deadp έγραψε:Είναι μια απόλαυση ο πρωινός καφές στο σπίτι, παρέα με το archos μου......... και τη Φωτεινή!
Πάντως, κι ο gpap έχει νομίζω την ίδια συνήθεια, ε Γρηγοράκο;
gpap έγραψε:Η καλύτερη ώρα της ημέρας !!!![]()
![]()
Recollection πριν ξεκινήσουμε, απολαμβάνω τον καφέ μου με ένα καλό βιβλίο και .. the sound of silence.
Α ναι και μια βόλτα στο (μεγάλο) μπαλκόνι, όπου πολύ σύντομα θα μεταφερθεί η .. δραστηριότητα
dadoudis έγραψε:archos is what?????
deadp έγραψε:dadoudis έγραψε:archos is what?????
http://cdn.pocket-lint.com/images/42T4/ ... 103-103136
Μέχρι να έρθει το ipad-2, βολεύομαι με αυτό. Ιδανικό για σερφάρισμα.
Γρηγόρη, ακόμη και τον Ιούνιο έχει υγρασία τα (πολύ) πρωινά εδώ στην Αλεξάνδρεια.... Οπότε μπαλκόνι κομμένο. Σε ζηλεύω.
Μου έλειψες βρε άτιμε!
Μόνο οι της Β.Ελλάδος βλέπω είμαστε πρωινοί τύποι...

Αφού είσαι όλο πάνω στο Δρόμο, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας πάνω στο δρόμο της Κατερίνης, έχει ένα φούρνο, αν περνάς από εδώ σίγουρα ξέρεις ποιον, ΟΛΟΙ οι συνάδελφοί σου τον τιμούν. Μπορείς να φανταστείς λοιπόν, πόση χαρά κάνω στις 5 το πρωί, όταν το εξάτροχο MAN (ιδιαίτερα αυτά κάνουν τρελλό θόρυβο) ξεκινά κάτω από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου που μένω. Πίσω σχεδόν από το φούρνο, στο γκαράζ, είναι το Volvo της υπογραφής μου.

alexandros έγραψε:αααα μαγκες σημερα βλεπω πολλες απουσειες !!! ακομα να σηκοθητε![]()
![]()

).Αυτό που δεν μου είχε λείψει πάντως ήταν οι Ε200 στο δρόμο με τους κλασσικούς οδηγούς τους που απλά έχουν τίτλους ιδιοκτησίας της ασφάλτου
gpap έγραψε:Καλή εβδομάδα σε όλους. Αργοπορημένους σας βρήκα σήμερα. Στις 6.00 δεν υπήρχε ψυχή!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(Διορθώστε το ρολόι στο forum!)
Μετά από ένα οικογενειακό τριήμερο στο εξοχικό στη Χαλκιδική
alexandros έγραψε:Μετά από ένα οικογενειακό τριήμερο στο εξοχικό στη Χαλκιδική
Γιωργο που το εχεις γιατι το καλοκαιρι θα κανουμε παρεα γιατι εχω και εγω στη κρυοπηγη στην κασσανδρα
και αντε να ξυπναμεεεεε!!!!!!!![]()
![]()
)

dadoudis έγραψε:Αν κατέβεις ..
iatroud έγραψε:dadoudis έγραψε:Αν κατέβεις ..
αν "κατέβει" ο αλέξανδρος θα φθάσει στον καντάφι!
iatroud έγραψε:o alex μένει κρήτη!

alexandros έγραψε:φιλε ειναι απλο η κυρα μου ηταν φοιτητρια στη σαλλονικα 6 χρονακια και καθε σ.κ και καλοκερη ηταν χαλκηδικη και ειχε παθη ερωτα με το μερος το 04 παρουσιαστηκε μια ευκερια με ενα κολητο της που ειχε μεγαλα οικονομικα προβληματα και εδηνε το σπιτι του στην παραλια για ενα κοματη ψωμη και της το ειπε
και σαν φιλη που ειναι και εμενα μου αρεσε το μερος το τσιμπισα επιτοπου την αλλη μερα
και εγω φιλε μου δεν ειμαι κρητικος . ο πετερας μου ειναι απο σαλαμινα και η μανα μου απο αιγαλεο και απλος μενω στο ρεθυμνο οποτε εχω παντου μερος δικο μου να μεινω![]()
![]()
![]()

alexandros έγραψε:δεν την ηξερα την κυρια τοτε!!!!!![]()
gpap έγραψε:Καλημέρα,
Που είσαι Γιώργο????![]()
![]()
![]()
![]()
Πρωϊνές απουσίες...

Επιστροφή σε “Περι ανέμων και υδάτων”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες