jim σε βλέπω να στηνεις και εταιρεία volvo Cyprus travel , μην χάσουμε και τον οργανωτή

vrestas έγραψε:ενα trojan μου εχει πηδηξει το pc

vrestas έγραψε:jim σε βλέπω να στηνεις και εταιρεία volvo Cyprus travel , μην χάσουμε και τον οργανωτή

Jim_C30 έγραψε:vrestas έγραψε:jim σε βλέπω να στηνεις και εταιρεία volvo Cyprus travel , μην χάσουμε και τον οργανωτή
Off shore φυσικά με έδρα την Κύπρο να απαλλαγώ από φόρους κιόλας έτσι;
vrestas έγραψε:Φιλε mzos ,
πολλά πεταμενα λεφτα και πολυ μιζα!Υπερβολικη δημοκρατια, αν ειναι δυνατον να μπαινει και να κάνει ο καθενας οτι γουσταρει. 30 ατομα πιασαν να σπανε το πολυτεχνειο και δεν τους αποδωσαν κατηγοριες,βγηκαν την ιδια μέρα, και ειναι απο τις λιγες φορες που ο πρυτανης καλεσε την αστυνομια.Οσο καλα και να ειναι τα πανεπιστημια η εικονα τους οταν μπαινεις μέσα θυμιζει disco , μονο ο μπιλιας και ο γαρδελης λειπει. Πασπ δαπ νδφκ σκφθ κκεμδκλπ δεν θα επρεπε να υπάρχουν στα πανεπιστήμια.Δεν τους λειπουν τα κονδυλια, η οργανωση τους λειπει, το σαπιο συστημα που ολοι συντηρουν.
Και αυτό το άσυλο... Άσυλο υπάρχει παντού... Στο δρόμο να πω οτιδήποτε, μια μκία ή ότι άλλο θέλω, ή στο σπίτι μου, δεν θα μου πει κανένας τίποτε... Γιατί στο πανεπιστ. να υπάρχει θεσμοθετημένο τα άσυλο (άσυλο: τα σπάω όλα για κάποιους...)

johnkyr έγραψε:γιατί, τα σχολεία και τα νοσοκομεία είναι παροχή που πρέπει να την παρέχει το κράτος. Αν μπορεί καλύτερα ο ιδιώτης, γιατί να μην πάνε κι αυτά εκεί ?

VolvoZeus έγραψε:Καλα ειμαι ο μονος ελληνας που βλεποντας την τσοντα της Τζουλιας καταληγει στο συμπερασμα οτι η γκομενα ειναι ξενερωτη και ανοργασμικη?
johnkyr έγραψε:VolvoZeus έγραψε:Καλα ειμαι ο μονος ελληνας που βλεποντας την τσοντα της Τζουλιας καταληγει στο συμπερασμα οτι η γκομενα ειναι ξενερωτη και ανοργασμικη?
+άπειρο ....
VolvoZeus έγραψε:Καλα ειμαι ο μονος ελληνας που βλεποντας την τσοντα της Τζουλιας καταληγει στο συμπερασμα οτι η γκομενα ειναι ξενερωτη και ανοργασμικη?
Το ζητημα των πανεπιστημιων ειναι ενα τεραστιο θεμα...η λυση ειναι μονοδρομος..ιδιωτικοποιηση, συνδεση τους με την αγορα, απομακρυνση των κοματων απο αυτα...τελος. Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε. Οσο για τα πανεπιστημια της αγγλιας επειδη εκανα ολες μου τις σπουδες εκει δεν υπηρχαν διδακτρα. Τα καλυπτε η ευρωπαικη ενωση, εκτος των μεταπτυχιακων (ΜSc - γιατι τα 4ετη/5ετη MEng τα καλυπτε).
Επισης ζωντας τοσα χρονια στο νησι (5+2) μπορω να πω οτι οπως και κανενα μερος στον κοσμο, δεν ειναι τελειο (πιστεψτε με εχω παει σχεδον παντου). Ακομα και τα νοσοκομεια...ειχε τυχει στα επειγοντα να περιμενουμε 1μιση ωρα για να μας δει γιατρος. Ομως ολοι περιμεναν υπομονετικα, και υπηρχε μια στοιχειωδης οργανωση. Κολλητος ειχε σπασει το χερι του και του εκλεισαν γιατρο μετα απο μια βδομαδα (φυσικα τους τα εχωσε και τον εκανε referral ο GP αμεσα).
Το βασικο ομως ρε παιδια ειναι ο λαος...εδω διαμαρτυρομαστε για τα παντα χωρις απολυτα να ξερουμε το γιατι, και κανουμε την πραγματικη επανασταση μας, και με υπερμετρη περηφανεια για θεματα οπως το καπνισμα....ειπαμε αμορφωτοι
maestros έγραψε:κύριοι,
όσοι από σας γουστάρετε αγγλίες, γαλλίες, κλπ γιατί
γυρίσατε ελλάδα ???
γυρίσατε ελλάδα ???
vrestas έγραψε: Γιωργο με 1041 ευρώ θα επρεπε να παιρνεις το 50% για δώρο πάσχα, εσυ παιρνεις αρκετά λιγότερα με βάση αυτα που γράφεις.Λογικά εχεις επιδόματα τα οποία δεν υπολογιζονται στις συνταξιμες αποδοχές αλλα και στις φορολογητέες αποδοχες. Εμένα δεν με ενοχλουν τα χρήματα που παιρνουν οι δημόσιοι και σαφώς οι νέοι απο ΑΣΕΠ είναι πολυ αξιολογοι,οι εξετάσεις του ΑΣΕΠ ειναι παλούκι, εμένα με ενοχλεί που δεν υπάρχει μισθολογικό σχέδιο,που δεν δουλεύει ΚΑΝΕΝΑΣ δημόσιος υπάλληλος 8ωρο και όποτε πάω να εξυπηρετηθώ απο δημόσια υπηρεσία η κατάσταση είναι δραματική στο 80-90% των περιπτώσεων. 8ωρο ομως και 22 μέρες άδεια στο δημόσιο δεν έχουμε δεί ως τώρα.
S40 1,8 Momentum MY08deadp έγραψε:Φίλε μου, τα έσοδα από τη δεύτερή σου απασχόληση (μην ξεχνιόμαστε), μήπως είναι περισσότερα τους χειμερινούς μήνες από αυτά που γράφεις εδώ;
S40 1,8 Momentum MY08johnkyr έγραψε:VolvoZeus έγραψε:Καλα ειμαι ο μονος ελληνας που βλεποντας την τσοντα της Τζουλιας καταληγει στο συμπερασμα οτι η γκομενα ειναι ξενερωτη και ανοργασμικη?
+άπειρο ....
S40 1,8 Momentum MY08
, περιμενω απαντηση! Δυστηχως η περικοπή 14ου μισθου εχει ανοιξει την ορεξη στα λαμογια και απο Σεπτεμβρη προβλεπεται καταργηση του 14ου στον ιδωτικο τομέα. Και εκεί θα καταργηθει κανονικότατα. Το μισθολογικό συστημα του δημοσιου ειναι για την Ουγκαντα, επιδομα προσελευσης, επιδομα κλανιας,υπερωριες,επιδομα υπευθυνης θεσης,εξοδα κινησης 304 ευρω(λες και πάνε με mustang στιν δουλεία) και ολα αυτα αφορολογητα,το βασικοτερο!Το δημοσιο ειναι μια κλικα που εξυπηρετει ο ενας τον άλλον. Σαφως σε καποιους κλαδους του δημοσιου υπαρχει καλυτερο μισθολογικο συστημα και δεν παιρνει ο καθενας οτι γουσταρει. Να δουλεψουν οι δημοσιες υπηρεσιες 8ωρο η ακόμα και 10-12ωρες να εξυπηρετειται ο κόσμος, να πάψουν να είναι οι περισοτεροι τομείς διεφθαρμενοι(φακελακια, εφοριες,πολεοδομιες) να φορολογουνται οπως οι υπολοιποι και να δίνουμε 18 μισθους στους δημοσίους,κανενα προβλημα.
S40 1,8 Momentum MY08maestros έγραψε:φίλε volvo on tour, εγώ μόνο ΕΡΩΤΙΚΟΣ μετανάστης πηγαίνω !
γυρίσατε ελλάδα ???
maestros έγραψε:φίλε volvo on tour, εγώ μόνο ΕΡΩΤΙΚΟΣ μετανάστης πηγαίνω !
vrestas έγραψε::-P ok george, και πολλά είπα!Μάλλον πρέπει να βρούμε θεματολογία να ασχοληθούμε γιατί τα volvo τα έχουμε βάλει σε 2η μοίρα!
Μάλλον θα κλείσω ένα διαμέρισμα δίπλα στα Ψηλά Αλώνια (για όσους ξέρουν από Πάτρα 
S40 1,8 Momentum MY08DIKASTIS-T5 έγραψε:Εβγαλε κανενας εξω το αμαξι του σημερα????????![]()
![]()
DIKASTIS-T5 έγραψε:georgosk έγραψε:vrestas έγραψε::-P ok george, και πολλά είπα!Μάλλον πρέπει να βρούμε θεματολογία να ασχοληθούμε γιατί τα volvo τα έχουμε βάλει σε 2η μοίρα!
+ 1000. Και εγω είμαι λίγο τσιτωμένος αυτή την περίοδο, έχω και την μετακόμιση...Μάλλον θα κλείσω ένα διαμέρισμα δίπλα στα Ψηλά Αλώνια (για όσους ξέρουν από Πάτρα
), θα το ξαναδώ σήμερα να πάρω την τελική απόφαση (να κατεβάσει και λίγο την τιμή). Έχει και θέση παρκινγκ για την Volvάρα
Ψηλα Αλωνια με τρελα!Κοντα στην πλατεια ειναι?
S40 1,8 Momentum MY08DIKASTIS-T5 έγραψε:Εβγαλε κανενας εξω το αμαξι του σημερα????????![]()
![]()

DIKASTIS-T5 έγραψε:georgosk έγραψε:DIKASTIS-T5 έγραψε:georgosk έγραψε: Μάλλον θα κλείσω ένα διαμέρισμα δίπλα στα Ψηλά Αλώνια (για όσους ξέρουν από Πάτρα), θα το ξαναδώ σήμερα να πάρω την τελική απόφαση (να κατεβάσει και λίγο την τιμή). Έχει και θέση παρκινγκ για την Volvάρα
Ψηλα Αλωνια με τρελα!Κοντα στην πλατεια ειναι?
Ένα δρόμο πίσω, το έκλεισα Απρίλιο μετακομίζω
Εισαι τουλαχιστον 200χρονια μπροστα!!!Θα σκαω και σολαρουμε PIZZA HUT Τριων Ναυαρχων!Πωπω,το σκεφτομαι και κυλανε δακρυα!!!

S40 1,8 Momentum MY08Επιστροφή σε “Περι ανέμων και υδάτων”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες