dimpro έγραψε:Λοιπόν εντυπώσεις μετά από 1 μήνα σχεδόν. Πολύ καλό σε ποιότητα κύλισης και ταξιδιαρικο. Ξεκούραστο και μέσα στην πόλη αλλά και εκτός. Το μόνο που με προβλημάτισε λίγο είναι ή κατανάλωση. Εθνική με 140 σταθερά στον αυτόματο με τρία άτομα 300 χιλιόμετρα διαδρομή έκαψε 10-10,5 lt/100km. Είναι οκ ή να ανησυχώ και να ψαχνωμαι?

gtferrari έγραψε:Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μιας και δεν βλέπω πως μπορώ να κάνω παράθεση για να απαντήσω στα μηνύματα σας θα προσπαθήσω να απαντήσω ξεχωριστά. Μεγαλύτερο όχι δεν θα με ενδιέφερε για κάτι τέτοιο. Όσο για το μοντέλο του 2012 έχει 15000 χιλιόμετρα παραπάνω και τα xenon που δεν έχει κοστίζουν λιγάκι για να μπουν μετά.
Ιστορικό σέρβις λέει ότι έχει αλλά δεν ξέρω αν είναι αντιπροσωπείας.

gtferrari έγραψε:Τώρα όσο αφορά την ασφάλεια και τον έλεγχο για τυχόν ατυχήματα ρώτησα και μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου πουν γιατί πρέπει να ξέρουν το ΑΦΜ του προηγούμενου ιδιωκτήτη μιας και η τορινή άδεια είναι στο όνομα του μαντρά.
gtferrari έγραψε:Σενεχίζω να μην βλέπω quote εγώ πουθενά και το δοκίμασα και σε firefox και σε opera. Το μόνο που μου βγάζει είναι αναφορά μηνύματος και ένα βελάκι που λέει "κορυφή".
Τώρα όσο αφορά την ασφάλεια και τον έλεγχο για τυχόν ατυχήματα ρώτησα και μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου πουν γιατί πρέπει να ξέρουν το ΑΦΜ του προηγούμενου ιδιωκτήτη μιας και η τορινή άδεια είναι στο όνομα του μαντρά.
Όσο για τα πολλά χιλιόμετρα είναι αναμενόμενο όταν αγοράζεις από μάντρα μιας και το 90% των αυτοκινήτων που έχουν είναι από leasing που σημαίνει πολλά πολλά χιλιόμετρα. Τώρα δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό για τούρμπο κινητήρα...
gtferrari έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω για τον συμπλέκτη. Τι σημαίνει όταν είναι σκληρός; Το οδήγησα και τον νιώθω αρκετά σκληρό. Γνωρίζει κάποιος για αυτό; Είναι φυσιολογικό;

basilis86 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους,
Είμαι κι εγώ καινούργιος εδώ και θα ήθελα μερικές πληροφορίες. Σκέφτομαι για αγορά μεταχειρισμενου S60 πετρέλαιο. Είμαι λίγο πριν αγοράσω ένα S60 του 12 D4 με 163 άλογα αλλά σκέφτομαι αν θα αξίζει τον κόπο από πλευράς φορολογίας( φόρο πολυτελείας). Ή μήπως θα ήταν προτιμότερο για το αντίστοιχο σε 1,6 D2 με 115 άλογα. Σας ευχαριστώ
basilis86 έγραψε:Γειά σου mco,
Το σκέφτηκα αυτό που λες ( να αγοράσω D2 και να του βάλω πρόγραμμα) αλλά μετά μήπως θα αυξηθεί η κατανάλωση του;
basilis86 έγραψε:Γειά σου mco,
Το σκέφτηκα αυτό που λες ( να αγοράσω D2 και να του βάλω πρόγραμμα) αλλά μετά μήπως θα αυξηθεί η κατανάλωση του;
JimV60 έγραψε:Συμφωνώ. Η ένστασή μου είναι στον κινητήρα d2 που αναφέρει ο Μάρκος! Δεν υπάρχει προς το παρόν κανένα αξιόπιστο remap! Θέλω να μάθω ποιος έκανε remap σε d2 για να ενημερωθούν κι άλλοι φίλοι.
basilis86 έγραψε:Καλησπέρα και πάλι σε όλους. Τελικά άκυρο το D4. Ήθελα να ρωτήσω τι γνώμη έχετε για ένα S60 D2 στα 1.6 με 115 HP το οποίο έχει 178000km. Είναι το μόνο που με τραβάει από το να το αγοράσω. Μήπως τα χιλιόμετρα του είναι πολλά;Το αυτοκίνητο είναι του 2012, έχει όλα τα service σε αντιπροσωπία ( έχει ελέγχθει σε αντιπροσωπία καθώς και το βιβλίο service.), είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και εξωτερικά και εσωτερικά, τα ηλεκτρονικα-ηλεκτρολογικα του ειναι ενταξει, και είναι από ιδιώτη που το έχει από το 2012(πρώτο χέρι). Αξίζει η αγορά του ή όχι; Τι γνώμη έχετε;
basilis86 έγραψε:Καλησπέρα tomcat, ο εξοπλισμός είναι ο παρακάτω:
Parctronic, Turbo, Συναγερμός, Bucket Καθίσματα, Βιβλίο service, Υδραυλικό τιμόνι, CD Player, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Κεντρικό κλείδωμα, ESP, Ζάντες αλουμινίου, Immobilizer, Ηλεκτρικά παράθυρα, ABS, Κλιματισμός(A/C), Τηλέφωνο, Αισθητήρας Βροχής, Υπολογιστής Ταξιδιού, Bluetooth, TV/Camera, Cruise Control, Ανταλλαγή με Car δεκτή, DVD, Ατρακάριστο, Προβολείς ομίχλης, Απόσυρσης-δικαίωμα, ECO start/stop, Τιμόνι Πολλών Χρήσεων, Μεταχειρισμένο.
Και η τιμή του είναι 15900( βέβαια συζητήσιμη) λόγω χιλιομέτρων.
TOMCAT4 έγραψε:
Απο την περιγραφή σου αντιλαμβάνομαι οτι είναι το ακόλουθο αυτοκίνητο....με επιπλέον χλμ.
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/6908304/
Προσωπική άποψη είναι ότι για αυτά τα χρήματα μπορείς να βρείς κάτι καλύτερο με λιγότερα χλμ.
basilis86 έγραψε:Προσωπική άποψη είναι ότι για αυτά τα χρήματα μπορείς να βρείς κάτι καλύτερο με λιγότερα χλμ.
TOMCAT4 έγραψε:....................
Αν όλα παίζουν στο 18αρι τότε αυτό είναι το Market value των μοντέλων του 12 οπότε σε αυτά που βλέπεις 2-3χιλίαρικα κάτω. κάτι δεν είναι σωστό.
.........................................
Αντώνης έγραψε:TOMCAT4 έγραψε:....................
Αν όλα παίζουν στο 18αρι τότε αυτό είναι το Market value των μοντέλων του 12 οπότε σε αυτά που βλέπεις 2-3χιλίαρικα κάτω. κάτι δεν είναι σωστό.
.........................................
Συμωνώ απόλυτα. !!
JimV60 έγραψε:Το πορτ μπαγκάζ του V40 ουδεμία σχέση με αυτό του S60. Είναι σαφώς μικρότερο το πορτ μπαγκάζ του 40 όπως και οι εσωτερικοί χώροι του.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες