Καλησπέρα από το Saabforum.gr
-
NightPanel
- T2
Καλησπέρα από το Saabforum.gr
Καλησπέρα πατριώτες.
Έχουμε πολλά κοινά..την αγάπη μας για τα Σουηδικά αυτοκίνητα, αλλά και την ανάγκη μας να έχουμε ένα τόπο ανταλλαγής απόψεων, γνωριμιών και εκδρομών.
Δυστυχώς, όταν αποφάσισα να φτιάξω φόρουμ ελλήνων ιδιοκτητών Saab, διαπίστωσα ότι είχε δημιουργηθεί πολύ πρόσφατα!
Χαίρομαι όμως που μπορώ να σας καλέσω στο φόρουμ μας, να ανταλλάξουμε απόψεις και, γιατί όχι, να πάμε καμιά εκδρομή παρέα.
Στην ενότητά μας "Καλώς ήλθατε", έχετε ήδη καλωσόρισμα.
Ελπίζω να τα λέμε!
NightPanel, μέλος στο http://www.saabforum.gr
Έχουμε πολλά κοινά..την αγάπη μας για τα Σουηδικά αυτοκίνητα, αλλά και την ανάγκη μας να έχουμε ένα τόπο ανταλλαγής απόψεων, γνωριμιών και εκδρομών.
Δυστυχώς, όταν αποφάσισα να φτιάξω φόρουμ ελλήνων ιδιοκτητών Saab, διαπίστωσα ότι είχε δημιουργηθεί πολύ πρόσφατα!
Χαίρομαι όμως που μπορώ να σας καλέσω στο φόρουμ μας, να ανταλλάξουμε απόψεις και, γιατί όχι, να πάμε καμιά εκδρομή παρέα.
Στην ενότητά μας "Καλώς ήλθατε", έχετε ήδη καλωσόρισμα.
Ελπίζω να τα λέμε!
NightPanel, μέλος στο http://www.saabforum.gr
Re: Καλησπέρα από το Saabforum.gr
Καλησπέρα,καλή ιδέα να οργανώσουμε παρέα τα 2 club ενα κοινό καφεδάκι.
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
Καλησπέρα και από εμένα με τη σειρά μου! Σαφώς και επικροτούμε την ιδέα για κοινή συνάντηση ιδιοκτητών VOLVO και SAAB. Μακάρι να θελήσουν και πολλά από τα υπόλοιπα μέλη από εδώ μέσα τα οποία δεν έχουν παρευρεθεί ούτε στις καθαρά δικές μας συναντήσεις.
Να είστε πάντα καλά παιδιά και να οργανώσουμε κάτι κάποια στιγμή.
Να είστε πάντα καλά παιδιά και να οργανώσουμε κάτι κάποια στιγμή.

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
-
NightPanel
- T2
Γεια σας ηρωικοί κάτοχοι Saab... Αν δεν ήταν οι χρυσοχέρηδες της GM να την κάνουν πρώην εταιρία ίσως να ανήκα και εγώ στο club σας ως κάτοχος!
Volvo S60 T3 MY2012
-
NightPanel
- T2
Παρομοίως...αν δεν είχα 9-5, ίσως είχα C70 προηγούμενο ή S60 R. Είμαι χαρούμενος που έχω το τελευταίο 9-5, προτού το μαγαζί πέσει 100% στα χέρια της GM..Γιατί η διαφορά στην ποιότητα είναι περισσότερο από αισθητή, κατά τη γνώμη μου.
Κανονίζουμε εκδρομή στη Λευκάδα το 2ο ΣΚ του Ιουλίου. Αν ενδιαφέρει κάποιον/ους, μπορεί να με ειδοποιήσει να δώσω λεπτομέρειες. Πάντως η λογική λέει ότι μέχρι τότε θα έχουμε βρεθεί και για καφέ εντός Αττικής.
Καλό απόγευμα σε όλους.
Κανονίζουμε εκδρομή στη Λευκάδα το 2ο ΣΚ του Ιουλίου. Αν ενδιαφέρει κάποιον/ους, μπορεί να με ειδοποιήσει να δώσω λεπτομέρειες. Πάντως η λογική λέει ότι μέχρι τότε θα έχουμε βρεθεί και για καφέ εντός Αττικής.
Καλό απόγευμα σε όλους.
Σε αυτό το φόρουμ δεν υπάρχει λογική... Να ήξερες πόσο καιρό έχουμε να κάνουμε συνάντηση... 

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
NightPanel έγραψε:Κανονίζουμε εκδρομή στη Λευκάδα το 2ο ΣΚ του Ιουλίου.
Άλλες εποχές θα δανειζόμουν το 9-5 του θείου μου και θα ερχόμουν αυθημερόν....... άλλες εποχές όμως....
S40 1,8 Momentum MY08Re: Καλησπέρα από το Saabforum.gr
Συναντησουλα με τα Saaaaaaab μετα τις 17 Ιουλιου, να εχει ερθει και καλος φιλος με 2.8 αερο
Α, και το nightpanel

Α, και το nightpanel

STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
-
NightPanel
- T2
VolvoZeus έγραψε:Συναντησουλα με τα Saaaaaaab μετα τις 17 Ιουλιου, να εχει ερθει και καλος φιλος με 2.8 αερο![]()
Α, και το nightpanel![]()
![]()
Πελάτης με 2,8 εννοείς!
Είναι καλή περίοδος, γιατί οι περισσότεροι φεύγουν τον Αύγουστο!
Παίδες μας φάγαν τα μνημόνια και η μελανγχολία, για συνάντηση δεν μιλάει κανείς?
Κανονίζουμε κάτι για κυριακή 02/9/12 η άλλη ημέρα και να πούμε και τους φίλους με τα saab μήπως έρθουν?
Ενδιαφέρον κανεις??
Κανονίζουμε κάτι για κυριακή 02/9/12 η άλλη ημέρα και να πούμε και τους φίλους με τα saab μήπως έρθουν?
Ενδιαφέρον κανεις??
θα είμαι αττική ... άμα κανονιστεί κάτι ...
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
-
NightPanel
- T2
http://saabforum.gr/viewtopic.php?f=27&t=644&start=25
Καλησπέρα σας κύριοι. Την Κυριακή πάμε Στενή, αν ενδιαφέρεστε θα χαρούμε να πάμε παρέα.
Καλησπέρα σας κύριοι. Την Κυριακή πάμε Στενή, αν ενδιαφέρεστε θα χαρούμε να πάμε παρέα.
-
NightPanel
- T2
Ξανακανονίζουμε ημερήσια εκδρομή, με επίσκεψη σε μοναστήρι, μετά φαγητό και πίσω.
http://saabforum.gr/viewtopic.php?f=27&t=696
Θα είναι και ο άνθρωπος που ζητάτε με το 2,8, αλλά και άλλοι ...αργοί.
Θα χαρώ να έρθει κάποιος από σας να γνωριστούμε.
έρχεστε και με γυναικόπαιδα αν προτιμάτε.
http://saabforum.gr/viewtopic.php?f=27&t=696
Θα είναι και ο άνθρωπος που ζητάτε με το 2,8, αλλά και άλλοι ...αργοί.
Θα χαρώ να έρθει κάποιος από σας να γνωριστούμε.
έρχεστε και με γυναικόπαιδα αν προτιμάτε.
Θα μαζευτούμε πιστοί να δηλώσουμε το παρόν?
Εγώ λόγω του μπέμπη δε μπορώ... Γενικά έχουμε Π Α Ρ Α Π Ο Λ Υ καιρό να κάνουμε κάποια εκδρομή! Πάντως για τη συγκεκριμένη εγώ δε μπορώ. 
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Επιστροφή σε “Περι ανέμων και υδάτων”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες