V40
V40
Γεια σας! Νέος εδώ. Έχω παραγγείλει ένα V40 Τ3 kinetic, το οποίο αναμένω να παραλάβω στα τέλη Φεβρουαρίου. Έχει κανείς V40; Αν ναι, μπορεί, παρακαλώ, να μου πει εντυπώσεις και απόψεις; Ευχαριστώ πολύ!
V40 M.Y. 2014 T3 kinetic caspian blue
Re: V40
Σε ευχαριστώ πολύ! Επίσης καλορίζικο! Αλλά από 7 Οκτωβρίου; Γιατί τόσο πολύ καιρό; Μήπως είναι καμια έκδοση summum και με extra;
Αλλά πολύ καιρό πάντως. Εντάξει, λένε, ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Ελπίζω, ότι, όταν τα παραλάβουμε, θα "αποζημιωθούμε" για την αναμονή.
-
Lefterisgt
- T2
Εγώ το έχω ένα μήνα και είμαι ενθουσιασμένος. Το δικό μου είναι T4 Momentum και μπορώ να σου πω ότι αν μπορούσα να το πάρω στο κρεβάτι μου μπορεί και να ζητούσα από την γυναίκα μου να κοιμηθεί στο σαλόνι. Για να μην παρεξηγηθώ, την λατρεύω την γυναίκα μου, αλλά και το V40.....
. Το πήρα μεταχειρισμένο και έχω κάνει μόνο 500χλμ, αλλά κάθε χιλιόμετρο ήταν απλά απολαυστικό. Να δείς που θα το λατρέψεις!!!!! Πολύ καλή επιλογή και θεωρώ ότι είναι ένα πολύ τίμιο αυτοκίνητο. Το μόνο που με απασχολεί είναι η ποιότητα service του στην Ελλάδα....
. Το πήρα μεταχειρισμένο και έχω κάνει μόνο 500χλμ, αλλά κάθε χιλιόμετρο ήταν απλά απολαυστικό. Να δείς που θα το λατρέψεις!!!!! Πολύ καλή επιλογή και θεωρώ ότι είναι ένα πολύ τίμιο αυτοκίνητο. Το μόνο που με απασχολεί είναι η ποιότητα service του στην Ελλάδα....V40 T4 Momentum-180hp!!
Αγαπητέ φίλε Λευτέρη, σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Ειλικρινά μου έφτιαξες τη διάθεση τώρα! Το εύχομαι αυτό που λες. Όσον αφορά το service στην Ελλάδα, ο πατέρας μου έχει ένα S60 2.0Τ του 2006. Μέχρι στιγμής, από τα service - στην αντιπροσωπεία πάντα - είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν έχουμε κανένα παράπονο ως τώρα.
Καλησπέρα σας! Επιτέλους, το αμάξι μου (V40 Τ3 Kinetic) εισήχθη στην Ελλάδα και ήρθε στην αντιπροσωπεία (Σφακιανάκης, λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι). Σήμερα πήγα και το είδα. Είναι λατρεία, αγάπη, κουκλί και γλύκα. Το αγαπώ και το θέλω! Ανυπομονώ να έρθει η Παρασκευή, οπότε και θα το πάρω! 

panos89 έγραψε:Καλησπέρα σας! Επιτέλους, το αμάξι μου (V40 Τ3 Kinetic) εισήχθη στην Ελλάδα και ήρθε στην αντιπροσωπεία (Σφακιανάκης, λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι). Σήμερα πήγα και το είδα. Είναι λατρεία, αγάπη, κουκλί και γλύκα. Το αγαπώ και το θέλω! Ανυπομονώ να έρθει η Παρασκευή, οπότε και θα το πάρω!
Χύσ@με κι εμείς μαζί σου!!!
Με το καλό να το παραλάβεις φιλαράκι, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Jim_C30 έγραψε:panos89 έγραψε:Καλησπέρα σας! Επιτέλους, το αμάξι μου (V40 Τ3 Kinetic) εισήχθη στην Ελλάδα και ήρθε στην αντιπροσωπεία (Σφακιανάκης, λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι). Σήμερα πήγα και το είδα. Είναι λατρεία, αγάπη, κουκλί και γλύκα. Το αγαπώ και το θέλω! Ανυπομονώ να έρθει η Παρασκευή, οπότε και θα το πάρω!
Χύσ@με κι εμείς μαζί σου!!!![]()
![]()
![]()
Με το καλό να το παραλάβεις φιλαράκι, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
λυθηκα στο γελιο, καλο!!!!!!!
S60 2.0T MY11 Polestar Summum
Tomcat έγραψε:Καλοταξιδο φίλε μου
Ευχαριστώ πολύ! Σήμερα το παρέλαβα κιόλας
Επιστροφή σε “Περι ανέμων και υδάτων”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες