Καφενείο

Εδώ μπορούμε να γράφουμε @$%$%#$^%#^#
Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Re: Καφενείο

Δημοσίευσηαπό vrestas » 05 Μαρ 2010, 20:25

Δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας πάντως.... το avatar και το απαγορευμενο...εγω μια φορά στα γρήγορα το είδα και χωρίς ηχο,ενα trojan μου εχει πηδηξει το pc, παρόλα αυτα ανετα την ψηφιζω για οσκαρ!
jim σε βλέπω να στηνεις και εταιρεία volvo Cyprus travel , μην χάσουμε και τον οργανωτή :vow
Τελευταία επεξεργασία από vrestas σε 05 Μαρ 2010, 20:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 05 Μαρ 2010, 20:28

vrestas έγραψε:ενα trojan μου εχει πηδηξει το pc

Kasperksy Internet Security 2010 φίλε!!!!Μονόδρομος που λύνει χέρια........ :applause
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 05 Μαρ 2010, 20:31

vrestas έγραψε:jim σε βλέπω να στηνεις και εταιρεία volvo Cyprus travel , μην χάσουμε και τον οργανωτή :vow

Offshore φυσικά με έδρα την Κύπρο να απαλλαγώ από φόρους κιόλας έτσι; :applause
Τελευταία επεξεργασία από JimV60 σε 05 Μαρ 2010, 20:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

mzos
T2

Δημοσίευσηαπό mzos » 05 Μαρ 2010, 20:33

Φίλε Vrestas,
σχετικά με τα πανεπιστήμια. Διάβαζα προχθές ότι 12% του προυπολογισμού των πανεπ. και ΤΕΙ πάει για αποκατάσταση ζημιών...(δλδ 1 στα 8 ευρώ...)
Άσε το χάσιμο εργάσιμου και παραγωγικού χρόνου λόγω απεργιών, καταλήψεων, πορειών κλπ.
Δεν κράζω τα ελληνικά πανεπιστήμια, και εγώ ελληνικό ΑΕΙ τελείωσα, πιστεύω στους ανθρώπους τους. Κίνητρα χρειάζονται και συσχέτιση με την παραγωγή και την οικονομία ώστε να γίνουν ανταγωνιστικά...
Volvo C30 1.6 R-Design 2008

mzos
T2

Δημοσίευσηαπό mzos » 05 Μαρ 2010, 20:35

Jim_C30 έγραψε:
vrestas έγραψε:jim σε βλέπω να στηνεις και εταιρεία volvo Cyprus travel , μην χάσουμε και τον οργανωτή :vow

Off shore φυσικά με έδρα την Κύπρο να απαλλαγώ από φόρους κιόλας έτσι; :applause

Μετά το 2004, βλ ΕΕ, ξέχνα τα αυτά...
Εσύ έλα και θα βρούμε τον τρόπο...

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Δημοσίευσηαπό vrestas » 05 Μαρ 2010, 20:43

Φιλε mzos ,
πολλά πεταμενα λεφτα και πολυ μιζα!Υπερβολικη δημοκρατια, αν ειναι δυνατον να μπαινει και να κάνει ο καθενας οτι γουσταρει. 30 ατομα πιασαν να σπανε το πολυτεχνειο και δεν τους αποδωσαν κατηγοριες,βγηκαν την ιδια μέρα, και ειναι απο τις λιγες φορες που ο πρυτανης καλεσε την αστυνομια.Οσο καλα και να ειναι τα πανεπιστημια η εικονα τους οταν μπαινεις μέσα θυμιζει disco , μονο ο μπιλιας και ο γαρδελης λειπει. Πασπ δαπ νδφκ σκφθ κκεμδκλπ δεν θα επρεπε να υπάρχουν στα πανεπιστήμια.Δεν τους λειπουν τα κονδυλια, η οργανωση τους λειπει, το σαπιο συστημα που ολοι συντηρουν.

mzos
T2

Δημοσίευσηαπό mzos » 05 Μαρ 2010, 20:59

vrestas έγραψε:Φιλε mzos ,
πολλά πεταμενα λεφτα και πολυ μιζα!Υπερβολικη δημοκρατια, αν ειναι δυνατον να μπαινει και να κάνει ο καθενας οτι γουσταρει. 30 ατομα πιασαν να σπανε το πολυτεχνειο και δεν τους αποδωσαν κατηγοριες,βγηκαν την ιδια μέρα, και ειναι απο τις λιγες φορες που ο πρυτανης καλεσε την αστυνομια.Οσο καλα και να ειναι τα πανεπιστημια η εικονα τους οταν μπαινεις μέσα θυμιζει disco , μονο ο μπιλιας και ο γαρδελης λειπει. Πασπ δαπ νδφκ σκφθ κκεμδκλπ δεν θα επρεπε να υπάρχουν στα πανεπιστήμια.Δεν τους λειπουν τα κονδυλια, η οργανωση τους λειπει, το σαπιο συστημα που ολοι συντηρουν.

Δεν διαφωνώ. Για αυτό μίλησα προηγουμένως για το συνδικαλισμό και την υπερβολική δημοκρατία, ασυδοσία που οδηγεί.
Λάθος η λέξη δημοκρατία, γιατί για να υπάρχει δημοκρατία προυπόθεση είναι ο σεβασμός...Και αυτή η κατάληψη... Δημοκρατικό δικαίωμα μου λέει ο άλλος... Πως είναι δημοκρατικό κάτι αντιδημοκρατικό όταν μου παρεμποδίζεις ένα δικό μου δικαίωμα... :swear :swear Και αυτό το άσυλο... Άσυλο υπάρχει παντού... Στο δρόμο να πω οτιδήποτε, μια μκία ή ότι άλλο θέλω, ή στο σπίτι μου, δεν θα μου πει κανένας τίποτε... Γιατί στο πανεπιστ. να υπάρχει θεσμοθετημένο τα άσυλο (άσυλο: τα σπάω όλα για κάποιους...)
Συμφώνω ότι οι παρατάξεις δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ εκτός από την ατμόσφαιρα πάρτυ που ανέφερες... Συμφώνω για το σύστημα, οργάνωση, δημοσιεύσεις για την ανέλιξη και όχι για την επιστήμη κλπ κλπ....

Εν τω μεταξύ μόλις είδα στον ΑΛΦΑ Ελλάδος, διαφήμιση για την SAAB!!!!! Εστίαζε περισσότερο στην ιστορία της εταιρείας και ότι προχωράει.... :applause :applause :applause :vow

maestros
T2

Δημοσίευσηαπό maestros » 05 Μαρ 2010, 21:49

κύριοι,
κατά τον Αριστοτέλη υπάρχουν τρεις μορφές πολιτεύματος.
1. η βασιλεία που στην παραφθορά της γίνεται τυραννία
2. η αξιοκρατία που στην παραφθορά της γίνεται ολιγαρχία
3. η πολιτεία που στην παραφθορά της γίνεται ... δημοκρατία !
ναι πελάτες μου, η δημοκρατία είναι το πολίτευμα των αγραμμάτων !!!

maestros
T2

Δημοσίευσηαπό maestros » 05 Μαρ 2010, 21:52

απ' την καλή σου την καρδιά
τ' άφησες όλα λάσκα
και τσόντα με υπόθεση
βλέπαμε στην ΑΛΑΣΚΑ !

Άβαταρ μέλους
VolvoOnTour
T2

Δημοσίευσηαπό VolvoOnTour » 05 Μαρ 2010, 22:35

johnkyr έγραψε:γιατί, τα σχολεία και τα νοσοκομεία είναι παροχή που πρέπει να την παρέχει το κράτος. Αν μπορεί καλύτερα ο ιδιώτης, γιατί να μην πάνε κι αυτά εκεί ?

γιατι αυτα ειναι παροχη του κρατους προς τον πολιτη..δεν ειναι αναγκασμενος ο πολιτης να πληρωνει για να παει σχολειο η για να νοσηλευτει..γι αυτο πληρωνει και φορους..

αλλα,

ειχα την τυχη θεωρω να βρεθω σε αγγλικο σχολειο αλλα και νοσοκομειο..τα οποια ειναι κρατικα ΑΛΛΑ λειτουργουν με ιδιωτικες συμβασεις..δλδ κανω αιτηση εγω ως φαρμακοποιος σε ενα νοσοκομειο και μου λενε: υπογραφουμε συμβολαιο ενος ετους με αποδοχες ταδε..δλδ δεν ειμαι μονιμος οπως θα γινοταν στην Ελλαδα..δλδ κρινεσαι συνεχεια..εδω απαξ και παρεις τη θεση,τα πηρες ολα..

σε νοσοκομειο της Αγγλιας ετυχε να ειμαι και νοσηλευομενος..μπαινοντας μεσα πρωτη φορα ηρθε αμεσως η συγκριση στο μυαλο μου με την Ελλαδα, και δυστυχως ηταν τελειως ανιση...τα νοσοκομεια τους εχουν καλυτερη εξυπηρετηση και απ τα δικα μας τα ιδωτικα..τεσπα

και φανταστειτε οτι οι Αγγλοι κανουν συνεχεια ερευνες για να δουνε που κολλαει το συστημα τους το οποιο βρισκεται σε πτωση...αν γινοταν αυτο στην Ελλαδα επρεπε να καταδικαστουν ισοβια ολοι οι διατελεσαντες υπουργοι Υγειας..
S40

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 05 Μαρ 2010, 23:00

το παραπάνω που έγραψα, είχαν προφανώς έναν τόνο ειρωνείας.

βέβαια, πριν κάνουμε διάφορες σκέψεις .... σκεφτείτε ποιο είναι το χρέος της ΗΠΑ/UK ...etc, και πότε χρεοκόπησε για τελευταία φορά η Ρωσία .... :whistling

Δημοκρατίες, δυτικού τύπου .... που έγραψε και ο μαέστρος ....
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 06 Μαρ 2010, 00:30

Καλα ειμαι ο μονος ελληνας που βλεποντας την τσοντα της Τζουλιας καταληγει στο συμπερασμα οτι η γκομενα ειναι ξενερωτη και ανοργασμικη?

Το ζητημα των πανεπιστημιων ειναι ενα τεραστιο θεμα...η λυση ειναι μονοδρομος..ιδιωτικοποιηση, συνδεση τους με την αγορα, απομακρυνση των κοματων απο αυτα...τελος. Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε. Οσο για τα πανεπιστημια της αγγλιας επειδη εκανα ολες μου τις σπουδες εκει δεν υπηρχαν διδακτρα. Τα καλυπτε η ευρωπαικη ενωση, εκτος των μεταπτυχιακων (ΜSc - γιατι τα 4ετη/5ετη MEng τα καλυπτε).

Επισης ζωντας τοσα χρονια στο νησι (5+2) μπορω να πω οτι οπως και κανενα μερος στον κοσμο, δεν ειναι τελειο (πιστεψτε με εχω παει σχεδον παντου). Ακομα και τα νοσοκομεια...ειχε τυχει στα επειγοντα να περιμενουμε 1μιση ωρα για να μας δει γιατρος. Ομως ολοι περιμεναν υπομονετικα, και υπηρχε μια στοιχειωδης οργανωση. Κολλητος ειχε σπασει το χερι του και του εκλεισαν γιατρο μετα απο μια βδομαδα (φυσικα τους τα εχωσε και τον εκανε referral ο GP αμεσα).
Το βασικο ομως ρε παιδια ειναι ο λαος...εδω διαμαρτυρομαστε για τα παντα χωρις απολυτα να ξερουμε το γιατι, και κανουμε την πραγματικη επανασταση μας, και με υπερμετρη περηφανεια για θεματα οπως το καπνισμα....ειπαμε αμορφωτοι :whatever
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 06 Μαρ 2010, 00:34

VolvoZeus έγραψε:Καλα ειμαι ο μονος ελληνας που βλεποντας την τσοντα της Τζουλιας καταληγει στο συμπερασμα οτι η γκομενα ειναι ξενερωτη και ανοργασμικη?

+άπειρο ....

deadp
D3

Δημοσίευσηαπό deadp » 06 Μαρ 2010, 01:16

johnkyr έγραψε:
VolvoZeus έγραψε:Καλα ειμαι ο μονος ελληνας που βλεποντας την τσοντα της Τζουλιας καταληγει στο συμπερασμα οτι η γκομενα ειναι ξενερωτη και ανοργασμικη?

+άπειρο ....

Εγώ το έδωσα το DVD σε συνάδελφο γυναίκα(!) και το έσβησα κι από το κατεβαστήρι.... Πολύ κόκα (όχι κόλα).
Κρίμα οι Dom...
Black Volvo S40 1.8 MY-2010

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 06 Μαρ 2010, 02:04

maestro, δες εδώ, σελ 29. http://www.ypepth.gr/docs/neo_sxoleio_b ... 100305.pdf
ΠΟΟΟΣΟΟΟΟΟ μπροστά είμαστε ....
Από ότι λέει εδώ τα ΕπαΛ-ΕΠαΣ θα γίνουν επαγγελματικά λύκεια .....
Αν από όσα λέει γίνει το 50%, τότε ψηφίζω το παιδί με το ποδήλατο και το playstation

Άβαταρ μέλους
VolvoOnTour
T2

Δημοσίευσηαπό VolvoOnTour » 06 Μαρ 2010, 03:34

Το ζητημα των πανεπιστημιων ειναι ενα τεραστιο θεμα...η λυση ειναι μονοδρομος..ιδιωτικοποιηση, συνδεση τους με την αγορα, απομακρυνση των κοματων απο αυτα...τελος. Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε. Οσο για τα πανεπιστημια της αγγλιας επειδη εκανα ολες μου τις σπουδες εκει δεν υπηρχαν διδακτρα. Τα καλυπτε η ευρωπαικη ενωση, εκτος των μεταπτυχιακων (ΜSc - γιατι τα 4ετη/5ετη MEng τα καλυπτε).

Επισης ζωντας τοσα χρονια στο νησι (5+2) μπορω να πω οτι οπως και κανενα μερος στον κοσμο, δεν ειναι τελειο (πιστεψτε με εχω παει σχεδον παντου). Ακομα και τα νοσοκομεια...ειχε τυχει στα επειγοντα να περιμενουμε 1μιση ωρα για να μας δει γιατρος. Ομως ολοι περιμεναν υπομονετικα, και υπηρχε μια στοιχειωδης οργανωση. Κολλητος ειχε σπασει το χερι του και του εκλεισαν γιατρο μετα απο μια βδομαδα (φυσικα τους τα εχωσε και τον εκανε referral ο GP αμεσα).
Το βασικο ομως ρε παιδια ειναι ο λαος...εδω διαμαρτυρομαστε για τα παντα χωρις απολυτα να ξερουμε το γιατι, και κανουμε την πραγματικη επανασταση μας, και με υπερμετρη περηφανεια για θεματα οπως το καπνισμα....ειπαμε αμορφωτοι :whatever

συμφωνω σε ολα...μα ολα απ την τσουλι-α, τα πανεπιστημια και ο "λαος"...εχω περασει και γω 4 χρονακια στο νησι..

υ.γ. εγω οποτε χρειαστηκα νοσοκομειο εκει ειχα αμεση ανταποκριση..
S40

maestros
T2

Δημοσίευσηαπό maestros » 06 Μαρ 2010, 13:47

κύριοι,
όσοι από σας γουστάρετε αγγλίες, γαλλίες, κλπ γιατί
γυρίσατε ελλάδα ???

maestros
T2

Δημοσίευσηαπό maestros » 06 Μαρ 2010, 13:54

πελάτες μου,
ξέρετε ποια παράταξη την τελευταία εικοσαετία
έρχεται πρώτη στις φοιτητικές εκλογές ?
η ΔΑΠ, αυτό είναι το μέγεθος του παραλογισμού,
οι φιλελεύθεροι να κατακλύζουν τα ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΑ !!!

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 06 Μαρ 2010, 13:55

maestros έγραψε:κύριοι,
γυρίσατε ελλάδα ???

Για την φουκαριάρα την μάνα τους ...... :?:

Άβαταρ μέλους
VolvoOnTour
T2

Δημοσίευσηαπό VolvoOnTour » 06 Μαρ 2010, 16:18

γυρίσατε ελλάδα ???

προσωπικα εμενα το μερος που γεννηθηκα εινα αυτο που αγαπω..και στο οποιο θελω να ζησω..

το οτι σ'αυτες τις χωρες υπαρχει κρατος δεν μου απαγορευεται να το επαινω και το θαυμαζω ζωντας εκει καποια χρονια και συγκρινοντας με την Ελλαδα..

αν τα παντα, φιλοι δουλεια οικογενεια ειναι στην Ελλαδα, αξιζει να ζεις σαν οικονομικος μεταναστης μονο και μονο καπου αλλου επειδη ειναι καλυτερο το συστημα?
S40

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 06 Μαρ 2010, 17:11

vrestas έγραψε: Γιωργο με 1041 ευρώ θα επρεπε να παιρνεις το 50% για δώρο πάσχα, εσυ παιρνεις αρκετά λιγότερα με βάση αυτα που γράφεις.Λογικά εχεις επιδόματα τα οποία δεν υπολογιζονται στις συνταξιμες αποδοχές αλλα και στις φορολογητέες αποδοχες. Εμένα δεν με ενοχλουν τα χρήματα που παιρνουν οι δημόσιοι και σαφώς οι νέοι απο ΑΣΕΠ είναι πολυ αξιολογοι,οι εξετάσεις του ΑΣΕΠ ειναι παλούκι, εμένα με ενοχλεί που δεν υπάρχει μισθολογικό σχέδιο,που δεν δουλεύει ΚΑΝΕΝΑΣ δημόσιος υπάλληλος 8ωρο και όποτε πάω να εξυπηρετηθώ απο δημόσια υπηρεσία η κατάσταση είναι δραματική στο 80-90% των περιπτώσεων. 8ωρο ομως και 22 μέρες άδεια στο δημόσιο δεν έχουμε δεί ως τώρα.

Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις στα δώρα και στο επίδομα αδείας δεν υπολογίζονται το οικογενειακό και το κίνητρο απόδοσης. Το τελευταίο είναι κομμάτι των τακτικών αποδοχών όλων των δημοσίων υπαλλήλων δεν θεωρείται επίδομα και φυσικά δεν περικόπτεται, απλά δεν μετράει στα δώρα γι’ αυτό και το 440€ δεν είναι το 50% του 1041€. Επίδομα δεν παίρνω κανενός είδους γι' αυτό και δεν με αγγίζει η περικοπή κατά 12% στα επιδόματα. Επίσης πέρα από τους ευσυνείδητους υπάρχουν και πολλές κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων που τηρούν το ωράριό τους υποχρεωτικά όπως π.χ. οι Νοσηλευτές οι οποίοι λόγω ελλείψεων προσωπικού δεν παίρνουν ούτε την άδεια τους κανονικά.
Περιμένω να δω πότε θα σταματήσουν οι άδικες γενικεύσεις και αφορισμοί
Εικόνα S40 1,8 Momentum MY08

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 06 Μαρ 2010, 17:19

deadp έγραψε:Φίλε μου, τα έσοδα από τη δεύτερή σου απασχόληση (μην ξεχνιόμαστε), μήπως είναι περισσότερα τους χειμερινούς μήνες από αυτά που γράφεις εδώ;

Φυσικά και όχι ούτε καν πλησιάζουν. Επίσης γίνονται απολύτως νόμιμα εκτός ωραρίου της υπηρεσίας. Είναι απόλυτο δικαίωμα του καθενός αν θέλει και μπορεί να εργαστεί παραπάνω να βγάλει και κάποια χρήματα παραπάνω. Δεν θα απολογηθώ κιόλας γιατί πιέζω τον εαυτό μου για το κάτι παραπάνω ο καθένας έχει το δικαίωμα να δουλεύει όσο αντέχει.

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 06 Μαρ 2010, 17:22

johnkyr έγραψε:

+άπειρο ....

Επίσης

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Δημοσίευσηαπό vrestas » 06 Μαρ 2010, 17:38

Η περικοπή των επιδομάτων λίγους θα αγγίξει,αφου οι δημόσιοι είναι το κράτος.ολοι περνουν ενα σωρό επιδόματα τα οποια ειναι αφορολογητα και με την μειωση του 30% δωρου πασχα κλπ επειδη ο βασικός μισθος ειναι χαμηλός η μείωση θα είναι μικρή. Γιωργο πες μου ποσοι πιστευεις πως δουλευουν 8ωρο??τι ποσοστο?και πόσοι με 22 μερες τον χρονο αδεια. Στον ιδιωτικό τομέα ειναι αλλιως οι κανόνες, στο δημοσιο απλα δεν υπαρχουν κανόνες στο 90%,αφηνω ενα 10% για να μην ειμαι απόλυτος.....Οι μαλάκες οι δημοσιογραφοι φταινε που βγαζουν καρτέλες στα δελτία και δειχνουν παραδειγματα που δημοσιος υπαλληλος με 80 ωρες υπερωριες επαιρνε 500 ευρω πχ και τωρα θα πάρει 320 πχ. Και αντι να κραξουν απλα παρουσιαζουν τις καρτέλες!ποιος δημοσιος κάνει υπεωρία και μάλιστα 80 ωρες??? υπερωρια θυμιζω ειναι η 41 ωρα περα του 40ωρο :q , περιμενω απαντηση! Δυστηχως η περικοπή 14ου μισθου εχει ανοιξει την ορεξη στα λαμογια και απο Σεπτεμβρη προβλεπεται καταργηση του 14ου στον ιδωτικο τομέα. Και εκεί θα καταργηθει κανονικότατα. Το μισθολογικό συστημα του δημοσιου ειναι για την Ουγκαντα, επιδομα προσελευσης, επιδομα κλανιας,υπερωριες,επιδομα υπευθυνης θεσης,εξοδα κινησης 304 ευρω(λες και πάνε με mustang στιν δουλεία) και ολα αυτα αφορολογητα,το βασικοτερο!Το δημοσιο ειναι μια κλικα που εξυπηρετει ο ενας τον άλλον. Σαφως σε καποιους κλαδους του δημοσιου υπαρχει καλυτερο μισθολογικο συστημα και δεν παιρνει ο καθενας οτι γουσταρει. Να δουλεψουν οι δημοσιες υπηρεσιες 8ωρο η ακόμα και 10-12ωρες να εξυπηρετειται ο κόσμος, να πάψουν να είναι οι περισοτεροι τομείς διεφθαρμενοι(φακελακια, εφοριες,πολεοδομιες) να φορολογουνται οπως οι υπολοιποι και να δίνουμε 18 μισθους στους δημοσίους,κανενα προβλημα.

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 06 Μαρ 2010, 17:50

Φίλε Παναγιώτη με όλη την συμπάθεια που σου έχω δεν θα συνεχίσω την κουβέντα για το θέμα. Αν θες μπορείς να δεχθείς αυτά που σου λέω ή να συνεχίσεις να πιστεύεις το παραμύθι και την προπαγάνδα που σου σερβίρουν τα κανάλια των μεγαλοεπιχειρηματιών και των μεγαλοδημοσιογράφων - επιχειρηματιών. Είναι δικαίωμά σου και επιλογή σου, κανένα πρόβλημα από μεριάς μου. Απλά, και το λες και μόνο σου, οι περικοπές στους δημοσίους είναι η αρχή για ανάλογα και ίσως σκληρότερα μέτρα στους ιδιωτικούς υπαλλήλους. ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απεργούν και διεκδικούν μαζί γιατί όλοι οι μισθωτοί στο ίδιο καζάνι βράζουν, λίγο πάνω λίγο κάτω το καζάνι το ίδιο είναι.

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Δημοσίευσηαπό vrestas » 06 Μαρ 2010, 18:49

:-P ok george, και πολλά είπα!Μάλλον πρέπει να βρούμε θεματολογία να ασχοληθούμε γιατί τα volvo τα έχουμε βάλει σε 2η μοίρα!

maestros
T2

Δημοσίευσηαπό maestros » 06 Μαρ 2010, 19:51

φίλε volvo on tour, εγώ μόνο ΕΡΩΤΙΚΟΣ μετανάστης πηγαίνω !

Άβαταρ μέλους
VolvoOnTour
T2

Δημοσίευσηαπό VolvoOnTour » 06 Μαρ 2010, 20:51

maestros έγραψε:φίλε volvo on tour, εγώ μόνο ΕΡΩΤΙΚΟΣ μετανάστης πηγαίνω !

ακομα και στην Ουκρανια ας πουμε? :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ: σε κοβω για σωγαμπρο :lol: :lol: :lol:
S40

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 06 Μαρ 2010, 20:57

γυρίσατε ελλάδα ???

Γιατι οπως ειπα πιο πισω κανενα μερος στον κοσμο δεν ειναι τελειο..Στο τελος ο καθενας ζυγιζει αυτα που θεωρει πιο σημαντικα για εκεινο και παιρνει τις αποφασεις του. Αυτο ομως αναιρει το δικαιωμα του εχοντας δει 5 πραγματα που γινοντε καλυτερα σε αλλες χωρες να τα επιζητα και στην χωρα του. Επιστημονικα ειναι αυτο που λεμε ανοιγμα ματιων :lol:
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
dimikyr
T2

Δημοσίευσηαπό dimikyr » 07 Μαρ 2010, 00:59

maestros έγραψε:φίλε volvo on tour, εγώ μόνο ΕΡΩΤΙΚΟΣ μετανάστης πηγαίνω !

maestro...πρόσεξε μην τα διαβάσει αυτά η Αμαλία και βγάλει παντόφλα ή πλάστη.... :chair :lol:
Dimitra, Volvo V50

maestros
T2

Δημοσίευσηαπό maestros » 07 Μαρ 2010, 10:24

κύριοι,
απ' όσο γνωρίζω το επιστημονικό άνοιγμα ματιών λέγεται . . . ΚΩΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ !

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 08 Μαρ 2010, 02:22

@μαεστρο (όχι όπως μαστερκαρντ)
κάποιοι επέστρεψαν πατρίδα απλά για να μας.. κυβερνήσουν!
ωραία η ξενιτιά και τα χαρβαντογιέιλ αλλά αν δεν πηδήξεις κάνα δυο φουκαράδες μισθωτούς (ο ένας να είναι του ιδιωτικού και ο άλλος του δημόσιου τομέα), ε δεν έχει φάση, έχει?!
και άσε μετά τον άμοιρο (με την δημοσιοεργασιακή έννοια) γιώργο από πάτρα να απολογείται για λογαριασμό του κλάδου, στον άτυχο (από άποψη ανεκπλήρωτων πολιτικών προσδοκιών) παναγιώτη από αθήνα.
Κι άντε να εξηγήσεις στον συνέλληνα ότι αυτό που βιώνει ως MEGAλείο είναι απλά ένα εργαλείο μάτριξ περιβάλλοντος! αν δεν είναι το δικό του εργαλείο. είναι η σκληρή εικόνα που κάποιοι έχουν επιλέξει να καρφιτσώσουν μπροστά από τα πρεσβυωπικά γυαλιά του.
για όλα φταίει η γερμανή! η ευρωπαία! η αντιχασοσκόπα! η προηγούμενη κυβέρνηση, το άγιο όρος!!
στην ουρά για το πρωινό συσσίτιο του δήμου, δευτέρα πρωί, ένας του ιδιωτικού, ένας του δημοσίου, ένας "ελεύθερος" επαγγελματίας..
στην γωνία κάπου παρακάτω, ο μαέστρος δίνει το εφαλτήριο πρόσταγμα..
"ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ!!"
καλημέρα μας,
καλή μας εβδομάδα,
καλό μας χρηματιστηριακό τρίμηνο!

ΥΓ δεν έχω πιει τπτ
ΥΓ2 λες από κει να τοπαθα?
ΥΓ3 χικ! !@#$@!!#
Δημήτρης, S40 1.6 kinetic MY10
www.iatroud.gr

maestros
T2

Δημοσίευσηαπό maestros » 08 Μαρ 2010, 09:44

φίλε iatroud,
πολύ έξυπνο το κείμενό σου.
απ' ότι ψυχανεμίζομαι τα διεθνή κερδοσκοπικά
κεφάλαια κλείνουν τις θέσεις πώλησης που είχαν
για την χρεωκοπία της ελλάδας και επιτίθενται
κατά της αγγλίας και της λίρας. θα γελάσουμε,
γιατί εδώ που φτάσαμε ... να ψοφήσει η κατσίκα
του γείτονα !

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 08 Μαρ 2010, 09:47

vrestas έγραψε::-P ok george, και πολλά είπα!Μάλλον πρέπει να βρούμε θεματολογία να ασχοληθούμε γιατί τα volvo τα έχουμε βάλει σε 2η μοίρα!

+ 1000. Και εγω είμαι λίγο τσιτωμένος αυτή την περίοδο, έχω και την μετακόμιση... :dizzy Μάλλον θα κλείσω ένα διαμέρισμα δίπλα στα Ψηλά Αλώνια (για όσους ξέρουν από Πάτρα ;-) ), θα το ξαναδώ σήμερα να πάρω την τελική απόφαση (να κατεβάσει και λίγο την τιμή). Έχει και θέση παρκινγκ για την Volvάρα :applause

kostis1981
T2

Δημοσίευσηαπό kostis1981 » 08 Μαρ 2010, 22:32

DIKASTIS-T5 έγραψε:Εβγαλε κανενας εξω το αμαξι του σημερα???????? :doh :doh :chair

γελιο ειχε σημερα κατα τις δεκα περιπου που τα παντα ηταν κοκκινα το καινουργιο το c30 που εχει ενα παρομοιο κεραμμυδι χρωμα ηταν τρελλα καμουφλαρισμενο.
ουτε στις ασκησεις στον εβρο στον στρατο τετοια καλυψη αποκρυψη!

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 09 Μαρ 2010, 13:11

DIKASTIS-T5 έγραψε:
georgosk έγραψε:
vrestas έγραψε::-P ok george, και πολλά είπα!Μάλλον πρέπει να βρούμε θεματολογία να ασχοληθούμε γιατί τα volvo τα έχουμε βάλει σε 2η μοίρα!

+ 1000. Και εγω είμαι λίγο τσιτωμένος αυτή την περίοδο, έχω και την μετακόμιση... :dizzy Μάλλον θα κλείσω ένα διαμέρισμα δίπλα στα Ψηλά Αλώνια (για όσους ξέρουν από Πάτρα ;-) ), θα το ξαναδώ σήμερα να πάρω την τελική απόφαση (να κατεβάσει και λίγο την τιμή). Έχει και θέση παρκινγκ για την Volvάρα :applause

Ψηλα Αλωνια με τρελα!Κοντα στην πλατεια ειναι?

Ένα δρόμο πίσω, το έκλεισα Απρίλιο μετακομίζω

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 09 Μαρ 2010, 15:47

DIKASTIS-T5 έγραψε:Εβγαλε κανενας εξω το αμαξι του σημερα???????? :doh :doh :chair

Εγώ αναγκαστικά έβγαλα το αυτοκίνητο το μεσημέρι ώστε να πάω δουλειά...Κι εκεί που έλεγα πως τη γλίτωσα και δε με έπιασε η βροχή, κατά το απόγευμα χθές πιάνει μία βροχή και μου κάνει το αυτοκίνητο χάλια...Ακόμα και εκεί που κλείνει το καπώ, στο κενό που υπάρχει μεταξύ καπώ και προφυλακτήρα, έχει γεμίσει με λάσπες...Μακάρι αύριο να έχει καλό καιρό και να καταφέρω να το πλύνω διότι είναι χάλι... :swear :chair
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 09 Μαρ 2010, 16:20

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=251

φιλελεύθερη οικονομία, σου λέει μετά .... :lipssealed

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 09 Μαρ 2010, 17:48

Άντε να ροκάρουμε και λίγο γιατί πολύ έχουμε πέσει παιδιά.... :applause
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 09 Μαρ 2010, 18:22

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 09 Μαρ 2010, 18:28

κι ένα αφιερωμένο στο Μαέστρο !!!! :applause :applause :applause

maestros
T2

Δημοσίευσηαπό maestros » 09 Μαρ 2010, 19:14

φίλε μου johnkyr, αγαπητή dimikyr, λατρευτό μου ...kyraki,
ευτυχώς καταλάβαμε πολύ νωρίς τι παίζεται και δε μασάμε !
δυστυχώς δεν έχουμε τη δύναμη ν' αλλάξουμε τον κόσμο,
μπορούμε όμως να δώσουμε το στίγμα μας !

Υ.Γ. ο Γεράσιμος ξέρει για το volvoclub ?
ευχαριστώ για την αφιέρωση

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 10 Μαρ 2010, 09:28

DIKASTIS-T5 έγραψε:
georgosk έγραψε:
DIKASTIS-T5 έγραψε:
georgosk έγραψε: Μάλλον θα κλείσω ένα διαμέρισμα δίπλα στα Ψηλά Αλώνια (για όσους ξέρουν από Πάτρα ;-) ), θα το ξαναδώ σήμερα να πάρω την τελική απόφαση (να κατεβάσει και λίγο την τιμή). Έχει και θέση παρκινγκ για την Volvάρα :applause

Ψηλα Αλωνια με τρελα!Κοντα στην πλατεια ειναι?

Ένα δρόμο πίσω, το έκλεισα Απρίλιο μετακομίζω

Εισαι τουλαχιστον 200χρονια μπροστα!!!Θα σκαω και σολαρουμε PIZZA HUT Τριων Ναυαρχων!Πωπω,το σκεφτομαι και κυλανε δακρυα!!! :vow

Σε περιμένω :applause

maestros
T2

Δημοσίευσηαπό maestros » 10 Μαρ 2010, 15:01

γεια σου μεγάλε Γεράσιμε με τους ... μοχλούς σου !!!

maestros
T2

Δημοσίευσηαπό maestros » 10 Μαρ 2010, 20:04

κύριοι,
θα σας επισκευθούμε κι εμείς στην Πάτρα, στις 24-25-26 Μαρτίου
για τους ποδηλατικούς αγώνες.
θα τρέξει κι ο Νικολάκης με τους έφηβους της εθνικής ομάδας.
αν θέλετε να φωνάξω το τιμ να συνδράμει στην μετακόμιση,
αλλά κι εσείς να κάνετε κερκίδα.
το volvoclub να γίνει χορηγός ... φιλίας, σεβασμού και αλληλοεκτίμησης.
γιατί εμείς στο volvoclub έχουμε ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ !!!

Επιστροφή σε “Περι ανέμων και υδάτων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες