι πρέπει να γίνει αντικατάσταση του RCD με κόστος 500 ευρώ.
Έπειτα από έρευνα που έκανα βρήκα ίδιο ακριβώς προϊόν με τους ίδιους κωδικούς (CD-P1L / 34W515 / 30732600-1) με κόστος 50 ευρώ.
Όταν ανέφερα στην αντιπροσωπεία αν υπάρχει περίπτωση να μπει μια μεταχειρισμένη ή άλλου τύπου μονάδα μου ανέφεραν ότι λόγω του immobizer και των κωδικών δεν είναι εφικτό.
αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν το αγοράσω και το εγκαταστήσω θα λειτουργήσει κανονικά;
υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιο θέμα με την κωδικοποίηση;
Το immobilizer έχει κάποια σχέση;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Volvo S40 RCD Πρόβλημα
Re: Volvo S40 RCD Πρόβλημα
Πήγες μονο σε μια αντιπροσωπεια?
Δλδ, αν εισε Αθηνα ή Θεσ/νικη μπορεις να ρωτησεις και αλλου ακομα και σε εξειδικευμενα συνεργεια Volvo.
Τωρα αν μπορει να μπει μεταχειρισμενο RCD...
Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα το RCD να ειναι κωδικοποιημενο στο αμαξι, δεν νομιζω να μην μπορει η αντιπροσοπεια να το συνδεση σε αλλο αμαξι, απο την αλλη παλι δεν ξερουμε τι δικλειδες ασφαλειας εχουν βαλει επανω...
Κανε και ερωτηση σε ενα μαγαζι που ασχολειται με ηχο αυτοκινητου.
Δλδ, αν εισε Αθηνα ή Θεσ/νικη μπορεις να ρωτησεις και αλλου ακομα και σε εξειδικευμενα συνεργεια Volvo.
Τωρα αν μπορει να μπει μεταχειρισμενο RCD...
Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα το RCD να ειναι κωδικοποιημενο στο αμαξι, δεν νομιζω να μην μπορει η αντιπροσοπεια να το συνδεση σε αλλο αμαξι, απο την αλλη παλι δεν ξερουμε τι δικλειδες ασφαλειας εχουν βαλει επανω...
Κανε και ερωτηση σε ενα μαγαζι που ασχολειται με ηχο αυτοκινητου.
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης