Μηχανολογικα, το αμαξι ηταν και ειναι αψογο, αισιως φτασμενο στα 150.000 με 80% να πατάει εθνικη
Τα μόνα θεματακια που εχω και δεν πολυασχολουμαι:
1) Σφυριγμα -συριγμος- στο υδραυλικο τιμονι από τοτε που το πηρα. Ο τεχνικος ειπε οτι δεν ειναι κατι αμεσο για αλλαγη, απλά μου χαλάει το ocd μου και καποια στιγμη....θα αλλαξω οτι χρειαστει οπως και να'χει
2) Εχει κανα 3μηνο που με 4 ενηλικες μεσα και ανηφορα, στη 2α και 2500 στροφες, καταλαβαινω κραδασμους στο εσωτερικο. Ο τεχνικος δεν μπορεσε να το βρει, καθοτι αυτος ως οδηγος και εγω ως συνοδηγος (ειμαι και αδυνατος), δεν νοιωσαμε κατι. Παρολα αυτά, που και που το νοιωθω (ακομα και σε καλη ασφαλτο).
Γενικα, οταν ακουσω κατι, το παω σε τεχνικο, θελω να το κρατησω το αυτοκινητο οσο παει, εχω βρει τη χαρα μου (ισως και λιγο η ηλικια ποια...βαρεθηκα τα καρτ
Αψογο αμαξι παντως, ανετοτατα ταξιδια (δεν το παταω να πω την αληθεια 100-110 δεξια λωριδα, παραδεισος), στις στροφες τής Πελοποννησου παταει εκει που θες.
Τα σερβις εχουν πολυ νορμαλ τιμες, δεν το παω στην αντιπροσωπεια (περιμενα να με σκισουν μόνο και μόνο στο ονομα volvo, αλλά τελικα, οχι)
Αυτα απο μενα, καλως σας βρηκα :)