Στο δρόμο είδα............
- nefakithebest
- T2
Re: Στο δρόμο είδα............
Practice Safe Sex.
Make Love in a Volvo.
Νεφέλη, S40 1.8 Momentum ΜΥ10
Make Love in a Volvo.
Το πιο ωραίο μου ποστ είναι το παρόν. Μαγεύτηκα...Εντυπωσιάστηκα... Μη ρωτάτε τι είδα! Φυσικά το νέο S60 2.0T στα διόδια Αφιδνών!
Φανταστικό αυτοκίνητο. Οδηγός γυναίκα και στο πίσω κάθισμα ένα μωράκι στο καρεκλάκι του.Τυχαίο; Δε νομίζω...
Χρώμα κόκκινο μεταλλικό προς μπορντώ με ζάντα 17άρα. Ελληνικές πινακίδες! 'Ωραιος ο κώλος του αυτοκινήτου αλλά πιστέψτε με το δέος όλων το κερδίζει η μούρη!!!
Όσο ανάλατη φαίνεται στις φωτογραφίες, τόσο δυναμική και εντυπωσιακή είναι στην πραγματικότητα! Δυναμισμός με τεράστιο σήμα στη μάσκα όλα τα λεφτά...Δεν ξέρω τι να γράψω, έχω χάσει τα λόγια μου.
Λοιπόν, άλλη μια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ από τον Jim_C30.
Οι δύο παρακάτω φωτογραφιούλες αφιερωμένες σε όλους...

Έχω εντυπωσιαστεί, το θέλω τώρα!
Φανταστικό αυτοκίνητο. Οδηγός γυναίκα και στο πίσω κάθισμα ένα μωράκι στο καρεκλάκι του.Τυχαίο; Δε νομίζω...
Χρώμα κόκκινο μεταλλικό προς μπορντώ με ζάντα 17άρα. Ελληνικές πινακίδες! 'Ωραιος ο κώλος του αυτοκινήτου αλλά πιστέψτε με το δέος όλων το κερδίζει η μούρη!!!
Όσο ανάλατη φαίνεται στις φωτογραφίες, τόσο δυναμική και εντυπωσιακή είναι στην πραγματικότητα! Δυναμισμός με τεράστιο σήμα στη μάσκα όλα τα λεφτά...Δεν ξέρω τι να γράψω, έχω χάσει τα λόγια μου.
Λοιπόν, άλλη μια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ από τον Jim_C30.
Οι δύο παρακάτω φωτογραφιούλες αφιερωμένες σε όλους...

Έχω εντυπωσιαστεί, το θέλω τώρα!

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
- nefakithebest
- T2
Κουκλι!
Φανταζομαι πληρωσε η τυπισσα στα διοδια και δεν απαιτησε να περασει δωρεαν...
Φανταζομαι πληρωσε η τυπισσα στα διοδια και δεν απαιτησε να περασει δωρεαν...
Practice Safe Sex.
Make Love in a Volvo.
Make Love in a Volvo.
Ωραίο το νέο 60 και σχεδόν στο σωστό χρώμα

Μπράβο Δημήτρη πάντα σε ετοιμότητα
Μπράβο Δημήτρη πάντα σε ετοιμότητα

S40 1,8 Momentum MY08Re: Στο δρόμο είδα............
Απαντώ λοιπόν σε όλους σας!
@ Δικαστής
Η τύπισσα πήρε γραμμή ότι χάζευα σαν μαλ
το αυτοκίνητο και χαμογελούσε. Προσυλητισμό δεν είχα πρόβλημα να κάνω αλλά δεν άνοιξε παράθυρο, απλά χαμογελούσε. Ίσα ίσα η οδηγός μου ήταν αυτή που είπε να της μιλήσουμε αλλά εγώ είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Όσο για τα περί κατασκοπείας τα έχουμε πει αυτά...
Τίποτα δεν είναι τυχαίο!
@ Νεφέλη
Η ιδιοκτήτρια του εν λόγω αυτοκινήτου πλήρωσε κανονικά τα διόδιά της.
@ Georgosk
Ένας κατάσκοπος πρέπει πάντα να είναι ετοιμοπόλεμος. Μου άρεσε πολύ το χρώμα αλλά σίγουρα θα επέλεγα ή μαύρο ή μπλε σκούρο μεταλλικό.
@ VolvoZeus
Το ασανσέρ δεν πάει καθόλου! Να ξέρεις όμως ότι με το ασανσέρ πάει (ταιριάζει) πολύ το νέο S60!
Όταν έβγαλα τη δεύτερη φωτογραφία η κυρία πήγαινε αργά και την προσπεράσαμε! Έτσι χάζεψα τη μούρη που πραγματικά είναι το απόλυτο συν (+) για το αυτοκίνητο αυτό. Μετά που εμείς πηγαίναμε 130 χλμ/ω μας τράβηξε μία προσπέραση άνετη πρέπει να ήταν με καμιά 150ρια άνετα χιλιόμετρα στο κοντέρ της!
@ Δικαστής
Η τύπισσα πήρε γραμμή ότι χάζευα σαν μαλ
το αυτοκίνητο και χαμογελούσε. Προσυλητισμό δεν είχα πρόβλημα να κάνω αλλά δεν άνοιξε παράθυρο, απλά χαμογελούσε. Ίσα ίσα η οδηγός μου ήταν αυτή που είπε να της μιλήσουμε αλλά εγώ είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Όσο για τα περί κατασκοπείας τα έχουμε πει αυτά... @ Νεφέλη
@ Georgosk
Ένας κατάσκοπος πρέπει πάντα να είναι ετοιμοπόλεμος. Μου άρεσε πολύ το χρώμα αλλά σίγουρα θα επέλεγα ή μαύρο ή μπλε σκούρο μεταλλικό.
@ VolvoZeus
Το ασανσέρ δεν πάει καθόλου! Να ξέρεις όμως ότι με το ασανσέρ πάει (ταιριάζει) πολύ το νέο S60!
Όταν έβγαλα τη δεύτερη φωτογραφία η κυρία πήγαινε αργά και την προσπεράσαμε! Έτσι χάζεψα τη μούρη που πραγματικά είναι το απόλυτο συν (+) για το αυτοκίνητο αυτό. Μετά που εμείς πηγαίναμε 130 χλμ/ω μας τράβηξε μία προσπέραση άνετη πρέπει να ήταν με καμιά 150ρια άνετα χιλιόμετρα στο κοντέρ της!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
- nefakithebest
- T2
Jim_C30 έγραψε:@ Νεφέλη
Ημουν σιγουρη! Αμα εχεις λεφτα για S60...

Practice Safe Sex.
Make Love in a Volvo.
Make Love in a Volvo.
Jim_C30 έγραψε:..... Μου άρεσε πολύ το χρώμα αλλά σίγουρα θα επέλεγα ή μαύρο ή μπλε σκούρο μεταλλικό.
Το μαύρο έτσι και έτσι... Λευκό ή πάλι κόκκινο θα επέλεγα. Νομίζω ότι αυτά τα δύο χρώματα αναδεικνύουν καλύτερα τις γραμμές των μοντέρνων σχεδίων αυτοκινήτων. Γούστα βέβαια είναι αυτά ...
και ο καθένας διαλέγει αυτό που του αρέσει καλύτερα...
s40 μαυρο με φιμε τζαμι 2,4 με ζαντα aftermarket 17αρα η 18αρα. Τον ειδα αθηνων -κορινθου απο την ανηφορα μετα τα δυιλιστηρια μεχρι το δαφνί.
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
Στο συνεργειο ειδα....Volvo S60 R (ΙΒΚ τι χρονολογιας ειναι?) μαυρο με μπεζ εσωτερικο, αντρικο κιβωτιο (sic) σε απιστευτα εκπληκτικη κατασταση! Να το χαιρεται οποιος το εχει!
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
σήμερα γνωρίσαμε τον μπομπ.. εσείς τον ξέρατε?!

Δημήτρης, S40 1.6 kinetic MY10
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
-
scandinavian
- T2
Γείτονας έδωσε μια 320i και μπήκε και αυτός στο club της Volvo!Είναι ένα λευκό XC60 2.0T....
Είναι ο τέταρτος στη γειτονιά με Volvo. Μετράμε άλλο ένα S40, ένα XC90 και αυτό...
Είναι ο τέταρτος στη γειτονιά με Volvo. Μετράμε άλλο ένα S40, ένα XC90 και αυτό...Re: Στο δρόμο είδα............
αγριοκάτσικο να μου βγαίνει με ταχύτητα από αριστερά χωρίς φλας στο δρόμο για Θέρισο Χανίων![*]

[*]Ο επισκέπτης του Θέρισου για να φτάσει στο χωριό περνάει από το φαράγγι που φέρει το όνομα του Βενιζέλου. Το φαράγγι έχει μήκος 6 χλμ. και οι επιβλητικές βραχοπλαγιές του, συναγωνίζονται στην άγρια ομορφιά τα υπόλοιπα φαράγγια του νομού.
http://www.holiday.gr/gr/place6.php?place_id=1436

[*]Ο επισκέπτης του Θέρισου για να φτάσει στο χωριό περνάει από το φαράγγι που φέρει το όνομα του Βενιζέλου. Το φαράγγι έχει μήκος 6 χλμ. και οι επιβλητικές βραχοπλαγιές του, συναγωνίζονται στην άγρια ομορφιά τα υπόλοιπα φαράγγια του νομού.
http://www.holiday.gr/gr/place6.php?place_id=1436
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
με αυτό γίνονται οι delivery μετακινήσεις στην γραφική παλαιά πόλη του ρεθύμνου..

με αυτά γίνονται οι μετακινήσεις στις παραλίες του ηρακλείου..

και με αυτά τα VAG μετακινούνται κάποιοι αθηναίοι στους κρητικούς δρόμους..
(το έβγαζα φωτό και σκεπτόμουν το σχόλιο του δικαστή)

με αυτά γίνονται οι μετακινήσεις στις παραλίες του ηρακλείου..

και με αυτά τα VAG μετακινούνται κάποιοι αθηναίοι στους κρητικούς δρόμους..
(το έβγαζα φωτό και σκεπτόμουν το σχόλιο του δικαστή)

www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
ξετρύπωσες το όχημα του vresta 
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
Μου φαίνεται πως είναι η πρώτη φορά που λυπάμαι όχημα της VAG....
Aυτό δεν είναι κιτς, είναι τέχνη!
Aυτό δεν είναι κιτς, είναι τέχνη!

Fluctuat nec mergitur
λέτε το βράδυ να άναβε και κάνα νέον κάτω από το body kit?
η κρεμαστή λεπτομέρεια στον καθρέπτη.. ασχολίαστη..
η κρεμαστή λεπτομέρεια στον καθρέπτη.. ασχολίαστη..
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
johnkyr έγραψε:ξετρύπωσες το όχημα του vresta
Ρε καγκουράκο,απορώ πως μιλάς ενω εχεις παρελθόν με rally με σκούπα στο οποιο υποτίθεται οτι δεν ησουν καγκουρας αλλα ειχες κάνει την μέγιστη καγκουριά-μόντα, είχες βάψει-ξεπλύνει με νέφτι

μεγάλε δάσκαλε, μαζεύω λ7 για να πάρω αυτό
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/813174/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/813174/
Σαύρα!Θα σε δυσκολεψει η πινακίδα,ειναι πολυ χαμηλα και βαθια χωμενη!Θελει ξεβιδωμα και μετα σε κουβά με νεφτι και ξανα τοποθετηση.
Ο κάγκουρας είναι εκείνο το είδος οδηγού που παρεμβαίνει στην εμφάνιση ή στα μηχανικά μέρη του εκάστοτε αυτοκίνητου που έχει με ποικίλα είδη αισθητικών ή μηχανικών βελτιώσεων. Ο λόγος για τον οποίο γίνονται αυτές οι βελτιώσεις διαφέρει ανάλογα το είδος του κάγκουρα. Η δραστηριότητα του κάγκουρα επεκτείνεται και στην παρακολούθηση αγώνων μηχανοκίνητων αυτοκινήτων και στην ανάγνωση περιοδικών με τιμές αυτοκινήτων που δε θα αγοράσει ποτέ,και περιοδικων body building για να μυξοκλαιει επειδη είναι χλαπάτσας. Μάλιστα οι περισσότεροι κάγκουρες των 90's μεγάλωσαν παίζοντας με κάρτες που ανέγραφαν πληροφορίες για την ισχύ των μηχανών, την μέγιστη ταχύτητα και το βάρος των αυτοκινήτων υπερ-ατού.
Ένας τυπικός κάγκουρας φοράει αθλητικό παπούτσι του οποίου η σόλα πλησιάζει την υφή των ελαστικών του αυτοκινήτου του. Επίσης μια ιεροτελεστία του είδους αποτελεί η ηχορρύπανση κυρίως τις βραδινές ώρες οπού κυκλοφορούν τα θηλυκά του είδους. Θα λέγαμε πως η πράξη αυτή δεν είναι τίποτα άλλο απο τον χορό γονιμότητας του είδους.

Είδη
* ο εκκολαπτόμενος
* ο γρήγορος
* ο κυριλάτος
* ο ψαγμένος
* ο δάγκουρας
* ο μάγκουρας ή μάκουρας
* o μαγκάβουρας
* ο καβουροκάγκουρας
* ο ζάγκουρας
* ο τάκουρας
* o ΒΡΟΝΤΑΔΟΥΣΗΣ
* ο Cargουρας
* o καγκουρογκασμάς
* ο wanna be (βλέπε Ρουγκέρης)
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE% ... E%B1%CF%82
Ο κάγκουρας είναι εκείνο το είδος οδηγού που παρεμβαίνει στην εμφάνιση ή στα μηχανικά μέρη του εκάστοτε αυτοκίνητου που έχει με ποικίλα είδη αισθητικών ή μηχανικών βελτιώσεων. Ο λόγος για τον οποίο γίνονται αυτές οι βελτιώσεις διαφέρει ανάλογα το είδος του κάγκουρα. Η δραστηριότητα του κάγκουρα επεκτείνεται και στην παρακολούθηση αγώνων μηχανοκίνητων αυτοκινήτων και στην ανάγνωση περιοδικών με τιμές αυτοκινήτων που δε θα αγοράσει ποτέ,και περιοδικων body building για να μυξοκλαιει επειδη είναι χλαπάτσας. Μάλιστα οι περισσότεροι κάγκουρες των 90's μεγάλωσαν παίζοντας με κάρτες που ανέγραφαν πληροφορίες για την ισχύ των μηχανών, την μέγιστη ταχύτητα και το βάρος των αυτοκινήτων υπερ-ατού.
Ένας τυπικός κάγκουρας φοράει αθλητικό παπούτσι του οποίου η σόλα πλησιάζει την υφή των ελαστικών του αυτοκινήτου του. Επίσης μια ιεροτελεστία του είδους αποτελεί η ηχορρύπανση κυρίως τις βραδινές ώρες οπού κυκλοφορούν τα θηλυκά του είδους. Θα λέγαμε πως η πράξη αυτή δεν είναι τίποτα άλλο απο τον χορό γονιμότητας του είδους.
Είδη
* ο εκκολαπτόμενος
* ο γρήγορος
* ο κυριλάτος
* ο ψαγμένος
* ο δάγκουρας
* ο μάγκουρας ή μάκουρας
* o μαγκάβουρας
* ο καβουροκάγκουρας
* ο ζάγκουρας
* ο τάκουρας
* o ΒΡΟΝΤΑΔΟΥΣΗΣ
* ο Cargουρας
* o καγκουρογκασμάς
* ο wanna be (βλέπε Ρουγκέρης)
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE% ... E%B1%CF%82
iatroud έγραψε:
2 Fast 2 Kagourious...
NA (Natural Aspiration) = Never Ending Turbo Lag
DIKASTIS-T5 έγραψε:Νικαια σε καποιο στενο...ξαφνικα....
.....
Με αυτό εδω είχε γίνει σάλος πέρσι το καλοκαίρι στο χωριό... δήλωνε 1000+hp και προκαλούσε άσχημα τον Σάββα με το Subaru. Ένα βράδυ πάνω στην γέφυρα είχε μαζευτεί άπειρος κόσμος από όλη την Αθήνα, για να δει το πέρασμα.
Τελικά με τον Σάββα κόντρα δεν έγινε.... άλλα βρέθηκε ένα κόκκινο Nissan Sunny sedan (πελάτη του Βλάση) όπου και έγινε ένα πάτημα μεταξύ τους. Με το Nissan να είναι 1μίση κολόνα μπροστά.
Τελευταία επεξεργασία από Danilis σε 19 Αύγ 2010, 15:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ασπρο GTR, χωρίς μπροστινή πινακίδα .... στην Εκάλη .... τρομερός ήχος
Κόκκινη ellise μάλλον 122Ηp στην εθνική
Ασπρη 911 turbo στην εθνική
Κόκκινη ellise μάλλον 122Ηp στην εθνική
Ασπρη 911 turbo στην εθνική
- Dimitrispat
- T2
Σήμερα το μεσημέρι επιστρέφοντας από Χαλκιδική πέτυχα μαζεμένες 3 κόκκινες ferrari και 1 κίτρινη στο αντίθετο ρεύμα... Ωραίο θέαμα.
Volvo C30 f/l 1.6 Kinetic MY 2010
Χθες σουρουπο, στη Βαρκιζα all new S60 χρυσαφι με 18αρες...Τα φωτα του μπρος πισω ειναι απιθανα....παρα που καλο!!
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
VolvoZeus έγραψε:Χθες σουρουπο, στη Βαρκιζα all new S60 χρυσαφι με 18αρες...Τα φωτα του μπρος πισω ειναι απιθανα....παρα που καλο!!
Να δεις πώς το λένε; Εεεεε....Α, ναι, Μεγαλοπρεπέστατη Κωλοτούμπα!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Ασε και δεν τα παω και τοσο καλα με τα σπορ τωρα τελευταια...ακομα βλεπω αστρακια
Η αληθεια ειναι οτι το χρωμα αυτο τελικα αναδεικνυει τις γραμμες του πολυ καλυτερα και η 18αρα γεμιζει το θολο περισσοτερο. Ευτυχως ο φωτισμος οπως τον εβλεπα στις φωτογραφιες μου αρεσε απο την αρχη
Η αληθεια ειναι οτι το χρωμα αυτο τελικα αναδεικνυει τις γραμμες του πολυ καλυτερα και η 18αρα γεμιζει το θολο περισσοτερο. Ευτυχως ο φωτισμος οπως τον εβλεπα στις φωτογραφιες μου αρεσε απο την αρχη
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
DIKASTIS-T5 έγραψε:Smart μαυρο στο Μπουρναζι γυρω στις 3:30 τη νυχτα,το οποιο μαλιστα βιαζοταν να προσπερασει στην Λ.Κωνσταντινουπολεως εμενα με το VOLVO μου..Οδηγος του?...Η κυρια Τζουλια Αλεξανδρατου!!Αισχροτητα...
Παλι Smart? Εγω την ειδα στο αεροδρομιο με ενα λευκο iQ...
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
Φαίνεται ότι προφανώς ψάχνει στα αυτοκίνητα αυτό που της λείπει.....

Γρηγόρης, Θεσσαλονίκη
S40 1.8 Summum, MY10
S40 1.8 Summum, MY10
Κυριακή 5/9 συνάντησα στην Ε.Ο. Κορίνθου-Τριπόλεως με κατεύθυνση προς Κόρινθο ένα άσπρο C30 R design.
Κατα πάσα πιθανότητα στα 1,6 ή 1,8. Οδηγούσε πιτσιρικάς με άλλους δύο μέσα. Μπήκε στην Ε.Ο. απο την διασταύρωση της Στέρνας και είχε πινακιδες Αργολίδας.
Το αυτοκίνητο ήταν κουκλί και ο νεαρός το πήγαινε μαλιά!!!
Κατα πάσα πιθανότητα στα 1,6 ή 1,8. Οδηγούσε πιτσιρικάς με άλλους δύο μέσα. Μπήκε στην Ε.Ο. απο την διασταύρωση της Στέρνας και είχε πινακιδες Αργολίδας.
Το αυτοκίνητο ήταν κουκλί και ο νεαρός το πήγαινε μαλιά!!!
DIKASTIS-T5 έγραψε:Smart μαυρο στο Μπουρναζι γυρω στις 3:30 τη νυχτα,το οποιο μαλιστα βιαζοταν να προσπερασει στην Λ.Κωνσταντινουπολεως εμενα με το VOLVO μου..Οδηγος του?...Η κυρια Τζουλια Αλεξανδρατου!!Αισχροτητα...
Εχω ακούσει οτι τώρα τελευταία έχεις γίνει πιο αργός και απο τη καθυστέρηση.... Αληθεύει!???
Honolulu hawaii c70,c30,xc90.γενικά ειδα 5-6 volvo.ειδα και διαφημιση νεο s60.φιλακια απο χαβαη μαγκες,ωραια ειναι εδω
Παναγιώτη να περάσετε σουπερ και καλή επάνοδο στην Ελλάδα
Μπράβο ρε Πάνο, καλή συνέχεια φίλε και να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε! 

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Σήμερα στο Διόνυσο ....
Κόκκινη Ferrari 458 στο Διόνυσο ,άγρια ομορφιά, από ήχο δεν άκουσα τπτ .....γιατί πήγαινε στο ρελαντί (λες να φοβόταν μην πιάσει φωτιά .....
κακίες)
Άσπρη 911GT3RS στη Ν.Μάκρη με οδηγό έναν παππού, με μουστάκι τσέλιγκα
.
Κόκκινη Ferrari 458 στο Διόνυσο ,άγρια ομορφιά, από ήχο δεν άκουσα τπτ .....γιατί πήγαινε στο ρελαντί (λες να φοβόταν μην πιάσει φωτιά .....
Άσπρη 911GT3RS στη Ν.Μάκρη με οδηγό έναν παππού, με μουστάκι τσέλιγκα
1) οι original 15ρες από το 306 gti, μοιάζουν πολύ με τις 14ρες από το 106gti. Χλωμό, να είδες 14ρες σε πραγματικό 306gti6, αφού δεν θα χώραγαν τα φρένα του.
306gti6 original 15ρες

106gti original 14ρες

κι εδώ 106gti, που φορά τις 15ρες από το 306gti ..... κάγκουρας ....

306gti6 original 15ρες
106gti original 14ρες

κι εδώ 106gti, που φορά τις 15ρες από το 306gti ..... κάγκουρας ....

DIKASTIS-T5 έγραψε:Την Ευγενια Μανωλιδου...της τον καρφωνα ανετα...!!
Greek Pussy Galore!
Λες ο Άδωνις να έχει Volvo;
Black Volvo S40 1.8 MY-2010
DIKASTIS-T5 έγραψε:Σιγα μην εχει VOLVO ο [editmod]....[/edit]
Παντως κανει μπαμ οτι της ριχνουν τρελο σοβατισμα στις εκπομπες...
[editmod]παρακαλώ με πμ [/edit]
Black Volvo S40 1.8 MY-2010
χτες το μεσημέρι volvo s80 2008 στο patron ψυχικό, πανέμορφο, το δικό μου ;))))))))
Volvo S80 2.5t geartronic MY 2008
με γεια ...
αναμένουμε φωτορεπορτάζ και εντυπώσεις .....
αναμένουμε φωτορεπορτάζ και εντυπώσεις .....
thanx! ακόμα δεν έχω προλάβει. έτρεχα στις εθνικές όλο το ΣΚ. ευελπιστώ μέσα στην εβδομάδα να ανεβάσω κάποιες για να μου πείτε την άποψή σας.
gregory έγραψε:thanx! ακόμα δεν έχω προλάβει. έτρεχα στις εθνικές όλο το ΣΚ. ευελπιστώ μέσα στην εβδομάδα να ανεβάσω κάποιες για να μου πείτε την άποψή σας.
Το χτύπησες τελικά Γρηγόρη έτσι; Μπράβο ρε φίλε καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι! Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ από το αυτοκίνητο να το θαυμάσουμε κι εμείς!

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές σας. τελικά Jim_C30 δεν πήρα αυτό που είχα δει, αλλά ένα άλλο από ιδιώτη που τον έψαχνα από τότε που σκάλωσε η δουλειά με τον άλλο. Εμένα μ' αρέσει τελικά! και μάλλον πολύ. Τι αδιάφορη μούρη, τι αδιάφορη οδική συμπεριφορά, τι δεν είναι γερμανικό. Αν είναι το δικό σου είναι πολύ ωραίο
Και παιδιά, όπως λέω σε όλους τους φίλους. Αν ψάχνετε αυτοκίνητο, να πάτε σε > 2.0 γιατί εκεί τα σκοτώνουν τα αυτοκίνητα.
Και παιδιά, όπως λέω σε όλους τους φίλους. Αν ψάχνετε αυτοκίνητο, να πάτε σε > 2.0 γιατί εκεί τα σκοτώνουν τα αυτοκίνητα.
Γράψε μας φιλε αν θες τιμη αγοράς,χιλιομετρα μοντελο-εκδοση και ελα και στην εκδρομη να το στρωσεις!
Επιστροφή σε “Περι ανέμων και υδάτων”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες